Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, musi być. Zakłamanie administracji też powinno być ujęte.

Prosze o dowód na zakłamanie administracji. Jeśli chcesz nas obrażać to proszę pisz od razu z dowodem, bo takie pisanie "na sucho" nie ma sensu, gdyż nic nie wnosi. W prezentacji jest ujęty biolog i jest krótka notka dot. misji fabularnych, w której jest wyjaśnione dlaczego nie ma wypisanych wszystkich Questów. 

Nie rozumiem Twojego oburzenia i bezpodstawnych oskarżeń skierowanych do administracji. Praktycznie wszystko co zostanie przez nas opublikowane, od razu otrzymuje fale hejtów od Ciebie, dodam zupełnie bez podstawnych hejtów. Jeśli to jest zazdrość to zduś ją w sobie, albo idź sobie pośpiewać.

@woj12345 Spokojnie nie musisz się martwić o DDOS'y i o to, czy serwer padnie po "pierwszym", a przeczucia zostaw dla siebie, bo na tej planecie jest mało osób (o ile w ogóle takie są) umiejących przewidzieć przyszłość

@Endymion_ mialem juz wysyłać i zauważyłem znowu Twój post dlatego znowu piszę w Twoim kierunku. Otóż zdjęcia, które widziałeś ukazywały się przed zapowiedzią, gdybyś pomyślał chwilkę to domyśliłbyś się, że serwer cały czas był zmieniany. Tak, czy inaczej uspokój się, bo widziałeś jedno zdjęcie, które nie jest użyte w fabule. Jeśli jest prosze o dowód.

No ale trzeba byc spierdolonym czlowiekiem, zeby używać ss z innych gier i podpisywać jako mapy pod serwer.

Yyyyy... nie widzę w tym: "Uwaga! Obrazki do fabuły nie są gry zostały wzięte z różnych źródeł pod fabułę." wzmianki, że są one z innych gier. Tutaj kolejny dowód Twojej rozbujałej wyobraźni. Jak wpomninałem w innym temacie "Fabuła - jest to swego rodzaju mit o tym co było przedtem nim powstał serwer Restynid."

Możesz przez to wywnioskować, że jeśli czegoś nie było to nie ma opcji, żebyśmy posiadali te zdjęcia, bo najnormalniej w świecie nie dało się zrobić screena.

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka Rozwala to prawda.

Ale mam jedno pytanie czemu wy na siłę chcecie z Metina zrobić całkowicie inną grę ?

Mi te mapki w ogóle nie przypominają metin2.

Ale wygląda ładnie i pewnie tak będzie się prezentować w grze.

Powodzenia.

Opublikowano

Prosze o dowód na zakłamanie administracji. Jeśli chcesz nas obrażać to proszę pisz od razu z dowodem, bo takie pisanie "na sucho" nie ma sensu, gdyż nic nie wnosi. W prezentacji jest ujęty biolog i jest krótka notka dot. misji fabularnych, w której jest wyjaśnione dlaczego nie ma wypisanych wszystkich Questów. 

Nie rozumiem Twojego oburzenia i bezpodstawnych oskarżeń skierowanych do administracji. Praktycznie wszystko co zostanie przez nas opublikowane, od razu otrzymuje fale hejtów od Ciebie, dodam zupełnie bez podstawnych hejtów. Jeśli to jest zazdrość to zduś ją w sobie, albo idź sobie pośpiewać.

@woj12345 Spokojnie nie musisz się martwić o DDOS'y i o to, czy serwer padnie po "pierwszym", a przeczucia zostaw dla siebie, bo na tej planecie jest mało osób (o ile w ogóle takie są) umiejących przewidzieć przyszłość

@Endymion_ mialem juz wysyłać i zauważyłem znowu Twój post dlatego znowu piszę w Twoim kierunku. Otóż zdjęcia, które widziałeś ukazywały się przed zapowiedzią, gdybyś pomyślał chwilkę to domyśliłbyś się, że serwer cały czas był zmieniany. Tak, czy inaczej uspokój się, bo widziałeś jedno zdjęcie, które nie jest użyte w fabule. Jeśli jest prosze o dowód.

