Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra należy do Ymir'a więc bez jego zgody też prywatne serwery nie powinny stać. Prawa Autorskie to prawa autorskie więc właśnie to jest to samo. Masz licencje od Ymir'a żeby prywatny serwer postawić? Nie. Licencje ma tylko Global. 

W takim razie zarówno ten serwer jak i każdy nie mógłby istnieć nie miałem zamiaru kłócić się prawnie, bo w obu przypadkach jest to łamanie praw autorskich.

Miałem na myśli w ich przypadku chamskie podwalenie strony bez zgody jak zakładam autora, jeżeli nie rozumiesz mojego toku rozumowania to przepraszam.

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie zarówno ten serwer jak i każdy nie mógłby istnieć nie miałem zamiaru kłócić się prawnie, bo w obu przypadkach jest to łamanie praw autorskich.

Miałem na myśli w ich przypadku chamskie podwalenie strony bez zgody jak zakładam autora, jeżeli nie rozumiesz mojego toku rozumowania to przepraszam.

Rozumiem, rozumiem i też nie jestem za tym aby używać tej strony bez zgody autora. Dałem tylko taki przykład z Ymir'em, bo tak naprawdę to każdy teraz narusza prawa autorskie, gdzie tylko nie spojrzysz. Nawet ja naruszam prawa autorskie (tak, przyznaje się do tego) np. ustawiając sobie "głupiego" gifa na awatarze którego znalazłem w necie nad którym ktoś mógł pracować trochę czasu, tak samo pewnie i ty i jeszcze wiele, wiele innych osób. Każdy w tych czasach w jakiś tam sposób narusza bądź naruszył kiedyś prawa autorskie.

Opublikowano

Serwer widać ze solidnie wykonany. Polecam jak najbardziej :P. Gdzie bronie 75 ?? bo nie doczytałem ;) 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Serwer widać ze solidnie wykonany. Polecam jak najbardziej :P. Gdzie bronie 75 ?? bo nie doczytałem ;)

Tego nie wiesz czy jest solidnie wykonany, bo jeszcze nie wystartował.

Co do serwera moje zdanie jest w dużym stopniu na nie.

Ja bym na pewno nie inwestował w taki serwer swojego czasu, a tym bardziej pieniędzy.

Po pierwsze!

Pierwszy raz widzę tą administracje.

Można wywnioskować od razu, że pod tymi nickami ukrywa się jakaś ekipa, która wcześniej zaliczyła niewypał (System Kung Fu z pewnym serwerem mi się kojarzy i z tego co pamiętam na tamtym serwerze nawet 1/4 rzeczy z prezentacji nie było).

Jeżeli ktoś zmienia nick i stawia serwer, to oznacza jedno - Ma więcej brudu za uszami niż cygan z filmu pt. "Bagno".

Po drugie!

Strona została najprawdopodobniej podprowadzona grafikowi King--Sora.

Dostarczyłem mu informacje na ten temat.

Podejrzenia są stąd, że King--Sora na szatach graficznych które sprzedaje, zabrania usuwania adnotacji o twórcy grafiki z stopki strony.

Tutaj nie ma informacji o kodzie, a nawet o samym autorze szaty graficznej.

Złodziejstwa nigdy nie popierałem i nie będę popierał.

Po trzecie!

Na tym serwerze w większości są same gotowce pobrane z różnych for.

Prezentacja zamiast zachęcać, to odrzuca - Jest nieczytelna, długa i nudna (Dodatkowo autor "rozmawia" z nami, jak z dysmózgiem, który nic nie rozumie).

Nie wiem czym wy się zachwycacie, skoro 3/4 z was nie przeczytało całej prezentacji, baa... Nawet połowy.

Ogółem oceniam ten serwer obiektywnie, bo nie znam administracji - niestety zasłonili się jakimiś dziwnymi nickami.

