Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie, kiedy klient? Fajne mapy, z checia je wezme, tak samo pety... te autorskie oczywiscie.

@up

Napisali tak, bo ich nakryto na fejkowaniu, fdusahfusahufas

gdyby nie fakt, ze quenti znalazł ssy to daje stówke, że dalej by pierdolii, ze to ich mapy.

Idź poczytaj komentarze pod swoją prezentacją, bo piękne nie są  :P. Teraz musisz się wyżyć pod prezentacjami innych serwerów, rozumiem.

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie, kiedy klient? Fajne mapy, z checia je wezme, tak samo pety... te autorskie oczywiscie.

@up

gdyby nie fakt, ze quenti znalazł ssy to daje stówke, że dalej by pierdolii, ze to ich mapy.

Szkoda mi niektórych ludzi:( Cierpią przez to, że są tacy a ni inni.

Wszyscy wiedzieli/wiedzą o co chodzi tylko ShowMustGoOn się nie obudził :( (no i może paru jego kolegów)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Ogarnieta dojrzała administracja.

Pierwszy raz robią serwer, nikt z teamu nie jest pełnoletni.

Multum nowosci? Pokaż mi jakąś nowość którą sami zrobili, bo wszystko widze, ale to wszystko MPC/EPVP, wiec skoncz pieprzyc.

Przesadzone w chu** to jest serwer metin3+ weźcie sięza naukę a nei za robienie serwerów do dupy za przeproszeniem

I jeszcze Cycia jako moderator boshe ta wszędzie liże siedzi na 3 ts3 i prosi ciągle o to samo 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

@up

Znowu nie rozumiesz tak? Wejdz sobię proszę na stronę poprzednią i spójrz na post #51, w którym napisałem, że w tej prezentacji nie ma zdjęcia, które widziales. Napisałem jasno: "Tak, czy inaczej uspokój się, bo widziałeś jedno zdjęcie, które nie jest użyte w fabule." Czy to przemawia do Ciebie jasno, że nie (ocenzuruje) gadałbym, że to są nasze mapy. Natomiast post #52 to post Qentinios'a. 

@Trobol 

1. Skąd to wiesz? Jakiś dowód?

2. I co z tego?

3. Dokładnie tak samo jak nr. 2. Po za tym to o niczym nie świadczy, tym bardziej, że wszystko bylo udostępniane

4. Skin balmory na forum. Ja też moge sobie wgrać skin balmory na forum, żeby sobie pooglądać to niczego nie dowodzi tym bardziej, że juz go nie ma i nie będzie go na starcie.

5. Nikt nie mówil o zadnych testach daj dowód jeśli tak było.

6. Tą ostatnią wypowiedzią pokazałaś swój poziom. Nie masz zadnych dowodów, pomówienia, a oceniasz serwer. Nawet na nim nie byłeś.

@MadaFacker sądząc po stylu Twojej wypowiedzi 6kl. podstawówki ewentualnie 1/2 kl gimnazjum. Skąd wiesz jak wygląda sewer metin3+? Grałeś? To udowodnij, że nasz i tamten serwer mają jakiekolwiek podobieństwo. O naszą naukę się nie martw to Ty idź lepiej się uczyć, żebyś zdał do następnej klasy. Cycia? Kto to taki? Masz na mysli Cysie? Ona przynajmniej się stara, robi to co kocha. Spójrz na siebie. Wszedles na prezentacja rzuciles dwa przekleństwa, obraziles pare osób, puścileś hejty na jakim Ty jesteś poziomie? Zrozum, że prędzej, czy później swiat pokaże Ci, że to nie tędy droga.

Opublikowano

yp4y.jpg

SPECJALNE TŁUMACZENIE DLA IDIOTÓW :

Zdjęcia które są na początku prezentacji są dla fabuły.

Nie ma napisane nigdzie że one są w grze.

Ale znajdzie się banda idiotów którzy doczepią się do byle gówna.

Temu forum nie działa bo ma WIN 98 z internet explorer i neta 12kb/s i nie chce mu się wczytać wszystko i robi tragedia na całe forum.

Harnaś zaś zniechęca ludzi do zagrania tutaj bo jego syf startuje.

Będą beta testy każdy bedzie mógł zobaczyć co jest na serwerze.

Możecie mieć po 25 lat , ale wasze zachowanie jest na poziomie przedszkolaka

Ekipa serwera jest zgrana i ogarnięta i o to chodzi przy projekcie.

Za dużo jest tu słów rzuconych na wiatr jak :

1 ddos i po serrwrieeeeeee

padnie po 1 dniuuuuiuuaaaa

navvviiii eeeee

itp.

Rozmawiałem z Administratorem na team speak i jest bardzo w porządku i na pewno nie robi go tylko dla kasy i żeby tylko stał.

I to jest pierwszy projekt tego pana , więc nie miał innych serwerów.

Jest to zapowiedź więc zapowiada co ma być na serwerze i też usłyszeć wasze zdanie co zmienić/ dodać/poprawić a nie czytać te bzdury co inni tu wymyślają.(konkurencja). 

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

yp4y.jpg

SPECJALNE TŁUMACZENIE DLA IDIOTÓW :

Zdjęcia które są na początku prezentacji są dla fabuły.

Nie ma napisane nigdzie że one są w grze.

Ale znajdzie się banda idiotów którzy doczepią się do byle gówna.

Temu forum nie działa bo ma WIN 98 z internet explorer i neta 12kb/s i nie chce mu się wczytać wszystko i robi tragedia na całe forum.

