Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko Polacy i Polacy...

W innych krajach także zdarzają się ludzie (a może bardziej powinienem napisać "dzieci"), które się tak zachowują. Po prostu Polska wyrobiła sobie taką opinię. Moim zdaniem nie jest to najlepsze, ale co zrobić? Już teraz w LoLu jak masz w nicku człon "PL" to idzie flame w twoją stronę (nie zawsze, ale czasem). Trochę szkoda. Na szczęście są też normalni ludzie w naszym kraju.

1780114744926761191981.png

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko Polacy i Polacy...

W innych krajach także zdarzają się ludzie (a może bardziej powinienem napisać "dzieci"), które się tak zachowują. Po prostu Polska wyrobiła sobie taką opinię. Moim zdaniem nie jest to najlepsze, ale co zrobić? Już teraz w LoLu jak masz w nicku człon "PL" to idzie flame w twoją stronę (nie zawsze, ale czasem). Trochę szkoda. Na szczęście są też normalni ludzie w naszym kraju.

Chcą się wyżyć, a nie będą flamić na czeskich forach, więc padło na "polaczków"

Dokładnie. Jednak według mnie więcej jest tych normalnych. Flame na tle narodowości jest gorsze niż jakiekolwiek przekleństwa, ale o tym się w tym temacie nie pisze...

Opublikowano

Ja tam Czechów nie lubię.Kiedyś jak grałem w lola po 5 miesięcznej przerwie przydzieliło mi gościa o nicku "kurov12345" miałem niezłą bekę z tego nicku xD

Jednak wydaje mi się że Czesi są bardziej nieogarnięci od Polaków i to nie tylko z tego jednego przykładu.

Opublikowano

Dlaczego polacy, są zazwyczaj flamerami?

Ogólnie, np. grekiem się potrafię dogadać, jeżeli potrafi angielski oczywiscie.

Ale z polakami to nawet po polsku się nie dogadam .. 

Czy wy też tak macie?

Po prostu, ostatni mecz.. Koleś z nickiem <nick>PL jeszcze w wyborze postaci, przed pickowaniem obraził cały team..

W sumie to się nie dziwię że każdy z innego kraju narzeka na polaków w lolu..

Tak wiem, jest opcja "mute" ale chce zobaczyć co powiecie na ten temat;d 

Większość polskich graczy, to poprostu są w przedziale 12-16 lat, czyli gimbazjum, druga część to osoby które grają na poziomie, starają się grać profesjonalnie, możesz polskich graczy podzielić na wielee grup, ale dla mnie 1/3 na LoL'u to gimby, 2/3 ludzie z którymi łatwo się dogadać, oraz przyjemnie się rozmawia ;)

Opublikowano

Najlepsze jest to kumpel dał mi pograć na eune wchodzę do gry jakiś ciołki (premade) wyzywają w wyborze postaci (zapomniałem jak to się zwie) w grze wyraźnie im powiedziałem nie wpadnę do was więcej (grałem w jungli) 3 razy ganka zrobiłem i 3 razy padłem xD bo nawet nie raczyli się wbić coś potem mnie wyzywali i że report bo nie gankowałem i typek zacytuję "Będę się modlić żebyś umarł" No ku rwa przepraszam za wyrażenie.

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

Ja dziś zacząłem rankeda przed południem i trzeba było 3 razy wyście z lobby bo jakieś dzieci trollowały bo nie dostały swojej lini. Zaczęły się wakacje i nawet w nocy już ogarniego teamu nie będzie można spotkać ;d

Opublikowano

W goldzie trafiałem na Polaków, którzy dawali radę. Potrafili grać teamowo i byli mili wobec innych. Jedyna rzecz, jakiej nienawidzę to 4-man premade Polaków na normalach. Dasz FB, czy zrobisz faila w mid-game i od razu spam "XDDDDDDDDDDDDDDDDDD" i "/all report k***a".