Yyyyy... nie widzę w tym: "Uwaga! Obrazki do fabuły nie są gry zostały wzięte z różnych źródeł pod fabułę." wzmianki, że są one z innych gier. Tutaj kolejny dowód Twojej rozbujałej wyobraźni. Jak wpomninałem w innym temacie "Fabuła - jest to swego rodzaju mit o tym co było przedtem nim powstał serwer Restynid."

Możesz przez to wywnioskować, że jeśli czegoś nie było to nie ma opcji, żebyśmy posiadali te zdjęcia, bo najnormalniej w świecie nie dało się zrobić screena.

Kurwa a kto dawał w mediach SSy podpisujac [sS] Nowe Mapy - Restynid.pl

no kurwa, kto? Wy, wiec nie pierdziel, dla mnie jestescie skreśleni za taka marne próbe wypromowania sie, zgasniecie jak swieczki znajac zycie.

@Qentinios

Wytlumaczyl, hhehe.

propsy ;]

Oficjalnie: Z tego wszystkiego jedyne propsy za prezentacje bo fakt, przyciąga ale tylko początek i sam design, zawartość ssie, bo nic nie jest dopasowane do siebie.

Opublikowano

No ale trzeba byc  debilem, zeby używać ss z innych gier i podpisywać jako mapy pod serwer.

Pewnie jak wejde na serwer to beda standardowe mapy te z PL-a a nie jakieś cudaki, marna próba zwabienia na serwer.

Trzeba być debilem żeby napierdalać spam w temacie jak Ty to robisz. Masz problem nie tylko ze sobą ale z czytaniem ze zrozumieniem również. Marna próba zniechęcenia graczy :D 

Koleś wypierdalaj do prezentacji swojego serwera i tam spamuj, Oky? :D

Opublikowano

Mają takiego pecha, że grałem w Aiona i poznałem to miejsce. Kopalnia, już nie pamiętam nazwy, na pierwszej mapie Elyosów.

Serwer nie ma zbyt wielu autorskich rozwiązań, ale widać zapał twórców, oby okazał się wystarczający.

I jeszcze jedno - nie hejtuję jak zaraz napiszecie, tylko nie lubię kłamstw.

sygnatura2.png

Opublikowano

Najobszerniejsza prezentacja na MPC :D Serwer prezentuje się niesamowicie, między innymi co spodobało mi się najbardziej:

- Respawny co 1s

- Ogrom UŻYTECZNYCH nowości, żadnych zbędnych bajerów

- brak wysypu niepotrzebnych nowych ulepszaczy, jest ich kilka i tak jest dobrze

- przemyślany system ulepszeń

- dopracowane misje

- Biolog 

- wiele dungeonów

- system ulepszania KD

- Kostiumy w końcu będą unikatową rzeczą, a nie przywilejem dla wszystkich

- Skyboxy 

- nowy wyglad miast, który nie odrzuca (większość serwerów oferuje inne miasta, które są brzydkie i niepraktyczne)

Serdecznie polecam :)

Opublikowano

Bez_tytu_2u.jpg

O kur*a znalazł ssy! :O 

Wszystko się wydało.. :O 

A teraz na poważnie.. 

Czy ty jesteś idiotą? Przecież jest napisane wyraźnie, że obrazy te zostały użyte tylko do fabuły.. 

Trzeba być naprawdę głupim, żeby coś takiego robić.. 

Do ShowMust.. 

Właśnie o takich osobach pisałem, widzisz dobry serwer, ale musisz i tak dojeb*ć swoje nic nie warte 2 grosze. 

Boli cię to, że ktoś ma lepszy serwer, mimi to, że ci się ten serwer podoba to i tak go 'hejcisz'. 

