Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ShowMustGoOn. skąd Ty mozesz wiedzieć kto ile ma lat? Skąd wiesz ze pierwszy raz robimy serwer? Rozumiem info od Boga ta?

Gorąco zapraszamy i tak jak pisal Delette wielu rzeczy nie ma w prezentacji serwera, ponieważ musicie je odkryć samiwim dziecia i tak serwer pod isa pliki z nerti watrnox falence i cholere z jakiego serwera poprzerabiane  ci sami co nertie mieli otwierać tylko zjebali i uciekli

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum już działa oraz ts3? Bo z gildia czekamy z niecierpliwoscia.

Przecież działa forum, 

x
Opublikowano

co za prezentacja :O 

wielki props za pomysły, ostatni set zbroi broni średnio wygląda, ffajniesze by były zbroje z takim połyskiem jak przy Niebianskich :) (i nie mowa o zbrojach z WoW z odstającymi kłami jeleni xD)

Dużo nowości, duży klient za czym idzie za pewne dużo bugów, oby wypalił start i bugów jak najmniej :P

Do zobaczenia na serwerze :)

Opublikowano

Zapewniam długo nie postoi ten serwer pozdro Dla Daniela głównego Technika

Czy ty pryszczu komuś grozisz? 

Twój post został zgłoszony. 

Najwięcej mają do powiedzenia gówna, które nic nie umieją i wnoszą tyle ile są sami wart.. Czyli gówno. 

Jaki ku**a Daniel? -.^

Skąd ty pacanie masz takie info.?! :D

@aw Nie przejmować się syfem, czekamy na start. ^^

Opublikowano

co za prezentacja :O 

wielki props za pomysły, ostatni set zbroi broni średnio wygląda, ffajniesze by były zbroje z takim połyskiem jak przy Niebianskich :) (i nie mowa o zbrojach z WoW z odstającymi kłami jeleni xD)

Dużo nowości, duży klient za czym idzie za pewne dużo bugów, oby wypalił start i bugów jak najmniej :P

Do zobaczenia na serwerze :)

Można by to bardziej rozwinąć.

Ale tak naprawde brak slow co do serwera.. Jest prze za je bi s ty !

Opublikowano

Ta prezke czytam już w ch*J czasu a ta grafika jest genialna. Jemilo dobra robota...

Na pewno zagram ...

Opublikowano

Co ty chcesz udowodnić? Gówno potrafisz i gówno umiesz.

Wszystko co jest na tym serwerze mogłem robić bez problemu rok temu. Coś jeszcze?

Opublikowano

Wszystko co jest na tym serwerze mogłem robić bez problemu rok temu. Coś jeszcze?

Szeroki palec srodkowy dla cb pacanie. Przestan pisac bo jak cie widze to mi zylka peka.

Idz sie jaraj dziewczynkami w necie. Dobrze wiesz o kogo chodzi pacanie.

Questerze - Wszystko to co piszesz moglem zrobic 3 lata temu. Pzdr.

Kazduś.... 

Opublikowano

Show ma zajebisty bol dupy, dawno sie tak nie usmialem. Ziomek insta lajkuje kazdy komentarz mowiacy chociaz najmniejsze zlo o serverze i ciagle dorzuca swoje zawistne 3 grosze

Opublikowano

Mialem swoje serwery co prawda na 2dni bo lubie tak robic. I wiem co to bol dupy ;p  Oh ah endymion az dostal bolu dupy ale pompka.

Kazduś.... 

Opublikowano

Sugerowanie, że tak. To idź dalej robić serwery na dwa dni, pokazuje to tylko twój profesjonalizm. Przyhejtuj mnie sobie jeszcze, poczytam z uśmiechem na twarzy po czym zamknę kartę w przeglądarce bo szkoda mi na ciebie czasu.

Opublikowano

Przykre... :< 

Nie zrobiłeś bo nie potrafiłeś czy jak? 

Gówno umiesz i nie odpisuj na post, postem nie związanym z tematem. 

@aw 

Kiedy beta startuje?

Tylko szokda, ze z tego wszystkiego najcięzej chyba było wykonać grafike, tu nic nowego nie ma.

Opublikowano

Lekcje odrobione? Czy wolne macie w gimbazie?

Konkurencja jak widać nie może przeboleć, że startuje coś lepszego :(

Opublikowano

Lekcje odrobione? Czy wolne macie w gimbazie?

Konkurencja jak widać nie może przeboleć, że startuje coś lepszego :(

Sorry, mam wolne do środy bo czwarte klasy piszą matury. Żaden ból dupy, tylko zawsze denerwowało mnie gdy ktoś wciskał ludziom czego to on na serwerze nie ma, po czym okazuje się to kłamstwem.

Jak oceniacie swój wkład w serwer po za moimi rzeczami na które nie wyraziłem zgody? -1/10? xD

Administracja to zwykli złodzieje bez krzty kreatywności, byle podjebać kogoś pracę i cieszyć michę jak typowe polskie głąby 2014.

Zaraz Ciebie też będą wyzywać, że nic nie potrafisz i hejtujesz.  B)

Opublikowano

Jak oceniacie swój wkład w serwer po za moimi rzeczami na które nie wyraziłem zgody? -1/10? xD

Administracja to zwykli złodzieje bez krzty kreatywności, byle podjebać kogoś pracę i cieszyć michę jak typowe polskie głąby 2014.

0LsM05U.png

Opublikowano

No kurwa, mówie, że najwiecej zajeła tu prezentacja a i tak oni swoje.

Ogólnie to gratulacje też niekompetencji administracji.

Julka Wam prezentacje robi, a wy sobie wybraliście u kogo innego, tak się nie robi, widać, że jakaś marna dzieciarnia to robi :)

Opublikowano

koledze już zrobiłi na złość ale serwer bedzie miał kłopoty jak napisane i to napewne bo technik z tego serwera to zlodziej i gotowce robi i stawia a ci się pisze zasraz kaze kasowac lub blokuje bo koles miał falence waternox nertie i kase ukrad i nie odaje i kolega mu uprzykrzy na tym serwerze  teraz też znowu gówno zrobił

Opublikowano

Mialem pliki twoje na Avreathu a nic nie pisales na moj temat? I co zlodziejem jestem xdd ? Beka z typa.

Kazduś.... 

Opublikowano

Mialem pliki twoje na Avreathu a nic nie pisales na moj temat? I co zlodziejem jestem xdd ? Beka z typa.

Nie pisał bo avreath był taki pobugowany i spierdolony, ze nie dało się poznać co to za pliki.

Opublikowano

Nie pisał bo avreath był taki pobugowany i spierdolony, ze nie dało się poznać co to za pliki.

Odezwał się .. Jak tam Averia aka  Aslan a i Astivia haha xD , a a a..

Serwerek dobry , gram na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...