Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie żeby coś ale juz czytam te twoje posty od początku i jednym słowem nie rżnij glupa pacanie .

Jestes zwyklym smiecie aka pseudo questerem - Nadal grubasie zasrany lizesz dupe harper?

Smieszny jestes widac ze masz bol dupy i do ostry jakies ss z dupy pokazujesz co nic nie wnosza .

Zasraniec 

HAOggXj.png

internet explorer

41TWfLU.png

Na chuj ty pokazujesz ss win ? idioto zajebany? wkurwiasz mnie swoim zachowaniem.

Ja z przyjemnoscia zaczekam na twoj serwer.. czyzby negoria s2? - Frajer.

Pojechałeś mu, wow wow. Dendris taki zabawy, dupa tak boląca hejty takie złożone.

tumblr_mnlv0oHOp81rf5vsao1_400.gif

@@ W ile wbije max lvl?Ciężko o ulepszacze do nowych brni/zbroji?

­graphic.png

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako zwykły gracz , który już sporo przesiaduje na MPC moge powiedzieć , że serwer rozjebał wszystko.ShowMusGoOn - Nie wypowiadaj sie w temacie bo sam nic nie potrafisz , nawet grafiki a  nawet co dopiero o serwerach.

Dziwne , ze endymion nie pisal w zadnych tematach? Tylko w tym? Zwyczajny bol dupy.

Zawsze byly hejty i będą. Nie gdyż hejtowali tego Lou czy coś za czasów graysta a serwer robił pro i grali ludzie.

Ja zagram , zachwycił mnie serwer .

Opublikowano

@Gnypek. Mi wyszlo wszystko, gdyby zastosował się do moich instrukcji wszystko by działało, on tego nie zechciał więc nie działa prosta sprawa. Co do konkurencji już jednemu udowodnilem, że się myli. Endymion___ rzucił tutaj formatem i wymianą dysku twardego, bo nic więcej mu się nie chce zrobić, a Qen wyraził swoje zdanie normalnie po ludzku a nie z pyskiem jak niektórzy. Zatem jego zdanie i wszystkich innych, którzy zrobili to normalnie bardzo szanuję.

Opublikowano

@Gnypek. Mi wyszlo wszystko, gdyby zastosował się do moich instrukcji wszystko by działało, on tego nie zechciał więc nie działa prosta sprawa. Co do konkurencji już jednemu udowodnilem, że się myli. Endymion___ rzucił tutaj formatem i wymianą dysku twardego, bo nic więcej mu się nie chce zrobić, a Qen wyraził swoje zdanie normalnie po ludzku a nie z pyskiem jak niektórzy. Zatem jego zdanie i wszystkich innych, którzy zrobili to normalnie bardzo szanuję.

Oh really?

tumblr_lwhtwlQF091r6aoq4o1_250.gif

Kupie eq navi xD @@Powiedział gość, który się na wszystkim i wszędzie zna :D Sobie zobacze co tam neizwykłego macie w grze :D bd grubo xD

­graphic.png

Opublikowano

Oh really?

Kupie eq navi xD @@Powiedział gość, który się na wszystkim i wszędzie zna :D Sobie zobacze co tam neizwykłego macie w grze :D bd grubo xD

Co ty dajesz wgl? Piszesz posty bez sensu .

Opublikowano

Oh really?

Chujowe te twoje gify.

Macie jakies autorskie rzeczy na serwerze? Kto jest najstarszy w administracji?

Opublikowano

Będzie beta to każdy się przekona wszystkiego.

Dwa nie przejmuje się tzw.''Hejtami'' , ponieważ są to osoby ,którzy są lub byli administracja innego serwera.

Interesuję mnie jedynie opinia graczy.

Opublikowano

Gdzie jest jakiś mod...? 
Rangi dzieciarnia dostała i nic nie robią. 
Prawie wszyscy co tu się udzielili powinni dostać po warnach. 

Show - Życiowa porażko.. Nie potrafisz nic swojego zrobić więc 'hejcisz' inne co dobre.
Zajebiście, wyraziłeś swoją opinie, serwer zje*any, administracja tak samo. A teraz wyjdź bo będziesz wąchał moje pięty. 
I ty niby ogar jesteś? Twój ból dupy jak i tego pacana poniżej osiągnął poziom krytyczny.
Endymion - Spaślaku sięgnij po ręcznik przez ból dupy zalałeś się cały potem. Co ty chcesz udowodnić? Gówno potrafisz i gówno umiesz.

Ten kto jest w miarę normalny i zna tych dwóch pacanów zrozumie, że są oni gówno warci. 

