Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak btw. ta gra powinna miec moim zdaniem ograniczenia wiekowe. Będzie mniej flejmu ale jednak będzie bo ktoś np. ma wrodzone wkurzanie ludzi i ich wyzywanie.

Opublikowano

Jest no to sposób.. Wyjawie wam go :) Wyciągacie z serwerów rito IP tego dzieciaka namiezacie go później z górki.. Buła łokieć może jeszcze jakiś but i się nauczą kultury :)

Nie piszcie, że to jest często bo w goldzie jeszcze nie widziałem polaczkow , może za wysoki lub za niski poziom reprezentuje.. Zdarzają się klasyczne unskille ale przecież to tylko gra i na c**j dążyć temat.. Nie raz grałem z Polakami i nie widziałem żadnego problemu dobrze grali itp. :)

@ps nie napisze Czechów.. Te zajebane dzieciaki potrafią przegrać cały mecz i jeszcze po angielsku nie potrafią.. Nawet nie ma jak go zwyzywac :/

Opublikowano

Ale najlepsze jest to ,że 3/4 osób które się udzielało do tego tematu sami nie są święci. I tak to wygląda w lolu przeklinanie i te inne a na forach lub innych stronach to aniołki które piszą jacy oni są dobrzy.

Opublikowano

Co ciekawe takiego poziomu hejtu do ludzi tej samej narodowości nie widziałem nigdzie indziej. Pomijając już hipokryzję i najmarniejszy poziom szczeniactwa. Grałem ostatnio mecz z Polakami, na Polaków (choć nie powinienem pisać tego z dużych liter). Nie rozpoczęła się jeszcze gra a poleciały teksty typu "cebulaki dostaniecie po d***e", "ssij", "twoja stara", "raki". I kto tu jest cebulakiem pisząc takie teksty? Gdyby okazało się, że mój (czysto teoretyczny :D) syn zachowuje się właśnie w ten sposób - zapłakałbym nad swoimi marnymi zdolnościami wychowawczymi zastanawiając się gdzie popełniłem błąd. Jeżeli to przyszłość tego narodu to widzę to w czarnych barwach..

Z drugiej strony; takie przykłady kompletnego zidiocenia i niedojrzałości łatwo jest namierzyć. Nie zapominajcie jednak o ludziach, którzy są Polakami ale nie czują potrzeby wykrzyczenia światu jakimi to są macho i ile matek nie wyru*ali (życząc przy okazji raka) - tak jak większość gówniarzy ma to w zwyczaju. Po prostu grają swoje - i często może być tak, że nawet nie macie pojęcia, że koleś z którym graliście był rodakiem. Wszedł, zagrał, wyszedł. Takich szanuję 

Opublikowano

Wczoraj grajac mialem dosc nieciekawa sytuacje, chociaz i tak w lola zaczalem grac jakies 2 tydzie temu :D Jak to u mnie w zwyczaju jungle a typek Polak poszedl na topa, wiec jak to bylo typ nie wyrabial wiec ogarnialem mu gankujac jak tylko moglem.No, ale znalazl sie kretyn ktory juz na sam poczatek gry napisal, ze skoro PL to mamy mecz przegrany (a wygrany :D).Padaly rozne slowa typu:bastards, idiots, PL noobs... eh z takim czyms sie nie spotkalem i mam nadzieje ze bede miec malo takich sytuacji, oczywiscie kolesia zreportowalem wnerwil mnie po calosci QQ

Nie czaruj.

Opublikowano

Mój nauczyciel Historii mówił że Polacy są jacy są przez zamierzchłe czasy w  których się rozpieścili (np Liberum Veto) i to jest do dziś (wszystko zaczęło się za panowania Augusta I Silnego)  tak więc to nie nasza wina lecz naszych przodków koniec tematu "kropka":d

Opublikowano

To wina komuny mentalność ludzi jeszcze się nie zmieniła sam uczęszczam do tzw "Gimbazy" miałem przerwe 6 miesięczną w lolu wszyscy kur### mówią o ja ide na top'a jarvanem czy innymi gównami ale jak przychodzi co do czego obskakują wpier#### przedchwilą grałem meczyk 3 pl w tym ja idę supporta anką stun cait kładzie sidła j*b vayne ded'a a polaczki yasuo na midzie 0/5 poszedł afk xin w jungli 0 gangbangów tylko się pochlastać.

A wracając do tematu każdy kto tu się  wypowiedziała albo dobrze gra albo ma bol'a nie wnikam ale jeżeli macie problem to kupcie paysafecard za 60 zł i przetranswerujcie konto do korei albo gdzieś indziej jak nie wbije platynki w tym sezonie to tak zrobie.

Sorka ale jestem tak wkurwi### że nie wytrzymam zaraz ide grać dalej :P

Opublikowano

Ale najlepsze jest to ,że 3/4 osób które się udzielało do tego tematu sami nie są święci. I tak to wygląda w lolu przeklinanie i te inne a na forach lub innych stronach to aniołki które piszą jacy oni są dobrzy.

Przyznaje się, że sam nie jestem święty. Ale odkąd wróciłem do gry, nie udzielam się w ogóle w grze, bo wolę się skupić niż wykłócać się.

Opublikowano

To wina komuny mentalność ludzi jeszcze się nie zmieniła sam uczęszczam do tzw "Gimbazy" miałem przerwe 6 miesięczną w lolu wszyscy kur### mówią o ja ide na top'a jarvanem czy innymi gównami ale jak przychodzi co do czego obskakują wpier#### przedchwilą grałem meczyk 3 pl w tym ja idę supporta anką stun cait kładzie sidła j*b vayne ded'a a polaczki yasuo na midzie 0/5 poszedł afk xin w jungli 0 gangbangów tylko się pochlastać.

