Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego polacy, są zazwyczaj flamerami?

Ogólnie, np. grekiem się potrafię dogadać, jeżeli potrafi angielski oczywiscie.

Ale z polakami to nawet po polsku się nie dogadam .. 

Czy wy też tak macie?

Po prostu, ostatni mecz.. Koleś z nickiem <nick>PL jeszcze w wyborze postaci, przed pickowaniem obraził cały team..

W sumie to się nie dziwię że każdy z innego kraju narzeka na polaków w lolu..

Tak wiem, jest opcja "mute" ale chce zobaczyć co powiecie na ten temat;d 

xvez_eune_55_6_logo.png

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest cebulactwo, w internecie każdy jest mądry, polacy pokazują to najlepiej, jak wchodzę i cisną po rodzicach czy po nas, oczywiście nie każdy, ale znaczna większość, także wiek robi swoje, zobacz teraz na młodzież w polsce i tutaj masz odpowiedź na swoje pytanie, czasy się zmieniają, nie bez powodu polacy są uznawani za jednych z gorszych 'społecznościowo' graczy. Z Takimi nic nie zrobisz, nie przemówisz do rozumu, nie wytłumaczysz, nie pogadasz. 

Opublikowano

Takich trzeba zabić zanim złożą jaja.

Kurde teraz mi trudno przyznać się nawet ,gdy carruje grę i mam np .staty 15:3  ,że jestem Polakiem..

To ,że jestem polakiem niestety sortuje mnie z nadmiernym '' PolaczGami ''.

Np. gościu się pyta  : where are you from? I'm from Poland ,a po chwili odpisuje : OMGF AGAIN WITH POLISH TROLLS.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Większość flamerów z Polski to biedne dzieci, które chcą grać w LCS i zarabiać na tym pieniądze(Kappa), więc flameują wszystkich, którzy mogą im 'przeszkodzić' w drodze do wilelkiej kariery pro gracza.

Opublikowano

Każdy naród flame'uje. Gorszymi flamerami są moskale. A Polacy to zależy jak trafisz. W braz-gold same dzieci są więc i jest flame ale wyżej nie ma nic o jebaniu matek - ja się z tym nie spotkałem w plat 3

Opublikowano

Wydaje mi się, że to wynika z naszej słabej sytuacji na arenie międzynarodowej i niskiego poziomy życia. Ciągle nam czegoś brakuje, ciągle zazdrościmy innym, więc wylewamy swoje problemy w internecie. Polaczki ogólnie są chamskie, a w internecie każdy jest panem, więc już w ogóle flame leci. Ale muszę przyznać, że ruskie wcale nie lepsze - jak jeszcze był wspólny serwer, to nienawidziłem ich bardziej, niż polaków 

Opublikowano

Zależy to od wychowania w rodzinie. Większość osób to same prostaki i pajace, lecz znajdują sie nieraz tacy gracze z którymi można się dogadać . ;]

Opublikowano

Taki naród. Ostatnio koleś z Grecji zapytał mnie skąd jestem, więc napisałem, że jestem Polakiem. Grałem Vayne 27/6 i napisał mi jakim cudem carruję grę skoro mam takie pochodzenie ;)

Opublikowano

Ja osobiście mam na odwrót coraz częściej (pewnie przez bany na chat) "widuje" polaków którzy nie flamią i grają swoje (niektórzy gorzej niektórzy lepiej-ale zawsze jakoś), Najgorsi są Czesi,Słowacy i Grecy- Od kiedy gram w lola KAŻDA osoba która pochodzi z tych krajów z którą grałem w teamie ew. w enemy team ZAWSZE flaimi oraz są zarozumiali( co oni nie grają jacy oni nie są pro, "noob team" ofc. pisanie po czesku,grecku,słowacku-o angielskim nie ma mowy).Tak naprawdę z każdego kraju flamią niektórzy mniej niektórzy gorzej sam kiedyś flamiłem ale zdałem sobie sprawę że przez to przegrywam gry-polecam każdemu wiem że trudno ale warto spróbować :p.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Polacy są zajebiści oczywiście #patriota. Nie można jednak zaprzeczyć, że nawet jak linie pozajmowane to oni majo to w dupie i i tak pójdą na mida. Nie pogadasz za bardzo nawet jak znasz bardzo trudny język polski.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Każdemu zdarzy się wyzywać innego gracza, nie róbcie z siebie takich świętoszków. Bez przesady Panowie i Panie. Zauważ, że coraz więcej dzieci podchodzi do lola. Polacy nie mają za grosz kultury, większości Polaków są rasistami i nie potrafią uszanować nikogo innego. Możemy podziękować większości tym, którzy mają w **** opinie kraju i wyzywają jak leci.