A wy Znowu się wszyscy podniecacie i jaracie, ale jak zwykle wszystko znowu się rozsypie - Wtedy zostanie tylko płacz i zgrzytanie zębów.

Nie wiem co w tym serwerze takiego fajnego, dodali masę nie potrzebnych rzeczy i do tego szkaradnie wyglądających.

Widać, że robiąc ten serwer nie patrzeli na efekt końcowy i ogólny wygląd serwera, raczej ich założenie jest takie - Nawalmy nowości, to dzieciarnia się zleci i hajsem sypnie.

Większość modeli itd. jest szkaradna i wygląda na to, że dodawała je osoba bez gustu robiąc z Metina coś na wzór Minecrafta wymieszanego z Wowem.

Pierwszego plaskacza dostaniecie jak zobaczycie itemshop (już to wiem po ilości "nowości" na tym serwerze).

Drugi plaskacz poleci w momencie, kiedy połowa rzeczy nie będzie działała (żeby zrobić taki serwer dobrze i bez błędnie potrzeba masę czasu i dużo osób do testowania).

Trzeciego plaskacza otrzymacie w momencie, kiedy pojawia się problemy z serwerem, a administracja będzie was miała w dupie (Przed startem każdy potrafi być miły i gadać z każdym, kiedy na TS'ie jest 10-20 osó B).

Czwarty plaskacz w momencie, kiedy serwer padnie z powodu bugów, a wy stracicie swoje hajsy i czasy.

Zaraz będzie płacz, że bawię się w wróżbitę Macieja i powiem wam jedno:

Będę się bawił w wróżbitę Macieja, bo mogę, a dlaczego mogę?

Bo wy też się bawicie w wróżbitę Macieja od dobrych kilku lat zachwalając serwery przed ich startem i mówiąc, jakie to one będą zajebiste.

Zwykle wszystko kończy się tak samo, serwer pada, a wy płaczecie, natomiast Wróżbici Maciejowie, którzy zapowiadali klęskę serwera, zaczynają popijać zimne browaki i cisnąć bekę z waszych postów typu: "Odajcie moje sm'y nooby wiedziałem rze tak bendzie".

Dorośnijcie w końcu i przestańcie wierzyć w takie bajki, jakie cisną wam w tej prezentacji.

Tak poza tym prezentacja nie jest wyznacznikiem tego czy serwer jest dobry, tym bardziej, że w tej prezentacji chwalą się, że mają rosy na serwerze i gangam style.

Ja wiem już teraz, że ten serwer padnie w miarę szybko, bo mam pojęcie o technicznych aspektach serwerów (w porównaniu do 90% osób wypowiadających się w tym temacie).

Metin2 z strony technicznej jest jednym wielkim bugiem, a pakowanie dużej ilości syfu na serwer jeszcze bardziej tego buga powiększa.

Jak chodzi o Metin2, to technicy naprawiają wszystko na czuja, bo nie mają żadnych narzędzi do diagnostyki plików gry, natomiast jak stawiacie serwer do WoW'a to macie multum toolsów wskazujących błędy, a nawet naprawiających.

Beta testy tego serwera i tak nie pozwolą wykryć wszystkich bugów.

Nadzieja matką głupich skoro administracja myśli, że ktoś za nich wyszuka wszystkie bugi i je zgłosi.

Dodam wam tak z ciekawości, że w tym momencie robimy serwer i robimy go od dobrych 9 miesięcy.

Robimy na nim wszystko bardzo dokładnie i nie oszczędzamy na czasie.

Z naszym bardzo dokładnym tempem pracy stworzenie takiego serwera, w którym znajduje się całe epvp i inne tego typu fora zajęłoby nam +/- 2-3 lata?

Na porządny serwer trzeba czasu i umiejętności.

Tutaj na pewno brakuje tego pierwszego.

Pozdrawiam i życzę wam powodzenia w grze ~ Matesh

24b5car.jpg

Opublikowano

Up.

Co ty kurwa pierdolisz ?

