Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego polacy są tacy, a nie inni?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

problem nie dotyczy tylko Polakow, ja osobiscie juz takich nie spotykam, glownie sa to Grecy, niestety... Na EUW to Francuzi i Hiszpanie, a na rosyjskim jak bylem, to cala spolecznosc flejmowala :D

cyka cyka xD

nie tylko polacy flejmią, bez przesady większości to dzieci, które nie umieją angielskiego, napiszą "f**k you noob", a potem spam po polsku xD

647041416238306889721.png

Opublikowano

Przez takie osoby jak np. PL mider, któremu jungler (np. Lee Sin) weźmie 1 miniona (przykladowo używając E na ganku) i które przez to idą od razu afka i TO NA RANKEDZIE (nie wiem jak się ma sytuacja na wyższym elo; mowa tutaj o poziomie silvera, a dokładnie s3), polscy gracze są spostrzegani tak, a nie inaczej.

736181470940422997756.png

Opublikowano

temu się tak polacy zachowują, że jesteśmy biednym narodem, każdy ma dość ciężko, większość już wie, że w przyszłości będzie nikim więc wyładowuje swoją frustracje w internecie, w grach, wyzywa innych, zazdrości im. 

Opublikowano

Z polaczkami jest tak, że jak przegrają mecz, to idą wyżywać się na kolejnym, nie zwracając uwagi na to, że grają z całkiem innymi ludźmi. To jest jeden z najczęstszych powodów flame'u itd. Gość u góry też ma trochę racji, bo spora liczba nie umie oddzielić życia prywatnego i tego w internecie. 

iHacks  <3

Opublikowano

temu się tak polacy zachowują, że jesteśmy biednym narodem, każdy ma dość ciężko, większość już wie, że w przyszłości będzie nikim więc wyładowuje swoją frustracje w internecie, w grach, wyzywa innych, zazdrości im. 

Trafne spostrzeżenie za co Ci osobiście dziękuje że to napisałeś :]

Ludzie potrafią wytykać palcami problemy innych a swoich nie widzą.

Dostałeś jedynkę w szkole? no cóż przegram kilka gierek powyzywam ludzi może mi przejdzie.... 

Opublikowano

ja tam się z każdym do gadam w iternetach :p taki koleś przez cały mecz mnie flejmił a po meczu dodał mnie do znajomych i przeprosił bo go poniosło xD

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Zgodze sie z tym, lecz nie tylko polaczki flejmuja. Ostatnio gralem rankeda LB na midzie ze statami 7/1, mialem Zeda, ktory nafidowali enemy tanka caly team przyszedl, on zamiast zainicjowac czekal, ja rozpoczalem teamfight i padlem, a Zed pod wierzom "noob leblanc idiot stupid polish kid report this noob". To dowod, ze nie tylko Polacy flejmuja

Opublikowano

Ciekawe, tak się składa że chwilę temu przegrałem ranked też z powodu takiego polaczka :D Grał chłopak twitchem, dżungler mu nie chciał oddać blue to zaczął trollować, wyzywać innych i takie tam błachostki. Końcowe jego staty 1/25/3 :D

Co najgorsze inni wyzywali nie na niego a na polaków  "fucking polish retards, they should ban them all" itp. (aż wstyd się przyznać że pochodzisz z polski :P )

Opublikowano

Zgadzam się z tym że nie tylko polacy flejmują bo ostatnio też spotkałem się z komentami typu. "Polish kid" etc. Chyba już polacy łatwo są rozpoznawalni przynajmniej na EUNE.Ale fakt faktem zgodzę się z tym, że większość polaków chce się wyładować w grach, choć nie zdaje sobie sprawy z tego że gra z innymi.

Ja sam jestem sfrustrowany, ale nie na tyle już by zacząć robić jazdy w grach. Zlamiłem? Trudno. Przegrałem? Tym bardziej trudno. Choć dziś miałem taką sytuacje która aż wołała o pomstę, a mianowicie.

Yasuo przez całą grę feedował boty i przez większość meczu biegał z butami prędkości tylko, kupując co chwile potki. Zresztą obczajcie sobie.

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1042595928/39785520?tab=overview

Przyznaje się, Soną też ostro dałem kitu, ale się starałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...