Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego doszło, że Polacy wstydzą się swojej narodowości. Nazywajcie to jak chcecie. Zaraz pojawią się argumenty typu "Wstydzimy się "polaczków", a nie tego, że jesteśmy Polakami" Ogarnijcie się. To właśnie ludzie z innych krajów są flamerami jakich mało. Przykład? Proszę bardzo. Ostatnio grałem normala 5vs5 w trybie draft. Byłem 1st pickiem, poinformowałem wszystkich, że idę na midlane. Po chwili koleś, który był 3rd pickiem wyskoczył z hitlerem, polaczkami itd. Wielcy mi ogarnięci Ci wasi obcokrajowcy, większa hołota niż wśród naszych krajanów.

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kultura Polaków < Kultura reszty świata. Już nawet ruski są ogarnięci.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

obco krajowcy tez wyzywaja itp.... ale co sie dziwic, taki polak wejdzie do gry zwyzywa jego rodzine , i sie dziwisz ze z hitlerami wjezdza??

ostatnio polak z mojego teamu zwyzywal typa, to typo od razu mu wjechal ze szkoda ze hitler nas nie zajebal... (sorki za ortografie ale nie jestem z polski)

ale gra to gra 1 cwaniak drugi cwaniak na tym polega haha,

nie da sie ogarnac graczy 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Często spotykam się z taką opinią: "omg polish kid gg wp, Lose".

Na pewno nie jest to miłe z racji tego, że moją opinię niszczą ludzie którzy myślą, że są najlepsi i flejmią, obrażają. Trudno z takimi osobami się gra, ale zazwyczaj takie osoby najgorzej grają.

Opublikowano

Nie każdy ;) jednak przyznam się że jak widzę "Polaków" w teamie to ostatnio nawet nic nie piszę po naszemu ;>

i rzadko się przyznaje że jestem Polakiem.. nawet jeżeli ktoś się pokapuje i mi to wytyka przez całą grę..

Przyznaje się jak widzę że gracz jest ogarnięty i potrafi się dogadać.. jednak takich jest bardzo mało.

@Presor

A kto powiedział że tylko Polacy to flamerzy ;).

Jakby nie ping na serwerach NA, to już dawno bym uciekł z EU.. 

naprawdę ciężko na NA zobaczyć że ktoś kogoś obraża ;> lub trolluje.. nawet w brązie mają tam jakieś zasady.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nie wiem kto wyszedł z założenia ze pl to flamerzy ale pewnie z tego że flamuja po pl w lolu (tylko niektórzy oczywiscie). A przykładowo na euwest jest taki sam poziom community jak na eune a polaków tam jest zdecydowanie mniej. Więc jak chcesz to sobie żyj w tym przekonaniu ze jesteśmy największymi flamereami i jacy to my źli nie jwstesmy /tel

Opublikowano

Polacy są typowymi cwaniaczkami, znaczy zdarzają się dobrzy gracze ale Ci wszyscy flamerzy wyszli z YouTube, z tej całej JOTPEARMII która każdego tyra jak szmate a wiekszosc mlodziencow z polski i oglada i sie ucza jak to sie traktuje ludzi...

Opublikowano

Polacy są typowymi cwaniaczkami, znaczy zdarzają się dobrzy gracze ale Ci wszyscy flamerzy wyszli z YouTube, z tej całej JOTPEARMII która każdego tyra jak szmate a wiekszosc mlodziencow z polski i oglada i sie ucza jak to sie traktuje ludzi...

Oj zgodzę się z tobą, dla przykładu podam przykład z wczoraj.

Grałem wczoraj gdy była jeszcze stara rotacja. Polak grał Yasuo i jak Nunu szedł z nim na mida, to ten zaczął go tyrać jak przysłowiową szmatę. I tak przez cały mecz. Oczywiście ja ubolewałem nad tym, bo siarę robił typ i co w rezultacie? Ja honor dostałem, a on reporta za nękanie.

Opublikowano

Dopóki żaden polaczek nie przejdzie dojrzewania emocjonalnego nadal będzie debilem.

Niestety nie każdy przez to przechodzi.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Polacy nie potrafią przegrywać oczywiście, tylko Ci młodsi. Oni zawsze wyzywają i wtedy się przegrywa bo skupiamy się na czacie a nie na samej rozgrywce. A wyzywają innych ponieważ inni to NOOBY a oni to challengerzy i nie patrzą na siebie. 

Kappa.

Opublikowano

Oni mają cebularstwo wrodzone we krwi, ja osobiście gdy widzę że jakiś polaczek flejmi daję mu mute i gram dalej i po meczu oczywiście report

Opublikowano

lol ogolnie robi sie coraz bardziej zjebany,czesto nawet na trybach 4fun ludzie spinaja o feed lub o słabą grę. Ta gra zaczyna schodzić na psy. Polecam wziąć  się za naukę lub inne zajęcie niż stratę czasu przed kompem :).

Opublikowano

Jest dużo cebulaków którzy wyzywają ale wydaje ci się że prawie wszyscy pl są tacy... Większość normalnych po prostu nie pisze po polsku bo mają wyjebane.

// Taka złota myśl zaraz będzie przypiąć ten temat po 300 odp.

Bo 90% wiadomośći jest o tym że to cebule i tyle.

Opublikowano

Nie cebule tylko rozpuszczone 12 letnie gówna.

Taka prawda, teraz większość dzieci które mają problemy z ortografią dobierają się do tej gry, a co z tym idzie psują naszą (normalnych graczy) reputacje.

No niestety, u tych dzieciaków jest taka mentalność, przegrywasz = zganiaj winę na resztę drużyny, pisząc co 2 słowo przekleństwo typu "f**k/f**king", albo po prostu wyzywają od noobów.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Najlepiej przenieść się do turków. Przynajmniej nie wiesz co do ciebie piszą :)

EDIT. Co za c**j dał za to raporta ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...