Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też nie rozumiem jeszcze połowy tych wszystkich słów z LoL'a a mimo co nie obrażam nikogo + nie przeszkadzam i staram się grać normalnie. Więc nie mów tak od razu że wszyscy bo zdarzają się wyjątki.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiscie czasami wstyd sie przyznac, ze jestesmy Polakami, wlasnie przez takie gimby. Moze kiedys dorosna...

Eteor.eu - Najlepszy OTS w Polsce ! Start już 21.11.2014 - Godz 18:30 ! Po starcie, zaczynaj grę !

Opublikowano

@DesoPL Zgadzam się, takiemu odrazu mute na ryja i reporta za flame !

A co mi mute da i report? Wykonałem już tyle reportów, że straciłem rachubę a riot nic z tego nie robi. ;/

Więc daje ignora i tyle, nie muszę czytać tych idiotyzmów co ludzie wypisują.

Bo to tępe chuje, co się dziwisz. Płaczą o killa jakbyś zabił ich matkę.

KS to stan umysłu niestety...

Opublikowano

@3up Można po ludzku pogadać? Jak ty mnie próbowałes obrazic w 1 zdaniu ;oo A tak poza tym, to 90% polaczków to flamerzy, moze masz farta?

W drugim, jeśli miałbym się czepiać szczegółów. Sam zacząłeś obrażać wszystkich polskich graczy w lola ( w tym mnie) więc tym samym Ci odpowiedziałem. Poza tym, zadziwiająco dużo czasu poświęcasz na pisanie o tych "polaczkach" i flamerach. Gdyby tylko przeszkadzało Ci to w grze to zwyczajnie dałbyś mute i tyle, a nie rozpisywał się o tym na forum ( to się również tyczy większości wypowiadających się tutaj użytkowników) To co robisz można spokojnie podciągnąć pod zwykły hejt.

Opublikowano

Dzisiaj grałem gre, gdzie było 4 polaków ( ze mną ). Mieliśmy dobry kontakt, a top i tak płakał, że mamy polski team i żeby nas reportować. Jak my sobie rozmawialiśmy po polsku, dosłownie wymieniliśmy kilka zdań, on od razu na /all zaczął pisać ''Pls report pl team'', chociaż jeszcze żaden flame nie poszedł. Według mnie powinna być opcja reportu za rasizm.

A i gierka była wygrana.

Opublikowano

Bo to tępe chuje, co się dziwisz. Płaczą o killa jakbyś zabił ich matkę.

Coś w tym jest.. jeszcze nie potrafią grać uczciwie i muszą cisnąć na bolu... Tępe chuje.. :O

@topic Taka mentalność.. szczerze nie bez powodu ludzie piszą "polish noob". Oczywiście tego nie pochwalam, bo obrażanie kogoś tylko dlatego, że jest Polakiem jest bezpodstawne i głupie, ale fakt jest taki, że sami sobie na to zapracowaliśmy. Dodawanie PL na końcu nicku i pisanie: "i fucked ur mother", "suck my dick" powoduje, że obrywa za to cały naród, a nie pojedyncza jednostka. Dlatego, jeśli nie potraficie się zachować w grze, to proszę usuńcie PL ze swojego nicku, bo psujecie reputacje nie tylko sobie, ale całej polskiej społeczności. Mam szczere nadzieję na to, że kiedyś się to zmieni, bo faktycznie przyznanie się w grze, że jest się Polakiem, wcale nie jest przyjemne. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Narzekacie na Polaków a chyba jeszcze nie graliście na rosyjskim serwerze..

Tam potrafią zmienić specjalnie dla was w ustawieniach Windowsa język cyrylicy na język angielski i napiszą wam "polska suka" i będą wam spamować wyzwiska. Tłumacząc ich bełkot na język polski to jakoś tak leciało :

"czemu Hitler was wszystkich nie zagazował" lub "polskie mydło".

Opublikowano

Narzekacie na Polaków a chyba jeszcze nie graliście na rosyjskim serwerze..

