Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie spadłem do D2 za brak aktywności, przerzuciłem się na Dotę, ostatni raz spotkałem "polaczka" jakoś 1,5 roku temu jak wybijałem się z golda.

Opublikowano

Jak to w realu..

80% Polaków to tępe dzidy, bez zasad i bez kultury.

Najlepsze też jak uważają się za patriotów xD

Wiem obrażam tak jakby swój kraj.. ale taka smutna prawda a ja postanowiłem mówić i pisać co myślę.

Szczerze? jeżeli widzę Polaka w lolu to nie przyznaje się skąd jestem.. poczekam i zobaczę jakie ma zachowanie, jeżeli uznam że jest w porządku to wtedy pisze skąd jestem(rzadko).

Chociaż ja mam sposób na kozaków którzy piszą:

Różne wyzwiska..

Odpisujcie im bezczelnie, pokażcie że macie więcej oleju w głowie.. nie obrażajcie ich.. obrażajcie ich tak żeby zrozumieli to dopiero po 5minutach i zobaczyli jak tępi są..

gwarantuje że nic nie napiszą..

zdarza się że zaczynają trollować(urażeni porażką nie wytrzymują i chcą zrobić ci na złość) ale rzadko :P zazwyczaj wolą się uciszyć bo im głupio..

Nie dasz się sprowokować to wygrywasz.

Jedynie nie wygrałem nigdy z moim młodszym kuzynem.. jakby nie był moim kuzynem,

albo nie, jakby nie reszta rodziny to zabiłbym gnoja.. nie cierpię tego typu ludzi.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@(:Xevik:) No troche prawdy w tym jest lecz, gdy odpisujemy jakiemuś polaczkowi, odrazu możemy spodziewać się flamu / trollowania itp, A co do przyznawania się, że jest się polakiem, też mam rzadko. Zależy jaki mój polak ma poziom IQ. Jeżeli flami od początku to ja nawet mu nie odpisze, bo i tak zna tylko ( przykłady w temacie ) bo jest dzieckiem z podstawówki, a jak sie przyznasz, ze jestes polakiem to jesteś skazany na flame do konca gry.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@papieros2

Hehe prawda ^^

w sumie oglądam streamerów często i zauważyłem że Nightblue jak tylko widzi flamera od razu mutuje.. bez wyjątku :D.

I myślę że to dobry sposób.. z flamerem i tak się nie dogadamy i jedyne co zrobi to wyprowadzi nas z równowagi.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Na to pytanie da się odpowiedzieć tylko tak:

<facepalm>

Opublikowano

Co prawda to prawda są polacy którzy na prawdę potrafią obrażać,wyzywać itp.

Ale ostatnio na rankedzie (Silver 5) spotkałem dość miłych ludzi z którymi i pogadałem i pograłem,też polaki ^^

Opublikowano

No tak, tak - Polacy to chuje, dzieci, nooby, cebulaki, lamusy, flamerzy, afki, trolle itp. Na szczęście na naszym szanownym forum są jedyni ci OGARNIĘCI ludzie, którzy nie przyznają się do bycia Polakiem bo są na to za zajebiści. Pozdro dla was. Silver so hard :'(

A co do tematu to spotykam sporadycznie flamerów, ale nie znam ich narodowości - obstawiam, że rzadko ktoś z nich jest Polakiem.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

No tak, tak - Polacy to chuje, dzieci, nooby, cebulaki, lamusy, flamerzy, afki, trolle itp. Na szczęście na naszym szanownym forum są jedyni ci OGARNIĘCI ludzie, którzy nie przyznają się do bycia Polakiem bo są na to za zajebiści. Pozdro dla was. Silver so hard :'(

A co do tematu to spotykam sporadycznie flamerów, ale nie znam ich narodowości - obstawiam, że rzadko kto z nich jest Polakiem.

Rzadko kto jest Polakiem bo jak napisał któryś z kolegów kilka(naście) postów wyżej, w Diamencie jest mało Polaków w wieku 10-14 lat. A jeśli są i flame sypię się w stronę każdego z graczy to raczej są oni wyboostowani . Bo pomyślmy logicznie, czy flamer jest w stanie wybić się wyżej niż Bronze/Silver? Pozdrawiam! 

Opublikowano

Dlaczego są tacy? Polacy są cholernie zawistni.  Dobrze wiemy jakie mamy warunki w Polsce, skoro w realu za wiele nie mamy to staramy się nadrobić w internecie (nawet np. w takiej grze jak LOL). Przynajmniej mi się tak wydaje, może mylę się. Miesiąc temu(?) grałam rankeda, polaczek o nicku "Pro Renekton", oczywiście wybrał Renektona na TOPa, no to pierwsza myśl - skoro ma taki nick, pewno ogarnia postać. I cóż... Wyszło na odwrót, nafeedował, afk, wyszedł, wrócił i znów feedował. Oczywiście przegrana. Każdemu zdarza się gorszy dzień/noc nawet w grze - normalne. Ale po co od razu hejtować, feedować i psuć komuś specjalnie rozgrywkę? Nie każdy ma tak dużo czasu jak osoby, które uczą się (podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia - bądźmy szczerzy, niektórzy do szkoły nie chodzą, aby zrobić sobie "nockę i poranek" na granie). Wiem, że hejtowaniem nic nie zdziałamy, wręcz pogorszy się, najgorsze jest to, że nawet piszę do takiej osoby, aby ogarnął, uspokoił się, że nie jest to jeszcze przegrana, aby nie dawać surr'a, bo jeszcze można wygrać. Mi nawet kłócić się z taką osobą nie chcę, więc zapraszam ją na TS'a, co mnie bawi, gdy wchodzi, a tu okazuje się, że dziewczyna i od razu daje na luz, potem dodaje do znajomych i chce grać rankedy :mellow:

Podsumowując: jeżeli takiemu hejterowi nawet spokojne pisanie nic nie daje - zignorować.

