Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w tytule zasponosoruję projekt Metin2.

Sponsoringiem zajmuje się od prawie 2lat... od zwykłego gracza, technika po sponsora i administratora calej sieci, nie tylko serwerow metin2, a także marketingu.

MOJA OFERTA:

100% SPONSORING

-telefon  o 1 w nocy o 2 o 3 o 4, jednym slowem pojawie sie o kazdej porze

-Stronę WWW-Strona bez dziur

-Pomoc Techniczną w razie jakichkolwiek problemów związanych z maszyną oraz instalacją plików - chociaż mysle, ze ludzie pracujacy ze mna nie powinni miec takich problemow, bo się pożegnamy....

-Hosting na stronę - to samo co maszyna

-Stabilną Maszyne(prywatny hosting, z kolokacja w atmanie)

-Hosting na Clienta

-Ludzi z którymi współpracuje długi okres czasu od Opieki nad TS3 oraz Forum

-Reklama nie tylko youtube u jakis gownianych youtuberow do 10k widzow, tylko prawdziwa reklame

-Grafikę pod prezentację/clienta itd

-VPS na TS3 (Gwarantuje osobę która się nim zajmie),oraz licencje 512 slotów lub moj glowny ts3

-Profesjonalne zabezpieczenie oraz opiekę techniczną nad maszyną 24/7/365-Bez zabezpieczeń nie wystartujecie

-Jeśli projekt jest wystarczająco dobry,jestem w stanie zaoferować mój własny src czysty i odbugowany podstawiony pod globalne serwery

-Start serwera pod patronatem firmy Benefit4u

-Pomoc od innych techników serwerów które do mnie należą, wystarczy spytać na TS a na pewno chętnie pomogą :)

- Opodatkowane zarobki - nie bedziesz mial problemow z US

NIE SPONSORUJE PROJEKTÓW OD 0!

OFERTY INDYWIDUALNE:

- Dogadujemy sie indywidualnie na logikę

Wszelkie pytania do mnie proszę kierować:

GG: 19863039

Lub na PW na MPC

Pozdrawiam!

Join & Benefit4u

Oto moje zarobki z około 2tyg(~60k pln)(w tle temat z mpc, zeby nie bylo, ze z googli):
Wspolpraca ze mna sie zawsze oplaca! ;)

i6b0k0mt0tw0.jpg

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Adiego.

Bardzo lubi zamawiać pizzę, większość przychodzi do mnie co jest jego wielkim plusem i podwyższa jego poziom zajebistości.

A tak poza tym to dobry sponsor.

Opublikowano

Jeżeli oferuję całą grafikę łącznie z interfacem clienta, znaczkami Gm itd. oraz zakodowaną stronę, w pełni zabezpieczoną oraz set broni od Bombworka i jeszcze do tego znakomita nazwa z domeną .com i .pl z własnym hostingiem oraz autorskie pomysły wdrożone w stronę takie jak system wyprzedaży itemu i darmowych kodów do is oraz jeden myślę że genialny pomysł do wdrożenia na serwer, jesteś zainteresowany współpracą? przepraszam za interpunkcję ale na telefonie jestem...

Opublikowano

Jeżeli oferuję całą grafikę łącznie z interfacem clienta, znaczkami Gm itd. oraz zakodowaną stronę, w pełni zabezpieczoną oraz set broni od Bombworka i jeszcze do tego znakomita nazwa z domeną .com i .pl z własnym hostingiem oraz autorskie pomysły wdrożone w stronę takie jak system wyprzedaży itemu i darmowych kodów do is oraz jeden myślę że genialny pomysł do wdrożenia na serwer, jesteś zainteresowany współpracą? przepraszam za interpunkcję ale na telefonie jestem...

Napisz mi na pw albo gg

Opublikowano

Polecam jeden z najlepszych sponsorów ! ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Mogę pomagać przy serwerze. Nie chcę pieniędzy,interesuje mnie tylko zdobycie doświadczenia. Mam 17 lat i jestem godny zaufania. ;) Wszystkiego co do serwera wszystkiego się można nauczyć i zamierzam się przyłożyć. Mam sporo wolnego czasu za tydzień dwa po kilka godzin dziennie.

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Mogę pomagać przy serwerze. Nie chcę pieniędzy,interesuje mnie tylko zdobycie doświadczenia. Mam 17 lat i jestem godny zaufania. ;) Wszystkiego co do serwera wszystkiego się można nauczyć i zamierzam się przyłożyć. Mam sporo wolnego czasu za tydzień dwa po kilka godzin dziennie.

Wat haha

Widze masz przed kompem moja wyplate z memoriala.

Nie polecam Adirosa. Platnosci na niego?=zostaniecie wyjebani.

Nie polecam.

Ps.oddaj mi kase bo sie brudza na tym laptopie.

xxx

Opublikowano

dzieki za opinie wszystkim

piszcie do mnie tylko z gotowymi projektami, a nie , ze milion rzeczy musicie dokonczyc...

Opublikowano

Nie polecam wszystkie jego serwery upadaly.

Niestety tutaj Ty musisz się wykazać swoimi umiejętnościami, bo on jest tylko sponsorem.

Opublikowano

Ten co zdjęcie dał, lol. Polecam, godna zufania osoba.

Z ciekawości ile płacisz za te łącze w atmanie? xD

E.. tam, dobra drukarka i tyle. :D

Można polecić tego sponsora.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam pana mimo ze nie znam, lecz slyszlalem wiele dobrych rzeczy 0 negatywow + zdjecie mnie urzeklo :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Polecam pana mimo ze nie znam, lecz slyszlalem wiele dobrych rzeczy 0 negatywow + zdjecie mnie urzeklo :)

Po prostu zainwestował w dobrą drukarkę XDXDXDXDXD

@Topic, polecam Adiego, dobry sponsor, idzie się z nim dogadać no i zna się na sponsoringu,

jesli posiadasz drukarke do wydrukowania tego w temacie to i dam Ci cala sumke  :P + to czego tam nie ma  ;)

Pacz go jak szybko odpisał XDXD

Dowozisz do domu hajs czy przelewik, jeśli przelewik to na gg wysłać nr konta czy wolisz pw?

Jutro dam Ci ss z hajsem wydrukowanym xD

Opublikowano

Po prostu zainwestował w dobrą drukarkę XDXDXDXDXD

@Topic, polecam Adiego, dobry sponsor, idzie się z nim dogadać no i zna się na sponsoringu,

jesli posiadasz drukarke do wydrukowania tego w temacie to i dam Ci cala sumke :p + to czego tam nie ma ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...