Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiekszosc polskich nerdow nie zalezy na czym innym niz lp, a, że mysla, że jak wszystko po kolei sflajmio nagle druzyna zacznie lepiej grac to ich sprawa

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lekarstwem jest zbanowanie wszystkich gimbusów, którzy psują reputacje polski i polaków. osobiście na rankedach nie spotkałem się z flejmem o narodowość już od bardzo długiego czasu. co innego normale, tam wszyscy jeżdżą po wszystkich. tak więc lekarstwem może być przedostanie się do wysokich lig, a co za tym idzie zwiększenie skilla, lub po prostu banowanie flamerów i gimbusów, ale to pierwsze raczej nierealne więc pozostaje perm ban.

Opublikowano

Wiesz czemu tak jest?

Bo aktualna elita polskiego yt strasznie klnie na nagraniach, wyzywa swoje matki, wyzywaja sie, groza smiercia lub gwaltem.

Pelikany lub owce to łykaja bo to jest popularne w gimnazjum i zaczynaja sie zachowywac identycznie w domu jak i w internecie - to jest aktualnie wszedzie.

Np: wchodze do gry, wygrywam linie ale ledwo sobie radze bo ciagle na mnie ganki ida, a bot adc feeduje i zaczyna mnie wyzywac i moich rodzicow za to ze nie roamuje chociaz enemy jungler ich ani raz nie zgankowal bo ciagle 2vs1 siedzieli u mnie.. Nie dosc ze ma latwiej dostaje w dupe to jeszcze mnie wyzywa. Potem jak widze ze da sie to cerrnac to cerruje ale jezeli widze ze 0 szans to wchodze do takiego na linie, ksuje mu farme, feeduje enemy jeszcze bardziej zeby ten polaczek sie wkurwil na maksa a potem wychodze z gry i wchodze pod koniec :_)

Opublikowano

Tak jak w korei , Pesel do każdego konta i jak flameuje to namierzą i kara pieniężna za obrażanie... A tak to takie cioty flameuja bo myślą że im wszystko wolno , a prawda jest taka że taka ciota by w 4 oczy nic takiego nie powiedziała :)

Opublikowano

Ja tam osobiście nie przyznaje się jak nie musze, przeważnie po przyznaniu się zaraz inny cebulak zacznie mnie tylko rozpraszać swoimi głupawymi odzywkami ;x

Opublikowano

To zależy od człowieka, popatrz ilu dobrych graczy dostało już kary za flame. Co do naszych rodaków - Polska, czyli kraj kwitnącej cebuli. Zawsze wiemy lepiej, jesteśmy lepsi ... 

Opublikowano

Gdyby w LOLU nie było flamu albo afków to w bronzie siedziałoby 1000 razy mniej graczy. Takie już są uroki lola zawsze pozostaje zmienić serwer na WEST albo przemówić cebulakowi do rozsądku :D[nie spamiąc reported itp -_-]

Opublikowano

Wiesz czemu tak jest?

Bo aktualna elita polskiego yt strasznie klnie na nagraniach, wyzywa swoje matki, wyzywaja sie, groza smiercia lub gwaltem.

Pelikany lub owce to łykaja bo to jest popularne w gimnazjum i zaczynaja sie zachowywac identycznie w domu jak i w internecie - to jest aktualnie wszedzie.

Swiete slowa.

Gdyby w LOLU nie było flamu albo afków to w bronzie siedziałoby 1000 razy mniej graczy. Takie już są uroki lola zawsze pozostaje zmienić serwer na WEST albo przemówić cebulakowi do rozsądku :D[nie spamiąc reported itp -_-]

Zmiana servera nic nie da... kiedy ludki zrozumieja ze EUNE i EUW to jedno i to samo bagno, na obu serverach jest pelno polakow. Mam konta na obu serverach i roznice widac dopiero w wysokim diamencie bo spotkasz tam streamerow.
Opublikowano

Niektórzy już tacy się urodzili i tego nie da się wyleczyć-niestety.

