Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawę już wyjaśniliśmy. Szary kolor - Destruct (były technik), zielony kolor - Azprime. Sprawą się już zająłem, konto jest zbanowane a wszelki dostęp został mu zabrany. Sprawdziłem logi jego postaci i... powalczył sobie cwaniak w pvp. :v

JvD6iNp.png

Nawet twoi byli technicy widzą, że się opierdalasz ale Ty nic nie widzisz. Może zaczniecie coś robić jak wam ludzi na serwerze zacznie ubywać bo narazie to gram tu 3 tygodnie i widze, że cały czas macie wyjebane na ludzi i na serwer.

Grałem na tylu serwerach i nie licząc adminów z tych wszystkich nie wypałów to chyba jesteście najgorszą administracją, nie mam pojęcia czemu tyle ludzi u was gra skoro cały czas ich kłamiecie itp :) 

up. wiesz jak to jest, im się z niczym nie śpieszy... Zmniejszyć zmianki z metków to nie był problem dla nich, zrobili to bez żadnej konsultacji z graczami ale juz zwiększyć mają problem. 

Opublikowano

Endymion, Azprime, NGS czy inne tę... mózgi.

Kiedy to info o aktualizacji bo z tego co wiem to.:10 sierpnia
50% expa i dropu do godziny 23:59 aktywowane!

Ponadto mamy dla Was jeszcze dwie inne informacje. Pierwsza - Dziś zadebiutuje nowa strona www, a także wieczorem pojawi się na naszym forum szczegółowy opis co i jak z update'm. Chcecie wiedzieć co zostanie konkretnie wprowadzone i kiedy on nastąpi? Zajrzyjcie tam

a chyba 10 to nie wygląda jak 13 ? A może jednak to ja źle myślę i żyję w kłamstwie :> ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jesli nikt nie wypatrzylby tego konta on gralby dalej.Swoja droga skad wiesz,ze nie ma ich wiecej.Za duzo osob ma dostep do serwera,nie lubie tego.

Luknij jeszcze na gildie HD,polowa z nich ma navii.

Podaj dowody że mają eq z navi oni grają od lutego na tym serwerze i sami zrobili takie eq 

Chciałem także zgłosić mały błąd na stronie głównej przy tabelce rankingu gildi zamiast pisać ranking gildi pisze ranking graczy

Opublikowano

Nawet twoi byli technicy widzą, że się opierdalasz ale Ty nic nie widzisz. Może zaczniecie coś robić jak wam ludzi na serwerze zacznie ubywać bo narazie to gram tu 3 tygodnie i widze, że cały czas macie wyjebane na ludzi i na serwer.

Grałem na tylu serwerach i nie licząc adminów z tych wszystkich nie wypałów to chyba jesteście najgorszą administracją, nie mam pojęcia czemu tyle ludzi u was gra skoro cały czas ich kłamiecie itp :) 

up. wiesz jak to jest, im się z niczym nie śpieszy... Zmniejszyć zmianki z metków to nie był problem dla nich, zrobili to bez żadnej konsultacji z graczami ale juz zwiększyć mają problem. 

Co ty człowieku gadasz administracja jest pomocna właśnie "Najgorsza administracja" "nic nie robią" ? k***a człowieku popatrz na ravie jak tam jedynie banują a pomocy 0 isamu na serwer ostatni raz wchodził chyba rok temu nymfa to samo a bambus czy jak mu tam wchodzi zbanuje 2-3 boty żeby postawić swoje i tyle^^^

i ty mi powiesz że oni tu nic nie robią są eventy nie ma bugów to co mają więcej robić? siedzieć 24/7 jak nie ma takiej potrzeby? mają swoje życie jak ty jesteś 13latkiem który siedzi ciągle przy PC bo kolegów nie ma to sorry wyjdz na dwór pograj w piłe zjadz sb dupe najeb się i tyle a nie gadaj że nic nie robią

http://ascarial.pl/character,name=SkyQ

Tekstura tarczy bojowej zamiast Mistycznego miecza. 

Ale to tylko tekstura na stronie... a grze tak nie ma czy wy nie macie czego się już czepiać tylko takiej pierdoły?

Opublikowano

http://ascarial.pl/character,name=Ascades

ohohoho.

ohoohohoh

ohohohoho

Co to za eq?! :O

Jak narazie, nie mam zamiaru grać, jak spojrzałem na te eq i wszystko to aż, wyłączyłem ascariala i nie dropie już ostu.

Wogóle taki łuk jest realny?!

8113214078952791049127.png

Jak ludzie z topki nie mają takiego eq, a co dopiero 2k hp + 4x15 :O

Ja rozumiem jakby mu wbiło 4x15 jakis + jakis syfny bon albo 3x15 i 1x10

ale nie 4x15 + 2k hp w 2 itemach.

A teraz innej beczki, kiedy będzie jakas informacja o update?

ps: przydalby się system ulepszeń, bo nie wiem czy mogę ulepszać rogowy hełm i czy będzie to opłacalne czy nie

Wszystko jest realne, kwestia farta poza tym zobacz ile dropi zmianek, jestem przekonany że nie jedna osoba ma takie cudo. 

xD 

Opublikowano

Wszystko jest realne, kwestia farta poza tym zobacz ile dropi zmianek, jestem przekonany że nie jedna osoba ma takie cudo. 

Gordon to akurat sb jakiś gm czy coś w navi zrobił admin pisał wcześniej to już zostało usunięte typek wyjebany z teamu a dostęp tylko główny technik 

O ile dobrze zrozumiałem ;D

Opublikowano

Co mają zmianki do tego? Jezeli tak perfekcyjnej broni nie ma nikt.

