Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, że zdanie o Polakach zostało wyrobione na podstawie jakichś pojedynczych przypadków. Tak było do wczoraj, bo ile razy można przegrywać rankedy z Polakami w teamie? Jeszcze jak jest jeden to ok, można go jakoś wycarrować, ale 2 i więcej to przegrana gra ;_;

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem, że zdanie o Polakach zostało wyrobione na podstawie jakichś pojedynczych przypadków. Tak było do wczoraj, bo ile razy można przegrywać rankedy z Polakami w teamie? Jeszcze jak jest jeden to ok, można go jakoś wycarrować, ale 2 i więcej to przegrana gra ;_;

Na pocieszenie ci powiem, że grecy i te ich xaxa itp nie są wcale lepsi. Śmiem twierdzić że są większymi flamerami.

Opublikowano

Na pocieszenie ci powiem, że grecy i te ich xaxa itp nie są wcale lepsi. Śmiem twierdzić że są większymi flamerami.

Nie chodzi już nawet o flame, bo nic nie pisali, ale poziom gry. Jak ahri z 6/0 może zrobić 7/7? ;_;
Opublikowano

Na Smite też się zdarza że z innymi można się dogadać a z polaczkami nie. Najczęsciej jak piszę do jakiegoś goscia z polski po polsku nie odpisuje....

Już wole grać z Niemcem bo chociaż napisze że wbił do gry

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

No niestety taki obraz polaka się "utarł" i zawsze polak jest uznawany za najgorszego w drużynie (niestety bardzo często to prawda). Czasami aż głupio się przyznawać że jest się z Polski bo jak to zrobisz a będziesz miał gorszy dzień czy coś to na pewno to wypomną.

Dzisiaj np. z kolesiem chwile po meczu gadałem gdyż w przeciwnej drużynie był gostek miał oczywiście w nicku PL i się dowiedziałem czegoś ciekawego otóż teraz jak ktoś ma w nicku PL nie tłumaczą tego jako Poland tylko "Probably lose" chyba to o czymś świadczy... :/

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Będąc w lobby na normalu czy tam rankedzie ktoś prosi mnie o moje pochodzenie, to najczęściej piszę Europa, wtedy mniejsza szkodliwość flame'u na moją osobę za bycie Polakiem. Polska to naród, który zawsze chce być na pierwszy miejscu (mowa tutaj o grach, w których występuje masa debili z Polski), zawsze musi wygrywać, a jak sam zepsuje, to blame na innych. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Niegdyś spotkałem pewnego flamera na rankedzie (gold v), który twierdził, że jest z*********e dorosły, ma 22 lata i chwalił się po wejściu na TS, że utrzymuje się sam i że musi jeździć VW Passatem '99. Nie wiem, co to miało na celu, ale chyba chciał się pochwalić tym, że popierdala ciężko na budowie. Tak czy inaczej, siedzi taki k***a cały dzień na lolu, nie potrafi grać a jak przegrywa to wyzywa. Tyle w temacie. Polacy nie potrafią pogodzić się z porażką/z tym, że są gorsi od innych w niektórych rzeczach. Nie mówię tu oczywiście o narodzie(który swoją drogą też się nie wywyższa niczym), ale o pojedynczych przypadkach osób, które są tak pewne swojego SKILLA, że napierdalają na chama a następnie twierdzą że inni są noobami.

9amUS1C.png
Opublikowano

anony i randomy, powiedzcie mi no

sytuacja z dziś

koleś miał premade z bol'owcem polakiem i przegrywają bota do 5/xx i bolowiec pisze, że skrypty do vayne nie działają, a biedaczek cebulaczek wychodzi z gry, wchodzi potem i znowu flejmi np zabiła go kata która siedziała w krzakach to on na all "no dalej j****a k***o kamp w krzakah na mnie ty k***a huju j****y nieh ci matka na malarie zdechnie k***a kutasiazu tata ci hujem po mordzie jezdzil chyba"

to tak vayne z bolem (ale skrypty nie działają :D ) pisze do biedaczka "przegrywasz k***a support jak gowno to bys chociaz ddosowal ich a nie wychodzil z gry"

a co on?