Zadzwoń kurwa na policje i nie płacz

Znalazł sie dobry obywatel.

Jak Tusk robi was no-stop w ujcia to czemu go jeszcze nie obliliscie?

Ten heniek łopata nieźle sie tą łopatą ebnął. Stek bzdur.

Wejdź na ts i pogadaj z Administracją a nie będziesz udawać wrozbita Macieja.

A muszą być slawni jak pierdo**iety

Harnaś co serwer stawia sobie na tydz.

I jest idiotą na całe mpc.

A stronę mieli mieć z mpc czy z epvp ?

Heniu wejdź na mokryryszard.pl i zgłoś te stronę bo ona jest bombworka i stopki nie ma.

Strona nie jest Czeska czy Niemiecka dla waszej wiadomości. Bo pytałem się admina.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Ja bym na pewno nie inwestował w taki serwer swojego czasu, a tym bardziej pieniędzy.

Po pierwsze!

Można wywnioskować od razu, że pod tymi nickami ukrywa się jakaś ekipa, która wcześniej zaliczyła niewypał (System Kung Fu z pewnym serwerem mi się kojarzy i z tego co pamiętam na tamtym serwerze nawet 1/4 rzeczy z prezentacji nie było).

Jeżeli ktoś zmienia nick i stawia serwer, to oznacza jedno - Ma więcej brudu za uszami niż cygan z filmu pt. "Bagno".

Po drugie!

Podejrzenia są stąd, że King--Sora na szatach graficznych które sprzedaje, zabrania usuwania adnotacji o twórcy grafiki z stopki strony.

Po trzecie!

Prezentacja zamiast zachęcać, to odrzuca - Jest nieczytelna, długa i nudna (Dodatkowo autor "rozmawia" z nami, jak z dysmózgiem, który nic nie rozumie).

Nie wiem czym wy się zachwycacie, skoro 3/4 z was nie przeczytało całej prezentacji, baa... Nawet połowy.

Ogółem oceniam ten serwer obiektywnie, bo nie znam administracji - niestety zasłonili się jakimiś dziwnymi nickami.

A wy Znowu się wszyscy podniecacie i jaracie, ale jak zwykle wszystko znowu się rozsypie - Wtedy zostanie tylko płacz i zgrzytanie zębów.

Nie wiem co w tym serwerze takiego fajnego, dodali masę nie potrzebnych rzeczy i do tego szkaradnie wyglądających.

Widać, że robiąc ten serwer nie patrzeli na efekt końcowy i ogólny wygląd serwera, raczej ich założenie jest takie - Nawalmy nowości, to dzieciarnia się zleci i hajsem sypnie.

Większość modeli itd. jest szkaradna i wygląda na to, że dodawała je osoba bez gustu robiąc z Metina coś na wzór Minecrafta wymieszanego z Wowem.

Pierwszego plaskacza dostaniecie jak zobaczycie itemshop (już to wiem po ilości "nowości" na tym serwerze).

Drugi plaskacz poleci w momencie, kiedy połowa rzeczy nie będzie działała (żeby zrobić taki serwer dobrze i bez błędnie potrzeba masę czasu i dużo osób do testowania).

Trzeciego plaskacza otrzymacie w momencie, kiedy pojawia się problemy z serwerem, a administracja będzie was miała w dupie (Przed startem każdy potrafi być miły i gadać z każdym, kiedy na TS'ie jest 10-20 osó B).

Czwarty plaskacz w momencie, kiedy serwer padnie z powodu bugów, a wy stracicie swoje hajsy i czasy.

Bo wy też się bawicie w wróżbitę Macieja od dobrych kilku lat zachwalając serwery przed ich startem i mówiąc, jakie to one będą zajebiste.

Zwykle wszystko kończy się tak samo, serwer pada, a wy płaczecie, natomiast Wróżbici Maciejowie, którzy zapowiadali klęskę serwera, zaczynają popijać zimne browaki i cisnąć bekę z waszych postów typu: "Odajcie moje sm'y nooby wiedziałem rze tak bendzie".