4x15 Może mają z 3-4 osoby na serwerze i napewno nie 2k hp także, ilość zmianek które dropi nie ma na to wpływu.

Gdy na jakims easy wchodzą maxymalne wartosci bonosów + zmianka kosztuje załóżmy 200k jak to zazwyczaj bywa, to z 5-10 kart (zalezy od farta) w eq trzeba zmianek poświęcić.

A zresztą, wyszło na jaw, że jest to jakiegoś administratora.

KIEDY INFORMACJA O UPDATE.

Opublikowano

Co mają zmianki do tego? Jezeli tak perfekcyjnej broni nie ma nikt.

4x15 Może mają z 3-4 osoby na serwerze i napewno nie 2k hp także, ilość zmianek które dropi nie ma na to wpływu.

Gdy na jakims easy wchodzą maxymalne wartosci bonosów + zmianka kosztuje załóżmy 200k jak to zazwyczaj bywa, to z 5-10 kart (zalezy od farta) w eq trzeba zmianek poświęcić.

A zresztą, wyszło na jaw, że jest to jakiegoś administratora.

KIEDY INFORMACJA O UPDATE.

do grudnia sie wyrobia tak jak z kalendarzem (oby ) 

ten serv to jest smiech na sali 

Opublikowano

Niby śmiech na sali ale na liczniku nadal jest 3k+ ludzi online ;) Przestańcie płakać i robić antyreklamy bo wam to nie wychodzi, a to już jest śmieszne.

Opublikowano

Niby śmiech na sali ale na liczniku nadal jest 3k+ ludzi online ;) Przestańcie płakać i robić antyreklamy bo wam to nie wychodzi, a to już jest śmieszne.

3k ludzi? Chyba postaci, a luda nie więcej niż 1,5k. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Gdy na serwerach licznik wskazuje powiedzmy 400 graczy to uparcie piszecie "gra 400 luda wbijać"

Gdy na Ascarialu licznik wskazuje 3000 graczy piszecie "Tutaj jest tylko 3000 postaci a graczy może 1200"

Zauważyliście swój debilizm w wypowiedzi? Jeżeli nie to powiadam wam, że dawno tak kretyńskich postów na temat licznika nie widziałem.

Serwer bardzo dobrze prosperuje mimo waszych żałosnych płaczy, że nie dodali update, ale po co dodawać dzisiaj update jeżeli nie jest skończony?

Gdy zbieracie na samochód pieniądze do kupujecie go w częściach czy jednak kupujecie cały sprawny gdy już cała kwota zostanie uzbierana?

Facepalmik.

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdy na serwerach licznik wskazuje powiedzmy 400 graczy to uparcie piszecie "gra 400 luda wbijać"

Gdy na Ascarialu licznik wskazuje 3000 graczy piszecie "Tutaj jest tylko 3000 postaci a graczy może 1200"

Zauważyliście swój debilizm w wypowiedzi? Jeżeli nie to powiadam wam, że dawno tak kretyńskich postów na temat licznika nie widziałem.

Serwer bardzo dobrze prosperuje mimo waszych żałosnych płaczy, że nie dodali update, ale po co dodawać dzisiaj update jeżeli nie jest skończony?

Gdy zbieracie na samochód pieniądze do kupujecie go w częściach czy jednak kupujecie cały sprawny gdy już cała kwota zostanie uzbierana?

Facepalmik.

Nie jestem pewien, lecz update był już zapowiadany jakiś czas temu i miał zostać wprowadzony. Jeżeli zamówiłbyś samochód, a nie został by ci on dostarczony w terminie, zrobił byś to samo co gracze w tej prezentacji. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Facepalmik.

Beznadziejne porównanie bo update był już dawno obiecany i nic nie ma.

Nie jestem pewien, lecz update był już zapowiadany jakiś czas temu i miał zostać wprowadzony. Jeżeli zamówiłbyś samochód, a nie został by ci on dostarczony w terminie, zrobił byś to samo co gracze w tej prezentacji. 

Opublikowano

azprime nic nie robi i temu nic nie ma

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Kiedy UPDATE? Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Kiedy UPDATE? Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?Kiedy UPDATE?

Nie pytaj :D Nawet jak Ci odpiszą to i tak nie dotrzymają słowa, były juz chyba podawane ze 4 albo 5 dat tej aktualizacji aż w końcu słuch o niej zaginął :D

PS. Połowa sierpnia minęła a dalej kalendarza eventów na sierpień nie ma..

Opublikowano

Nieee administracja wszystko olewa ostatnio 

No wiadomka.

Czekam aż Azprime da patchera i będzie update, bo na serwerze jest już przygotowane od dawna...

Opublikowano

No wiadomka.

Czekam aż Azprime da patchera i będzie update, bo na serwerze jest już przygotowane od dawna...

no od 3 tyg daje  patchera

sami siebie pogrążacie ... 3tyg na pacza jprd smiech na sali

widać jak właściciel tym postem ma wyebane na serv 

Opublikowano

Dobra teraz to sie wkurzylem.

Dlaczego lodowy feniks daje zupelnie inne (gowniane) bonusy, niz sa opisane w item shopie? Bo tam sa opisane bardzo dobre, i wydalem sporo kasy zeby go kupic, a w grze sie okazuje ze daje on JEDNO WIELKIE GOWNO - pytanie, co na to administracja? Olejecie znow? Smieszne po prostu, szkoda slow i szkoda grac...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No wiadomka.

to ile poczekamy jescze na patchera ? kolejne 3 tygonie hahahahahahahahahaha ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...