Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz sobie grałem to taki Polak się upierał o mida, po 10 minutach poszedł na top lekko wkurzony bo umarł 10 razy.

Jakoś tu pusto...

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie to fajny temat do farmienia postów.. Na każdej stronie jest to samo. lel

@topic 

No polacy to są źli, straszni flamerzy i wgl, nie wiem jak moża być z polski, to trzeba być na prawdę brązem. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Polacy = Nastolatki, flame, CRY CRY CRY!.

Dzis na topie cho ścisnąłem  rumble  na topie i odrazu polak adc enemy "Report Ruble for feed cho" "Report my team".

Wszystko przez je****ch nastolatkow ;/ .

Opublikowano

No to teraz czysta prawda, skoro polacy cwaniaczą w szkole, to tak sie do tego przyzwyczaili, ze cwaniaczą w lolu, i innych grach, wiekszosc polakow cwaniaczy w szkole/innych tego typu miejsach i po prostu sie przyzwyczaili do tego ze są "bossami" i wolno im wszystko

I tak jak dużo osób napisalo, tak i ja napiszę, to zalezy od wychowania... jak na patrze co oni teraz w szkole podstawowej wyprawiają... Już ich pewnie ojciec nauczyl od "kur*" wyzywac, co drugie dziecko z gimnazjum/podstawowki ktore spotykam, juz przeklina i obraza wszystkich, i wcale sie nie czuje winnym.

To co aktualnie jest na tym swiecie to jest jakas masakra...

"Ludzie nie potrafią siebie zrozumieć, i nigdy nie będą mogli."

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Odkąd gram w lola spotkałem tylko 5 polaków, którzy nie flamią, są bardzo mili i zawsze gramy bez spiny. :)

Z jednym nawet codziennie gadam na ts'ie, ostatnio przenieśliśmy się na Rosyjski serwer i tam jest na szczęście mniej flamerów. :P

No ale polak to polak, spotkałem jak narazie tylko jednego, miał 0/3 (w enemy team) - poobrażał wszystkich po czym wyszedł z gry.

Najgorsze jest jak gram na EUNE i tam polak pisze do polaka "Stfu noob, PL kid" itp. Smutne :mellow:

Opublikowano

Szczerze nie mam dużo takich przypadków, ale boli mnie to, że przez takie głąby polacy boją się ujawnić, a nie powinno być tak np ja bardzo chciałbym mieć cały team z polaków :)

Opublikowano

Mam wyrąbane co ktoś pisze o Polaczkach, jestem nim i się tego nie wstydzę.

Jak ktoś mi pisze "Polish nooob omg lose" to piszę żeby sobie zobaczył najpierw statystyki a dopiero potem komentował! :v

Opublikowano

Heh, kilka cech u Polaków po prostu jest w korzeniach i zawsze tacy będziemy. :P

Zawiść, zemsta, zazdrość.. ;) Ale w trudnych sytuacjach, już krytycznych poteafimy się świetnie zjednoczyć przeciwko komuś i to jest piękne.

To się nie zmieni, ale mimo to nie wstydzę się, że jestem Polakiem!

Opublikowano

Heh, kilka cech u Polaków po prostu jest w korzeniach i zawsze tacy będziemy. :P

<<<Zawiść, zemsta, zazdrość..>>>  ;) Ale w trudnych sytuacjach, już krytycznych poteafimy się świetnie zjednoczyć przeciwko komuś i to jest piękne.

To się nie zmieni, ale mimo to nie wstydzę się, że jestem Polakiem!

To przez Niemcow. <<<>>>

Player8-10years typ: Report for ks CRY CRY CRY | 11-13 typ: Report my noob team CRY CRY CRY | 14-15 typ: jesteś je***** labsem zamknij r** bo ci ... | 16-17 typ: Zaczyna coś kumać i uczy się kultury | 18+ ludzię w większości ogarnięci nie flejmią jak najęci po prostu ignorują flejm. 

Zdarzają się wyjatki że ludzie w wieku 11-15 są ogarnięci i mają kulture osobistą, ignorują feljmerow. Leeecz to jest rzadkość.

Opublikowano

Ostatnio razem ze mną w teamie było 4 Polaków i jeden typek który nim nie był. Od samego początku gry na all pisze "omg 4 pl in team gg wp" "omfg poland = noob" itp. Po czym ja miałem 2/0, top miał 1/0 a tylko on 0/3 po czym zaczął trollować bo stwierdził, że noobteam. #hipokryzja #wow. 