Opublikowano

Ogólnie to jest tak, że dopóki gra idzie łatwo to wszyscy Polacy piszą po angielsku i jest cacy, ale jak już nie idzie i nikt nie zna więcej obraźliwych słów po angielsku okazuje się, że masz w teamie x4 Polaków.

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Po prostu są debile wśród polaków. Mogę podać jeden przykład z stream'u Imby, Imba poszedł afk na około 2 godziny to 'jebane' fx'y musiały wpaść na stream'a GuardsmanBoba i zaczęli go wyzywać ( oczywiście po polsku bo nie umieją oni języków obcych ). Teraz czekać aż zablokują konto imbi'e na twitch'u i może w końcu zacznie on tych debili banować.

Opublikowano

Sugerowanie że tylko polacy są tacy czy sracy nie jest ok, bo za granicy też mamy takie negatywne perełki np.

Dziś miałem w grze nieogarniętego blitzcranka na bocie z Yasuo. Yasuo srał się do Blitza, to ten wyszedł z gry i zaczął trollować z wchodzeniem i wychodzeniem z gry.

Opublikowano

Po prostu są debile wśród polaków. Mogę podać jeden przykład z stream'u Imby, Imba poszedł afk na około 2 godziny to 'jebane' fx'y musiały wpaść na stream'a GuardsmanBoba i zaczęli go wyzywać ( oczywiście po polsku bo nie umieją oni języków obcych ). Teraz czekać aż zablokują konto imbi'e na twitch'u i może w końcu zacznie on tych debili banować.

Dodam że zrobili "rajd" do shusheia ( czy jakoś tak ) .

Opublikowano

Pomiedzy komentarzami, wyczytalam dosc prawdziwy i logiczny. Wiekszosc mlodziezy, ktora ma ponizej 17/18 lat jest nieodpowiedzialna, zlosliwa i zadufana w sobie. Problem w tym, ze duzo Polakow odznacza sie wlasnie koncowka PL. Ogolnie nie zapisujemy sobie w pamieci nickow ludzi, ktorzy zrobili nam z gry pieklo; ale jesli poraz enty gre zepsuje nam ktos, kto ma "PL" na koncu, to zapamietamy ze Polacy sa tacy, a nie inni. ;-) Ale przyznaje, ze Grecy i Ruscy tez wpadaja w pamiec, bo maja specyficzny alfabet.

Takze kazdemu z Was zycze dobrych gier bez trolli i mega toksycznych graczy.

Pozdrawiam,

Fari

Opublikowano

Pamiętam jak wczoraj grałem rankeda,byłem zmuszony iść cho gatem na supporta postanowiłem go zrobić pod full tanka ponieważ w teamie nie było ani supporta ani tanka (Również junglera),Wygraliśmy a ja miałem statystyki 1/5/25.Nie wiem jak to wygraliśmy.Może katarina cerowała grę na topie.

Opublikowano

Lolo, skoro temat odkopany.. :D

Reaktywacja!

A tak na poważnie, nie wiem czy zauważyliście, ale tutaj robi się podobnie (ten topic), zaczynacie tutaj wyzywać innych i swoich.

Co do gry, nie boje się przyznać że jest pl, bo jak koleś widzi moją gre (zależy czy mam dobry dzień czy nie :D) to mówi że dobrze gram, a czasami tak że gadają że specjalnie trolluje.

Zawsze można się dogadać, wystarczy wiedzieć jak ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Polacy to scierwa, zasrane biedaki, zule. Zbieraja puszki aby miec kase na chleb. W tym uzytkownik S A S HI N O ktory wymaga 50 zl skaladki na dojscie do teamu bronze5.

Oszukuja innych ludzi nawet swoich rodakow.

Co tu powiedziec zabic wszystkich i po sprawie...

Opublikowano

Polacy ostatnimi czasy (czyt. 1 miesiąc) nie są tacy źli. Akurat grecy to zły przykład. Oni flejmią bardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...