Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam pare innych osob z innych krajow.  Czehow, Litwinow Ruskow itp.

I taki uzytkownik Shisha1 co jest polska menda spoleczna. Oszukal mnie. Proste. Takich powinno sie na sztosie palic. Predziej zostaniesz okradziony przez rodaka niz przez ruska.

Opublikowano

Akurat Polacy w LOL'u to już sprawa wręcz kultowa , chyba w żadnej innej grze nie spotkałem się z taką niechęcią do naszej nacji :p

Opublikowano

Przeglądając zagraniczne fora(trochę egzotyki) zauważyłem że najbardziej znienawidzoną nacją w lolu są francuzi...co do Polski trafiłem tylko na pojedyncze wzmianki. 

Opublikowano

Nie to że bronię polaków grających w LoLa bo w zasadzie mam gdzieś kto jakiej narodowości jest, jeśli gra się dobrze.

Ale tacy grecy to już lekka przeginka, kilka gier miałem z grekami i spassowałem po nich na kilka godzin od LoLa.

Opublikowano

przed chwilą trafiłem na typowego polaczka cebulaczka

grał rene, ok mówię, będzie dobry na solo topa, i po chwili spojrzałem na nick "ZiemniakMaster" czy jakoś tak, build jak gówno, ja na midzie katą, no ale ok, staram się po angielsku mu wytłumaczyć co robi źle, lekko już podirytowany mówię, żeby nie robił się pod ap(wtf?) bo powinien w tej sytuacji robić pod tanka a on "fack you nob iam know how to good play renekton stfu"

chcesz gównixowi pomóc, starasz się, żeby mógł wygrywać na swojej linii, opuszczasz specjalnie swoją, żeby nie padł, a on i tak cię zwyzywa, na dodatek nie pomagał nikomu w tfach i czekał z tyłu na kille których i tak nie dostał, bo był gównem i z każdego skilla walił w kogo innego zamiast focusować jednego przeciwnika, pod koniec napisał "bg report kata hard flaming and my team for noob play feeders facking fagots" i wyszedł z gry, no ja p*******, skończył z statami 5/21/19 i buildem: rabadon, zhonya, buty, poty

jak żyć? oczywiście lose

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

przed chwilą trafiłem na typowego polaczka cebulaczka

grał rene, ok mówię, będzie dobry na solo topa, i po chwili spojrzałem na nick "ZiemniakMaster" czy jakoś tak, build jak gówno, ja na midzie katą, no ale ok, staram się po angielsku mu wytłumaczyć co robi źle, lekko już podirytowany mówię, żeby nie robił się pod ap(wtf?) bo powinien w tej sytuacji robić pod tanka a on "fack you nob iam know how to good play renekton stfu"

chcesz gównixowi pomóc, starasz się, żeby mógł wygrywać na swojej linii, opuszczasz specjalnie swoją, żeby nie padł, a on i tak cię zwyzywa, na dodatek nie pomagał nikomu w tfach i czekał z tyłu na kille których i tak nie dostał, bo był gównem i z każdego skilla walił w kogo innego zamiast focusować jednego przeciwnika, pod koniec napisał "bg report kata hard flaming and my team for noob play feeders facking fagots" i wyszedł z gry, no ja p*******, skończył z statami 5/21/19 i buildem: rabadon, zhonya, buty, poty

jak żyć? oczywiście lose

Na takich niestety kosa, musisz się przyzwyczaić i czasami odpuścić sobie o powiedzieć sobie, że koleś to po prostu noob ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Heh, sytuacja z ostatniej gry:
Ja : GL HF
Nasz polak w teamie który płakał w champion select bo oczywiście polacy nie wiedzą co to pick order to wziął double mida ( ostatni pick ) : Spierdalaj

Jak żyć?:D

Opublikowano

Heh, sytuacja z ostatniej gry:

Ja : GL HF

Nasz polak w teamie który płakał w champion select bo oczywiście polacy nie wiedzą co to pick order to wziął double mida ( ostatni pick ) : Spierdalaj

Jak żyć?:D

Niektórzy też jak widać nie wiedzą, że nie first pickuje sie mida.
Opublikowano

@TheGuardiaN Dlaczego? To jest normalne. Jesteś first pickiem - pickasz co chcesz, jeżeli masz pewność że wygrasz linię nawet przeciwko kontrze, dlaczego nie? Pewnie jesteś typowym polakiem, który flajmuje kogoś kto używa pick order. 

