Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój problem tkwi w serwerze na jakim grasz. Zmień region i zoabzcysz wtedy więcej flamerów u innych krajów...

Poza tym jest też wielu Polaków którzy będą pisali po angielsku i nawet nie będziesz wiedział że to Polak.

Te 2 elementy powodują u ciebie takie postrzeganie świata - można by powiedzieć że przez dziurkę od klucza, bo jest ono u Ciebie cholernie ograniczone. Widzisz tylko defekty i nie patrzysz na to z każdej możliwej strony.

League of Legends

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj, uJłodar.

Chciałem się pochwalić dzisiejszą sytuacją. 

Ziomek w lobby po angielsku czy jest jakiś w teamie "onion polish".

Zrozumiałem jego przekaz, ale mówię c**j tam szkoda czasu, nic nie odpisze (poszedłem zrobić herbate)

Wracam, sprawdzam czy ktoś mu odpisał, odpisywali "no, nope" itp.

Zaczynają się picki, patrze nasz jungler ma nick "Gumek" mówię ciekawe czy dobrze ogra Lee Sinem.

Bot, wział Thresha i Blitza.

Zaczyna się gra, już na samym wstępie Lee Sin zwany również jako "Gumek" zwyzywał naszego bota za troll picki.

Ja mu piszę po angielsku bo tak samo pisał do każdego, że niech się nie denerwuje bo moga takim duecikiem to wygrać, jakieś combo itp.

Jednak myliłem się, bot zaczął padać. Enemy bot w 15 minucie był pod naszym inhibem, bot już wcześniej zaczął WSZYSTKICH WYZYWAĆ NAGLE PO POLSKU, WCZEŚNIEJ NIE PRZYZNAJĄC SIĘ ŻE SĄ Z POLAKAMI! i gdy Jinx weszła do bazy, Blitz z Thresem poszli afk, po meczu, WSZYSCY ZACZĘLI SIĘ WYZYWAĆ I REPORTUJĄC PO POLSKU!

P.S: Już na samym wstępie zrozumiałem że lose, po tym jak Thresh napisał że takowy team nie ma szans na wygraną.

Opublikowano

Drodzy koledzy i koleżanki, jak widzicie flejmującego (feedującego) polaka to nie wdawajcie się z nim w dyskusję tylko podpuszczajcie jak najlepiej potraficie.

Metoda na tak zwanego "Co? Ja nie potrafię? Agata potrzymaj mi piwo!" praktycznie zawsze działa, no chyba że akurat trafiliśmy ja trolla który ma w d***e przebieg gry.

Kluczem do sukcesu nie jest wyzywanie się/ignorowanie, a umiejętne sterowanie ludzką psychiką. Lata praktyki i bez żadnego skilla w grze można wbić się do diamonda.

Szkoda tylko, że nie mam tego diamonda.. Chce ktoś ofiarować 80zł na unbana? Chętnie przyjmę^^

417711489342956987022.png

Opublikowano

Tacy ludzie są tylko na  normalach , ewentualnie bronz , silver Dalej już jest spokój .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra to ja wam panowie doradze tak. Wbijcie wyższą dywizję bo jak gracie po brązach, srebrach, złotach to tam każdy Polak (jak i wy) uważa się za boga tej gry i wypiera się swojej narodowości bo wszyscy oprócz niego to "polaki cebulaki" przy tym oczywicie flejmi. Ale wy zamiast napisać "easy man, we got this, stop flame" to musicie pokazać swoją wyższość i wjeżdżać od razu na niego z "muted and reported polish noob".

Poćwiczcie to może kiedyś się spotkamy na fields of justice.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Dobra to ja wam panowie doradze tak. Wbijcie wyższą dywizję bo jak gracie po brązach, srebrach, złotach to tam każdy Polak (jak i wy) uważa się za boga tej gry i wypiera się swojej narodowości bo wszyscy oprócz niego to "polaki cebulaki" przy tym oczywicie flejmi. Ale wy zamiast napisać "easy man, we got this, stop flame" to musicie pokazać swoją wyższość i wjeżdżać od razu na niego z "muted and reported polish noob".

Poćwiczcie to może kiedyś się spotkamy na fields of justice.

ja mam challengera i flejmie jak dzikus po polsku i co ci powiem w challengerze jest około 70 + polaków, którzy tak samo jak ja jadą wszystkich graczy i jaki morał z tego?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

To znaczy, że w challengerze jest regres kultury. Przez ponad rok gry w diamencie można policzyć na palcach jednej ręki sytuacje, w których Polak flejmiący w j. polskim zaszedł mi za skórę. W większości sytuacji ludzie rzucą parę bluzg po polsku i na tym się kończy.

BTW oglądając wielokrotnie Nervariena albo Muczaczosa nie pamiętam takiego przypadku jak to opisałeś "flejmienia jak dzikus".

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

ja mam challengera i flejmie jak dzikus po polsku i co ci powiem w challengerze jest około 70 + polaków, którzy tak samo jak ja jadą wszystkich graczy i jaki morał z tego?

No to teraz zadaj sobie pytanie, dlaczego?

Opublikowano

Się tak przyjęło i teraz każdy myśli że jak inni mogą to on też ^_^

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

temat bez sensu ciagniety tak dlugo...

ANTYWARN:
Mysle ze to wrodzona natura do flejmowania taki dar od boga

lubie sie spowolnic

Odkrywca
Opublikowano

choć czasem w*****a "mid or feed jebane k***y " a później 0/10 i afk (bo wina junglera) xD

Opublikowano

Tytuł tematu jest nieodpowiedni. Słowo 'Polacy' można zastąpić 'społeczność LoLa', bo problem nie obejmuje tylko Polski.

Po prostu społeczność LoLa składa się we większości z 'dzieci', którzy nie potrafią się zmienić i traktują tę grę zbyt poważnie.
Jak ktoś umie dobrze angielski polecam:

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Temat ciągnie się w nieskończoność. Zawsze w każdej grze trafi się jakiś rudy i otyły który poprzez wyzywanie będzie leczył swoje kompleksy  .

True story Welcom in Poland .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...