Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh , serwer naprawde genialny.Graficznie sie prezentuje bosko a administracja na forum raz dwa pomaga . Nic tylko polecac.

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh , serwer naprawde genialny.Graficznie sie prezentuje bosko a administracja na forum raz dwa pomaga . Nic tylko polecac.

Ehh, skąd wiesz, że serwer jest genialny? Grałeś? czy oceniłeś po ''okładce''.. Bo grafika w prezce fajna i dużo najebane '' nowości'' których tu nie ma, bo wszystko to zlepka z innych serwerów kradzione, no ale ok.. serwer ''genialny'' MPC FORUM schodzi na psy..

Prezentacja jedna z lepszych jakie widziałem, powodzenia :)

Bo długa? beka xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ehh, skąd wiesz, że serwer jest genialny? Grałeś? czy oceniłeś po ''okładce''.. Bo grafika w prezce fajna i dużo najebane '' nowości'' których tu nie ma, bo wszystko to zlepka z innych serwerów kradzione, no ale ok.. serwer ''genialny'' MPC FORUM schodzi na psy..

Bo długa? beka xD

Nareście ktoś gada do rzeczy wszystko jest wzięte z gotowców a wy się podniecanie jak by serwer był stawiany od podstaw #Pozdrawiam

Opublikowano

Nareście ktoś gada do rzeczy wszystko jest wzięte z gotowców a wy się podniecanie jak by serwer był stawiany od podstaw #Pozdrawiam

Czy ktos tu sie podnieca? Wykonali dobra robote i trzeba im to pokazac. Bez sensu twoj post.

Opublikowano

Ojojo. Jaka duża prezentacja :O

Nie znam teamu widzę tu jakieś kłótnie ale nie obchodzą mnie one, ocenie wasz serwer.

Widać tu dużo odświeżonych i dodanych rzeczy, prezentacja jest piękna i jeżeli to wszystko będzie na serwerze to z pewnością będziecie mieli sporo graczy.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Dobra, team servera Restynid chceliście opini szarego gracza. Nie trzymam się po żadnej stronie oporu, ani fanbojów tego serwera (jak to można poczytać i mieć bekę z tego przez 15 stron) ani opozycji (jeśli tak mogę nazwać). To tak, zaczynając od servera. Pliki nexanity (można to zobaczyć po mobach jak i mapie służącej do wchodzenia na dangi) ogólnodostępne na forum okej mi to nie przeszkadza. Wszystkie te "pseudo" nowości można było zobaczyć już kilka miesięcy, ba... kilka lat temu. Niektórzy NPC wyglądają wprost odrażająco. Nie wiem co z bugami lecz osobiście nie wejdę na serwer więc się tego nie dowiem.

Sprawa z wcześniejszymi pokazami ss w mediach z mapami. To mi się nie podoba, że kłamaliście w żywe oczy o później staraliście się wcisnąć tani kit... więc sądzę, że w tej prezentacji również są kłamstwa. 

Strona... ehh... moglibyście chociaż zostawić dopisek kto jest twórcą...

Ocena servera mierne 3/10

Opublikowano

Praktycznie każdy serwer jest tworzony z gotowców więc o co chodzi? Wszystkie priv serwery to są gotowce ponieważ grę stworzył Ymir. Stwórzcie nową grę to nie będzie gotowiec  xD.

Mi to osobiście nie przeszkadza, ważne aby grało się przyjemnie. 

Opublikowano

Te glaby tego nie rozumieja.. AbstrAct co tu wiecej pisac po prostu wylales kawe na lawe.

Ja nie wiem jak wy mozecie oceniac ten serwer skoro nie znacie administracji ani nie poznaliscie serwera.

Zaczekajcie na bete a sie dowiecie wszystkiego jezu posrance..

Od siebie moge powiedziec ze zagram po prezentuje sie epicko.

Opublikowano

Praktycznie każdy serwer jest tworzony z gotowców więc o co chodzi? Wszystkie priv serwery to są gotowce ponieważ grę stworzył Ymir. Stwórzcie nową grę to nie będzie gotowiec  xD.

Mi to osobiście nie przeszkadza, ważne aby grało się przyjemnie. 

Sprowadzanie wszystko pod Ymir jest oczywiście prawdą, ale taki tok myślenia jest bez sensu.

Gotowcem jak dla mnie można nazwać użycie questów / systemu / dungeonów czy czegokolwiek większego pobranego z jakiegoś forum w pełni przygotowanego bez własnej ingerencji.

Mam tutaj dokładnie na myśli identyczne questy z nagrodami, takie same dungeony.

Użycie gotowca przeważnie wiążę się z bugami, a "nasranie" jak tutaj 10000 nowości, które nie były testowane nie jest dobrym pomysłem.

