Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pisał bo avreath był taki pobugowany i spierdolony, ze nie dało się poznać co to za pliki.

Tyy tam zamknij ryj człowieku beztalencia

Kazduś.... 

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum już działa oraz ts3? Bo z gildia czekamy z niecierpliwoscia.

Forum oraz ts już działa z tego co słyszałem

Ps. Nie masz szans z swoją gildią ;p Moja +30 osobowa ekipa już czeka ;D

Opublikowano

Forum oraz ts już działa z tego co słyszałem

Ps. Nie masz szans z swoją gildią ;p Moja +30 osobowa ekipa już czeka ;D

Nasza w 20 was rozj*** .

Co do serwer TOTALNY ROPZIERDOL ! gramy !

Opublikowano

Dokładnie beta startuje w sobote lub w piątek w tym tygodniu, a start będzie w przyszłym tygodniu piątek/sobota, czyli 16/17 maj.

Gorąco zapraszamy na TS odpowiemy na Wasze pytania!

Opublikowano

Co to prezentacji rozpierdala system serwer jak na 100% zajebisty, a te hejty to są dojebane :)) bez nich by było nudno :D Po prostu zazdrość ;) Serwerek jest zajebisty i tego się trzymajmy :)

Pozdrawiam αкα

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

No przekonamy się Panowie kto ma tu lepszą gildię ^^

Z mojej (większość gildii) reklama już wyleciała :D

ps. nie bierzemy uwagi na te hejty bo z życia wiem, że prawdy w tym wszystkim jest mało. (to nie pierwszy i ostatni serwer gdzie konkurencja będzie się bała o swoich graczy)

Opublikowano

Ja to poczekam do startu i będę czytać komentarze ludzi pod prezką jaki to serwer pobugowany i że nie ma wszystkiego tego co jest w zapowiedzi ;)

Opublikowano

Ja to poczekam do startu i będę czytać komentarze ludzi pod prezką jaki to serwer pobugowany i że nie ma wszystkiego tego co jest w zapowiedzi ;)

Raczej sobie nie poczytasz bo wszystko jest a od wyłapania bugów jest beta.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Boże przeciez juz o tym na poczatku napisali ze te na poczatku ss sa pod fabule. Poza tym pisali ze bd beta to sie sprawdzi.

Ja im wierze wszystko pokazują ich filmy na yt.

Gramy na pełnej pompie ;]

Opublikowano

Boże przeciez juz o tym na poczatku napisali ze te na poczatku ss sa pod fabule. Poza tym pisali ze bd beta to sie sprawdzi.

Ja im wierze wszystko pokazują ich filmy na yt.

Gramy na pełnej pompie ;]

:O

Nie pomyślałem nawet, że może mu się rozchodzić o te zdjęcia z fabuły ;(

Serwer wystartuje to "krzykacze" umilkną.

PzKVkWh.png

Opublikowano

Konkurencja ma ból dupy to trzeba pier*olić smuty pod prezentacją, a sami mają gówno, a nie serwery  :P. Liczę na jakąś zajebistą reklamę serwera. Polecać jeszcze nie będę bo serwer jeszcze nie wystartował, ale jestem dobrej myśli. 

Opublikowano

:O

Nie pomyślałem nawet, że może mu się rozchodzić o te zdjęcia z fabuły ;(

Serwer wystartuje to "krzykacze" umilkną.

Umilkną bo już nie bedzie co hejtować, jak padnie, pseudo youtuberku.

@up

ból dupy o gotowca z ładną prezentacja, kurwa skończ.

nawet interfejs macie gotowy od terenzo syfiasty jak cholera

Opublikowano

Umilkną bo już nie bedzie co hejtować, jak padnie, pseudo youtuberku.

@up

ból dupy o gotowca z ładną prezentacja, kurwa skończ.

nawet interfejs macie gotowy od terenzo syfiasty jak cholera

Pochwal się swoim serwerem, a dokładnie dnem i kilometrem mułu  xD. Sam masz wszystko zerżnięte z innych serwerów / forum, a jeszcze masz czelność krytykować innych. Zajmij się lepiej swoim śmietnikiem.

Mapy do złudzenia przypominają ter z TeraOnline.

Następny który nie czyta ze zrozumieniem, "Uwaga! Obrazki do fabuły nie są gry zostały wzięte z różnych źródeł pod fabułę." Do założyciela tematu: najlepiej dać ten napis rozmiarem "48" ponieważ większość cierpi na ślepotę. 

Ile jeszcze osób napisze o tych mapach?! 100-200?! Czytanie ze zrozumieniem nie boli, jeśli w ogóle czytacie tą prezentacje.

Opublikowano

Pochwal się swoim serwerem, a dokładnie dnem i kilometrem mułu  xD.

Niby czym się ma chwalić? ;D

Tym ile wydaje na yt? (może lepiej abym nie mówił dalej)

Aaaaa...

Nie zdziw się Show jak już nie odpowiem Tobie więcej ale nie zniżam się do poziomów na którym "latają" tacy jak Ty, wybacz ;)

PzKVkWh.png

Opublikowano

Przeczytalem prezke, fszysko ladnie, no ale te k/rwa komenty to mi zrobily dzien XDDDDDDD Szowmastgołon po co ty tu wgl piszesz? Moze maja kradzione cos tam, moze padnie po 2 dniach, ale ch*j ci do tego, niech sobie robia co chca. Nastepny to Endymion czy jak tam sie nazwales. Ty to juz rozku*wiles caly temat. Po co wrzucasz tu swoje ssy, ktore nikogo nie obchodza? Po co wypisujesz jaki to nie jestes SKILLED i wszystko potrafisz na komputerze?

Beka z was i to konkretna.

Moze i nie jestescie skonczonymi idiotami, ale te wasze bóle... rozpacz i tyle.

Jestescie takimi typowymi internetowymi hejtami, ciekawe czy w rl tez tak kozaczycie :> Ja osobiscie jakbym spotkal kogos, kto sapał by tak jak wy, to ku*wa nie wiem, chyba z premedytacja wje*al bym wam nóż, niejednoktrotnie :)

/Czy jest mozliwosc wymiany szkat ripa na bron na 75 lvl?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Mapy do złudzenia przypominają ter z TeraOnline.

A potrafisz czytać napisali ze to celowo pod fabule jezu..

Opublikowano

Wiadomo czy ta beta jest w piatek czy sobote?

Beta rozpoczyna się w piątek.

PzKVkWh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...