Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no od 3 tyg daje  patchera

sami siebie pogrążacie ... 3tyg na pacza jprd smiech na sali

widać jak właściciel tym postem ma wyebane na serv

Racja,team jest bardzo opieszały.Z laczeniem sonyong i shinsoo zwlekaja juz dobre 2 miesiace :)

NGS juz calkiem zlekcewazyl swoich graczy -.-

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra teraz to sie wkurzylem.

Dlaczego lodowy feniks daje zupelnie inne (gowniane) bonusy, niz sa opisane w item shopie? Bo tam sa opisane bardzo dobre, i wydalem sporo kasy zeby go kupic, a w grze sie okazuje ze daje on JEDNO WIELKIE GOWNO - pytanie, co na to administracja? Olejecie znow? Smieszne po prostu, szkoda slow i szkoda grac...

stary, bez spiny !

w kolejnych lvlach peta dostajesz bonusy, założę się że chciałeś wszystkie na początku ? :D

musisz go wyexpić, na danych lvlach odblokuje ci następne ! :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

stary, bez spiny !

w kolejnych lvlach peta dostajesz bonusy, założę się że chciałeś wszystkie na początku ? :D

musisz go wyexpić, na danych lvlach odblokuje ci następne ! :)

No ale zobacz.. On mial dawac 2k hp, 15 int / sily, 15 szycie / kryt, 10 moby, tak?

A oto co widze po wejsciu w status: http://scr.hu/2x7l/qfd1j

Czyli co, mam rozumeic ze jak wbije np 50 lvl to bony widoczne na screenie (ktorych w ogole mialo nie byc) sie dezaktywuja a dostane inne..? Jakos niesadze :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No ale zobacz.. On mial dawac 2k hp, 15 int / sily, 15 szycie / kryt, 10 moby, tak?

Czyli co, mam rozumeic ze jak wbije np 50 lvl to bony widoczne na screenie (ktorych w ogole mialo nie byc) sie dezaktywuja a dostane inne..? Jakos niesadze :/

tak jak wbijesz 30lv petowy odblokowuja sie kolejne umki (chyba 2) i potem chyba an 60-70lv peta kolejne 

Opublikowano

tak jak wbijesz 30lv petowy odblokowuja sie kolejne umki (chyba 2) i potem chyba an 60-70lv peta kolejne 

No ale to czemu na tym screenie sa bony, ktorych on w ogole nie powinien dawac, a nie ma tych wlasciwych? ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No ale to czemu na tym screenie sa bony, ktorych on w ogole nie powinien dawac, a nie ma tych wlasciwych? ^_^

punkty życia = HP, 20 pkt i masz 2k hp

15 masz w siłę = 15 w atak

15 w zręczność = 15 w unik

15 inta = 15 many

jak wbijesz lvle peta  to dostajesz kolejne bonusy które możesz ulepszać, wszystko zostaje :) nic się nie kasuje

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Racja,team jest bardzo opieszały.Z laczeniem sonyong i shinsoo zwlekaja juz dobre 2 miesiace :)

NGS juz calkiem zlekcewazyl swoich graczy -.-

Ale już raz pół roku temu było połączone :)

Opublikowano

wazne, ze przelewy na koncie sie zgadzaja ^^ a te wasze zalosne forum i regulaminy z dupy to jak za komuny nie wolno nic napisac za to chociaz na mpc cokolwiek ;-) serwerek tez zalosny sprzedalem konto gdy troche juz osiagnalem a nie bede czekac na ten pseudo update wieki :-)

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

e tam ja nie narzekam jak narazie ;) taki sam serwer jak i reszta, update... bez update nie przezyjesz ;p poczekaj zrobia wkoncu , bez tego tez graliscie rok.

Opublikowano

e tam ja nie narzekam jak narazie ;) taki sam serwer jak i reszta, update... bez update nie przezyjesz ;p poczekaj zrobia wkoncu , bez tego tez graliscie rok.

Nie bedziesz mi kazal co mam robic . Nie pozwole sobie na bezsensowne bany od nastolatkow czlowieku wiec zamicz i gralem 1,5 miesiaca a nie rok. bez odbioru

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Serwer byłby lepszy gdyby administracja była bardziej pomocna.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Myślałem, że te kody na fb są fejkiem ale jednak nie 

2742114081861551049127.png

po za tym, jest jakiś nabór na GM na forum ascariala.

Ale do jasnej cholery co z update?

Opublikowano

Serwer całkiem dobry, Pograłem 2 tygodnie - wbiłem 50 lvl - grałem po godzinie lub dwóch dziennie.

Dorobiłem się całego eq +9 do 50 lvl . Zarobek fajny na każdym lvl. Ale liczba graczy zmalała strasznie. Dziś wbiłem na chwile, patrze 1,7k postaci zalogowanych. Gdzie jak zaczynałem sięgało prawie 4k. Gdzie nie dało się po m1 przejść, teraz jest lżej. Właściwie nie chce mi się dalej grać. Skile wbiłem Aura g8 (pali kamyki strasznie bo czytam 3 dziennie) wir g1. Jak ktoś chce eq za inny serwer PW. Ale ogólnie serwer polecam bo jest co robić cały czas. 

Opublikowano

Serwer całkiem dobry, Pograłem 2 tygodnie - wbiłem 50 lvl - grałem po godzinie lub dwóch dziennie.

Dorobiłem się całego eq +9 do 50 lvl . Zarobek fajny na każdym lvl. Ale liczba graczy zmalała strasznie. Dziś wbiłem na chwile, patrze 1,7k postaci zalogowanych. Gdzie jak zaczynałem sięgało prawie 4k. Gdzie nie dało się po m1 przejść, teraz jest lżej. Właściwie nie chce mi się dalej grać. Skile wbiłem Aura g8 (pali kamyki strasznie bo czytam 3 dziennie) wir g1. Jak ktoś chce eq za inny serwer PW. Ale ogólnie serwer polecam bo jest co robić cały czas. 

Co Ty gadasz? :O Wczoraj o 21 bylo 3000, 2 dni temu o 23 bylo 2800... Moze wbiles calkiem rano, wowczas jest nawet 700-1k ^^

screen z teraz 2,8k: http://scr.hu/2x7l/zyi87

Nie gadaj glupot :D

Polecam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Polecam, w mojej opinii to najlepszy polski serwer.

a ja myślał że atreja będzie best4ever

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

a ja myślał że atreja będzie best4ever

Napisal tak,aby zyskac ich przychylnosc.Po za liczba osob,ktora powoli sie zmniejsza nie ma nic co swiadczyloby o tym,ze ascarial jest najlepszym serwerem.Jeszcze kilka odc Wallandera i zobaczymy ile jest stalych graczy a ile fanatykow owego youtuber'a :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Doładowałem SM za 30zł, po dwóch dniach moje konto zostało skasowane. Zerowy kontakt z administracją na TS, już nie wspomnę o supporcie, który w ogóle nie działa.. Wysłałem skargę do profitsms, niedługo pójdzie wyżej. Nie będę tolerował takiego czegoś, gdy w rolę wchodzą realne pieniądze.

Nie polecam, złodziejski serwer, administracja totalnie zlewa graczy.

Zabezpieczenia serwera:

10603005_699163386834914_1787462099_n.jp

2QNVivt.png

Opublikowano

I teraz zaczyna robic sie to samo co na Ravi. Administracja zarobila i zarabia dalej takze maja wyjebke, za 2-4 msc bedzie to samo co na Ravi - pustki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...