Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten filmik od InfoModka mówi wszystko.

No poza tym, że nie uważam Wałęsy za autorytet.

Ten temat powinien być zamknięty a to powinna być najlepsza odpowiedz.. Niemam nic do dodania bo to bd spam jak te 8 stron......

Opublikowano

Szczerze to jeszcze nigdy nie widziałem osoby z rocznikiem mniejszym niż 1997. Dlatego mówię to do młodych ludzi, że tego nie polecam bo potem w grze zaczynają się wyzwiska.

Opublikowano

Czasem trafi się polak ogarnięty to prawda, ale spora liczba na EUNE to tacy co rzucają wyzwiskami itp.

Ale i tak nie przebijemy greków i ich XAXA w tej kwestii.

Opublikowano

@DesoPL Trafi się, ale według mnie to 1 na 6 polaków. Tak więc szansa na trafienie takiego w teamie jest bardzo niska. Grecy to samo, ja trafiłem na ogarniętego i taki przykład dałem.

Poza tym, co sądzicie o polakach przenoszących swoje konto na Turcję? Według mnie tak wzrośnie ilość wyzwisk itp.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Przykre ale to prawda że polacy strasznie flamują i są ''SŁABI''

Dowód

Gram w lol 

Omg PL in nick  F**K YOU ... itp itp

Gram w smite

Omg PL i out 

Tak to jest inni się bawią a drudzy nie mają jak grać...

Opublikowano

Bo polaków uważają za zakompleksiony kraj, że niby chcemy być jak chińczycy we wszystkim najlepsi a tak nie da się niestety...

Opublikowano

@R6 Heartbeat Na niskim elo nie wszyscy polacy ssą, lecz zdecydowana większość. Niektórzy są naprawde ogarnięci ponieważ tam w bronzie czy silverze nikt nie ma wyboostowanego konta. W goldzie zaczyna się zabawa, gdy polak z bronzu 5 kupuje boosta do golda 5.. Pózniej gdy nie potrafi wyjść kupuje wyżej ponieważ ma dalej noobów w teamie, dlatego platyna jest takim osiedliskiem wyboostowanych kont. W diamencie już są raczej sami ogarnięci ( niewiem - nie byłem ), ale flame dalej jest.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Wy to macie szczęście. W tym miesiącu tylko jeden Polaczek mi się trafił. I to nawet nie flamer, tylko RIOT hejter. Chodził sobie po mapce i feedowal, pisząc jaki to RIOT głupi :D Ostatnio samych pro Polaków mam w drużynie więc nie narzekam :) Jestem w B2 i niedługo Silver ;)

Opublikowano

Ja kiedyś spotkałem polaczka na smurfie który nafedował i od razu sapał "dawaj 1 vs 1" więc mu dałem nick 2 konta żeby zaprosił i możemy grać to do dziś nie graliśmy... Zawsze to samo 1 flame i piszą 1v1 potem i tak się cykają! Tak samo z wejściem na ts/skype bo ci flamerzy( to zawsze 11latki ) i tu się jedna rzecz zgadza "Cwaniak w necie pizda w świecie"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...