Dorośnijcie w końcu i przestańcie wierzyć w takie bajki, jakie cisną wam w tej prezentacji.

Tak poza tym prezentacja nie jest wyznacznikiem tego czy serwer jest dobry, tym bardziej, że w tej prezentacji chwalą się, że mają rosy na serwerze i gangam style.

Ja wiem już teraz, że ten serwer padnie w miarę szybko, bo mam pojęcie o technicznych aspektach serwerów (w porównaniu do 90% osób wypowiadających się w tym temacie).

Metin2 z strony technicznej jest jednym wielkim bugiem, a pakowanie dużej ilości syfu na serwer jeszcze bardziej tego buga powiększa.

Jak chodzi o Metin2, to technicy naprawiają wszystko na czuja, bo nie mają żadnych narzędzi do diagnostyki plików gry, natomiast jak stawiacie serwer do WoW'a to macie multum toolsów wskazujących błędy, a nawet naprawiających.

Nadzieja matką głupich skoro administracja myśli, że ktoś za nich wyszuka wszystkie bugi i je zgłosi.

Dodam wam tak z ciekawości, że w tym momencie robimy serwer i robimy go od dobrych 9 miesięcy.

Z naszym bardzo dokładnym tempem pracy stworzenie takiego serwera, w którym znajduje się całe epvp i inne tego typu fora zajęłoby nam +/- 2-3 lata?

Ta? Ty tak serio?  :D

"..  Dodam wam tak z ciekawości, że w tym momencie robimy serwer.."I tu jest sedno całej wypowiedzi. Kolejna zazdrosna konkurencja która nie potrafi przyznać ze ktoś stworzył coś fajnego i zwyczajnie pogratulować.

Skąd możesz wiedzieć ile czasu Administracja robiła ten serwer? Skąd możesz wiedzieć ze pod nickiem którego Ty osobiście nie znasz "ukrywa się ktoś kto zaliczył niewypał"? Twoje oskarżenia bezpodstawne i jak dla mnie w całej Twojej dluuugiej wypowiedzi przemawia zwyczajna zazdrość ( z całym szacunkiem ale niestety nie da się tego ukryć).

Jestem też ciekaw ile Ty będziesz miał na swoim serwerze autorskich rozwiązań.  Powiem tak, każdy serwer coś skądś "pożycza"  :)

Co do IS  :) każdy serwer jest stawiany pod IS, nie spotkałem jak dotąd serwera zupełnie za free, no bo z czegoś serwer trzeba opłacać, chyba że Ty jesteś tak wspaniałomyślny i swój serwer będziesz opłacał ze swojej własnej kieszeni. Dla przykładu: Invoria,  IS robi wrażenie, pety po 30 zł na czas ograniczony, ale jakoś nikt nie płaczę.

Widzę ze sam nie przeczytałeś zapowiedzi uważnie, napisane dość jasne że wszystko co jest w IS dostępne również w grze, tylko trochę trzeba na to popracować.

Jedyne co jak na razie masz do zarzucenia administracji tego serwera to tylko to że postawili coś co prawdopodobnie bije na głowę to nad czym Ty tam pracujesz.

Jako zwykły gracz powiem tak, widząc ile tu hejtów od Administracji innych serwerów przekonuję się co raz bardziej że Restynid jest wart uwagi  :) Bo każdy hejter w tym serwerze widzi potencjalne zagrożenie dla swojego serwera.

Na serwerze zagram, a z ocena poczekam do startu.

Opublikowano

takie niby wyjebane serwy a i tak padna po niecalym miesiacu albo
- z powodu braku reklamy
- z powodu stanu technicznego

nie wiem co tam jeszcze, moze navi? nie twierdze ze tu bedzie.
ale i tak mi to za bardzo nexanity zajezdza

Opublikowano

Po pierwsze!

