Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jprld wy jestesie zjebani.. Wszystkie hardy jakie sa to standard pl z zwiekszonym expem a tutaj jest inaczej ... To chyba dobrze nie? Ja zagram bo prezentuje sie co raz lepiej.

1. Jest to Hard/Medium :) Co tutaj jest takiego "innego" ? Po obejrzeniu prezentacji uważam, że nic szczególnego w nim nie ma.. Zwykłe dungeony, systemy które występowały na WIELU serverach w tym również hardach.. Zmienione sa jedynie ikonki różnych przedmiotów.. Łał.. Prezentacja jest na 3 stronach, a można było ją zmieścić na 1 i to spokojnie.. Rozpisane systemy, niby nowości itd. w taki sposób że wydaje się tego OGROM.. a 60% nie wie co w dalszej części prezentacji się znajduje bo nei chce się im tego czytać...

Serwer rozkurwi wszystkie inne i tu ich swedzi. Jako gracz polecam !

Polecasz co? Polecasz prezentację? Polecasz grafika bo dobrze zrobił grafikę?.. Polecasz server na którym nie grałeś?.. To tak jakbym miał polecić Ci telewizor po tym jak wygląda i jak jest opisany na pudełku .. 

@Edit. Żeby nie było - nie hejtuję servera, wygląda nawet nawet jak na harda i prawdopodobnie na nim zagram chociażby po to by obejrzeć czy wszystko jest fajnie i pięknie jak to w prezentacji pokazują... Hejtuję ludzi którzy zachwalają server i go bronią chociaż w ogóle na nim nie grali, a potem będą jeździć po serverze bo przecież wszyscy wiedzieli że będzie do dupy, ho ho ho... Oczywiście nie mówię, że padnie.. Mówię co się stanie jeśli.. takie gdybanie..

Zbieram like ;x

Opublikowano

1. Jest to Hard/Medium :) Co tutaj jest takiego "innego" ? Po obejrzeniu prezentacji uważam, że nic szczególnego w nim nie ma.. Zwykłe dungeony, systemy które występowały na WIELU serverach w tym również hardach.. Zmienione sa jedynie ikonki różnych przedmiotów.. Łał.. Prezentacja jest na 3 stronach, a można było ją zmieścić na 1 i to spokojnie.. Rozpisane systemy, niby nowości itd. w taki sposób że wydaje się tego OGROM.. a 60% nie wie co w dalszej części prezentacji się znajduje bo nei chce się im tego czytać...

Polecasz co? Polecasz prezentację? Polecasz grafika bo dobrze zrobił grafikę?.. Polecasz server na którym nie grałeś?.. To tak jakbym miał polecić Ci telewizor po tym jak wygląda i jak jest opisany na pudełku .. 

@Edit. Żeby nie było - nie hejtuję servera, wygląda nawet nawet jak na harda i prawdopodobnie na nim zagram chociażby po to by obejrzeć czy wszystko jest fajnie i pięknie jak to w prezentacji pokazują... Hejtuję ludzi którzy zachwalają server i go bronią chociaż w ogóle na nim nie grali, a potem będą jeździć po serverze bo przecież wszyscy wiedzieli że będzie do dupy, ho ho ho... Oczywiście nie mówię, że padnie.. Mówię co się stanie jeśli.. takie gdybanie..

Poleca tylko po to bo zapewne jest przydupasem admina a zawsze potrzebny jest ktoś kto odświezy prezentacje :)

@ sam nie zagram nic mnie tu nie jara

Opublikowano

Czy chociaż jedna osoba w tej zapowiedzi wie kiedy wgl. ma być start tego serwera?

Ja w tej fali syfu i chwalenia się, że mają poty na serwerze nie mogłem doczytać tej ważnej informacji.

Z góry dziękuje za odpowiedź...

24b5car.jpg

Opublikowano

up. 

