Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaliśmy pliki Ascarialu? xD Bajeczki fajne lecicie, hehe. Serwer pod IS'a? Dałem wam wszystkim 100sm, od tak. Gadanie o ilości graczy jest śmieszne, chcieliście ss z /w? Dałem. Chcieliście film? Dałem. Co jeszcze mam wam dać, lol. 

To dlaczego serwer tayen jest prawie identyczny? no raczej to nie przypadek.

Co za 100sm mozna sobie kupic? antyexp co najwyzej ktory powinien byc u npc.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dlaczego serwer tayen jest prawie identyczny? no raczej to nie przypadek.

Co za 100sm mozna sobie kupic? antyexp co najwyzej ktory powinien byc u npc.

@Join proszę, weź powiedz mu czy kupiłeś od nas pliki bo śmiać mi się chce jak słyszę takie farmazony.

Opublikowano

Jak na tak niedopracowany serwer, to ilość graczy jest porażająca. Jeszcze do tego zmiany w dropie, po takim czasie, nowi gracze mają teraz trudniej. 

Jeszcze jedno, nie wiem co to ma być i co sobie myśleć o tym, ale sami zobaczcie tego typka, jego eq oraz czas jaki poświęcił na wbicie lvl. 

http://ascarial.pl/character,name=Ascades

Nie wiem czy mogę dawać linki do stron, jak coś z góry przepraszam.

Opublikowano

Jak na tak niedopracowany serwer, to ilość graczy jest porażająca. Jeszcze do tego zmiany w dropie, po takim czasie, nowi gracze mają teraz trudniej. 

Jeszcze jedno, nie wiem co to ma być i co sobie myśleć o tym, ale sami zobaczcie tego typka, jego eq oraz czas jaki poświęcił na wbicie lvl. 

ten server sie juz skonczył

przekretow masa

ty dostajesz za gunwo bana

a ludzie co buguja duzo rzeczy dalej graja

pozdro z podłogi niedlugo na servie beda pustki

zycze wam tego za wasze zachowania na TS jak i w grze 

bo pojecie o robieniu servera czy eventu nie macie

Opublikowano

ten server sie juz skonczył

przekretow masa

ty dostajesz za gunwo bana

a ludzie co buguja duzo rzeczy dalej graja

pozdro z podłogi niedlugo na servie beda pustki

zycze wam tego za wasze zachowania na TS jak i w grze 

bo pojecie o robieniu servera czy eventu nie macie

Nie, serwer się nie skończył i nie zamierzamy go skończyć. Bana za "gówno" nie dostaje nikt. Jak już tam z podłogi pozdrawiasz to zostań na niej i przestań się kompromitować. 

No tak, tak. Serwer niedopracowany, a ma największą ilość osób online jak na ten moment. Na pewno ludzie graliby na niedopracowanym serwerze. Co do tego typa to zobaczę o co chodzi.

Join ? oO przekaz zielakowi ze 400 złwisi kierzkowi od miesiąca czasu  :)

Chyba na odwrót ta sprawa misiaczku. ;)

topic.

Dzisiaj w nocy zostanie wprowadzony nowy drop zmianek i dodań z metinów na nowych mapkach. Ilość dropu tych przedmiotów będzie wyglądać tak:

Poziom, od którego jest mapa - ilość pewnych zmianek

85 - 5,
95 - 7,
105 - 10,
115 - 12,

Z każdego metina na tych mapach co piątego ubitego metina mamy szansę na drop dodatkowej ilości zmianek/dodań w liczbie 5, 15 bądź 20 sztuk.

Opublikowano

Nie, serwer się nie skończył i nie zamierzamy go skończyć. Bana za "gówno" nie dostaje nikt. Jak już tam z podłogi pozdrawiasz to zostań na niej i przestań się kompromitować. 

No tak, tak. Serwer niedopracowany, a ma największą ilość osób online jak na ten moment. Na pewno ludzie graliby na niedopracowanym serwerze. Co do tego typa to zobaczę o co chodzi.

Chyba na odwrót ta sprawa misiaczku. ;)

topic.

