Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem WP na tym serwerze jest PRO!

ps:

Co z tym updatem?

Piszecie że dziś, że dziś strona i nic wtf?

imetin_logo.png

Opublikowano

Moim zdaniem WP na tym serwerze jest PRO!

ps:

Co z tym updatem?

Piszecie że dziś, że dziś strona i nic wtf?

Dzis bedzie informacja u nas na forum, informowalismy juz o tym ;) Co do strony, czekamy tylko na akceptacje umowy z firmą, która będzie obsługiwać automatyczne przelewy, tak abyście nie musieli czekać na swoje SM i podpinamy ją. 

Opublikowano

Proponuję ustawić 0 obrony w Smokingu oraz Sukni, ponieważ po założeniu kostiumu można w nich normalnie atakować.

Dzieki za uwage, tak zrobimy.

Podoba się wam nowa strona www? ;)

Opublikowano

Dzieki za uwage, tak zrobimy.

Podoba się wam nowa strona www? ;)

Podoba, jest szałowa a kodowanie pierwsza klasa ;)

logo.png

Opublikowano

Uzurpator robi własny serwer, więc pewnie już nagrywać nie będzie. Wallander z tego co wiem będzie nagrywał z innego serwera medium/easy i oczywiście niedługo startuje Ravia s2, także liczba graczy na serwerze się zmieni ;) no ale cóż powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Gordonix kolejny placz, jakby tego juz nie pisalo xxx osob przez ostatnie 100 stron... Widze wielu jasnowidzow tu mamy :3 Like!

Kiedy aktualizacja? NGS pisales, ze rowno bedzie - nowy kalendarz eventow, aktualka i strona. Jest tylko strona.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Może Gordonix nie ma racji ? Heh :> Uzur na Fb napisał, że nie wstawia filmikow z ascariala , bo nie ma co robic :) Koniec PA$JI ?

Wallander coraz to mniej filmików wstawia :) ZabQ zakończył serie :> Nagrywają tylko nic nie znaczące dzieci :) (50 - 200 subów ) 

Wiem wiem , znowu polecą hejty ^,* ale cóż :> każdy przekona się na własnej skórze ile graczy będzie za miesiąc czasu :) 

PS. Bardzo irytuje mnie fakt, iż piszecie ze gra 4 k osob .. Aha ?! to ze zalogowanych jest 4 k postaci wcale nie świadczy o ilości graczy ... 

4k osób ? yyyy. 1500 Shopów , 500 botów a na serverze gra max 3k czyli zostaje tysiaczek heh :> tak więc mam ogromną prośbę nie piszcie ze gra 4k osob tylko piszcie ze gra 1k osob / 4k zalogowanych kont OK ? <3 :* Odnośnie administracji .. bardzo nie pomocna ... Na ts są bany za nic .. na forum dostalem 50 % ostrzezenia za to ze zrefalem temat po godzinie ^^^ <BEKA> PS. Co to ma być za server ?? Heh jakies zbroje w IS ? lol niezła patologia :> ale cóż...

OK CZEKAM NA HEJTY ! GIMBY SPIĄ ? OK TO JUTRO RANO POKONWERSUJEMY :> #YOLO

oO przypomnialo mi się jak wielki technik zresetował wszystkim hasła do konta <LOL> i przez to kilkadziesiąt osob stracilo postacie wraz z eq :< 

Mikolaju G :] pamietam jak byl rekor 4.7 a ty napisales ze macie jeszcze lepsza reklame i bd ponad 5 ? gdzie to jest ? to 5k graczy ^^ ( PS. rekord byl w tedy bo odpalilem kilka fishbotow + expboty na v2 :) 

Opublikowano

Może Gordonix nie ma racji ? Heh :> Uzur na Fb napisał, że nie wstawia filmikow z ascariala , bo nie ma co robic :) Koniec PA$JI ?

