Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha :] Ludzie... Skoro uważacie, że wdupienie prawie 400 k subów to jest nic to nie mamy o czym dyskutować... zgadzam sie z wami ze s1 zdupili i robią dlatego s2 :] Mówiąc "są kimś" miałem na myśli fakt, iż sam się dorobił ... ( ma wlasny samochód , dom ) a nie jeden 25-30 latek jest jeszcze na garnuszku u matki :> Hmmy widzę zaczynacie wchodzić w jego życie prywatne.. a tak naprawdę gówno was to powinno obchodzić kto kogo zdradził itp ... 

1. Sh4ke ... Widzę ładnie dupkę liżesz administracji ascariala :] a ty jesteś kimś? zrobiłeś Exaliona i co ? zauważyłeś, że nic z tego nie będzie i co ? uciekłeś z servera zasłaniając się maturą z matmy ^^ hah dobre *,* wiec ty nie robisz tego samo co IsAmU oO ? Najpierw popatrz na siebie :) najłatwiej oczerniać kogoś a robić to samo <3

2. Krecik ... Złota era ascariala wygasa ^^ 

3. Groxiu ... to ty taki paker jestes ?  popatrz co ty wgle piszesz ... chłopie tak jak wcześniej wspomniałem gówno cie obchodzi jego życie prywatne .. Każdy piszę "armia gimbusów" hah ale skoro tak łatwo zmanipulować gimbami to dlaczego tego nie zrobicie ??? zakladajcie aski , fanpage , kanaly na yt i udowodnijcie jacy wy jesteście twórczy :>

PS. Tak jak wspomniałem nie jestem żadnym fanem IsAmU... Na jego kanale oglądam jedynie metina i fife :> a tak na koniec pragnę dodać, iż 1/3 osóbc na MPC "hejtuje" ravie a jak tylko wyjdzie s2 i te marne servery typu ... Crados , Ascarial , Tayen i reszta syfów wydupią się bo "hajsy nie bd się zgadzać" i zobaczymy wtedy Sh4ke'u czy nadal będziesz taki mądry jak twoje dochody miesięczne z servera będą wynosiły 50 zł :> Pozdrawiam serdecznie :) i piszcie niżej swoje pozytywne "opinie" na temat tych prze kozakich serverow typu ascarial , srados bo chcę się pośmiać :P Nareczka :)

Ar3l exalion już upadł ? Gra tam ktoś wgle jezscze ?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha :] Ludzie... Skoro uważacie, że wdupienie prawie 400 k subów to jest nic to nie mamy o czym dyskutować... zgadzam sie z wami ze s1 zdupili i robią dlatego s2 :] Mówiąc "są kimś" miałem na myśli fakt, iż sam się dorobił ... ( ma wlasny samochód , dom ) a nie jeden 25-30 latek jest jeszcze na garnuszku u matki :> Hmmy widzę zaczynacie wchodzić w jego życie prywatne.. a tak naprawdę gówno was to powinno obchodzić kto kogo zdradził itp ... 

1. Sh4ke ... Widzę ładnie dupkę liżesz administracji ascariala :] a ty jesteś kimś? zrobiłeś Exaliona i co ? zauważyłeś, że nic z tego nie będzie i co ? uciekłeś z servera zasłaniając się maturą z matmy ^^ hah dobre *,* wiec ty nie robisz tego samo co IsAmU oO ? Najpierw popatrz na siebie :) najłatwiej oczerniać kogoś a robić to samo <3

2. Krecik ... Złota era ascariala wygasa ^^ 

3. Groxiu ... to ty taki paker jestes ?  popatrz co ty wgle piszesz ... chłopie tak jak wcześniej wspomniałem gówno cie obchodzi jego życie prywatne .. Każdy piszę "armia gimbusów" hah ale skoro tak łatwo zmanipulować gimbami to dlaczego tego nie zrobicie ??? zakladajcie aski , fanpage , kanaly na yt i udowodnijcie jacy wy jesteście twórczy :>