Po drugie!

Po trzecie!

TU <----------- się je*nij! Widać konkurencja nie śpi, serwer jeszcze nie wystartował, a ty już nagle wszystko wiesz. Twój cel napisania tutaj komentarza jest jeden, żeby ludzi zniechęcić do grania na tym serwerze.

Jak już nowy Team robi serwer to twoim zdaniem znaczy, że się podszywają pod innymi nickami bo kiedyś im coś tam nie wyszło... To co już nowy Team nie może zrobić spokojnie nowego serwera? 

@Indented® skoro tak mówisz to daj dowody, że serwer padnie z powodu braku reklamy, z powodu stanu technicznego lub navi... Pier*olić takie farmazony bez dowodów też potrafię. 

Opublikowano

Po pierwsze!

Po drugie!

Po trzecie!

Dorze mówisz Matesh <3 ;p 

--

Opublikowano

@Indented® skoro tak mówisz to daj dowody, że serwer padnie z powodu braku reklamy, z powodu stanu technicznego lub navi... Pier*olić takie farmazony bez dowodów też potrafię. 

ogarnij dupe i juz tak nie bron tego serwa.

mowie ze tak sie dzialo z niby takimi wyjebanymi serwami, czytac umiesz?

Opublikowano

ogarnij dupe i juz tak nie bron tego serwa.

mowie ze tak sie dzialo z niby takimi wyjebanymi serwami, czytac umiesz?

Skoro wy krytykujecie ten serwer bezpodstawnie, gdzie jeszcze nawet serwer nie wystartował, to ja staram się go bronić. Oceniać można po starcie, a nie przed. Nie znacie tego Teamu, a już lecą "hejty" z waszej strony, typowe Polaczki. 

Opublikowano

Skoro wy krytykujecie ten serwer bezpodstawnie, gdzie jeszcze nawet serwer nie wystartował, to ja staram się go bronić. Oceniać można po starcie, a nie przed. Nie znacie tego Teamu, a już lecą "hejty" z waszej strony, typowe Polaczki. 

skoro nie ocenia sie serwa przed startem to czemu uwazasz takze ze ten serwer bedzie dobry? nalezy obstawiac wszystkie opcje.

Opublikowano

Serwer wydaje się dobry, ale czy expo x4 w stosunku do pla i max lvl 125 to nie lekka przesada? rozumiem że każdy chce aby serwer stał jak najdłużej, no ale wbicie tego lvla przy takim expie, moim zdaniem troche potrwa :(

Troche mnie też smucą te niedopracowane teksturki, nie jest wszystko takie szczegółowe, a bardziej takie zlane, np zbroja dla woja ta najlepsza

PS kiedy to ma wyjść bo już nie doczytałem ? :D

@down nie wiesz że polaczki muszą narzekać ? ^^

1363095337-U286162.png
Opublikowano

skoro nie ocenia sie serwa przed startem to czemu uwazasz takze ze ten serwer bedzie dobry? nalezy obstawiac wszystkie opcje.

No ale skoro nie masz dowodów to po co krytykować jak nawet Teamu nie znasz? To tak jakby np. mój kolega założył firmę budowlaną, a ja od razu z pyskiem do niego, że nic mu nie wyjdzie, zbankrutuje itp. A skąd ja to mogę wiedzieć? Tak samo wy tak robicie pisząc takie komentarze, gdzie nawet tego Teamu jeszcze nie znacie ani serwera (tylko z prezentacji). Nie ma to jak niszczyć komuś reputację od samego początku.

Opublikowano

Serwer wydaje się dobry, ale czy expo x4 w stosunku do pla i max lvl 125 to nie lekka przesada? rozumiem że każdy chce aby serwer stał jak najdłużej, no ale wbicie tego lvla przy takim expie, moim zdaniem troche potrwa :(

Troche mnie też smucą te niedopracowane teksturki, nie jest wszystko takie szczegółowe, a bardziej takie zlane, np zbroja dla woja ta najlepsza

Gdzieś tam wcześniej Admin już pisał ze ostatnie sety zbroi i broni zmieni skoro graczom nie przypadły do gustu. Mi osobiście tez nie bardzo podobają się, troszkę "smutnie" wyglądają. 