Jestem neutralny wobec serwera, ale martwi mnie ta wasza strona heh :D

Opublikowano

Sprowadzanie wszystko pod Ymir jest oczywiście prawdą, ale taki tok myślenia jest bez sensu.

Gotowcem jak dla mnie można nazwać użycie questów / systemu / dungeonów czy czegokolwiek większego pobranego z jakiegoś forum w pełni przygotowanego bez własnej ingerencji.

Mam tutaj dokładnie na myśli identyczne questy z nagrodami, takie same dungeony.

Użycie gotowca przeważnie wiążę się z bugami, a "nasranie" jak tutaj 10000 nowości, które nie były testowane nie jest dobrym pomysłem.

Ale skad mozemy wiedziec co i jak ze str? Skoro administracja nowa.. moze maja pozwolenie lub wykupiona str? 

Wlasnie o to chodzi ja juz mam dosyc zwyklych hardow.. W koncu cos nowszego .

Opublikowano

Strona jest gotowa, ogólnodostępna, stworzona dawno temu :) Wystarczy chwilkę poszperać i znajdziesz ją :D Niestety trzeba sobie ją przetłumaczyć ;c

Strona HERE :

http://webcopy.tk/letoltesek.html
Opublikowano

Strona jest gotowa, ogólnodostępna, stworzona dawno temu :) Wystarczy chwilkę poszperać i znajdziesz ją :D Niestety trzeba sobie ją przetłumaczyć ;c

W tych czasach kazdy ma str tą sama lub wycieta z painta.

A Restynid ma nowa . To juz duzy +

Opublikowano

Strona HERE :

http://webcopy.tk/letoltesek.html

No i dziękuję. Nie mam pytań, powodzenia z serwerem życzę !

Opublikowano

Staram się ich bronić ponieważ na wszystkich serwerach są gotowce. Jakoś mi to nie przeszkadza i gram. Jakbym patrzył na serwer ze strony "aaa... wszystko zerżnięte z innych serwerów / forum" to nigdy nie grałbym na privach. Każdy serwer który teraz wychodzi praktycznie nic nie wnosi od siebie. Dałbym przykład kilku dużych serwerów gdzie gra ponad 1000-2000 osób, ale nie będę reklamował. Te serwery też nic nie wniosły od siebie, a dalej stoją i mają się dobrze.

Opublikowano

Staram się ich bronić ponieważ na wszystkich serwerach są gotowce. Jakoś mi to nie przeszkadza i gram. Jakbym patrzył na serwer ze strony "aaa... wszystko zerżnięte z innych serwerów / forum" to nigdy nie grałbym na privach. Każdy serwer który teraz wychodzi praktycznie nic nie wnosi od siebie.

Mają bardzo ladne forum , str , prezka top 1 jaka widzialem  . Fajny rozbudowany hard. 

Ja zawitam i kazdemu polecam.

Opublikowano

Dobra, team servera Restynid chceliście opini szarego gracza. Nie trzymam się po żadnej stronie oporu, ani fanbojów tego serwera (jak to można poczytać i mieć bekę z tego przez 15 stron) ani opozycji (jeśli tak mogę nazwać). To tak, zaczynając od servera. Pliki nexanity (można to zobaczyć po mobach jak i mapie służącej do wchodzenia na dangi) ogólnodostępne na forum okej mi to nie przeszkadza. Wszystkie te "pseudo" nowości można było zobaczyć już kilka miesięcy, ba... kilka lat temu. Niektórzy NPC wyglądają wprost odrażająco. Nie wiem co z bugami lecz osobiście nie wejdę na serwer więc się tego nie dowiem.

Sprawa z wcześniejszymi pokazami ss w mediach z mapami. To mi się nie podoba, że kłamaliście w żywe oczy o później staraliście się wcisnąć tani kit... więc sądzę, że w tej prezentacji również są kłamstwa. 

Strona... ehh... moglibyście chociaż zostawić dopisek kto jest twórcą...

Ocena servera mierne 3/10

Ocena serwera 3/10? :) Serwera który jeszcze nie wystartował?  Genialny jesteś :D

Opublikowano

wszyscy oceniaja jak debile a potem bedzie wielkie rozczarowanie dla jednej czy drugiej strony.
jezeli jest to client nexanity to raczej nie obejdzie sie bez bugow.

Ocena serwera 3/10? :) Serwera który jeszcze nie wystartował?  Genialny jesteś :D

e tam, inni oceniaja serwer ze bedzie miazga jak jeszcze nie wystartował. Dobre opinie sa mile widziane ale te zle juz nie. fuck THIS shit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...