Wallander coraz to mniej filmików wstawia :) ZabQ zakończył serie :> Nagrywają tylko nic nie znaczące dzieci :) (50 - 200 subów ) 

Wiem wiem , znowu polecą hejty ^,* ale cóż :> każdy przekona się na własnej skórze ile graczy będzie za miesiąc czasu :)

PS. Bardzo irytuje mnie fakt, iż piszecie ze gra 4 k osob .. Aha ?! to ze zalogowanych jest 4 k postaci wcale nie świadczy o ilości graczy ... 

4k osób ? yyyy. 1500 Shopów , 500 botów a na serverze gra max 3k czyli zostaje tysiaczek heh :> tak więc mam ogromną prośbę nie piszcie ze gra 4k osob tylko piszcie ze gra 1k osob / 4k zalogowanych kont OK ? <3 :* Odnośnie administracji .. bardzo nie pomocna ... Na ts są bany za nic .. na forum dostalem 50 % ostrzezenia za to ze zrefalem temat po godzinie ^^^ <BEKA> PS. Co to ma być za server ?? Heh jakies zbroje w IS ? lol niezła patologia :> ale cóż...

oO przypomnialo mi się jak wielki technik zresetował wszystkim hasła do konta <LOL> i przez to kilkadziesiąt osob stracilo postacie wraz z eq :< 

Mikolaju G :] pamietam jak byl rekor 4.7 a ty napisales ze macie jeszcze lepsza reklame i bd ponad 5 ? gdzie to jest ? to 5k graczy ^^ ( PS. rekord byl w tedy bo odpalilem kilka fishbotow + expboty na v2 :)

Czyli bedziesz pod kazdym serwerem z licznikiem pisal ze nie gra tyle graczy bo jakas czesc to boty/shopy/buffy?

bez sensu.

Co do serwera to nie polecam, administracja jest nie pomocna, zamyka tematy bez powodu,utrudnia gre nowym graczom po przez zmniejszanie dropu,opoznienia z uptade,faworyzanie pewnej gildi przez Gm'ow itp.

Administracja mysli tylko o kasie, nawet pliki ascariala sprzedali i teraz stoi identyczny serwer tayen.

Serwer jest pod isa, znajdziecie tam wiekszosc ulepkow, a nawet zmiank...

Niby gra te 2.5-3.5k graczy ale po tym co robi administracja to nie dlugo zostanie z 1k.

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Sprzedaliśmy pliki Ascarialu? xD Bajeczki fajne lecicie, hehe. Serwer pod IS'a? Dałem wam wszystkim 100sm, od tak. Gadanie o ilości graczy jest śmieszne, chcieliście ss z /w? Dałem. Chcieliście film? Dałem. Co jeszcze mam wam dać, lol. 

Opublikowano

Mozesz nam dać jeszcze aktualizacje która miała być 2 tyg temu i bedzie git :D 

Dzis bedzie informacja u nas na forum, informowalismy juz o tym ;) Co do strony, czekamy tylko na akceptacje umowy z firmą, która będzie obsługiwać automatyczne przelewy, tak abyście nie musieli czekać na swoje SM i podpinamy ją. 

I tej informacji na forum jakoś nie widać ... 

Opublikowano

Gdzie temat z tym updatem ? Miało to być umieszczone 2 dni teamu ale widzę, że was i taka rzecz przerasta ^_^ ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Uzurpator robi własny serwer, więc pewnie już nagrywać nie będzie. Wallander z tego co wiem będzie nagrywał z innego serwera medium/easy i oczywiście niedługo startuje Ravia s2, także liczba graczy na serwerze się zmieni ;) no ale cóż powodzenia. 

Wielu tak mówiło pare miesiecy temu, jaki jest tego efekt, chyba doskonale widać.. ;)

1500 Shopów , 500 botów 

Made my day bro, haha, 1500 shopów? Ty tak na poważnie? xD

Gdzie temat z tym updatem ? Miało to być umieszczone 2 dni teamu ale widzę, że was i taka rzecz przerasta ^_^ ?