Nie zaprzeczaj moim słowom bo wiesz, że tak jest. Po za tym skąd ty kurde znasz administracje?! :D 

Ludzie pierwszy raz stawiają serwer, a ty już masz info.? Nie no.. Pogratulować i pozazdrościć wszechwiedzy. :) 

Moim zdaniem jesteś skazany na porażkę. Nic nie potrafisz dobrze zrobić. Nie rób syfu ludziom pod tak dobrą prezentacją. 

@aw 

Zagram i polecam.

Opublikowano

O kur*a znalazł ssy! :O 

Wszystko się wydało.. :O 

A teraz na poważnie.. 

Czy ty jesteś idiotą? Przecież jest napisane wyraźnie, że obrazy te zostały użyte tylko do fabuły.. 

Trzeba być naprawdę głupim, żeby coś takiego robić.. 

Do ShowMust.. 

Właśnie o takich osobach pisałem, widzisz dobry serwer, ale musisz i tak dojeb*ć swoje nic nie warte 2 grosze. 

Boli cię to, że ktoś ma lepszy serwer, mimi to, że ci się ten serwer podoba to i tak go 'hejcisz'. 

Nie zaprzeczaj moim słowom bo wiesz, że tak jest. Po za tym skąd ty kurde znasz administracje?! :D 

Ludzie pierwszy raz stawiają serwer, a ty już masz info.? Nie no.. Pogratulować i pozazdrościć wszechwiedzy. :) 

Moim zdaniem jesteś skazany na porażkę. Nic nie potrafisz dobrze zrobić. Nie rób syfu ludziom pod tak dobrą prezentacją. 

@aw 

Zagram i polecam.

A czy Ty kurwa potrafisz czytać idioto? widzisz co pisze na tym ss? zacytuje bo widocznie tego nie widzisz polecam Ci kupić okulary

"MAPA POD RAJD 1x1

MAPA JEST BARDZO MAŁA PROWADZI NAS KRÓTKA ŚCIEŻKA WPROST DO TUNELU GDZIE JEST BOSS"

spejclanie dla Ciebie powiększyłem

Topic@ za dużo nowości już było nexanity z zajebistą prezką też niby tyle nowości miało być i dużo ludzi a dobrze wiemy jak to wszystko się skończyło

no cóż życzę powodzenia

Opublikowano

A czy Ty kurwa potrafisz czytać idioto? widzisz co pisze na tym ss? zacytuje bo widocznie tego nie widzisz polecam Ci kupić okulary

"MAPA POD RAJD 1x1

MAPA JEST BARDZO MAŁA PROWADZI NAS KRÓTKA ŚCIEŻKA WPROST DO TUNELU GDZIE JEST BOSS"

spejclanie dla Ciebie powiększyłem

Topic@ za dużo nowości już było nexanity z zajebistą prezką też niby tyle nowości miało być i dużo ludzi a dobrze wiemy jak to wszystko się skończyło

no cóż życzę powodzenia

Następny Wróżbita Maciej? Nexanity to nie Restynid, a to różnica. Na Nexanity był syf i nic do siebie nie pasowało. I nie porównuj tamtego gówna Nexanity do dobrze zapowiadającego się serwera Restynid, bo nawet nie ma co porównywać. 

Opublikowano

Z góry mogę powiedzieć, że nie polecam. Większość to wypakowane metin2master. Ciekawy jestem, jak na prawdę wyglądają mapki które są na początku prezentacji  xD  jestem wręcz pewny że na prezentacji mapa wygląda tak Pustynia.png

a na serwerze tak 

29wwf4m.jpg

Opublikowano

Z góry mogę powiedzieć, że nie polecam. Większość to wypakowane metin2master. Ciekawy jestem, jak na prawdę wyglądają mapki które są na początku prezentacji  xD  jestem wręcz pewny że na prezentacji mapa wygląda tak Pustynia.png

a na serwerze tak 

29wwf4m.jpg

To nie jest mapa idioto, tylko element potrzebny do fabuły. 

Tępy jak moje pięty. 

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania :)  Uwaga! Obrazki do fabuły nie są gry zostały wzięte z różnych źródeł pod fabułę.