Opublikowano

Tyle "nowości", a raczej "syfu" nie pomoże serwerowi a go zniszczy, serwer sam się zniszczy bugami, nikt nie będzie musiał mu pomagać, nie da się dopracować technicznie takiej ilości "syfu", muslibyście wstawić prezke 2 miesiące wcześniej i zrobić beta testy, które by trwały z miesiąc aby to dopracować, to będzie nie wypał, bug na bugu i to jest do przewidzenia. Budowa takiego serwera by trwała 2 lata co najmniej, jeśli miałby być dopracowany do perfekcji. A przez 2 lata raczej by była chociaż jakaś minimalna zapowiedź, a nie z dupy wziął się serwer, z taką masą syfu i to ma być serwer roku.. HardMedium, który wygląda jak minecraft z dodatką painta.. Sory, ale prezentacja nie zachęca, a odrzuca.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Gdzieś tam wcześniej Admin już pisał ze ostatnie sety zbroi i broni zmieni skoro graczom nie przypadły do gustu. Mi osobiście tez nie bardzo podobają się, troszkę "smutnie" wyglądają. 

nawet te epiki z pla są fajne jak na mój gust, chociaż też widziałem lepsze

Tyle "nowości", a raczej "syfu" nie pomoże serwerowi a go zniszczy, serwer sam się zniszczy bugami, nikt nie będzie musiał mu pomagać, nie da się dopracować technicznie takiej ilości "syfu", muslibyście wstawić prezke 2 miesiące wcześniej i zrobić beta testy, które by trwały z miesiąc aby to dopracować, to będzie nie wypał, bug na bugu i to jest do przewidzenia. Budowa takiego serwera by trwała 2 lata co najmniej, jeśli miałby być dopracowany do perfekcji. A przez 2 lata raczej by była chociaż jakaś minimalna zapowiedź, a nie z dupy wziął się serwer, z taką masą syfu i to ma być serwer roku.. HardMedium, który wygląda jak minecraft z dodatką painta.. Sory, ale prezentacja nie zachęca, a odrzuca.

dodaj lepiej że Ciebie ta prezentacja nie zachęca, a nie pisz tak ogólnie, bo innym to się może podobać

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki :P

Opublikowano

gramy ludzie :) Macie ts'a serwerowego ?

xx

3/4 tych ludzi to bezmózgi hejt za hejtem żeby tylko zniechęcić ludzi do gry oraz ponabijać posty... a daje sobie głowę uciąć że każdy który się wypowiada będzie tu grał, więc skończcie pierdolić i czytajcie ze zrozumieniem co administracja pisze, bo jak to czytam to widzę, że każde pytanie to samo się pojawia... po prostu ZAZDROŚĆ i BÓL DUPY !!!

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

xx

3/4 tych ludzi to bezmózgi hejt za hejtem żeby tylko zniechęcić ludzi do gry oraz ponabijać posty... a daje sobie głowę uciąć że każdy który się wypowiada będzie tu grał, więc skończcie pierdolić i czytajcie ze zrozumieniem co administracja pisze, bo jak to czytam to widzę, że każde pytanie to samo się pojawia... po prostu ZAZDROŚĆ i BÓL DUPY !!!

Nowy na forum? Rejestracja grudzień 2011, a piszesz jakbyś znalazł to forum tydzień temu... Oczywiście że wiele osób piszących źle o serverze na niego wejdzie, nie po to by pograć, a po to by zobaczyć jak się server rozsypuje : ) Ktoś wyrazi swoje zdanie, powie że mu się server nie podoba to od razu milion postów "HEJT, WYP***** HEJTERZE" bla bla bla.. ogarnijcie dupy.. 