Harnaś zaś zniechęca ludzi do zagrania tutaj bo jego syf startuje.

Będą beta testy każdy bedzie mógł zobaczyć co jest na serwerze.

Możecie mieć po 25 lat , ale wasze zachowanie jest na poziomie przedszkolaka

Ekipa serwera jest zgrana i ogarnięta i o to chodzi przy projekcie.

Za dużo jest tu słów rzuconych na wiatr jak :

1 ddos i po serrwrieeeeeee

padnie po 1 dniuuuuiuuaaaa

navvviiii eeeee

itp.

Rozmawiałem z Administratorem na team speak i jest bardzo w porządku i na pewno nie robi go tylko dla kasy i żeby tylko stał.

I to jest pierwszy projekt tego pana , więc nie miał innych serwerów.

Jest to zapowiedź więc zapowiada co ma być na serwerze i też usłyszeć wasze zdanie co zmienić/ dodać/poprawić a nie czytać te bzdury co inni tu wymyślają.(konkurencja). 

Win95

HAOggXj.png

internet explorer

41TWfLU.png

12kb net

3481696685.png

Still forum nie działa. :/

Opublikowano

Win95

HAOggXj.png

internet explorer

41TWfLU.png

12kb net

3481696685.png

Still forum nie działa. :/

so sad, bo wszystkim innym działa tak jak trzeba :v

Opublikowano

Pisałem Ci, ustaw w protokole TCP/IPv4 serwery DNS na 8.8.8.8 i na 8.8.4.4 i pokaż screen'em, że tak masz zrobione. Na 100% strona uruchomi Ci się normalnie.

Opublikowano

Za dużo mi tu śmierdzi Nexanity jak i tym samym niewypałem, może wejdę zobaczyć czy jest 100%z prezki w grze oraz sprawne zarazem.

Czy pety wyrobione u npc mają jakieś bonusy czy poprostu są czyste?

Opublikowano

6SJTCA8.png

Bardzo dobrze, a teraz naduś "OK" i odśwież kartę

Opublikowano

Dałem jeszcze raz właściwości pod screen, żeby było widać że ustawione. Nagrać Ci kurwa że dalej nie działa czy jak?

Opublikowano

Dałem jeszcze raz właściwości pod screen, żeby było widać że ustawione. Nagrać Ci kurwa że dalej nie działa czy jak?

Czyżby blokada rodzicielska?

Musisz poprosić rodziców aby pomogli Tobie.

Jak widać na załączonym obrazku u mnie i jak u wszystkich (z małym wyjątkiem) działa

PzKVkWh.png

Opublikowano

Tak to obrona moich rodziców przed idiotami w internecie. Ogólnie słabo teraz pojechałeś, dalej czekam na pomoc administracji. ^^

Opublikowano

Wyczyść dane przeglądarki (wszystkie), przeinstaluj i zrób update Flash'a, Jave. Jeśli to nie pomoże spróbuj na innej przeglądarce. Jeśli również nie działa spróbuj użyć jedną z bramek proxy: http://prx.centrump2p.com/ 

Wyłącz dodatki do chrome m.in adblock plus

Jeśli dziala na innej przeglądarce zrób reinstall chrome.

Opublikowano

Tak to obrona moich rodziców przed idiotami w internecie. Ogólnie słabo teraz pojechałeś, dalej czekam na pomoc administracji. ^^

Jakbym śmiał Tobie jechać...

Staram się Tobie pomóc. Nie martw się problem się rozwiąże:)

PzKVkWh.png

Opublikowano

Od razu format C i wymiana dysków twardych, pierdole w takim razie te forum.

Chcialem Ci pomóc nie chcesz pomocy to po co o nią prosisz? Nikt nie pisał tutaj o żadnym formacie, a po co wymieniać dyski twarde? Powiem jedno nie ucz ojca dzieci robić. 

Bye!

Opublikowano

Od razu format C i wymiana dysków twardych, pierdole w takim razie te forum.

TY TO JA CI POMOGE SKORO TE ŁAKI NIE POTRAFIA ;]

Wejdz na forum, zaloguj sie, zmien skin na dole.

buuu, tyle roboty, tak latwo xD

Opublikowano

Chcialem Ci pomóc nie chcesz pomocy to po co o nią prosisz? Nikt nie pisał tutaj o żadnym formacie, a po co wymieniać dyski twarde? Powiem jedno nie ucz ojca dzieci robić. 

Bye!

Coś ci nie wyszło... #CRASH

tumblr_mx4bemV88I1s4pvwbo1_250.gif

Co do serwera chwycił mnie za serce, ale Quen, i Endymion mnie rozjebali konstrukcją xD nie polecam :p

­graphic.png

Opublikowano

Jedyny działający to mobilny, coś jeszcze?

Nie żeby coś ale juz czytam te twoje posty od początku i jednym słowem nie rżnij glupa pacanie .

Jestes zwyklym smiecie aka pseudo questerem - Nadal grubasie zasrany lizesz dupe harper?

Smieszny jestes widac ze masz bol dupy i do ostry jakies ss z dupy pokazujesz co nic nie wnosza .

Zasraniec 

HAOggXj.png

internet explorer

41TWfLU.png

Na chuj ty pokazujesz ss win ? idioto zajebany? wkurwiasz mnie swoim zachowaniem.

Ja z przyjemnoscia zaczekam na twoj serwer.. czyzby negoria s2? - Frajer.

Kazduś.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...