Zapewne jest to spowodowane tym że niektórzy są źle wychowywani w domu,przez co są nerwowi i zbyt często "wybuchają".

Ponadto warto zauważyć że czasami inne narody są nie lepsze,tylko po prostu Polaków w lol'u jest multum,przez co wydaję się nam że tylko my flameujemy ;)

Opublikowano

To jest polska, dużo "dzieci" (nie chce NIKOGO obrazić) nauczyło sie flame'ić od jutuberów :D lecz nie wiedzą, że oni to mówią a nie piszą, teraz wszyscy już więdzą, że polacy potrafią flame'ić i dużo osób nawet sie nie chce przyznać do tego, że jest polakiem.... żałosne. 

Najlepsze jest to, jak koleś na nick polski (coś w stylu PatrykKoxSiemaElo123 etc.) i kaleczy ci po angielsku <3 

Opublikowano

Nie ma super pro plays polaków jak to ktoś napisał... Są polacy którzy, myślą i są na normalnym poziomie rozumowania, i tacy co powinni posiedzieć jeszcze w podstawówce.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Czesi są wkurwiający również.. Co chwila jakieś gówniane hejty słucha się od nich tak bez ładu i składu. Ale w polsce to tylko bronze-gold znajdziesz dzieci neo myślonce że bedo zarabiać grube hajsy na LCS w przyszłości i obhejtowują wszystko co staje im na drodze. Gównażeria, nie ma co.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

A wiecie co jest najlepsze? Tylko polaczki uwazaja polaczkoe za flamerow.

A wiecie co jest najlepsze? Tylko polaczki uwazaja polaczkoe za flamerow.

Opublikowano

Dlaczego polacy, są zazwyczaj flamerami?

Ogólnie, np. grekiem się potrafię dogadać, jeżeli potrafi angielski oczywiscie.

Ale z polakami to nawet po polsku się nie dogadam .. 

Czy wy też tak macie?

Po prostu, ostatni mecz.. Koleś z nickiem <nick>PL jeszcze w wyborze postaci, przed pickowaniem obraził cały team..

W sumie to się nie dziwię że każdy z innego kraju narzeka na polaków w lolu..

Tak wiem, jest opcja "mute" ale chce zobaczyć co powiecie na ten temat;d 

To nie ludzie z innych krajow tylko glownie polak cisnie polaka i udaje, ze sam nim nie jest. :P

Ostatnio boostowalem jedno konto(west) i byl tam koles co w nicku mial 'Ogorek' albo cos w ten desen, najlepsze jest to, ze jeden z teammatow faila strzelil a on mu pisze 'Thresh fckin retard' 'Are you from poland idiot or what?', jak to zobaczylem to wpadlem w smiech :D Jeszcze jak ja sie zapytalem czy zdaje on sobie sprawe, ze cisnie samego siebie to tez zostalem zwyzywany.(po polsku). :D

A i niemcy jakos na polakow nie narzekaja, jedynie na fr. ^^

Opublikowano

@up Też mam takich kolesi i według mnie własnie tak jest że polak cisnie polaka ( oczywiscie po angielsku.. ) a dzieci z podstawówki znają tylko : FUCK YOU

RETARD

IDIOT

NOOB

REPORT

I WILL FUCK YOUR MUM

itp.

A jak dochodzi do tego, że obydwoje są polakami to dopiero, potrafią 25 minut gry się kłocic.. Bo wtedy.. Mają wysokie argumenty.. "Wez idz na dwur a nie na kompie grasz dzieciaku je*any kur*a mac " 

//Ten przykład z " idz na dwur " ostatnio miałem w grze;dd

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Ale panowie (i panie), to wynika głównie z naszej mentalności. W rzeczywistości Polacy też są wieśniakami i spotkaj takiego np, w Anglii - większość z nich robi wioche, ze aż wstyd się później przyznawać, że sie jest Polakiem i lepiej powiedzieć, że jesteś z Czech. 