Dzisiaj w nocy zostanie wprowadzony nowy drop zmianek i dodań z metinów na nowych mapkach. Ilość dropu tych przedmiotów będzie wyglądać tak:

85 - 5,
95 - 7,
105 - 10,
115 - 12,

Z każdego metina na tych mapach co piątego ubitego metina mamy szansę na drop dodatkowej ilości zmianek/dodań w liczbie 5, 15 bądź 20 sztuk.

A co z obiecanym 2 dni temu tematem z informacjami WSZYSTKIMI o aktualizacji i co z tą obiecaną aktualizacją która miała być najpierw 2 tygodnie temu, potem pisane było że NA 100%, PEWNE JAK UJ że już 3-4 dni od tamtego dnia będzie aktualizacja, potem informacje już jest już jest (spust i nie wiadomo co jeszcze) i nadal nic nie ma. Dalej tak róbcie ;) Napewno super na tym wyjdziecie, a era waszego serwera zgaśnie tak szybko jak się zapaliła.

Opublikowano

@Join proszę, weź powiedz mu czy kupiłeś od nas pliki bo śmiać mi się chce jak słyszę takie farmazony.

To wytlumacz mi dlaczego tamtem serwer jest identyczny do Ascariala i ty jeszcze ich tak bronisz?

Ale ok rob z siebie dalej idiote.

Opublikowano

topic.

85 - 5,
95 - 7,
105 - 10,
115 - 12,

tym własnie niszczycie server nowym graczom pozdro 

Opublikowano

Ciekawe kiedy k***a będzie update który miał być 2 tygodnie temu... Jak wy nawet sie z informacją co będzie na tej aktualizacji spóźniacie juz 3 dzień to pewnie jeszcze z miecha poczekamy zanim to wprowadzicie... 

Niby dziś endymion miałes napisać na forum temat, albo jestem ślepy albo go nie ma lol

Kalendarz eventów też niby miał być dziś... 

Sorry ale jesteście takim zjebanym niesłownym teamem, że nie uwierzę juz w żadne wasze słowo bo można czekać i czekać i do huja do wrzesnia się nie doczekamy.

PS. Nie róbcie kalendarza eventów na sierpień bo się nie wyrobicie, zacznijcie juz robić na wrzesień to może zdążycie... 

Opublikowano

Ciekawe kiedy k***a będzie update który miał być 2 tygodnie temu... Jak wy nawet sie z informacją co będzie na tej aktualizacji spóźniacie juz 3 dzień to pewnie jeszcze z miecha poczekamy zanim to wprowadzicie... 

Niby dziś endymion miałes napisać na forum temat, albo jestem ślepy albo go nie ma lol

Kalendarz eventów też niby miał być dziś... 

Sorry ale jesteście takim zjebanym niesłownym teamem, że nie uwierzę juz w żadne wasze słowo bo można czekać i czekać i do huja do wrzesnia się nie doczekamy.

PS. Nie róbcie kalendarza eventów na sierpień bo się nie wyrobicie, zacznijcie juz robić na wrzesień to może zdążycie... 

chyba na grudzien chciales napisać  ^^ 

co do serva juz nie polecam jedno wielkie gunwo sie zrobiło 

psuja ciagle gre nowym jak i starym graczom i faworyzacja jednej gildi ...

+ team nie dotrzymuje zadnego terminu ;/ 

+ przekrety

JEDEN WIELKI SYF SIE ZROBIŁ 

Opublikowano

Trochę dziwnie z tymi plikami, jeden z panów mówi, że współpracuje z owym wyndymionem - @Endymion_ i ma w dyspozycji pliki Ascariala ;). Dokładnie jest to twój kolega ze szkoły - z tego co napisał.

526431407881275990178.jpeg

To jest podszywka, a nie ja :) takze wypraszam sobie

Opublikowano

To jest podszywka, a nie ja :) takze wypraszam sobie

Tu podałeś swoje GG ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1261035-szukam-pomocnikatechnika-zreszta-wiecej-info-w-temacie/#entry10771687

http://www.mpcforum.pl/topic/1264373-zostane-sponsorem/#entry10799250

Podszywasz się sam pod siebie? Nie rób z siebie idioty. W ofercie dot. sponsoringu napisałeś jeszcze - Pozdrawiam, Adi. GG także prowadzi do Adiego. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Tu podałeś swoje GG ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1261035-szukam-pomocnikatechnika-zreszta-wiecej-info-w-temacie/#entry10771687

http://www.mpcforum.pl/topic/1264373-zostane-sponsorem/#entry10799250

Podszywasz się sam pod siebie? Nie rób z siebie idioty. W ofercie dot. sponsoringu napisałeś jeszcze - Pozdrawiam, Adi. GG także prowadzi do Adiego. 