@aw 

Serwer polecam i zachęcam do grania. Konkret serwer, a nie jak te gówna co pseudo(np. Harnaś) 'technicy' robią.

Opublikowano

Będzie beta to każdy się przekona wszystkiego.

Dwa nie przejmuje się tzw.''Hejtami'' , ponieważ są to osoby ,którzy są lub byli administracja innego serwera.

Interesuję mnie jedynie opinia graczy.

I prawidlowo..

Zesram sie do startu , wbijamy z gildią ! Najlepszy hard jaki widzialem ;]

Opublikowano

tak bdb gadasz następny idiota co robiserwer pod isa i to jest koleś co robił nertie i zjebał ucie koledze kase  falence tez zjebal teraz ten waternox to tez technik od tego serwera  bo robi z gotowca wszystko pajac a tylko o kase mu chodzi i ten serwer jest pod isa wszykowany nie polecam bo juz tyle miał serw i zawsze go rozwaliło złodziejaszek

Opublikowano

Co ty jebiesz xddd?? Każdy serwer jest pod isa geniuszu.

Nie znasz ich to po co ich oceniasz? -.-

Co do serwera prezentuje się bardzo dobrze, zobaczymy jak to się potoczy.

Opublikowano

Mam pytanie jedno co do serwera - Mianowicie jak jest Magicznymi Metalami?

Zabijając Naginii po czym wymiania ogonów za kamień.

Dropi także z silniejszych bossów.

Opublikowano

tak bdb gadasz następny idiota co robiserwer pod isa i to jest koleś co robił nertie i zjebał ucie koledze kase  falence tez zjebal teraz ten waternox to tez technik od tego serwera  bo robi z gotowca wszystko pajac a tylko o kase mu chodzi i ten serwer jest pod isa wszykowany nie polecam bo juz tyle miał serw i zawsze go rozwaliło złodziejaszek

Opublikowano

Teee mapy pod expa mnie przekonały ale wszystko wyjdzie w praniu .Prezentuje sie ogarnieta administracja z tego co widac. Poczekamy i zobaczymy , a tak ogolnie to 10/10 ;]

Opublikowano

jakom macie reklame?

Zadbamy o nią lecz pare dni przed startem.

Na tę chwile nie ma to najmniejszego sensu.

Efekty naszej reklamy i prac co do niej będziemy na bieżąco wam pokazywać.

Opublikowano

jak coś się pisze o tym ich serwerze prawdę to zaraż kasują bo prawda to jest że gotowce wstawia     serwer i technik co robił nertie nie otworzył bo kolegi w chuja zrobił falence też jego serwe waternox ten popapraniec

Teee mapy pod expa mnie przekonały ale wszystko wyjdzie w praniu .Prezentuje sie ogarnieta administracja z tego co widac. Poczekamy i zobaczymy , a tak ogolnie to 10

troche mi szkoda tego technika co robił nertie bo już ma kłopoty a jak ruszy to bedzie mią l kłopoty jak nie wiem kolega coś mu napisał w bo go huja zrobił i o tym wie i kase mu wisi za to  mu nie popuści z tym serwerem

Opublikowano

Chujowe te twoje gify.

Macie jakies autorskie rzeczy na serwerze? Kto jest najstarszy w administracji?

A ty na swoim pseudo serwerze masz coś autorskiego? Nawet jakby mieli po 15 lat to i tak są mądrzejsi od Ciebie  xD.

Opublikowano

jak coś się pisze o tym ich serwerze prawdę to zaraż kasują bo prawda to jest że gotowce wstawia     serwer i technik co robił nertie nie otworzył bo kolegi w chuja zrobił falence też jego serwe waternox ten popapraniec

troche mi szkoda tego technika co robił nertie bo już ma kłopoty a jak ruszy to bedzie mią l kłopoty jak nie wiem kolega coś mu napisał w bo go huja zrobił i o tym wie i kase mu wisi za to  mu nie popuści z tym serwerem

Jesteś zdrowy na umyśle? :D Szczerze w to wątpię :D O czym Ty dziecko wgl gadasz? Pomyliłeś serwery złotko :D

Opublikowano

Zapewniam długo nie postoi ten serwer pozdro Dla Daniela głównego Technika

Wybacz, skąd możesz twierdzić , że nasz serwer nie postoi długo? 

Dwa , jakiego daniela?

Forum już działa oraz ts3? Bo z gildia czekamy z niecierpliwoscia.

Tak forum : forum.nazwaserwera.pl

Ts3 : ts.restynid.pl

Zapraszamy na ts3 !  O wszystkim porozmawiamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...