PS. Tak jak wspomniałem nie jestem żadnym fanem IsAmU... Na jego kanale oglądam jedynie metina i fife :> a tak na koniec pragnę dodać, iż 1/3 osóbc na MPC "hejtuje" ravie a jak tylko wyjdzie s2 i te marne servery typu ... Crados , Ascarial , Tayen i reszta syfów wydupią się bo "hajsy nie bd się zgadzać" i zobaczymy wtedy Sh4ke'u czy nadal będziesz taki mądry jak twoje dochody miesięczne z servera będą wynosiły 50 zł :> Pozdrawiam serdecznie :) i piszcie niżej swoje pozytywne "opinie" na temat tych prze kozakich serverow typu ascarial , srados bo chcę się pośmiać :P Nareczka :)

Ar3l exalion już upadł ? Gra tam ktoś wgle jezscze ?

No jak dla Ciebie isniteje tylko ravia to pzodro .. Myslisz ze ludzie rzuca sie tak na ten server, bo isamu? To tylko te dzieci z "jp armii" tak zrobia.. Choc nie wiem po oc ci w ogole odpisuje, widac ze jestes tylko marnym prowokatorem. Graj na ravii, nikt ci nie broni, i tak skonczy sie jak s1. Isamu nagra 3 filmy i pojdzie nagyrwac zalosne filmy z lola, fify, albo jak to ejzdzi autem i chce kogos najeabc (beka), wiec daj spokoj.

Ascarial to ascarial, a nie reklamujesz tu syfy jakies... Nie podoba ci sie - wyraziles swoja opinie, wyjdz albo dyskutuj na poziomie, a nie reklamuj sravie.

Pozdrawiam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@InteR6  samochód nie jego tylko jego starego, dom też jego starego, nawet telefon ma na swojego starego  xD  xD  xD

jak ten technik weles czy jak mu tam nawet powiedzial, ze isamu jest jego pachołem to oczym my tu mowimy, a tak wogole to isamu nie nagra reklamy s2 bo mu ta umowa z partnerstwem zabrania elo

Opublikowano

Hah... Trailera nagra Nymfa .. a Isamu bd nagrywał LP z całą PompaTeam o czym poinformował na Fb. 2xUP wiesz nie widze tylko ravii ale mam ochotkę zagrać tak na poważnie ( co się z tym wiąże włożyć kilka stówek ) a mam 100 % pewność iż ravia to strzal w 10 :] ) bo postoi minimalnie te 2 latka :)

Opublikowano

Hah... Trailera nagra Nymfa .. a Isamu bd nagrywał LP z całą PompaTeam o czym poinformował na Fb. 2xUP wiesz nie widze tylko ravii ale mam ochotkę zagrać tak na poważnie ( co się z tym wiąże włożyć kilka stówek ) a mam 100 % pewność iż ravia to strzal w 10 :] ) bo postoi minimalnie te 2 latka :)

Is*mu trochę ponagrywa, przestanie i będzie to samo co z s1.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Możecie nas poinformować wstępnie kiedy może być ten update tak mniej więcej? ( to nie jest żaden hejt ani nic po prostu długo czekam i jestem ciekawy kiedy on się odbędzie ) ( tak wiem że mniej więcej jest jak sobie wsadze dwa palce jeden jest wtedy mniej a drugi więcej, tego pisać nie musicie a ja oczekuje odpowiedzi od administracji )

A no i jeszcze jedno do Endymiona i Krzywego mówiliście że w dziale propozycje będziecie się udzielać teraz codziennie i nie wywiązujecie się z tego ponownie w tym dziale zalegają propozycje. 