"nie stac mie na maszyny do tego sorki choc afk oboje zrobimy"

no 

i

jak

tu

k***a

wygrać?

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

nie wiem jak na rankedach sytuacja wyglada ale na normalach już przed Lobby jest koniec swiata :D piszesz pierwszy gdzie idziesz, pickujesz, gdzie on nawet jeszcze slowa nie powiedzial, to i tak bedzie sie klocic i JA MID JA MID WYPIERDALAJ NOBIE. A w grze co sie dzieje :D grac sie nie chce solo zadnego, a mute nie dam bo ani pingow ani nic. Staram sie byc ugodowa, ale niektorzy naprawde, albo rodzice wychowac nie potrafili albo to cioty w zyciu i sie wyzywaja. Pamietam gralam na jungli Masterem, poszlam na topa, moj gracz z teamu mial moze 20% hp, 2 z enemy na full hp przy wiezy, wpadlam,zabilam, ale on i tak potem cala gre wyzywal ze mu ksuje itd. Kiedy ludzie zrozumieja, ze lepiej oddac killa komus kto moze wyccarowac gre, a nie komus kto ma 0/10 a i tak o killa pruc sie bedzie.. ..

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

A ja jestem na platynie i jestem już spokojny, jak na Gold 1 sie wkurwiałem, to tutaj po prostu rozumiem, że niektórzy są tak słabi, że musieli boosty kupić by być fajnymi w szkole, więc jakoś sobie daje radę.

Opublikowano

żeby być takim gównem jak oni trzeba się na serio postarać

no ja p******e, sram na takich cebulaków zazwyczaj, w dupie mam trolli, ale polacy + gdyby nie to, że to nawet nie była k***a gra rankingowa, tylko normal, najzwyklejszy normal, ktoś chce sobie pograć normala w nocy, no ale się nie da, bo przychodzą takie dwa jebane polaczki buraczki cebulaczki, i myślą, że jak zniszczą komuś grę, to są śmieszni

na midzie był fizz który grał raczej na topie, schodził po prostu w którymś momencie i dostawał free double killa, schodził na bota i dostawał free killa (jak ma k***a sobie blitz sam poradzić vs premade jinx i braum i jeszcze fizz?) jak schodził na mida gnoił mnie jak gówno o farmie nie wspominając, cały czas przez 3/4 gry staliśmy pod wieżami i tylko broniliśmy bo te małe smiecie nafeedowały

co ciekawe w którejś tam minucie kiedy już wyszło co te dwa polackie cebulackie gówna trollują nie wytrzymałem i zacząłem po nich cisnąć jak należy, a blitz i darius prawie że w tym samym momencie jeden "oooh ofc polaks in team now i know" a drugi "sure two polish trolls, why im not surprised"

bodpk9.jpg

zastanawiałem się nad nauczeniem się wyszukiwania ip takich pajaców, i robienia z nimi co trzeba, jakby ktoś miał jakiś program do tego i mógłby polecić maszynkę dobrą to proszę dać znać

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Ja tam miałem kiedyś polaków w teamie, powyzywaliśmy się od cebul i p****ów. Wycarrowali mnie i okazali się być miłymi chłopakami x)

Nadal się wyzywamy od cebul ale spoko są. A tak to polaków za często na euw nie widzę, może nie chcą sie ujawniać :D 

Opublikowano

Tak to właśnie jest, ja miałem akcje, że gdy nie wybrałem champa którego "kazał" mi wybrać polaczek to oczywiście zwyzywał cały nasz team, cały przeciwny team i twierdził, że nas zreprotuje, yhh.

report report reported! dziś to jeden tak zabłysnął, że postanowił zrobić CERY akali  xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

report report reported! dziś to jeden tak zabłysnął, że postanowił zrobić CERY akali  xD

No tak, ale wyzywał mnie od 5 latków, mówił jaki to ja nie jestem, to ja do niego aby wbił na ts-a pogadać, to sie speszył :c

Opublikowano

Mamy to w naturze, zawsze nam coś nie pasuje :) Nie ma co z tym walczyć nasz naród taki jest i nic tego nie zmieni.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...