Tam potrafią zmienić specjalnie dla was w ustawieniach Windowsa język cyrylicy na język angielski i napiszą wam "polska suka" i będą wam spamować wyzwiska. Tłumacząc ich bełkot na język polski to jakoś tak leciało :

"czemu Hitler was wszystkich nie zagazował" lub "polskie mydło".

A na ch mam grac na jakims ruskim serverze, a pozniej narzekac.

Opublikowano

Co do moich przeżyć z Polakami. Mam na weście G5 i tam nie mam żadnych problemów. Jeżeli dogadujemy się to zapraszam na teamspeaka czy coś takiego i ogólnie jest dobrze. Raz na jakiś czas trafi się dzieciak który wyzywa potem feeduje i idzie afk. Takie coś jest było i będzie niestety. Natomiast na eascie mam B1 i tam to jest po prostu żenada. Oddałem Firstblodda i od razu jakiś polaczek "omg fucking noob". Potem gdy miałem staty bodajże 7/2 zaczął mnie wyzywać bo nie spingowalem ssa chociaż to zrobiłem.. Gdy poprosiłem żeby się ogarna zaczął wyzywać moją matkę i ciągle: Report jax for fucking b***h. Potem gdy skończyły mu się argumenty zaczął po polsku "c**j CI w dupe smieciu, niech ci matka na raka zdechnie. Grę wygrałem bodajże miałem statystyki 14/4 natomiast nasz kochany polaczek który grał katariną 3/11.

Nie wiem czy to jest przez patologie w rodzinie czy coś ale takie coś jest nie tak...

Opublikowano

Co do moich przeżyć z Polakami. Mam na weście G5 i tam nie mam żadnych problemów. Jeżeli dogadujemy się to zapraszam na teamspeaka czy coś takiego i ogólnie jest dobrze. Raz na jakiś czas trafi się dzieciak który wyzywa potem feeduje i idzie afk. Takie coś jest było i będzie niestety. Natomiast na eascie mam B1 i tam to jest po prostu żenada. Oddałem Firstblodda i od razu jakiś polaczek "omg fucking noob". Potem gdy miałem staty bodajże 7/2 zaczął mnie wyzywać bo nie spingowalem ssa chociaż to zrobiłem.. Gdy poprosiłem żeby się ogarna zaczął wyzywać moją matkę i ciągle: Report jax for fucking b***h. Potem gdy skończyły mu się argumenty zaczął po polsku "c**j CI w dupe smieciu, niech ci matka na raka zdechnie. Grę wygrałem bodajże miałem statystyki 14/4 natomiast nasz kochany polaczek który grał katariną 3/11.

Nie wiem czy to jest przez patologie w rodzinie czy coś ale takie coś jest nie tak...

>Siedź w brązie.

>Oczekuj pro graczy

Ach, ta logika. W brązie flami prawie każdy, niezależnie od pochodzenia. A to o raku to "firmowy" tekst czechów. W D3 co drugi Czech jak ktoś odda FB to pisze: "I hope u will die in cancer". Jak ktoś jeszcze ma w nicku PL to dodaje na końcu "PL kid" albo "polish idiot".

Opublikowano

@"TheGuardiaN" Niezależnie od pochodzenia? śmieszne, tylko zupełnie przypadkiem w 80% to polacy:)

Chodzi mi o brąz. Tam wszyscy jadą równo, i dlatego tam siedzą. Sprawia Ci przyjemność jechanie po rodakach, czy zwyczajnie zwalasz wine za to że siedzisz w brązie na "polaczków" ?
Opublikowano

