Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś polecić zarobek dla bma/dager bo póki co się waham pomiędzy moimi dwoma mejnami. Gdzie na początek się obrobić do 30+ żeby mieć set eq a potem czy idzie zarobić na wszystko w m2?:> Oczywiście mowa tutaj o długim siedzeniu :) Jakiś spis co dropi ile jest wartę byłbym wdzięczny

Wieża orków non stop. Zmianki, blaski, ulepszanie do +9.   Ew.loch małp trudny, chociaż przy tej ilości graczy stawiam, że nie dobijesz się tam.

io7e.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby mi ktoś polecić zarobek dla bma/dager bo póki co się waham pomiędzy moimi dwoma mejnami. Gdzie na początek się obrobić do 30+ żeby mieć set eq a potem czy idzie zarobić na wszystko w m2?:> Oczywiście mowa tutaj o długim siedzeniu :) Jakiś spis co dropi ile jest wartę byłbym wdzięczny

WO jest takie uniwersalne... m2 raczje lipka. Kd +4 max do 3kk dostaniesz za te lepsze :) Z ku nie wyzyjesz.. ostrze 3kk, aura 5kk (dla porownania - bao bao 900kk / kamole po 7kk / truta+9 1kkk)

A wo trwa 8-10 min jak ogarniasz. A masz tam ok 20 blaskow / 50 zmianek za jedno. Dodatkowo przy farcie 6 malzy (4,5kk / szt), bo sa 3 wodze orkow z ktorych moga poleciec 2 malze z kazdego. Z odrodzonego leca helmy na 41, tarcze na 41 itd takze na kowala :) No i za kazde wo masz kowala, polecam chodzic na conajmniej 2 postacie. Da sie tak dorobic - ulepszajac. Ebonki 9 100kk, helmy na 41 juz +7 po 100kk schodza. Takze nic tylko latac na to :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

kolego bardziej mi chodziło np: Banowanie kont za nic / dzieciarskie zachowanie do graczy.. czyt. ze zrozumieniem sie kłania #2

widze ze nie wiesz zbytnio co to jest 'czytanie ze zrozumieniem'

Opublikowano

Bez obrazy ale dzisiaj wieczorem gralo 2.5k co oznacza,ze liczba graczy stale sie zmniejsza.Jestem przekonany,ze jesli po wakacjach bedzie gralo 2k mozna mowic o sukcesie.

Duzo graczy odchodzi teraz dokladnie widac,ze youtuberzy sa w stanie przyciagnac graczy lecz na krotko.

Srij9JT.png

Opublikowano

NO oczywiście, co z tego że reklama dobra jak TOWAR do dupy!

Kwestia gustu, mi się bardzo przyjemnie gra, jedynie za administracją nie przepadam. Co do ilości graczy, niby na liczniku jest o wiele mniej, ale w miastach jest nadal tyle sklepów i ludu co było przedtem, także nie wiem czego to jest wina ;d  Zresztą na co my narzekamy, innego polskiego serwera z taką ilością graczy nie znajdziecie, racja 50% to boty i sklepy, no ale tak jest wszędzie. 

xD 

Opublikowano

Szybkie pytanie update nadal nie ma? Tzn że nie ma co grać dla ludzi którzy mają wyższe poziomy...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

NO oczywiście, co z tego że reklama dobra jak TOWAR do dupy!

Dlaczego do dupy? ;> Podaj mi jeden, sensowny argument.

Tak czytam wypowiedzi niektórych osób i zastanawiam się czy znają one jakikolwiek inny świat poza Metinem. Halooo, administracja też ma życie prywatne, nie mają obowiązku siedzieć 24/7 i pilnować serwera. 

Opublikowano

Z tego co wiem , połowa tutaj co mówią że administracja banuje za nic to jechali na wh i mają sapy ;) a i administracja nie musi pokazywać dowodów że jechałeś na wh/bocie a co do serwera fakt było więcej graczy teraz niestety spadło do 2,600 osób a może to przez ten update? bo gracze grozili że odejdą.

Opublikowano

Dlaczego do dupy? ;> Podaj mi jeden, sensowny argument.

Tak czytam wypowiedzi niektórych osób i zastanawiam się czy znają one jakikolwiek inny świat poza Metinem. Halooo, administracja też ma życie prywatne, nie mają obowiązku siedzieć 24/7 i pilnować serwera. 

Widzisz co ty napisałeś? 

Ich obowiązkiem jest zajmowanie się serwerem, dostają za to pieniądze więc jest to ich praca.

Wnioskując dalej jeśli ty byś nie spełniał swojej roli w pracy to by Ciebie wyje*bali.

Jedyne info co do update znajdziemy tylko na fb ale bez dokładnej daty wprowadzenia a szkoda bo jak narazie szczują nas tylko fajnymi zdjęciami z update :)

Opublikowano

Widzisz co ty napisałeś? 

Ich obowiązkiem jest zajmowanie się serwerem, dostają za to pieniądze więc jest to ich praca.

