Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo czy ta beta jest w piatek czy sobote?

Piątek dokładnie o 18:00

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No postarali się..

A jak z gildią ? od 40lv ? czy zmienialiście coś?

Tak jak na globalu.

Klient na bete kiedy?

Środa ew. Czwartek.

Opublikowano

koledze już zrobiłi na złość ale serwer bedzie miał kłopoty jak napisane i to napewne bo technik z tego serwera to zlodziej i gotowce robi i stawia a ci się pisze zasraz kaze kasowac lub blokuje bo koles miał falence waternox nertie i kase ukrad i nie odaje i kolega mu uprzykrzy na tym serwerze  teraz też znowu gówno zrobił

Weż się dziecko za naukę bo do kurwy nędzy nie da się czytać te Twoje bazgroły :D  

Opublikowano

ten serwer robi technik co pliki z gotowca robi isiedział na waternox nertie tez robił to spoierdolił i mu sie nie chciało bfalence tez od niego kolesiowi wisi kase teraz mi tylko wali ostrzezenia zebym nie mugł zaszkodzić na tym serwerze bo gnojek kase porzycza a potem nie odaje taki on technik ale kolega muwi ze jego serwer bedzie gnoiił za tą kase co mu nie odał i urząd skarbowy go zniszczy bo ten serwer bedzie nielegalny napewno to zrobi za tą kase co mu nie odał to technik z tego serwera

Weż się dziecko za naukę bo do kurwy nędzy nie da się czytać te Twoje bazgroły :D

bazgróly to ty napisałeś a dzieckiem to ty jesteś i nie smiesz mnie bo jestem starszy od tych co ten serwer robią gnojku a ty gówniarzem jesteś

znowu se nik zmienil techni tu bo na nerti miał inny nik tu też napewno żeby nie podpaść bo był zablokowany na mpc forum

Opublikowano

ten serwer robi technik co pliki z gotowca robi isiedział na waternox nertie tez robił to spoierdolił i mu sie nie chciało bfalence tez od niego kolesiowi wisi kase teraz mi tylko wali ostrzezenia zebym nie mugł zaszkodzić na tym serwerze bo gnojek kase porzycza a potem nie odaje taki on technik ale kolega muwi ze jego serwer bedzie gnoiił za tą kase co mu nie odał i urząd skarbowy go zniszczy bo ten serwer bedzie nielegalny napewno to zrobi za tą kase co mu nie odał to technik z tego serwera

bazgróly to ty napisałeś a dzieckiem to ty jesteś i nie smiesz mnie bo jestem starszy od tych co ten serwer robią gnojku a ty gówniarzem jesteś

znowu se nik zmienil techni tu bo na nerti miał inny nik tu też napewno żeby nie podpaść bo był zablokowany na mpc forum

jest na sali tłumacz? ;

A teraz na spokojnie jeszcze raz bo nic nie rozumiem z tej Twojej wypowiedzi.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Nie poplułeś się :D

Opublikowano

up@ Co ty piszesz wgl xddd? Nertia to calkiem inny koles Norieczek i siedzi ciagle na ts swoim noob... Dziecko wiary.

ty seynek wiem że nik ma inny a w cila to mozesz robić kolegi na ts i nie cygań  bo wiem ze gnojek to robi co kasy nie odae i widac jakie serwery robi yutuba oglodać falence   waternox   koleś otwierał widać pisałi i czytać to wszystko sie dowiecie o tym serwerze co za technik i co zrobili nasrtepny zrobili co padnie i bugi

ty seynek wiem że nik ma inny a w cila to mozesz robić kolegi na ts i nie cygań  bo wiem ze gnojek to robi co kasy nie odae i widac jakie serwery robi yutuba oglodać falence   waternox   koleś otwierał widać pisałi i czytać to wszystko sie dowiecie o tym serwerze co za technik i co zrobili nasrtepny zrobili co padnie i bugi

dziecko to ty jesteś nie ja

Opublikowano

dziecko to ty się weś bo widaćże potem potem takie tępaki serwery otwierają pod isa tylko

Opublikowano

dziecko to ty jesteś nie ja

A skąd 'ty' masz takie informację? :D 

Wytłumacz mi, bo po każdym twoim poście kolana mi się uginają ze śmiechu. 

@aw 

Jak z tymi trutkami jest?

Opublikowano

dziecko to ty się weś bo widaćże potem potem takie tępaki serwery otwierają pod isa tylko

Dlaczego on sie kłóci sam ze soba xD?

@top

Serwer zajebisty napewno zawitam na becie jak i na oficjalu jezeli mi sie spodoba:)

Jak ze zmianka skili? Bd dostepna w is czy jak;d?

Opublikowano

@wolek151, beka z typa, kolego skąd ty towar bierzesz? Chyba od Cyganów  xD. Ale swoją drogą zazdroszczę Ci dilera, nieźle Cię miota po tym towarze  xD.

Opublikowano

Proszę ja cb nie wchodź na mpc forum tylko weź powtórzy podstawówkę ewentualnie gimnazjum, z góry "Dziękować".

Napierd*lasz w kółko o jednym i tym samym, dodatkowo cytujesz sam siebie i odpowiadasz sam także do siebie, co jest chyba dla wielu niezrozumiałe + to składanie zdań ehhh szkoda słów.

Co do serwera to ja życzę Wam powodzenia.

P.S

Jak masz odpisywać tak jak do tej pory to popatrz jeszcze raz na ten post, a potem jeszcze 2 raz i wtedy pewnie podejmiesz słuszną decyzję(mam nadzieję).

Opublikowano

Nie dosyć ze prezka zachywca to na ts3 administracja jest zajebista i mila. Polecam !!

admin tego serwa czy moze lizesz dupe czy udajesz debila?

Opublikowano

Strona restynid.pl działa.

Zajebista strona widać duży wkład pracy w ten serwer. Jest inna niż wszystkie bo nie z epvp czy z mpc.

Powodzenia i czekam na bete !

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Strona restynid.pl działa.

Zajebista strona widać duży wkład pracy w ten serwer. Jest inna niż wszystkie bo nie z epvp czy z mpc.

Powodzenia i czekam na bete !

nom , a ramki z mpc są na tej stronie <lol2> m.in " zaloguj " 

HEHEHE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...