Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BEZ zgody autora,po co sie wypowiadasz na temat o ktorym gowno wiesz?

No moze ty lubisz :)

Skad sadze o tym ze to szczeniaki? Bo zachowaniu jakie pokazal jeden z administratorow na pw 

Udowodnij, że bez zgody autora.

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udowodnij, że bez zgody autora.

Zaraz napisze do sory,jednakze ktory wlasciciel strony pozwala na maskowanie prawdziwych napisow skoro mogl sprzedac z czystym elementem?

nav_top_empty.png

ban.gif

Opublikowano

1ZToemj.png

Ten pet nie jest wasz, gracze Aion Online wiedzą że pet jest definitywnie skopiowany.

Może robiliście go od podstaw, ale na wzór peta właśnie z tej gry, ogólnie ten pet to głowna maskotka Aiona.

Moim zdaniem zostały tutaj pogwałcone prawa autorskie, i na pewno to zgłoszę Administracji Aiona.

Myślę że możecie liczyć na sporą karę pieniężną.  

dowód:

7bxu0ly.png

Opublikowano

1ZToemj.png

Ten pet nie jest wasz, gracze Aion Online wiedzą że pet jest definitywnie skopiowany.

Może robiliście go od podstaw, ale na wzór peta właśnie z tej gry, ogólnie ten pet to głowna maskotka Aiona.

Moim zdaniem zostały tutaj pogwałcone prawa autorskie, i na pewno to zgłoszę Administracji Aiona.

Myślę że możecie liczyć na sporą karę pieniężną.  

o i nasze kochane bao-bao widzę ;D No to sporo kasy zarobią w tym Aion'ie jak każdy serwer będzie musiał zapłacić :)

Opublikowano

o i nasze kochane bao-bao widzę ;D No to sporo kasy zarobią w tym Aion'ie jak każdy serwer będzie musiał zapłacić :)

Już wszystko zostało zgłoszone :)

Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do maskotki Aiona, wystarczy wejść na ich główną stronę a sami się przekonacie że mam racje.

Opublikowano

Już wszystko zostało zgłoszone :)

Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do maskotki Aiona, wystarczy wejść na ich główną stronę a sami się przekonacie że mam racje.

Jeśli zgłosiłeś to do hostera serwera Aiona, to Oni mogą tyle samo co Ty, ponieważ wykupują licencje na prowadzenie serwera z plikami gry, a nie na same pliki.

Przywłaszczenie sobie praw autorskich zgłasza się do autora, czyli najprawdopodobniej firmy u której producent gry AION zamówił modele.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...