Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj pisał na SB, że wyjeżdża na tydzień ;>

Gdybyś miał dochód to pewnie to samo byś zrobił, ale z tego co widzę to masz troszkę ból dupy że on może a ty nie.

Kiedy ten update będzie ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wczoraj pisał na SB, że wyjeżdża na tydzień ;>

No i? Zrobil server, udalo mi sie go rozpromowac, zarabia - to sobie wyjezdza. Kazdy ma prawo do urlopy, nie rozumiem Was ludzie...

Co do servera to polecam, nie zwracajcie uwagi na te zle komentarze, to jes w kolko moze z 5 placzkow ktorym cos nie idzie i sapia sie i sapia i tak w kolko, a i tak jest np teraz 3,1k online, wiec warto.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No i? Zrobil server, udalo mi sie go rozpromowac, zarabia - to sobie wyjezdza. Kazdy ma prawo do urlopy, nie rozumiem Was ludzie...

Co do servera to polecam, nie zwracajcie uwagi na te zle komentarze, to jes w kolko moze z 5 placzkow ktorym cos nie idzie i sapia sie i sapia i tak w kolko, a i tak jest np teraz 3,1k online, wiec warto.

Zostalo mi 1 konto gdy serwer byl  easy, a wymienilem gdy zrobili z niego harda i utrudnili gre co jak mozna wynioskowac dalo mi wiecej anizeli gdybym wtedy sprzedal tak wiec tylko zyskalem na utrudnianiu gry.

Takze w/o hard feelings bo to Wam utrudniają grę, a nie mi, to wy gracie z polowa serwa na botach, ktore administracja olewa, a nie ja.

Utrudnili gre bo z poprzednim stanem rzeczy osiagniecie bardzo duzo na serwie zajmowalo dosyc krotko, a jak wjebalo sie 4k graczy to zeby zabezpieczyc sie postanowili utrudniajac gre i zwiekszajac ceny w IS przyciagnac ich na dluzej, a dzieci grać nie przestaną bo Uzurpator i Wallandera grają.

Tak piszę takie komentarze bo nie mam nic lepszego do roboty i jestem typowym Januszem, pozdrawiam ide ogarnąć promocje w biedrze.

Ja tam nie wiem, po prostu widziałem co pisał na Forum, chyba że ktoś ma passy do jego konta ^^ Zresztą.. Czemu mnie to nie dziwi  xD

W tej chwili się zastanawiam czy skrzat wypchał mi nos cebulą czy to tak śmierdzi od Ciebie.

Opublikowano

i2SQS3V.png

Także co do wyjazdu Azprime na tydzień... ;)

topic.

Na forum powstał temat Krzywego odnośnie dropu zmianek. Warto się wypowiedzieć, w końcu to wam ma się przyjemnie grać na serwerze.

Opublikowano

To już jest ku*wa szczyt, żeby 2 raz usunąć temat bez żadnego powodu w propozycjach..... ( na waszym śmiesznym forum... )

Inaczej niż tam piszę nie da się pozbyć tych botów, bo zablokowanie ich od strony clienta najwidoczniej przerasta tutejszego technika....

Jak było 800-1000 online to wam zależało, działaliście dla dobra graczy, a teraz nie robicie nic dla graczy, a serwer podobno jest dla nich... Ale wy nawet nie wprowadzacie zmian pod siebie... Wygląda to tak, jakbyście robili serwer dla botów dropiących zmianki w m1. Niedługo cheaterzy będą mieli monopol na zmianki, bo wy całkowicie usuniecie drop z nowych map....

Opublikowano

i2SQS3V.png

Także co do wyjazdu Azprime na tydzień... ;)

topic.

Na forum powstał temat Krzywego odnośnie dropu zmianek. Warto się wypowiedzieć, w końcu to wam ma się przyjemnie grać na serwerze.

Tak serio to po co ten temat jak i tak zrobicie co chcecie? :) Zrobiliscie z servera hard a powinien byc medium. Gdyby server byl taki jak na poczatku to nie byloby hejtu ktory teraz macie, i kazdy hejt bylby uzasadniony :)

W ile wbije tutaj 75 od zera?

Jakie klasy postaci mają sens tutaj do pvp, do expa?

Gdzie znajde tabele bonusów?