Zaskoczę cię że na samym końcu prezentacji :) 

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Czy chociaż jedna osoba w tej zapowiedzi wie kiedy wgl. ma być start tego serwera?

Ja w tej fali syfu i chwalenia się, że mają poty na serwerze nie mogłem doczytać tej ważnej informacji.

Beta 9.05

Start 16/17.05

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Praktycznie w każdej prezentacji takie informacje znajdziesz na końcu lub na początku prezentacji, głupiego udajesz? 

Tak sracie na tą prezentacje, że jest zbyt duża, syf i w ogóle, a jak jest mała to płaczecie że nic nie dowiedzieliście się z tej prezentacji. Zawsze znajdzie się pretekst na marudzenie nawet za takie duperele. I weź tu Polaczkowi dogódź.

Opublikowano

Praktycznie w każdej prezentacji takie informacje znajdziesz na końcu lub na początku prezentacji, głupiego udajesz? 

Tak sracie na tą prezentacje, że jest zbyt duża, syf i w ogóle, a jak jest mała to płaczecie że nic nie dowiedzieliście się z tej prezentacji. Zawsze znajdzie się pretekst na marudzenie nawet za takie duperele. I weź tu Polaczkowi dogódź.

ogar z tymi polaczkami. kazdy ma swoje zdanie, ja wyrazilem swoje ze ten serwer moze nie wypalic od multum, ty wyrazasz swoje, ale uwaga! dodatkowo najezdzasz na wszystkich ktorym sie to nie podoba.

Opublikowano

ahhaha gz nie ma to jak podjebać pliki z aslana i poedytować 5 dni .. Sory ale ten kto w tym siedzi i wie co gdzie było ... i jest brane bez zgody twórcy przykre.. fajny server ale szkoda że zrobiony kosztem innych ludzi 

Opublikowano

Polaczkami? Skoro Ci tak bardzo przeszkadzamy to się wyprowadź to jakiejś Nigerii, jak tak Ci tu źle.. Droga wolna, nikt płakać nie będzie : ). Co jak co, ale jak ktoś robi porządnie prezentacje to zmieści się w 1 poście i będzie w nim wszystko co potrzeba.. Już dawno nikt nie "płakał" że nic nie ma w tej prezentacji no chyba że zrobił ktoś na odwal się do servera hamachi lub jakaś taka mega na odwal się z dedykiem za 5zł.. Prezentacja zajmuje aż 3 posty, 3 długie posty.. To nie jest krótka prezentacja i rozumiem gdyby faktycznie zmienili całą grę.. Fabuła, skille, questy, itemy wszystko od zera.. Jest co opisywać, ale w tej prazentacji połowa to są puste miejsca między grafikami, a 1 zdaniem typu "zobaczycie jak wejdziecie", mała część to jest treść właściwa ( czyli ta którą wszyscy czytają by dowiedzieć się co nieco o serverze ) i ostatnia część to są jakieś duperele które są w tej prezentacji nie wiadomo po co.. Np. Co dropi ze skrzynek na dany lvl ( chodzi mi o te skrzynie eksperta I, II itd. Czy to że nie ma pereł na serverze.. Straszne.. )

Opublikowano

ahhaha gz nie ma to jak podjebać pliki z aslana i poedytować 5 dni .. Sory ale ten kto w tym siedzi i wie co gdzie było ... i jest brane bez zgody twórcy przykre.. fajny server ale szkoda że zrobiony kosztem innych ludzi 

Wszystko kradzione, pliki, klient, forum, prezentacja, strona  xD. A administracja serwera "Aslan" to pewnie sama wszystko zrobiła od początku do końca  xD. Normalnie jak dzieci w piaskownicy "ten mi zabrał łopatkę, a ten wiaderko".  xD

Ja jako gracz mam w dupie czy coś zostało podje*ane czy też nie, ważne jest to aby się przyjemnie grało i to wszystko  :P.