Opublikowano

first pickiem na mida można grać. Ogólnie dużo zależy od teamu gdzie kto chce grać itd. Gracze powinni szanować pick order, ale niestety większosc ma wyjebane i kiedy ktoś wyżej picknie mida, już locknął to ostatni pick pickuje mida, double mid=defeat.

Opublikowano

@"TheGuardiaN" Dlaczego? To jest normalne. Jesteś first pickiem - pickasz co chcesz, jeżeli masz pewność że wygrasz linię nawet przeciwko kontrze, dlaczego nie? Pewnie jesteś typowym polakiem, który flajmuje kogoś kto używa pick order.

A ty pewnie jesteś typowym brązem który nie ogarnia co to teamcomp. Nie chodzi o linie ale o TF-y. Nigdy nie flamiłem i na flamerów z polski tez bardzo rzadko trafiam. Moze rito potajemnie wymyśliło system dobierania na podstawie reportów za flame, dlatego połowa tego forum trafia samych flamerów z tego co widzę.

Ja nie flamie - nie dostaje flamerow

Ty na polaków tutaj hejcisz cały czas - dostajesz samych flamerów

Przypadek ?

Opublikowano

Przez głupich polaczków którzy mają w nicku PL przegrywam Rankedy bo flamią cały team i idą AFK z powodu 0/4 na lini -.-

Raz zrobiłem 0/4 na linii i czwórka Polaków na rankedzie kazała mi iść AFK bo tak będzie dla nich lepiej, Nasusem w late game bym ugrał dużo, no ale przez spamowanie ciągłe nasus go afk popadali zbyt dużo razy ;x trzeba sie przyzwyczaić do takich ludzi, po wakacjach się zmniejszy ich ilość

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Wchodzę do gry koleś z nickiem z PL piszę gl hf who mid a ten twoja stara to mu powiedziałem stfu i wyciszyłemi w 10 minucie miał staty 0/3.

Są też normalni Polacy koleś PL w nicku oczywiście kata od czechów mi się wwaliła na mida to poszedłem z tym Polakiem (master) na topa na początku nam nie szło ale potem było lepiej i master wycarrował grę. Nie flamił, nie wyzywał, dostał ode mnie honor.

Albo też śmieszna sytuacja enemy mieli 2 polaków którzy feedowali ja miałem lb tą rivenkę na combo a ona pisze

F**k poland animals report - o tych typach i dodała "fck poland" no to ja pisze "Im from poland, problem?" a ona "No no" xD

Opublikowano

Wchodzę do gry koleś z nickiem z PL piszę gl hf who mid a ten twoja stara to mu powiedziałem stfu i wyciszyłemi w 10 minucie miał staty 0/3.

Są też normalni Polacy koleś PL w nicku oczywiście kata od czechów mi się wwaliła na mida to poszedłem z tym Polakiem (master) na topa na początku nam nie szło ale potem było lepiej i master wycarrował grę. Nie flamił, nie wyzywał, dostał ode mnie honor.

Albo też śmieszna sytuacja enemy mieli 2 polaków którzy feedowali ja miałem lb tą rivenkę na combo a ona pisze

F**k poland animals report - o tych typach i dodała "fck poland" no to ja pisze "Im from poland, problem?" a ona "No no" xD

Już czasami wolę normalnego polaka, niż porypanego czecha czy greka.

Opublikowano

Problemem polakow w lolu jest to ze mysla ze wszyscy polacy robia flame w lolu przez co czuja sie bezkarni gdy to robia. Ja osobiscie dosyc rzadko spotykam takie osoby ale bylo by klamstwem gdybym stwierdzil ze jest ich malo. Ale w mojej opini polakow ktorzy flameia nie jest duzo wiecej niz innych narodowosci.

Opublikowano

@TheGuardiaN Dlaczego? To jest normalne. Jesteś first pickiem - pickasz co chcesz, jeżeli masz pewność że wygrasz linię nawet przeciwko kontrze, dlaczego nie? Pewnie jesteś typowym polakiem, który flajmuje kogoś kto używa pick order. 

Gay order?

Dajesz gośćiowi jeśli wiesz ,że dobrze zagra i tyle ,ja się nie dziwię :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...