Opublikowano

Co Sh4ku ? Dlaczego nie odpowiesz na zadanie przeze mnie pytanko ? moze napisze je jeszcze raz :)

Sh4ke ... Widzę ładnie dupkę liżesz administracji ascariala :] a ty jesteś kimś? zrobiłeś Exaliona i co ? zauważyłeś, że nic z tego nie będzie i co ? uciekłeś z servera zasłaniając się maturą z matmy ^^ hah dobre *,* wiec ty nie robisz tego samo co IsAmU oO ? Najpierw popatrz na siebie  :) najłatwiej oczerniać kogoś a robić to samo  <3

Hmmy ? co moze powiesz ze nie mam racji ? co ? :P

Opublikowano

Co Sh4ku ? Dlaczego nie odpowiesz na zadanie przeze mnie pytanko ? moze napisze je jeszcze raz :)

Sh4ke ... Widzę ładnie dupkę liżesz administracji ascariala :] a ty jesteś kimś? zrobiłeś Exaliona i co ? zauważyłeś, że nic z tego nie będzie i co ? uciekłeś z servera zasłaniając się maturą z matmy ^^ hah dobre *,* wiec ty nie robisz tego samo co IsAmU oO ? Najpierw popatrz na siebie  :) najłatwiej oczerniać kogoś a robić to samo  <3

Hmmy ? co moze powiesz ze nie mam racji ? co ? :P

1357763849_by_misiek8276_500.jpg

Z administracją Ascariala trzymamy się dobrze, a szczególnie z Endymionem, który nam pomógł kilka razy.

Exalion to długa historia, a to nie jest temat nieistniejącego już serwera. 

Nie nie masz racji, bo nie wiesz jak było, już kilkanaście razy wyjaśniałem to i szkoda mi czasu na kogoś takiego jak Ty.

Co do Isamu nie interesuję się jego życiem prywatnym, ale jak nagrywał jeszcze z z Ravii ( z rok temu ) nie wiem nie śledzę jego kanału to grały tam osoby, starali się, a teraz wiadomo jak jest.

Powiedz mi czemu nie zacznie nagrywać S1, zrobią update, ludzi przybędzie jak piszesz bo cały Pompa Team nagra i 3k ludzi będzie, dlaczego tego nie zrobi?

Opublikowano

1357763849_by_misiek8276_500.jpg

Z administracją Ascariala trzymamy się dobrze, a szczególnie z Endymionem, który nam pomógł kilka razy.

Exalion to długa historia, a to nie jest temat nieistniejącego już serwera. 

Nie nie masz racji, bo nie wiesz jak było, już kilkanaście razy wyjaśniałem to i szkoda mi czasu na kogoś takiego jak Ty.

Co do Isamu nie interesuję się jego życiem prywatnym, ale jak nagrywał jeszcze z z Ravii ( z rok temu ) nie wiem nie śledzę jego kanału to grały tam osoby, starali się, a teraz wiadomo jak jest.

Powiedz mi czemu nie zacznie nagrywać S1, zrobią update, ludzi przybędzie jak piszesz bo cały Pompa Team nagra i 3k ludzi będzie, dlaczego tego nie zrobi?

bo na ravii duzo ludzi osiagnelo juz wszystko,przez 2 lata serwer im spowszednial,nowi gracze maja obawy przed tym,czy uda im sie dogonic topke,dlatego s2 jest swietnym pomyslem.Piszesz,ze drugi serwer nastawiony bedzie wylacznie pod zarobek.Okej,moze i tak ale pamietaj o tym,ze s1 dalej bedzie stal.W przeciwienstwie do Sensuala/Lourta i innych technikow Asig i pompa team utrzymuja ravie,przeciez mogli ja zamknac dawno.Tak czy inaczej ascarial mocno odczuje start ravii.

@ Kiedy obiecany update?

Srij9JT.png

Opublikowano

Endymionie co z Ascarialem napisał byś coś.

ps. ale raporcików za offtop poszło :P Wypier... z tego tematu z tymi waszymi srawiami.

imetin_logo.png

Opublikowano

Mogę zapytać o liczbę graczy na serverze ? bo usunąłem go po sprzedazy konta :> z 2,5 k juz jest *,^ ?