A wracając do tematu każdy kto tu się  wypowiedziała albo dobrze gra albo ma bol'a nie wnikam ale jeżeli macie problem to kupcie paysafecard za 60 zł i przetranswerujcie konto do korei albo gdzieś indziej jak nie wbije platynki w tym sezonie to tak zrobie.

Sorka ale jestem tak wkurwi### że nie wytrzymam zaraz ide grać dalej :P

Na koreii tym bardziej nie wbijesz z 200pingu więcej xD

Opublikowano

Ja zazwyczaj wcześniej wcześniej jak zaczałem ogarniać o co w tej grze chodzi dużo flejmiłem teraz raczej milkne i daje mute tym debilom, ostatnio pro elo koks z dzielni yasuo zrobił 1/15 i miał 80 csów w 35 minucie, brak słów totalna żenada. Dużo razy zdarza mi się troll ze strony polaków, nie wiem czemu tak robią ale zazwyczaj nagradzam takich srodkowym palcem i nie wchodze z nimi w dyskusje. Ale przeciez nie tylko polacy tacy są, hiszpanie, grecy to są też niezłe ścierwa. 

Opublikowano

prawda jest taka ze flame jest taki jak i w innych nacjach , skad wy możecie wiedzieć jak odnoszą się do siebie np Grecy ? no bo chyba malo kto ma jakie kolwiek pojęcie o ich języku ;) ponadto z tego co widze to gracze którzy są ,,hejtowani" sami najpierw zaczynają spór ;) jestem w silver 2 i wiecie co wam powiem ? gram często w godzinach 15-20 i praktycznie w 3/4 gier mam jednego czy dwóch Polaków w teamie :) i jakos daje rade powiem nawet że jak sie dogadasz to masz  z górki bo nie musisz męczyć się z łamaną angielszczyzna ;) powiem wam nawet że wczoraj cały mój team składał się z Polaków , zniszczylismy przeciwny team bodajże 38 do 6 bo potrafiliśmy się dogadać , nie musieliśmy rozwamiać w słabo znanym nam języku i już w lobby mogliśmy stworzyć z*******y team comp składający się z picków które dobrze ze sobą współgrały ;) powiem że było z*********e ;) i chce więcej takich gier ;) 

Opublikowano

Nie narzekajcie już tak na polaków :)

Grałem wczoraj z dwoma grekami, co najlepsze był to premade, cały czas wyzwiska jeden na drugiego bo coś im się nie udało.

A jak ktoś chciał im pomóc np. mid to wychodziło na to że jest idiotą i brązem bo wziął killa i uratował im dupy :D

Co prawda wielu polaków często wyzywa, sam muszę się przyznać że czasem również komuś ubliżę, ale tylko w sytuacjach gdy inaczej nie da się dotrzeć do typa żeby zszedł z mojej linii i nie stealował mi farmy itp.

Niestety wiele narodowości uważa polaków za typowych napinaczy, którzy mają zero skilla co w większości przypadków niestety jest prawdą.

Opublikowano

Polak jak Polak, wszystko zależy od wieku i wychowania, nie tylko w naszym przypadku. Osobiście nie mam już siły do tej gry, patrzeć na te boostowane dzieciaki, na ich kulturę osobistą, na przegrane przez nich gry.. Co z tego, że grasz dobrze jak na swój poziom, a dostaniesz w teamie typa, któremu zwrócisz uwagę, a on Ci napisze 'ok i go solo'. Co prawda najczęściej są to Polacy, którzy nie dość, że kaleczą angielski to nie mogą pochwalić się 'skillem'. Nasz naród jest skonstruowany tak, żeby samemu nie mieć, dlatego innemu też nie dać ;) Dlatego trafiają się afki, trolle podczas serii np. Sam nie mogę wejść wyżej to innemu też uprzykrzę życie :) Do tego Trybunał działa w ten sposób, że jeśli dzieciaki zreportują Cię bez powodu to zaraz wyrwiesz upomnienie albo bana, a jeśli Ty reportujesz kogoś ze słusznego powodu to delikwent będzie grał i grał, a kary się nie doczeka. 

Opublikowano

Sam mam dopiero 6 lvl ale podczas gier nigdy nie przyznaje się do mojej Narodowośći bo zaraz pół drużyny zacznie mnie obrażać. Wbija mi jakis gimbus ja pisze '' speak english only '" a ten zaraz pisze' kartofel zamknij piz## bo Ci matkę zabije '' Albo '' ziemniok wspulpraca beciemy ich cisnac bo to ci##'' Zero nasz kraj w grach go jedno wielkie cebulactwo:) Sam w wieku 15 lat jakoś tak sie nie zachowuje i umiem współpracować wiec wole we 2-3 grać rozmowa na ts i mozna carrowac całą grę.

Według mnie lol powinien być od 15 lat, uniemożliwiło by to grę 8-12 latków którzy nie umieją współpracować. Sam ich reportuje ale jak się gimby na chacie grupowym zgadaja no to wszyscy report me..

Opublikowano

Wszędzie znajdzie się takich ludzi. Wszystko zależy kto jak został wychowany. Polacy zazwyczaj próbują się dowartościować i tyle ;)

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

Nie tylko polacy są tak "nielubiani".

Zapytaj co gracze sądzą o francuzach ;).

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie wstydze sie swojej narodowości jak ktoś pyta się: lee sin from? to odpisuje pl bronz jak bronz rożnie zareaguje,ale wolałbym mieć nika z koncówką PL by pokazać że polak też potrafi coś ugrać(nie to że zawsze keruje)

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...