Haha cos sie nie mozecie doczekac tej informacji od dluzszego czasu ?! i to wlasnie pokazuje kim jest administracja tego servera.

Endymion powinien wrzucić Wam dziś tutaj informacje ;) Cały czas pracujemy nad nim, strona juz skonczona, teraz tylko poprawiamy drobne bugi, tak, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Kiedy zostanie zaktualizowany kalendarz eventow?

Dzis pojawi się na stronie, informowalem wczoraj na fanpage facebookowym :) Przepraszamy, za taką zwłoke z nim, ale chciałem, by jego wygląd był dopasowany juz po nową strone, aby dwa razy tego samego nie robic.

Opublikowano

OK CZEKAM NA HEJTY ! GIMBY SPIĄ ? OK TO JUTRO RANO POKONWERSUJEMY :> #YOLO oO

Bez obrazy kolego, ale jedynym gimbusem jesteś w tym temacie Ty, co reprezentujesz swoją rozmową z nami w taki, a nie inny sposob.

Odnośnie administracji .. bardzo nie pomocna ... Na ts są bany za nic .. na forum dostalem 50 % ostrzezenia za to ze zrefalem temat po godzinie ^^^ <BEKA> PS. Co to ma być za server ?? Heh jakies zbroje w IS ? lol niezła patologia :> ale cóż...

Rozumiem, że boty odpisują Ci w tym temacie tak? Za nic ostrzeżen i banów sie nie otrzymuje, musiałeś jednemu z nas podpaść.

Serwer tak bardzo pod itemshop, a Azprime i Endymion to świnie pazerne na kase.

rd7wb0.jpg

y7yyfo.jpg

q79r3o.jpg

mw1p8r.jpg

Opublikowano

Bez obrazy kolego, ale jedynym gimbusem jesteś w tym temacie Ty, co reprezentujesz swoją rozmową z nami w taki, a nie inny sposob.

Rozumiem, że boty odpisują Ci w tym temacie tak? Za nic ostrzeżen i banów sie nie otrzymuje, musiałeś jednemu z nas podpaść.

Serwer tak bardzo pod itemshop, a Azprime i Endymion to świnie pazerne na kase.

rd7wb0.jpg

y7yyfo.jpg

q79r3o.jpg

mw1p8r.jpg

NO ALE SERWER POD IS BO NA WAKACJE JEZDISZ ADRIAN KOLEGO

może, może nie

Opublikowano

71923860387916638103.jpg

Opublikowano

Drodzy hejterzy oni to robią jak to mówią w czynie społecznym.

Wydają tysiące zł. nie sypiają po nocach abyście wy gracze byli zadowoleni. Robią to tylko dla waszej satysfakcji. Moim zdaniem powinniśmy ich zgłosić do Watykanu do kanonizacji.

Tyle dobra dla nas a w zamian nic nie chcą.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ravia s2 to syf jeszcze większy niż s1.. bardzo szybko się skończy hype na niego bo isamu już dawno olał swoich metinowych przydupasów.

Więcej tych emotek się nie dało ? Jak tam nauczyłeś sie juz R wypowiadać czy nawet to cię przerosło ?

Opublikowano

ta i dzieki Tobie byl rekord za twoje 3 czy 4 konta bo więcej twój drewniany komputer nie uciągnie xD xd xD

niezłą mam beke czytając te posty. serwer jest najlepszym na wakacje jak i dalej, ja osobiscie skonczylem normalnego biologa i zabieram sie za tego nowego, zostalo mi 14 leveli do wbicia + eq więc jest co robić.

Jeżeli uzurpator w tydzien non stop expiąc wbil w tydzien czy tam dwa max lvl to sie nie dziwie ze nie ma co robić. 1500 shopow? Okej z tym się moge zgodzić chodź i tak jest max 500~700 shopów.

500 botów? Nie ma botów bo się nie opłaca, co najwyżej 50 fishbotów na caly serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...