Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra strona lol .. Zajebista wręcz. Szykuje się rozpierdol.. PS: Endymion zamknij juz tego ryja , zobaczylismy twoj bol dupy .

Opublikowano

Strona najlepsza jaką widziałem do tej pory, forum też niezłe... Po prostu brak słów. Jeśli to wypali to będzie miazga :P.

Opublikowano

W dupie wam się poprzewracało z tymi nowościami.. ja tu widzę zlepkę ''większości'' dobrych serwerów, serwer padnie jak każdy inny, za dużo wszystkiego po prostu. 

Nie polecam, ale wejdę i zobaczę czy wszystko jest na serwerze. xD ( pewnie większość rzeczy w IS, ale szczegół)

ps: Powodzenia.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

W dupie wam się poprzewracało z tymi nowościami.. ja tu widzę zlepkę ''większości'' dobrych serwerów, serwer padnie jak każdy inny, za dużo wszystkiego po prostu. 

Nie polecam, ale wejdę i zobaczę, czy wszystko jest na serwerze. xD ( pewnie większość rzeczy w IS, ale szczegół)

Ile teraz płacą w zawodzie wróżbity? Widzę, że się opłaca, coraz więcej was jest na tym forum...

Opublikowano

Strona najlepsza jaką widziałem do tej pory, forum też niezłe... Po prostu brak słów. Jeśli to wypali to będzie miazga :P.

Musi wypalic bo zapowiada sie epicko..

Opublikowano

Ile teraz płacą w zawodzie wróżbity? Widzę, że się opłaca, coraz więcej was jest na tym forum...

Wystarczy sprawdzić co jest w IS, ps nie nabijaj postów. ;) Poza tym, chyba mało ''grasz'' skoro nie widzisz, ile tu jest rzeczy powyciąganych z innych serwerów. :D Chyba nie mają nic swojego.. xD

AW: skoro będzie szkata ripa w is, to czemu zaraz nie dacie truciaka za powiedzmy 50 zł?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Prezentacja bardzo szczegółowa , dużo idze z niej się dowiedzieć. Bardzo ładna , serwer brak słow miodzio.

Opublikowano

Tak tak, najlepszy serwer na świecie, mnóstwo nowości, screeny z fabuły o których wcześniej mówili, że są z gry, bo wyeksportowali, a tutaj taka wpadka :

http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2013/358/f/2/zentoria___webdesign_by_king__sora-d6z62g8.png

Strona jest bardzo dobrego Czeskiego Designera : King Sory, zapewne nie macie pozwolenia ani nie kupiliście tej strony, tylko logo usunęliście, ogólnie GZ i czekam na Wasze dalsze posunięcia.

Opublikowano

Tak tak, najlepszy serwer na świecie, mnóstwo nowości, screeny z fabuły o których wcześniej mówili, że są z gry, bo wyeksportowali, a tutaj taka wpadka :

http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2013/358/f/2/zentoria___webdesign_by_king__sora-d6z62g8.png

Strona jest bardzo dobrego Czeskiego Designera : King Sory, zapewne nie macie pozwolenia ani nie kupiliście tej strony, tylko logo usunęliście, ogólnie GZ i czekam na Wasze dalsze posunięcia.

Ale skad mozesz wiedziec co maja pozwolenie czy nie ? To raz.

Dwa szczypie dupa bo exalion? 

Opublikowano

Ale skad mozesz wiedziec co maja pozwolenie czy nie ? To raz.

Dwa szczypie dupa bo exalion? 

Nie mam nic wspólnego już z Exalionem, niech mi pokażą te pozwolenie, skoro strona była robiona dla Niemieckiego serwera Zentoria :)

Opublikowano

Nie mam nic wspólnego już z Exalionem, niech mi pokażą te pozwolenie, skoro strona była robiona dla Niemieckiego serwera Zentoria :)

Nie wiem czemu ale mnie wkurwiasz jakos.

A jak cos mnie wkurwia to musze ale to musze odpisac .

Jezeli nic nie wiesz to po co piszesz swoje posty? Zeby zaszpanowac ze link zanalazles? Bez sensu.

@topic truta metin2 drop pies handlarka

Kazduś.... 

Opublikowano

No kurwa, mówie, że najwiecej zajeła tu prezentacja a i tak oni swoje.

Ogólnie to gratulacje też niekompetencji administracji.

Julka Wam prezentacje robi, a wy sobie wybraliście u kogo innego, tak się nie robi, widać, że jakaś marna dzieciarnia to robi :)

Nie julka a Jemilo

Julka ma podobną belke ale to nie to bo tez sie zastanawialem

drop broni 75/65 skad

Opublikowano

Łee tam bla bla bla . Ciagle cos wam nie pasuje , ja jako gracz twierdze iz to jest jeden z lepszych hardow..

Mam nadzieje ze moja pewnosc na becie sie potwierdzi.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mnie wkurwiasz jakos.

A jak cos mnie wkurwia to musze ale to musze odpisac .

Jezeli nic nie wiesz to po co piszesz swoje posty? Zeby zaszpanowac ze link zanalazles? Bez sensu.

@topic truta metin2 drop pies handlarka

Będę raczej zamawiał u King Sory stronę, więc raczej mam coś do tego, poza tym jak widać Administracja niezbyt mówi prawdę Nam.

Twój argument też jest dobry : Coś mnie wkurwia to napiszę, ale nie wiem co, to że pokazałem że mają kradzioną stronę ?

Opublikowano

No i co, że była robiona dla innego serwera? A Ymir dał wam wszystkim zgodę żebyście mogli robić priv serwery? Nie, więc cisza. 

Opublikowano

Nie julka a Jemilo

Julka ma podobną belke ale to nie to bo tez sie zastanawialem

drop broni 75/65 skad

Przeczytaj to jeszcze raz.

Julka im robila, to sobie wzieli Jemilo a julka sie dzis dowiedziala ze oni juz prezke maja ;]

Opublikowano

No i co że była robiona dla innego serwera? A Ymir dał wam wszystkim zgodę żebyście mogli robić priv serwery? Nie, więc cisza. 

Ziomuś Ty chyba nie do końca rozumiesz o co chodzi, strona kradziona czy też użyta bez zgody właściciela to chyba nie to samo co zgoda ymira.

Dałeś argument adekwatny do Twojej inteligencji. Czekam nadal na zezwolenie użycia tej strony.

Opublikowano

Ziomuś Ty chyba nie do końca rozumiesz o co chodzi, strona kradziona czy też użyta bez zgody właściciela to chyba nie to samo co zgoda ymira.

Dałeś argument adekwatny do Twojej inteligencji. Czekam nadal na zezwolenie użycia tej strony.

Gra należy do Ymir'a więc bez jego zgody też prywatne serwery nie powinny stać. Prawa Autorskie to prawa autorskie więc właśnie to jest to samo. Masz licencje od Ymir'a żeby prywatny serwer postawić? Nie. Licencje ma tylko Global. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...