Jesli masz przygotowane eq na kazdy lvl to w pare godzin mozesz wbic 90 lvl

Jesli nie masz eq do expa na kazdy lvl to mysle ze 75 lvl jesli jestes zawziety to 2/3 dni ( tak mi sie wydaje, bo ja mialem gotowe eq i wbilem 80 w pae godzin ).

Do pvp to na tym serverze goruje BM i mental :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tak serio to po co ten temat jak i tak zrobicie co chcecie? :) Zrobiliscie z servera hard a powinien byc medium. Gdyby server byl taki jak na poczatku to nie byloby hejtu ktory teraz macie, i kazdy hejt bylby uzasadniony :)

Jesli masz przygotowane eq na kazdy lvl to w pare godzin mozesz wbic 90 lvl

Jesli nie masz eq do expa na kazdy lvl to mysle ze 75 lvl jesli jestes zawziety to 2/3 dni ( tak mi sie wydaje, bo ja mialem gotowe eq i wbilem 80 w pae godzin ).

Do pvp to na tym serverze goruje BM i mental :)

A dagger / body ma sens do pvp?

Opublikowano
Event Manwoo został aktywowany! Zapraszamy wszystkich do zabawy! Ze skrzyń będziecie mogli zdobyć takie rzeczy jak

Zmianki, Pierscienie Doswiadczenia, Rekawiczki Zlodzieja, Ksiegi Smoczych Skilli, a takze wyjatkowe ulepszacze oraz Punkty

Doswiadczenia! ;)
Opublikowano

Czy administracja zmieni drop zmianek z metkow na mapach +85 na taki jak byl wczesniej?

Utrudniacie gre nowym graczom juz ktorys raz ...

Opublikowano

Czy administracja zmieni drop zmianek z metkow na mapach +85 na taki jak byl wczesniej?

Utrudniacie gre nowym graczom juz ktorys raz ...

Tak, przeciez jest juz temat na forum w propozycjach. Na drugi raz przelec sobie pare postow wyzej i masz odpowiedz.

Event Manwoo został aktywowany! Zapraszamy wszystkich do zabawy! Ze skrzyń będziecie mogli zdobyć takie rzeczy jak
Zmianki, Pierscienie Doswiadczenia, Rekawiczki Zlodzieja, Ksiegi Smoczych Skilli, a takze wyjatkowe ulepszacze oraz Punkty
Doswiadczenia!  ;)
Opublikowano

A wlasnie ktos z gildi HappyDay mial miecz ktorego nie ma na serwerze jak to jest mozliwe? byl o tym temat ale zostal usuniety.

Opublikowano

NGS ja żadnego wyjaśnienia wyżej nie widzę ani na forum serwera tak więc.. Możesz jaśniej ?

Co zrobicie i jak to zmienicie, żeby to miało ręce i nogi.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

A wlasnie ktos z gildi HappyDay mial miecz ktorego nie ma na serwerze jak to jest mozliwe? byl o tym temat ale zostal usuniety.

Ta bron robisz z brzegowego,gosciu o tym nie wiedzial.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pytanko do graczy.

Co trzeba meic, zeby ubic solo baronke (ogolnie calego dunga przejsc, bo ponoc ten krol wczesniej silenijszy od samej baronki..) ?

Gram WPkiem, mam ostrze P, eq typu azraelka, ebo 9, lwia tarcza 9 itd. Ale na 70 jaka bym musial miec bron, ew dopalacze jakies? Z gory dzieki :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pytanko do graczy.

Co trzeba meic, zeby ubic solo baronke (ogolnie calego dunga przejsc, bo ponoc ten krol wczesniej silenijszy od samej baronki..) ?

Gram WPkiem, mam ostrze P, eq typu azraelka, ebo 9, lwia tarcza 9 itd. Ale na 70 jaka bym musial miec bron, ew dopalacze jakies? Z gory dzieki :D

Jesli nie zwiekszyli jej hp odkad ja grałem to przy ostrzu P styka fms +9 sr ~45 kd +5 no i duzo na kryta i powinna zejsc w chwilke.

Opublikowano

Jesli nie zwiekszyli jej hp odkad ja grałem to przy ostrzu P styka fms +9 sr ~45 kd +5 no i duzo na kryta i powinna zejsc w chwilke.

A ile taki fms moze kosztowac?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...