Wnioskując dalej jeśli ty byś nie spełniał swojej roli w pracy to by Ciebie wyje*bali.

Jedyne info co do update znajdziemy tylko na fb ale bez dokładnej daty wprowadzenia a szkoda bo jak narazie szczują nas tylko fajnymi zdjęciami z update :)

Napisałaś*

Poza tym tak, widzę. K***a, to ja Ci naprawdę współczuję, jeżeli według Ciebie oni powinni siedzieć 24/7 przed komputerem i patrzeć, czy aby na pewno nie trzeba czegoś naprawiać. Poza tym z tego, co wiem to w pracy nie siedzi się cały czas. Z resztą co to za debilne porównanie? Stworzyli serwer, a jeżeli ktoś płaci to płaci na własną odpowiedzialność, nie ma miesięcznych opłat, które trzeba uiszczać. Nie masz żadnego obowiązku, aby inwestować realną gotówkę.

Opublikowano

Napisałaś*

Poza tym tak, widzę. K***a, to ja Ci naprawdę współczuję, jeżeli według Ciebie oni powinni siedzieć 24/7 przed komputerem i patrzeć, czy aby na pewno nie trzeba czegoś naprawiać. Poza tym z tego, co wiem to w pracy nie siedzi się cały czas. Z resztą co to za debilne porównanie? Stworzyli serwer, a jeżeli ktoś płaci to płaci na własną odpowiedzialność, nie ma miesięcznych opłat, które trzeba uiszczać. Nie masz żadnego obowiązku, aby inwestować realną gotówkę.

Znowu brednie piszesz do pracy się chodzi przeważnie na 8h gdyby po tyle posiedzieli to na pewno wszystko by ogarneli i mieli czas na reszte.

Opublikowano

Znowu brednie piszesz do pracy się chodzi przeważnie na 8h gdyby po tyle posiedzieli to na pewno wszystko by ogarneli i mieli czas na reszte.

Postaw serwer i ogarniaj wszystko w trybie no-life, może Ty tak umiesz, czego Ci szczerze współczuję. Poza tym serwer to nie jest ich jedyne zajęcie. (:

Opublikowano

Widzisz co ty napisałeś? 

nie zeby co Ale data była podana 3 SIERPNIA

a czekaj ktory dzis mamy a no tak 23 SIERPNIA

PIKNIE W KULKI LECA :D

SERVER SYF I NIC WIECEJ 

POLECAM BUG Z WW ( kto wie ten wie ) dalej działa ^ ^

Opublikowano

Postaw serwer i ogarniaj wszystko w trybie no-life, może Ty tak umiesz, czego Ci szczerze współczuję. Poza tym serwer to nie jest ich jedyne zajęcie. (:

skoro postawili serwer to raczej wiedzieli na co sie pisza? gdyby chociaż siedzieli po 3h dziennie, ale oni olewaja ten serwer zimna woda, bo inaczej tego nazwac nie mozna. 

btw. kiedy ten update ? 

Opublikowano

skoro postawili serwer to raczej wiedzieli na co sie pisza? gdyby chociaż siedzieli po 3h dziennie, ale oni olewaja ten serwer zimna woda, bo inaczej tego nazwac nie mozna. 

btw. kiedy ten update ? 

Nie olewają. Wam się wydaje, że postawienie serwera to tylko postawienie go i zbijanie hajsów. Bzdura. To, że nie siedzą przy komputerze nie znaczy, że nie robią czegoś dla serwera. (:

Opublikowano

Nie olewają. Wam się wydaje, że postawienie serwera to tylko postawienie go i zbijanie hajsów. Bzdura. To, że nie siedzą przy komputerze nie znaczy, że nie robią czegoś dla serwera. (: 

cofnij sie o pare miesięcy i zobacz jak zajmowali sie serwer,a teraz co robia? update mial byc miesiac temu a go nie ma...hmm 

Wam się wydaje, że postawienie serwera to tylko postawienie go i zbijanie hajsów

oni wlasnie to robia :)

ps. nie bron juz ich tak ok?

Opublikowano

cofnij sie o pare miesięcy i zobacz jak zajmowali sie serwer,a teraz co robia? update mial byc miesiac temu a go nie ma...hmm 

Dobra, nie mam zamiaru tu się z Wami wykłócać o to. :p Po prostu troszkę cierpliwości i tyle.

Opublikowano

btw. kiedy ten update ? 

Jak będzie patcher czyli pewnie za ~~2miesiące znając administracje x

652601399840421198520.png

Opublikowano

No tak,nie ich jedyne zajecie,przeciez musza cie obracac jeden po drugim,a taka su*a kosztuje przeciez.

@ nie polecam serwera,2 miesiace update ma byc.

Opublikowano

Jak będzie patcher czyli pewnie za ~~2miesiące.

Endymion popełnił błąd pisząc, że będzie update tego i tego dnia mógł poczekać do ostatniej chwili i dzień wcześniej napisać, że odbędzie się przerwa tech wszystkim wyszło by to na + a tak ma tysiące wiad kiedy update :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...