Albo ostatnio było dwóch typów premade na bocie, oboje PL i jak się dowiedzieli że reszta teamu to także Polacy natychmiast kupili kilka par butów i pchali się pod turrety :)

Opublikowano

No to teraz czysta prawda, skoro polacy cwaniaczą w szkole, to tak sie do tego przyzwyczaili, ze cwaniaczą w lolu, i innych grach, wiekszosc polakow cwaniaczy w szkole/innych tego typu miejsach i po prostu sie przyzwyczaili do tego ze są "bossami" i wolno im wszystko

I tak jak dużo osób napisalo, tak i ja napiszę, to zalezy od wychowania... jak na patrze co oni teraz w szkole podstawowej wyprawiają... Już ich pewnie ojciec nauczyl od "kur*" wyzywac, co drugie dziecko z gimnazjum/podstawowki ktore spotykam, juz przeklina i obraza wszystkich, i wcale sie nie czuje winnym.

To co aktualnie jest na tym swiecie to jest jakas masakra...

"Ludzie nie potrafią siebie zrozumieć, i nigdy nie będą mogli."

Dlatego najczęściej jak ktoś mnie się pyta o narodowość to odpowiadam wymijająco lub w ogóle. A jak już nie mam wyboru to mówię. "Jestem z Polski i wstyd mi za to, bo wiem jak Polacy zachowują się w LoLu i innych grach" Raz miałem akurat taki team, gdzie Yasuo przez całą grę ciskał, a to był Polak, to wszyscy włącznie zemną dali na niego muta a po grze report.

Mam 24 lata, i nie w głowie mi robienie jazd w grze.

Opublikowano

Dlatego najczęściej jak ktoś mnie się pyta o narodowość to odpowiadam wymijająco lub w ogóle. A jak już nie mam wyboru to mówię. "Jestem z Polski i wstyd mi za to, bo wiem jak Polacy zachowują się w LoLu i innych grach" Raz miałem akurat taki team, gdzie Yasuo przez całą grę ciskał, a to był Polak, to wszyscy włącznie zemną dali na niego muta a po grze report.

Mam 24 lata, i nie w głowie mi robienie jazd w grze.

To że jesteś Polakiem nie musisz się wstydzić, to że w naszym kraju jest grupa ludzi ( spora) która się nie potrafi zachować to nie nasza wina. Osobiście przyznaje się ze jestem Polakiem, bo uważam że dobrze gram, ale czasami mi źle idzie to zdarza mi się przepraszać team, no ale wszyscy mamy zły dzień. Drugą sprawą jest to że RIOT strasznie łagodne kary nakłada właśnie na takich ludzi.... wysokie kary = nauczka i poprawa zachowania dostał by bana na tydzień z 3 razy i by się nauczył.

Pozdrawiam ;P

55381514166733279449.gif

Opublikowano

To że jesteś Polakiem nie musisz się wstydzić, to że w naszym kraju jest grupa ludzi ( spora) która się nie potrafi zachować to nie nasza wina. Osobiście przyznaje się ze jestem Polakiem, bo uważam że dobrze gram, ale czasami mi źle idzie to zdarza mi się przepraszać team, no ale wszyscy mamy zły dzień. Drugą sprawą jest to że RIOT strasznie łagodne kary nakłada właśnie na takich ludzi.... wysokie kary = nauczka i poprawa zachowania dostał by bana na tydzień z 3 razy i by się nauczył.

Pozdrawiam ;P

Ale wiesz że jest coś takiego jak efekt domina nie? Jeden narobi syfu, i wszyscy inni mają pozamiatane.

Opublikowano

Ale wiesz że jest coś takiego jak efekt domina nie? Jeden narobi syfu, i wszyscy inni mają pozamiatane.

No i tutaj się z tobą zgodzę ;P !

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Oni nie mają najwyraźniej własnego mózgu, własnego toku myślenia, większości piszę to samo w kółko. Szczerze mówiąc, toksyczność polskich graczy zaczęła się już od tego, jak Nitro zdobył popularność, oraz isamu. Wielokrotnie pojawiają się te same teksty na wyborze postaci, czy również jak zaczyna się gra. Polscy gracze nie są aż tak najgorsi, jest jeszcze Rosja, Francuzi. Oni są propagowani w tej grze za najgorszych. 

Oczywiście. Tutaj się z Tobą również zgodzę. Jednak - Takie rzeczy najczęściej się pojawiają na niskich dywizjach. Kiedy jeszcze miałem swoje konto które mieściło się w platynie 2 mając mmr na poziomie diament 2, było wiele zagranicznych graczy, którzy dogadywali się z Polskimi graczami, nie wyzywając się bądź nie wnosząc nieprzyjemnej atmosfery. Tak czy siak, oni nie kierują się swoim rozumiem, tylko naśladowanie kogoś innego. 

2e30al1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...