Opublikowano

a na serwerze tak 

29wwf4m.jpg

Widzę, że kolega nie potrafi czytać (jest napisane o co się rozchodzi z tymi mapami)

Odnośnie wszystkiego i wszystkich:

Innym żar w dupie siedzi i nie mogą wytrzymać bólu, że powstaje serwer, który będzie dominować i na są w stanie użyć każdego "gówna" aby udowodnić innym że nie warto tu grać.

Moje zdanie jest takie, że gracze nie będą słuchać/czytać bandy debili piszących posty na temat jaki to ten serwer jest zjeba.. i nie warto tu grac(nie łudźcie się to nic Wam nie da)

Gracze mają własny rozum i wybiorą sami.

Tyle na temat.

A serwer jeszcze raz polecam! Warty czasu jaki poświecicie grając na nim!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

a na serwerze tak 

29wwf4m.jpg

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, ale widać w szkole nie nauczyli.  xD

A tak w ogóle można wiedzieć na jaką skale będzie reklama serwera? 

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, ale widać w szkole nie nauczyli.  xD

A tak w ogóle można wiedzieć na jaką skale będzie reklama serwera? 

Z tego co mi wiadomo to: 

Duża ilość YT

Metin2Mod 

Metin2list 

I pewnie jeszcze więcej, nie jestem pewien dlatego pisać nie będę.

Opublikowano

Widzę, że kolega nie potrafi czytać (jest napisane o co się rozchodzi z tymi mapami)

Odnośnie wszystkiego i wszystkich:

Innym żar w dupie siedzi i nie mogą wytrzymać bólu, że powstaje serwer, który będzie dominować i na są w stanie użyć każdego "gówna" aby udowodnić innym że nie warto tu grać.

Moje zdanie jest takie, że gracze nie będą słuchać/czytać bandy debili piszących posty na temat jaki to ten serwer jest zjeba.. i nie warto tu grac(nie łudźcie się to nic Wam nie da)

Gracze mają własny rozum i wybiorą sami.

Tyle na temat.

A serwer jeszcze raz polecam! Warty czasu jaki poświecicie grając na nim!

Dajcie client okej? W zależności jak szybki będę miał upload tak szybko będzie rozpakowany na forum.

Opublikowano

Dajcie client okej? W zależności jak szybki będę miał upload tak szybko będzie rozpakowany na forum.

Ohh.. Ahh.. Już Ci na pocztę wysłałem clienta....

Chyba pomyliłeś działy. Bo to nie dział dla ludzi, którzy chcą się pochwalić czego to oni nie potrafią.

Jak jesteś takim "technikiem" (czy jak tam chcesz być nazywany) to możesz mi pomóc rozpakować archiwum rar bo sam nie potrafie :x

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Wyjdź hejterze, tylko to Ci w życiu wychodzi najlepiej. Twoje wypociny są marne i żenujące.

@Indented® 

Co to za różnica, nawet jeśli mówili to co?! Wszystko jest napisane w prezentacji: "Uwaga! Obrazki do fabuły nie są gry zostały wzięte z różnych źródeł pod fabułę." Na chu* wałkować jedno i to samo przez 4 strony? Użyj czasem mózgu to zrozumiesz.

Opublikowano

Własnie, kiedy klient? Fajne mapy, z checia je wezme, tak samo pety... te autorskie oczywiscie.

@up

Napisali tak, bo ich nakryto na fejkowaniu, fdusahfusahufas

gdyby nie fakt, ze quenti znalazł ssy to daje stówke, że dalej by pierdolii, ze to ich mapy.

Opublikowano

Po 1 administracja jest nieprofesjonalna i nie dojrzała.

Po 2 serwer jest na plikach nexanity

Po 3 metin2 master :)

Po 4 skin balmory na forum - był śmiech na sali

Po 5 dają rzeczy w metin2 media których nie ma na serwerze i mówią że to był test xD

Po 6 nie polecam, dno.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...