Takich serverów jak ten było tryliony, ciężko było by zliczyć wszystkie bo było ich od chuja.. Czasami prezentacja była zajebista, czasami gorsza.. Ale jedno łączy wszystkie servery z zajebistymi prezentacjami .. Tych serverów już nie ma.. Przypadek? Pokażcie mi server który DZIAŁA i miał naprawdę dobrą prezentację.. Dobrą nie przez to że wszystko było pokazane i już.. Pięknie graficznie, sensownie, wiele "nowości"... Będzie stał może 1 server..  ( chodzi mi tylko i wyłącznie o Polskie servery).. Za każdym razem jak było najebane wszystkiego ze wszystkich prezentacji server miał pełno błędów, które wychodziły z czasem, ale szybko niszczyły server. Poza tym, często było tak że na prezentacji to się znajdowało, potem administracja tłumaczyła że dodadzą później i ... Na obietnicach się kończyło... Dlatego bez orgazmów na widok głupiej prezentacji.. Jakbym chciał to mógłbym wklepać screeny z Tera Online ( graficznie gra powala ) i wszyscy chcieli by zagrać.. Wchodząc na server ujrzeli by zwykły server metina.. Poczekajmy na spokojnie na start servera, bo dyskusje co jest prawdziwe, a co nie PRZED STARTEM są żałosne ponieważ nic nie wiadomo  : ) 

Zbieram like ;x

Opublikowano

Ta? Ty tak serio?  :D

"..  Dodam wam tak z ciekawości, że w tym momencie robimy serwer.."I tu jest sedno całej wypowiedzi. Kolejna zazdrosna konkurencja która nie potrafi przyznać ze ktoś stworzył coś fajnego i zwyczajnie pogratulować.

Skąd możesz wiedzieć ile czasu Administracja robiła ten serwer? Skąd możesz wiedzieć ze pod nickiem którego Ty osobiście nie znasz "ukrywa się ktoś kto zaliczył niewypał"? Twoje oskarżenia bezpodstawne i jak dla mnie w całej Twojej dluuugiej wypowiedzi przemawia zwyczajna zazdrość ( z całym szacunkiem ale niestety nie da się tego ukryć).

Jestem też ciekaw ile Ty będziesz miał na swoim serwerze autorskich rozwiązań.  Powiem tak, każdy serwer coś skądś "pożycza"  :)

Co do IS  :) każdy serwer jest stawiany pod IS, nie spotkałem jak dotąd serwera zupełnie za free, no bo z czegoś serwer trzeba opłacać, chyba że Ty jesteś tak wspaniałomyślny i swój serwer będziesz opłacał ze swojej własnej kieszeni. Dla przykładu: Invoria,  IS robi wrażenie, pety po 30 zł na czas ograniczony, ale jakoś nikt nie płaczę.

Widzę ze sam nie przeczytałeś zapowiedzi uważnie, napisane dość jasne że wszystko co jest w IS dostępne również w grze, tylko trochę trzeba na to popracować.

Jedyne co jak na razie masz do zarzucenia administracji tego serwera to tylko to że postawili coś co prawdopodobnie bije na głowę to nad czym Ty tam pracujesz.

Jako zwykły gracz powiem tak, widząc ile tu hejtów od Administracji innych serwerów przekonuję się co raz bardziej że Restynid jest wart uwagi  :) Bo każdy hejter w tym serwerze widzi potencjalne zagrożenie dla swojego serwera.

Na serwerze zagram, a z ocena poczekam do startu.

WKL.png

Nie robić spamu nie na temat. 

Czekamy na start i zobaczymy jak to będzie.

Opublikowano

Jprld wy jestesie zjebani.. Wszystkie hardy jakie sa to standard pl z zwiekszonym expem a tutaj jest inaczej ... To chyba dobrze nie? Ja zagram bo prezentuje sie co raz lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...