Opublikowano

Rzadko kto jest Polakiem bo jak napisał któryś z kolegów kilka(naście) postów wyżej, w Diamencie jest mało Polaków w wieku 10-14 lat. A jeśli są i flame sypię się w stronę każdego z graczy to raczej są oni wyboostowani . Bo pomyślmy logicznie, czy flamer jest w stanie wybić się wyżej niż Bronze/Silver? Pozdrawiam! 

Tak, jest w stanie wbić nawet challengera jak ma skilla.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Ja się z tego powodu cieszę. To właśnie dzięki tej mentalności nie mamy najazdu muzułmanów a cyganie są coraz rzadziej spotykani.

Opublikowano

Powiem ci tak. Jak grasz normale, to nie oczekuj niczego, to siedlisko trolli noobów itp etc.

Dlatego ja gram same rankedy, od +- 3 lat.

Powiem ci, że jak masz lose strike, to trafiasz właśnie takich polaczków, z którymi cięzko jest się dogadać.

Ale gdy tylko masz jakieś lepsze win strike, trafiasz również na polaków, ale całkowicie w porządku, ogarniętych, którzy ze względu na naszą złą reputacje, nie mają PL w nicku, czy nie wyzywają wszystkich wokoło. Często trafiam na polaków, którzy widząc mój nick (polak rozpozna, że to polski nick) piszą i tak i tak po angielsku, a gdzies tam pod kiniec gry, gdy padnie jakas kurwa czy huj, śmieją się razem z nami.

Obecnie mam platynke 5 80 pkt, niedawno do platyny 5 wszedlem, i powiem ci, ze 0 trolli, 0 flamerow, gra się bardzo kulturalnie, miło i każdy się stara, i to popłaca.

Zwykle mając win strike trafiam na ludzi z wyższych dywizjii, którzy mają akurat lose strike, i tylko się smieje jak się cały czas wyzywają, to niszczy ducha drużyny.

Wbij większą dywizje niż gold 3/4/5 i miej spory win strike - nie zobaczysz trolla czy flamera, nawet jak bedziesz mial 4 polaków w teamie.

Opublikowano

Ja mam taką zasadę,po godzinie 15 nie gram rankedów.Wychodzi na to,że winą są uczniowie,którzy wracają ze szkół. Może to kolejna wada gimnazjów.

Opublikowano

Ja mam taką zasadę,po godzinie 15 nie gram rankedów.Wychodzi na to,że winą są uczniowie,którzy wracają ze szkół. Może to kolejna wada gimnazjów.

Można grać we wszystkie godziny lecz jeśli o tym piszesz, to pisz o konkretnych dywizjach gdzie się z reguły znajdują (silver-bronze).

Jak zawsze nic się im nie podoba, nie umią się dostować do pick order > call order, przezywają samego siebie, nie umiejąc sami dobrze grać. Zostawię to bez komentarza.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Można grać we wszystkie godziny lecz jeśli o tym piszesz, to pisz o konkretnych dywizjach gdzie się z reguły znajdują (silver-bronze).

Jak zawsze nic się im nie podoba, nie umią się dostować do pick order > call order, przezywają samego siebie, nie umiejąc sami dobrze grać. Zostawię to bez komentarza.

Odezwał się pro elo gracz na bolu. Jesteś przykładem, że gimbusy są także w diamencie.

Opublikowano

Mi ostatnio koleś się spytał "Dlaczego jesteś taki nerwowy? Jesteś z rosji?"

Myślałem że on napisze z Polski..

Połowa polaków nie zna dobrze angielskiego wiec pisze po polsku, a obraza to coś z genami jak mniemam

@down

Spytał dlaczego taki nerwowy a nie że flamilem. Czytanie ze zrozumieniem nie boli

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngƝestlee Można wiedzieć która dywizja? A poza tym takie coś ostatnio znalazłem w swoich ss'ach z gier:
Jinx: Report yasuo for PL kid..
Yasuo: Reported idiot for racism

Yasuo: Jebany polaku
Thresh: I pl? you noob i not pl

I to jest własnie poziom polaków na Goldzie V.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Gold III ale to było tylko kiedy miałem polski nick. W każdej grze za jeden błąd, ks (ks haha ^^) Czy nawet za nic. " I hope ur mother will die in cancer U fcking PL KID",

A koleś zapewne sam z polski bo kto nie z polski to chyba polaka nie rozpozna :D Dziękuję za uwagę.

4043121350.png

Opublikowano

A koleś zapewne sam z polski bo kto nie z polski to chyba polaka nie rozpozna :D Dziękuję za uwagę.

Rozpozna po języku (patrz: KURWA JA PIERDOLE)

Opublikowano

Odezwał się pro elo gracz na bolu. Jesteś przykładem, że gimbusy są także w diamencie.

Czemu nazywasz mnie gimbusem? A no i czemu gracz na bolu? Faktycznie posiadam tam konto ale co to ma do rzeczy?

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...