Nadal sie utrzymuje 3-4k :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mogę zapytać o liczbę graczy na serverze ? bo usunąłem go po sprzedazy konta :> z 2,5 k juz jest *,^ ?

2,8k-3.2k  teraz jest 3114 ciągle ich ubywa niestety  korzystając z okazji jak z tym update panowie? będzie przed 1 września?

Opublikowano

Jako iż nie uzyskałem od nikogo wyczerpującej odpowiedzi, ponawiam pytanie:

- Czy dagger / body ma sens do PVP tutaj?

- Gdzie znajde tabelę bonusów?

Opublikowano

Jako iż nie uzyskałem od nikogo wyczerpującej odpowiedzi, ponawiam pytanie:

- Czy dagger / body ma sens do PVP tutaj?

- Gdzie znajde tabelę bonusów?

Najlepiej do PVP być BMem lub Mentalem

Tabela bonusów pod C chyba, wiem że jest taka zakładka.

579571423327107377857.png

Opublikowano

2,8k-3.2k  teraz jest 3114 ciągle ich ubywa niestety  korzystając z okazji jak z tym update panowie? będzie przed 1 września?

Wczoraj było 3.7k osób ;> Codziennie jest minimum 2.8k-4k

Opublikowano

Najlepiej do PVP być BMem lub Mentalem

Tabela bonusów pod C chyba, wiem że jest taka zakładka.

Z tym że Mentalem nigdy w życiu nie grałem, a nie mam zamiaru mordować sie BM'em expiąc.

Dlatego pytam czy jest jakikolwiek sens grać Daggerem / Boddym pod PvP.

Nie chodziło mi o te tabelę w grze, tylko o tą z Navi, tzn. jak i jakie bony wchodzą ze zmianek ^^.

Opublikowano

Kolo 18 - 19 jak stawialem sklep bylo 3,8k wiec daruj sobie :-)

Warto grac, tylko wlasnie - co z tym update ktory mial byc juz dawno dawno temu i cos ucichlo?

@WiwciuPL

Chyba jest na pierwszej stronie tabela.. w prezentacji.

A jesli nie - nie wchdoza max, jak na hardzie. Pz od 100 do 2k, absy chyba 6/10/15 :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A co do pvp, mógłby ktoś mi wymienić w kolejności wszystkie klasy postaci, od tej najlepszej? :D

(Te dotyczące tego serwera, nie ogólnie).

Opublikowano

A co do pvp, mógłby ktoś mi wymienić w kolejności wszystkie klasy postaci, od tej najlepszej? :D

(Te dotyczące tego serwera, nie ogólnie).

Najlepszy jest szaman leczenie lub smok ( nikt nie robi absow na dzwonki czy tez wachlarze ). Dlatego wpadnie Ci taki 50 lvl szaman z full ludem i magia i kladzie kazdego.

Jesli chodzi o pierdolniecie to BM lub mental.

Bodego mozna zrobic full pod hity + full omdlenie + full lud i kazdego rozwali hitami

Dagger z tego wzgledu, ze to jest hard ( byl medium ) i ciezko o bonusy to tak salo jak bodziak pod hity + omdlenie + lud.

Archer nie wypowiem sie bo nie wiem.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Najlepszy jest szaman leczenie lub smok ( nikt nie robi absow na dzwonki czy tez wachlarze ). Dlatego wpadnie Ci taki 50 lvl szaman z full ludem i magia i kladzie kazdego.

Jesli chodzi o pierdolniecie to BM lub mental.

Bodego mozna zrobic full pod hity + full omdlenie + full lud i kazdego rozwali hitami

Dagger z tego wzgledu, ze to jest hard ( byl medium ) i ciezko o bonusy to tak salo jak bodziak pod hity + omdlenie + lud.

Archer nie wypowiem sie bo nie wiem.

A jak wygląda pvp BM vs WP? Kto wygra? Załóżmy ten sam level i eq. Rozpro bardzo boli tutaj? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...