@TheGuardiaN

Brąz powiadasz? Uwierz mi, tam są najlepsi gracze. Fakt, trafia sie flamer raz czy dwa ale WIĘKSZOŚĆ osób komunikuje się z teamem, bo chce wyjść z tej chujowej dywizji. Wbij platynkę/diament i zobaczysz, że 95% cweli ma się tam za Bogów bo im się udało wbić fartem wysoką dywizję, nakurwiaja flame cały czas, 0 komunikacji. Przynajmniej na Nordicu.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

wczoraj grałem w lola , trafił mi sie przeciwny team złożony z 4 polaczków , 2 z nich miało bol'a ... Yasuo najbardziej widoczny bol był u niego (kilka rzeczy na to wskazywało ale nie bede sie rozdrabniać , próbował wejść w przeciwnika kiedy atakował , albo bot mu sie zacinał przy last hitach , W na każdy spell nawet taki gdy walczyliśmy w zwarciu[Lee-> żadne Q nie wylądowało])przechodząc do sprawy : typ zaczął na nas flejmić ze niby słabo gramy , kiedy on nawet nie potrafił dobrze bota ogarnąć który gra za niego ...
ale niee.. to my jesteśmy gorsi bo gramy bez bola , najbardziej mi sie podobało ze przez cały mecz PRÓBOWAŁ pisać po angolsku , jednak gdy napisałem do niego zdanie złożone to sie kolega osrał i "i dont understand" ... , gdy w połowie meczu napisaliśmy ze BoLowcy zostaną zreportowani , zgadnijcie kto zaczął sie kłucić ze nie ma bola (nie napisaliśmy żeby reprotować yasuo za bola, tylko ze Bolowcy zostaną zreportowani , yasuo od razu z pyskiem , NIKT INNY SIE NIE ODEZWAŁ tylko on ...

PS jak ktoś wie jak coś takiego reportować to poprosze o info bo mi sie wydaje ze te reporty w grze jakoś słabo działają albo oni ich nie czytają

Kończąc , nie dość ze polak , nie gra sam , wspiera sie botem , to jeszcze nie potrafi sie zamknąć i grać , tylko musi poniżać innych i wyzywać od jakiś brązów ..., gdyby ktoś kazał mu zagrać czyms na co on nie ma skryptu to prawdopodobnie by sie osrał i nawet do gry nie wszedł ...

Opublikowano

@"TheGuardiaN"

Brąz powiadasz? Uwierz mi, tam są najlepsi gracze. Fakt, trafia sie flamer raz czy dwa ale WIĘKSZOŚĆ osób komunikuje się z teamem, bo chce wyjść z tej chujowej dywizji. Wbij platynkę/diament i zobaczysz, że 95% cweli ma się tam za Bogów bo im się udało wbić fartem wysoką dywizję, nakurwiaja flame cały czas, 0 komunikacji. Przynajmniej na Nordicu.

Pisałem w poprzednim poście jaką mam dywizje. Czytaj cały temat zanim się wypowiesz, bo potem wychodzi takie tłumaczenie tego samego każdemu osobno. Chyba nigdy w diamencie nie byłeś. Jest zupełnie na odwrót. W brązie flame jest cały czas, a w diamencie się od czasu do czasu trafi taki "bóg". I to najczęściej Czech albo wyboostowany Grek, a nie Polak. Z twojego postu wynika, że w brązie są lepsi gracze niż w D1. Śmiech na sali.
Opublikowano

Dzisiaj grałem gre, gdzie było 4 polaków ( ze mną ). Mieliśmy dobry kontakt, a top i tak płakał, że mamy polski team i żeby nas reportować. Jak my sobie rozmawialiśmy po polsku, dosłownie wymieniliśmy kilka zdań, on od razu na /all zaczął pisać ''Pls report pl team'', chociaż jeszcze żaden flame nie poszedł. Według mnie powinna być opcja reportu za rasizm.

A i gierka była wygrana.

Ostatnio na forum LoLa czytałem, że Riot niby banuje polaków którzy mają w nickach PL albo za nic. xD A się okazało że koleś flame uskuteczniał. :D

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=720360

Myślałem że jebnę z śmiechu. :D

Opublikowano

@armatik przez kogo potwierdzone? polacy nie maja za grosz kultury a to pierwsze zdanie o tym świadczy tak wiec pozdro

Napisałem tak specjalnie. 

No niestety, taka jest prawda że te pojeby(nie mogę inaczej tego nazwać) są z Grecji, Rumuni albo z kraju gdzie piszą ''szalaka malaka palaka report omg no gank i go afk malaka szalaka''

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...