Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po języku nikt mnie nie rozpoznawał bo nigdy nie pisałem po Polsku :D Chyba że grałem totalnie dla beki. Ale jak koleś z innego kraju może rozpoznać słowo "Przesłodzony" to ja dziękuję ^^

4043121350.png

Opublikowano

Ten flame zaczyna się od tego że polaczki nie potrafią nauczyć się grać na każdej pozycji tylko grają 1 w kółko i jak im ją zajmiesz to zaczyna się troll i flame. Najczęściej są to dzieci z gimnazjum lub podstawówki i z nimi nie idzie się po prostu dogadać...

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na Polska Spolecznosc podczas gry soloQ emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28

Macie jakies stereotypy.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Jak widzę kogoś, kto próbuje zabłysnąć bluzgając i dając teksty o twoich starych. To ignore i bym go więcej nie widział...

I to nie ważne czy polak, szkop czy inny muslim.

Opublikowano

c**j gunwo k***a nie prawda !!!!!

Nie raz jak mam full polski team to win ponieważ się dogadujemy. Najbardziej Grecy i inne ruskie pojeby niszczą tą gre !
#potwierdzoneinfo

1377531174-U173186.png

Opublikowano

najbardziej to ruskie suki i greki niszcza gry albo niemcy 

np ja mam pl w nicku i w wiekszosci gier jest od razu w lobby 

omg pl in team lose 

bg idiot pl kid 

fuck your country

pl suck itp 

a jak przegramy przez takiego ruska albo jakiegos innego guwniaka 

to i tak jest BG WE HAVE PL IN TEAM 

Napisz odpowiedz jako pierwszy 

dostan warna za powielanie odpowiedzi 

gj pseudo moderatorzy 

Opublikowano

A co do tematu to :
Polakom nie udaje się w życiu ( niskie wynagrodzenie itp. ) to chcą być takimi "prosami" w grach i flamią wszystkich by pokazać swoją wyższość ..

Opublikowano

Ah.. sam mam w nicku PL i jakoś jeszcze mnie nikt nie chejtował. Ostatnio gram cały team polaków.. to po 4-5 minutach zaczeli się wyzywać jakie to koxy w platynach itd. A po chwili jeden się obraził wyszedł a drugi "Sami se grajcie tempe polaki" Ja się nic nie odzywałem, dobra napisałem im spokojnie panowie to mnie styrali od Gimbusów ujów itd.

To zależy czy potrafi się grać, ja staram się dobrze grać lecz nie zawsze mi wychodzi. Ktoś tutaj pisał że odrazu w lobby piszą Polak w team i przegramy, ja się z tym jeszcze nigdy nie spotkałem, być może dlatego że nie pytają o pochodzenie. Lecz mam w nicku PL :P

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Dlaczego Polacy są tacy? Może to przez lata walki z innymi narodami, 123 lata "niestnienia", bitew z zaborcami itd. - wrodziła się nam przez to iecheć do innych ludzi, my to odziedziczyliśmy po naszych przodkach i niestety tak teraz to wygląda

Opublikowano

@FajnyKoloxD

Marne prowokacje. Żałosne nawet jak na 12-latka.

Co do tematu: Chyba gramy w zupełnie inne gry, bo rzadko się spotykam z polskim flame ( a Ci co się czasem trafiają to w 99% dzieci od nitro) Na takich forach ZAWSZE jest taka sama sytuacja: cała społeczność polska (lub jakakolwiek inna) jest zła, a tylko na tym forum są ludzie "ogarnięci", obrzucający błotem społeczność, do której sami należą. Jak sie siedzi w brązie to trzeba sie wyładować na forum, żeby poczuć się "lepszym" od tych wszystkich "polaczków". Mainuje supporty (bo zawsze wolne) i zawsze jak mam adc z Polski to i linie przeważnie wygramy, i pogadać po ludzku idzie, więc nie wiem po co ten temat.

Opublikowano

Według mnie polega to bardziej na tym, że w LoLa gra bardzo dużo dzieci z Polski. Nie rozumieją o co chodzi w tej grze, co to jest flame itp i zazwyczaj są to zwykli analfabeci. Z tym nie da rady nic zrobić, chyba że poblokować możliwość korzystania z komputera osobom poniżej 14 roku życia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...