Nie pisalem z Toba, w kazdym badz razie nei ja

Opublikowano

Powiem Ci tak dzobag, on dostępu do maszyny nie ma i nie miał nigdy. A gadać że ma pliki ascarialu, gada każdy za przeproszeniem idiota posiadający pliki Reventialu, które ktoś wrzucił kiedyś na forum. Zresztą ostatnio ktoś też gadał, że sprzedaje pliki Ascarialu, a wyszła taka akcja:

cg1ub0x.png

Odwzorować pliki, nie jest żadnym problemem. Dać dowód na posiadanie oryginalnych plików poprzez dania jakiegoś questa (zapewniam, że moje questy są dziwne) to już ciężka sprawa.

Opublikowano

Powiem Ci tak dzobag, on dostępu do maszyny nie ma i nie miał nigdy. A gadać że ma pliki ascarialu, gada każdy za przeproszeniem idiota posiadający pliki Reventialu, które ktoś wrzucił kiedyś na forum. Zresztą ostatnio ktoś też gadał, że sprzedaje pliki Ascarialu, a wyszła taka akcja:

cg1ub0x.png

Odwzorować pliki, nie jest żadnym problemem. Dać dowód na posiadanie oryginalnych plików poprzez dania jakiegoś questa (zapewniam, że moje questy są dziwne) to już ciężka sprawa.

No okej, lecz to nie zmienia, że fajnych masz kolegów - o ile on nim jest. Pisał, że ma kilkanaście plików z różnych popularnych serwerów ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

No okej, lecz to nie zmienia, że fajnych masz kolegów - o ile on nim jest. Pisał, że ma kilkanaście plików z różnych popularnych serwerów ;)

No, gadać może każdy, 'przejść' do działania może niewielu.

Opublikowano

ohohoho.

ohoohohoh

ohohohoho

Co to za eq?! :O

Jak narazie, nie mam zamiaru grać, jak spojrzałem na te eq i wszystko to aż, wyłączyłem ascariala i nie dropie już ostu.

Wogóle taki łuk jest realny?!

8113214078952791049127.png

Jak ludzie z topki nie mają takiego eq, a co dopiero 2k hp + 4x15 :O

Ja rozumiem jakby mu wbiło 4x15 jakis + jakis syfny bon albo 3x15 i 1x10

ale nie 4x15 + 2k hp w 2 itemach.

A teraz innej beczki, kiedy będzie jakas informacja o update?

ps: przydalby się system ulepszeń, bo nie wiem czy mogę ulepszać rogowy hełm i czy będzie to opłacalne czy nie

Opublikowano

Sprawę już wyjaśniliśmy. Szary kolor - Destruct (były technik), zielony kolor - Azprime. Sprawą się już zająłem, konto jest zbanowane a wszelki dostęp został mu zabrany. Sprawdziłem logi jego postaci i... powalczył sobie cwaniak w pvp. :v

JvD6iNp.png

Opublikowano

Sprawę już wyjaśniliśmy. Szary kolor - Destruct (były technik), zielony kolor - Azprime. Sprawą się już zająłem, konto jest zbanowane a wszelki dostęp został mu zabrany. Sprawdziłem logi jego postaci i... powalczył sobie cwaniak w pvp. :v

JvD6iNp.png

dobrze ci napisał :D  miesiąc 0 info  o akutelizacji 

Opublikowano

Jesli nikt nie wypatrzylby tego konta on gralby dalej.Swoja droga skad wiesz,ze nie ma ich wiecej.Za duzo osob ma dostep do serwera,nie lubie tego.

Luknij jeszcze na gildie HD,polowa z nich ma navii.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...