Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widac po prezce i video i ogólnie graficznie fajnie serwer wygląda. A pierwszy wizerunek jest najlepszy prawda? Mi sie bardzo podoba . Zagram na 100%

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostro rozbudowana prezka, sporo informacji i ładna grafika, ocenimy ostatecznie po starcie ;)

Będzie czas to zawitam +

Opublikowano

up. 

Pewnie harnaś z kolegami lub ktoś inny chce zaszkodzić serwerowi nie wiem czy Administacja chciała zaszkodzić własnemu projektowi ?

Jest dużo hejtów i hejterzy wszystko zrobią -.-

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

ladne zagranie

1rwynl.jpg

zeby na forach innych serwerow? wstyd

A tu zobaczcie że robi to tzw JP armia , bo aż sam nie mogłem uwierzyć a tu bum : 

08927441634287643663.jpg

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Powodzenia, lecz serwer szybko padnie :)

Tyle nowości i tyle bugów.

O kurde..7 zmysł? Nic nie wiesz , czy maja bugi czy nie. Nic o nich nie wiesz a ich okreslasz? Zalosny typ..

Opublikowano

up. 

Pewnie harnaś z kolegami lub ktoś inny chce zaszkodzić serwerowi nie wiem czy Administacja chciała zaszkodzić własnemu projektowi ?

Jest dużo hejtów i hejterzy wszystko zrobią -.-

Dlaczego tak sądzisz?Harnaś aktualnie jest w szpitalu z tego co wiem i wróci dopiero w piątek.Cd. samego serwera pliki nexanity z ładną prezentacją czyli tzw. gunwo owijane w złoty papierek.W mojej prezentacji piszą,że nic nie ma a jakoś handlu PO czy też GUI które mam nikt nie miał.Cóż powodzenia z inputem od wydymiona oraz logowaniem ( if you know what i mean )

Opublikowano

Dlaczego tak sądzisz?Harnaś aktualnie jest w szpitalu z tego co wiem i wróci dopiero w piątek.Cd. samego serwera pliki nexanity z ładną prezentacją czyli tzw. gunwo owijane w złoty papierek.W mojej prezentacji piszą,że nic nie ma a jakoś handlu PO czy też GUI które mam nikt nie miał.Cóż powodzenia z inputem od wydymiona oraz logowaniem ( if you know what i mean )

Nie chce sie wtracac.

Ale takiemu debilowi musze odpisac.

Bo za tym kontem siedzi Gumiś lub Flourine.

Ja mialem Avreatha na tych plikach jakos problemow nie bylo zadnych.  ( if you know what i mean )

Ty sie martw o swoj serwer bo zes dlugu narobil se pzdr.

Kazduś.... 

Opublikowano

no jest w szpitalu, a jeszcze wczoraj pisał do mnie czy naucze go grać w smite, funny thing. xD

Opublikowano

Jutro client tak? Ta rejestracja juz jest na bete?

Jutro Client w godzinach wieczornych/popoludniowych a rejestracja juz otwarta takze mozna sie smialo rejestrowac!

Opublikowano

Beka? Pozdrawiam.

Bo przypadła mi do gustu.

Śmiejesz się z własnej głupoty?

Bardziej z Twojej, obszczymurku :x

AW: ile klient waży?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ciekawe ile tym razem w prezentacji jest fake-elementów ;-)

Nie polecam, na starcie się zdziwicie bo nie dostaniecie tego, co tutaj prezentuja :)

Ty już #ból #dupy bo serwer wygląda fajnie i boisz się, że gracze przejdą z twojego ? ...

Po prezce widać mega się zapowiada, mam nadzieje, że nie będzie żadnych fail'ów ze startem i jakimiś bugami.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Przecież już chyba jest beta, czy gram na jakimś innym serwerze ?

Wczoraj normalnie się zalogowałem na serwer. 

Pomylileś serwery. Daj dowód, że byłeś na becie NASZEGO serwera - Restynid.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...