2e30al1.jpg

Opublikowano

Im wyżej jesteś tym wyższy poziom wiekowy.

Lol to gra która wymaga logicznego myślenia i używania mózgu. Dlatego większość brązów, silverów to dzieci 14> lat. 

Tak jak w brąz V - Gold V średnia to jakieś 12 lat tak już w platynie jest to jakieś 15. Challenger/diax to już praktycznie 16<

Dodatkowo im wyżej jesteś tym mniej greków. Grecy grają bardzo słabo dlatego praktycznie wszyscy grecy są poniżej silvera. 

Powyżej platyny mało kiedy się ich spotyka.

Opublikowano

Polacy potrafia byc ogarnieci, ale tacy zazwyczaj wstydza sie przyznac ze sa z Polski, no bo... po co?

A bluzgaja w 90% dzieci ktorych angielski ogranicza sie do "Fuck you", "Bitch" itp, a gdy brakuje argumentow to bluzgaja po polsku i wtedy wiesz ze to polaczek ;d

Swoja droga, lubie takie tematy (nie tylko na tym forum). Kazdy na forach jest z tych "ogarnietych polakow" gdzie sa w takim razie te bluzgajace gimby?

Opublikowano

Polacy są tacy? Wszyscy są tacy, tylko ze czesi, Słowacy, bialorusinie nawet nie umieją obrażać po angielsku. Co do dogadabia z grekami to pozdro, ile razy z nimi nie gram to zawsze jest grecki premade bot, pisza po swoim jezyku i jeszcze overfeed. To samo z Czechami. Ja jak gram z bratem i pisza, from? To ja pisze pl a on no fking polish noobs get canve itd to spinamy dupe z bratem i zawsze jesteśmy uzyteczbuejsi od tamtego scierwa

Opublikowano

Polacy nie są najgorsi. Inni po prostu wyrobili sobie taką opinię, zwykły stereotyp. Też mówimy, że np. Rumuni kradną a Cyganie jedzą gruz. Mi się z Grekami nie udało nigdy dogadać, zawsze piszą GAMO TI MANA SOU XAXAXXAXAXAAXAX ΦΓΥΘΙΗΓΘΙΟΗΟΘΔΗΦΘΙΗΓΦΔΙΘΓΙΘΓΦΘΥΓΘΙΥΓ8θηξκββωκξξκηγβξξμηβγ,ημγξνξηγμνηγξμυνηνμξγξηγμθυηγμνωβηγξβμθκγφωυξθκγυτφυξθκνιηθγυφτδρυηξκνμλνηβγωφψδτηωβξκνμηβγυτφυξβθκνηβγωφψβμξνκηγωβφψηνμξκηβωγψφηβξνκμξνηγωβξνκ.

t2t538.jpg
Opublikowano

Oświęcę was że nie tylko polacy flejmują (co chyba jest oczywiste) ale to nam przypisuje się tą negatywną cechę ponieważ wyróżniamy się

sposród innych graczy wstawiająć polskie nicki, PL na końcu nicka, pisząc po polsku, gdzie inne nardowości raczej starają się pisać po angielsu i robią to na ogół dobrze. I tyle.

Opublikowano

A najgorsze jest to jak masz super staty. Koleś pyta się skąd pochodze, no to mówie, że z polski i wszyscy nagle płacz... :( To jest smutne. A polaków klasyfikuje się na dwa poziomy: 1.Super mega playsy 2.W chuj zjebane cioty i tylko liczy się flame. Reszta to te średniaki, których jest mało. 

Opublikowano

@up Ja się do tego nie przyznaje.. Bo jakbym tylko napisał coś że jestem polakiem po czym bym coś spieprzył to by mnie zaczeli gimbusy wyzywac na chacie po polsku oczywiscie.

xvez_eune_55_6_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...