Opublikowano

Polacy sa tacy a nie inni bo mają kompleks na punkcie swojej polskosci, podpadają pod stereotypy i tak naprawdę maja wszystkich innych w dupie a to jest najgorsze co moga zrobic bo to jest wlasnie nazywane bycie stereotypowym polakiem. Polska spolecznosc w Lolu to po prostu smiecie i tyle. Do wytepienia. Oczywisicie znajda sie spoko goscie, ale po nich nie poznasz ze to polak ;)

Opublikowano

Nie zgadzam sie z tym, ze Grecy sa 'madrzejsi' od Polaczkow, nawet takie Cebulaki ( polaczki ) Jakos potrafia grac, ale grecy nie dosc, ze grac nie potrafia ( Wiekszosc ) To jeszcze flameee! Oczywiscie sa wyjatki taki jak ty podales.

Nie wiem dlaczego tacy sa ludzie, nie wiem co chca tym udowodnic i po co to im. Glownym powodem jest to, ze wiekszosc polaczkow to dzieci ponizej 12 roku zycia ktore nie potrafia sie ogarnac i przyszly razem z ich 'super youtuberami z minecrafta', bo juz byla taka rozprawka.

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Polacy sa tacy a nie inni bo mają kompleks na punkcie swojej polskosci, podpadają pod stereotypy i tak naprawdę maja wszystkich innych w dupie a to jest najgorsze co moga zrobic bo to jest wlasnie nazywane bycie stereotypowym polakiem. Polska spolecznosc w Lolu to po prostu smiecie i tyle. Do wytepienia. Oczywisicie znajda sie spoko goscie, ale po nich nie poznasz ze to polak ;)

Moim zdaniem to a nawet jeśli ktoś nie jest stereotypowym polakiem to nie oszukujmy się że na nordicu gra duża ilość dzieciaczków w wieku podstawówki; kl 4-5-6 albo 13 lat i mniej. Z tego też powodu nie spodziewajcie się od nich dobrych manier i przykładu dobrego wychowania, w końcu obecnie każdy 13latek uważa się za dorosłego i nic go nie obchodzi.. a niektórzy rodzice nie świecą dobrym przykładem więc później takie śmieci idą w świat

Opublikowano

Co Zrobisz nic nie zrobisz grałam ostatnio normala bo mój kumpel jeszcze 30levela nie ma. No i na początku wszystko ok dopóki nie spytalam sie na czacie czegos jego a on mnie. W moim teamie były jakies ala araby i zaczeli wyzywac nas vez powodu ""polish hitler""itp polacy co prawda sa chamscy u takie z nich trolle i wgl ale zza granicy ludzie tez niczego sobie. Drugi przypadek gram sobie rankeda no i byl rusek,grek oraz gosciu z ukrainy po jakims czasie któryś z nich zaczol feedowac i co smieszne jeden nazwal tego co feeduje ""omg polisg kid"ten co feedowal pisal ze no polish kid i sie kłócili o to potem czy jest polskim kidem czy nie -.- i po tym meczu dlugo myslalam czemu mamy tak złą opinie w lolu.. Ale to co piszecie w odpowiedziach to 100%prawda. /Sry za błędy pisałam z komórki.

wilowo.jpg

Opublikowano

Polacy mają w naturze to, że lubią złościć się na kogoś i zwalać na kogoś winę, więc wyzywają każdego jak popadnie, sami feedują itd. :P

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Osobiście mam kumpla, który był takim typowym "cebulakiem". Czyli siedział ponad pół roku w brązie 5 throwując gry na lewo i prawo bo ktoś mu zabrał linię i miał co dzień ban na chat. Jednak się nawrócił, posłuchał trochę rad i teraz jest w plat 1. Osobiście nie spotkałem się z polakiem w grze od 4 miesięcy. Jak wam tak przeszkadza community Lola do zapraszam do gry w Dotę na rosyjskim serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...