Opublikowano

Up@ nie chce mi sie czytac twojego bolu dupki nawet :P

Topic: Ja na serwer zapraszam , szykuje sie perelka.

A ja się pytam - na cholerę to napisałeś? : ) Skoro nie czytałeś to skąd wiesz że to "ból dupki" jeden powtórzył i teraz wszyscy będą pisać " ból dupy " połowa nawet nie wie co to pewnie znaczy : )

Opublikowano

A ja się pytam - na cholerę to napisałeś? : ) Skoro nie czytałeś to skąd wiesz że to "ból dupki" jeden powtórzył i teraz wszyscy będą pisać " ból dupy " połowa nawet nie wie co to pewnie znaczy : )

Czemu do mnie piszesz:P  ?

Bo napisalem ze serwer dobry? Jak ci nie pasuje do nie graj jezu nikogo nie interesuje co ty masz do powiedzenia

Ja serwerek polecam i zapraszam.

Opublikowano

Skąd ty się urwałeś ? 

Ja tu nic nie widzę z Aslana. oO 

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Wszystko kradzione, pliki, klient, forum, prezentacja, strona  xD. A administracja serwera "Aslan" to pewnie sama wszystko zrobiła od początku do końca  xD. Normalnie jak dzieci w piaskownicy "ten mi zabrał łopatkę, a ten wiaderko".  xD

Ja jako gracz mam w dupie czy coś zostało podje*ane czy też nie, ważne jest to aby się przyjemnie grało i to wszystko  :P.

Szkoda, że administracja serwerów okradzionych zwykle nie ma tego w dupie.

A potem się tacy gracze jak ty dziwią, że serwer jest atakowany ^.^

Dla przykładu gdyby ktoś mi nakradł rzeczy na które wydałem +/- 1000 zł, to drugie tyle bym wydał dla zasady na "wsparcie" serwera takiej osoby.

Kradnące serwery nie mają prawa bytu, bo są po prostu atakowane.

Więc raczej też w twoim interesie jest, żeby administracja zachowywała się fair wobec innych serwerów i ich nie okradała.

@Topic

Jest na serwerze pierścień teleportacji? Bo w prezentacji chyba tego nie napisali.

@Down

Chociażby szatę graficzną strony Zentori:

http://king--sora.deviantart.com/art/Zentoria-Webdesign-421866728

24b5car.jpg

Opublikowano

Przestancie pier*** nic nie wiecie o administracji i ja takze.. Wiec jakim prawem mamy oceniac ich ?

Przekonamy sie w czasie serwer prezentuje sie poki co zajebiscie wiec nie widze problemow..

Opublikowano

Przestancie pier*** nic nie wiecie o administracji i ja takze.. Wiec jakim prawem mamy oceniac ich ?

Przekoanmy sie w czasie serwer prezentuje sie poki co zajebiscie wiec nie widze problemow..

No dokladnie  , prezentuje sie zajebiscie .

Opublikowano

Dla przykładu gdyby ktoś mi nakradł rzeczy na które wydałem +/- 1000 zł, to drugie tyle bym wydał dla zasady na "wsparcie" serwera takiej osoby.

Więc raczej też w twoim interesie jest, żeby administracja zachowywała się fair wobec innych serwerów i ich nie okradała.

@Topic

Jest na serwerze pierścień teleportacji? Bo w prezentacji chyba tego nie napisali.

@Down

No to po co udostępniają takie rzeczy innym? A jak ktoś im to wykradł to niech lepiej się zabezpieczają następnym razem, proste ;). A co do tej strony to nie oskarżaj z góry, że ukradli. Mogli odkupić, jak nie masz dowodów to takie komentarze zostaw dla siebie.

Opublikowano

@Topic

@Down

Jest napisane jak byk: http://screenshooter.net/3244751/gfkfdin  

Chyba Cie nie bylo na lekcji z nauki czytania ze zrozumieniem ^.^

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...