Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moj w Lobby sie wykłócał o mida, a wiadomo w normalach jest zasada kto pierwszy ten lepszy - no ale jednak dostał tego mida, na yasuo nafeedował z 0/6 i poszedł afk  xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ranked, w teamie 3 polaków, 2 na bocie 1 na topie

chyba domyślacie się jak to się skończyło :)

trynda na bocie 0/12 w 15 minucie

sivir na bocie 3/16 w 15 minucie

kennen na topie 5/17 w 15 minucie

master chyba grek bo pisał xaxaxaxaxa jak mnie zabijali zgankował mi 2 razy w przeciągu 39 min gry, raz z krzaków z wardem, drugi raz zza moich pleców

bot 0 ssów

top 0 ssów

wygrywając z początku linię (120 farmy w 15 minucie o ile się nie mylę czyli jakieś 70 creepów więcej niż w enemy na midzie, 1 kill przewagi nad enemy leblancą) po chyba siedmiu gankach 4 na mnie zacząłem trollować te gówna z mojego teamu i skończyłem ze statami 1/19 chociaż mogliśmy to wygrać (a przynajmniej ja swoją linię)

enemy twitch mimo leony 612 skończył mecz ze statami 47/3

pozdrawiam

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Nie lubie jak każdy hejtuje Polaków w LoLu...ale jeszcze nigdy nie wygrałem meczu mając samych Polaków w teamie..

y6eft.gif

Opublikowano

Ja tam sobie specjalnie nick zmieniałem, żeby nikt nie poznał z jakiego kraju naprawdę pochodzę. Nigdy, ale to nigdy nie napiszę w grze czegoś po polsku i nie przyznam się do tego, że jestem Polakiem. Zdażają się jednak wyjątki, jeżeli już mam team pełen Polaków i zdają się mieć chodź trochę kultury i oleju w głowie to czemu by z nimi nie pogadać w innym wypadku nigdy się po polsku nie odezwę.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Ja na to mam jedną radę, po prostu ich ignorować.

A jeśli chodzi o wybieranie bohaterów, to zajmij se linię, a jak jakiś burak wcześniej Ci ją weźmie mimo, że zarezerwowałeś to po prostu się dogadaj jakoś z innymi w teamie lub się dostosuj - po co marnować grę, przez takiego trolla.

A najlepiej to zgarnąć 5 najlepszych kumpli, którzy ogarniają lol'a i z nimi grać.

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwala to, że ilekroć trafię na Polaka w grze... To musi pokazać swój intelekt i wyzywać jak wściekły pies, albo ma nieodpowiedni nick. I tu sytuacja sprzed paru dni.

Gram sobie jak zawsze, wszystko ok cacy. A tu nagle gość ma nick. "Ruchamdziffki" Mówi report kogoś tam za flame itp. A ja mu reporta za nick dałem, bo jakby nie patrzeć to wulgarny był.

Jeszcze trochę, a ktoś walnie Lecha Wałęse jako nick w LoLu a wtedy to już nie wyrobię chyba nerwowo...

Opublikowano

Polacy sa postrzeganie w społeczności lola przez inne kraje jako banda idiotów pomimo że czasem nawet umieją grać to są chamami ! Większość polaków nie przyznaje się do tego grając w lola bo zwyczajnie wstyd dzięki naszym kolegom ... 

Opublikowano

Polacy sa postrzeganie w społeczności lola przez inne kraje jako banda idiotów pomimo że czasem nawet umieją grać to są chamami ! Większość polaków nie przyznaje się do tego grając w lola bo zwyczajnie wstyd dzięki naszym kolegom ... 

no ale przyznajmy sobie rację wszyscy, jak imba flejmi to dla beki i wszyscy bekę mają, więc nie wrzucajmy wszystkich "chamów" do jednego worka, jak mnie ostro drewna z teamu wkurwią to też po polsku im potrafię tak nagadać, że im głupio się robi

47yhn8.jpg

Opublikowano

no ale przyznajmy sobie rację wszyscy, jak imba flejmi to dla beki i wszyscy bekę mają, więc nie wrzucajmy wszystkich "chamów" do jednego worka, jak mnie ostro drewna z teamu wkurwią to też po polsku im potrafię tak nagadać, że im głupio się robi

Flame to flame, a tylko gówniarze śmieją się z obrażania ludzi. Gratuluje poczucia humoru.

Mówisz, że głupio się robi innym jak na nich wrzucasz? Świetnie, a potem tacy mają o nas Polakach zdanie, że jesteśmy chamami. Zaprzeczasz sam sobie.

Opublikowano

Polacy sa tacy bo sa sam flejmie jak idzie :>

Ostatnio nie mialem bana na chat to na starcie obrazilem moj i enemy team na all najczesciej wygrywam takie gry

Cassiopeia na propsie

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Powiem tak. Wszystko zależy od dywizji, wieku gracza czy jego mentalności. Znam wielu polaków grających w lola, którzy dalecy są od jakiegokolwiek wyzywania innych. Sam osobiście nie przyznaję się do swojej narodowości publicznie i po prostu piszę po angielsku. Obecnie koczuje sobie w platynce, ale grając na koncie brata w brązie jest po prostu masakra. Tam wszyscy się wyzywają. Jest kupa polaków, którzy reportują wszystkich za wszystko. Zaczynając od ksów po niezbanowanie blitza(wtf). Jak już wspomniałem sporo też zależy od ich wieku, a często polacy są zawistni, bo chcieliby grać w LCSach i być pro, a jakiś noob w brązie przeszkadza im w karierze, bo nie zbanował blitza.

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Flame to flame, a tylko gówniarze śmieją się z obrażania ludzi. Gratuluje poczucia humoru.

Mówisz, że głupio się robi innym jak na nich wrzucasz? Świetnie, a potem tacy mają o nas Polakach zdanie, że jesteśmy chamami. Zaprzeczasz sam sobie.

Flame a flame dla beki to co innego, to po 1.

Po 2 czarny humor jest jak para nóg, nie każdy je ma.

Po 3 tak, wrzucam innym tak, że nic nie odpisują, nie będzie mnie gówno polaczkowe/greczkowe/słowaczkowe obrażało na czacie mając staty 1/15 ashe albo 1/25 leona i mówiąc mi że jestem noobem chociaż mam najlepsze staty w teamie

47yhn8.jpg

Opublikowano

Jak grasz z polakiem to przewaznie jak przegrywasz linie etc . to nie patrzy na to czy przegrywasz bo np. ciagle ganki dostajesz na linie tylko od razu cie wyzywa, a glownie przez takie spiny sie gry przegrywa .

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

Przed chwilą trafiłem na zeda co wyzywał wszystkich bo przegrywali, napisał coś w tym stylu "report this zjeb" no po prostu spadłem z krzesła jak to przeczytałem xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...