Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 2 będzie przerwa, dosłownie 30 minut żeby poprawić metiny na mapach na wyższy poziom. Dodam, że o 0:29 otrzymaliśmy informację o zakończeniu ataku DDoS na serwer. Czy tylko ja nie odczułem na serwerze ataku? ^^

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wspaniała prezentacja, wspaniały serwer pod pretekstem doskonałości, estetyki oraz nowości, jak najbardziej polecam chętnym gry :)

Opublikowano

O 2 będzie przerwa, dosłownie 30 minut żeby poprawić metiny na mapach na wyższy poziom. Dodam, że o 0:29 otrzymaliśmy informację o zakończeniu ataku DDoS na serwer. Czy tylko ja nie odczułem na serwerze ataku? ^^

Że niby co za idiota Was DDoSuje i jaki ma w tym cel? Niech poprostu pozwoli Azprimowi wprowadzac update - to jest skuteczniejsze jesli chodzi o niszczenie serwera i utrudniane gry ludziom.

Graczy było mało to drop był lepszy, gra byla łatwiejsza, exp był łatwiejszy, a teraz po reklamie przybyło dużo ludu na serwer i administracja utrudnia gre każdemu na każdym kroku i do tego zwiększyli ceny w IS.

O botach nawet nie wspomne.

Opublikowano

Beka z tymi zmiankami :) Wydaje mi sie, ze zmianki to byl glowny zaobek na mapie 85+, a teraz? Dazylem by wbic 85 + lvl moim mentalem ale chyba juz mi sie tak nie spieszy, bo nawet nie bedzie na czym zarabiac...

Wasz najlepszy pomysl na jaki mogliscie wpasc, nie no za niedlugo bedzie dropic po 1 zmiance xD

Jeszcze wieksza beka to, ze wiecej zarobie stojac 3 postaciami pod DT i bede tepac niz na tych zmiankach i znalezieniu tych 40 metinow by dropnac 200 zmianek

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ja tez robię przerwę bo robi się gówno z tego serwera, totalna porażka, kiedyś na odpowiedz admina czekało sie kilka h a teraz kilka dni... Pojebało im się z głowie od hajsu :D

Co aktualizacja to jest gorzej, kiedyś z tych metków było po 20 zmianek a teraz po 5 czy to jest fer ?? Gram tu 2 tygodnie i czuje sie pokrzywdzony.. Co teraz za item 3x 15 + hp mam płacic 50 Brył ?? 

Ceny zmianek i tak nie wzrosną bo zmianek jest w h*j na sklepach przez boty które masowo dropią je w m1/m2 a nie przez ludzi którzy dropią je na mapach+85. Chcecie żeby zmianki były droższe to zacznijcie banować boty a nie liczycie hasj z IS :D

Ciekawe kiedy będzie aktualizacja która miała być w czwartek a potem w weekend i ciekawe co tym razem zjebiecie... :/ Może tym razem zmniejszcie % na ulepszanie bo jest duzo itemów +9 ?? Albo może dajcie 55 KU do G bo KU nic nie warte.. No porazka po prostu... 

PS. Zobaczcie pierwsze strony tak do lutego jak grało 200-800 ludzi to admini cały czas pomagali, NGS cały czas był w temacie pomagał, odpisywał prawie każdemu, zmiany na serwerze były omawiane z graczami a zobaczcie teraz co się dzieje olewka totalna. 

Taka jest prawda i to się raczej nie zmieni mają teraz 4k ludzi i mają wyjebane czy ktoś odejdzie czy nie, na jego miejsce przyjdzie ktoś inny. Kiedyś walczyli o graczy i to było fajne a teraz ich olewają :/ 

ta.. sam sobie tez robie teraz przerwe i polecam ja kazdemu..

coz do osob ktore beda probowac wskorac cos zeby wrocil stary drop zmianek + jakies swoje pomysly na zmiany/ulepszenia na serwerze to radze poczekac az na serwerze bedzie z 1k+ jak wczesniej

znam po swoich doswiadczeniach na serwerz ra***.eu ze do administracji ktora ma swoje przysłowiowe 5 minut i kupe graczy na serwerze sie nie dotrze chocby mialo sie nie wiadomo jak hiper z*******e pomysly

moge sie oczywiscie mylic bo nie znam dokladnie tutejszej administracji lecz po tym co w ostatnich tygodniach albo chociaz dniach sie dzieje to jest juz tylko patrzenie na siebie nawzajem a nie na osoby ktore graja na serwerze

osobiscie poczekam jeszcze z tydzien i jesli znowu administracja bedzie stala ze wszystkim w miejscu lub zacznie dalej brnąć w swoje nie zbyt madre i przemyslane decyzje to chyba nadejdzie czas na pozegnanie sie z serwerem 

pozdrawiam

Opublikowano

Ten [TGM] Daniel to kto to jest w ogóle? To jest jakieś dziecko 16 letnie, które nie ma pojęcia o byciu GM na serwerze. Chyba że jego przedrostek "T" oznacza tandetny.. Daniel dalej robi sobie jaja z tego serwera i nagrywa filmiki, chodzi na marmurkach, biega po m1 i pewnie ma jeszcze inne zabawy zamiast zająć się naprawdę czymś pożytecznym.

Jesteś 'podjarany' jak zmienisz dzień na noc (bo pewnie nie potraficie zrobić skryptu tylko musicie ręcznie zmieniać) i masa ludzi napisze "spam". Niby udajesz, że jesteś pomocny, ale jak mój znajomy wczoraj zapytał się Ciebie dlaczego z poziomu jednego konta może zmienić hasła do wszystkich i że to jest trochę niebezpieczne, to ty nie zrozumiałeś o co mu chodzi i odpisałeś "nic nie rozumiem". Było to napisane tak prostym językiem jak teraz, więc w czym problem, żeby zrozumieć, że wasz "pomysł" jest beznadziejny i naraża ludzi na utratę konta? Żenada jeśli chodzi o w/w członka ekipy. Gorszego dziecka chyba nie mogliście sobie znaleźć.

148x2p.png

Opublikowano

Azprime wyjeżdża na wakacje za nasz pieniądze ;> Pff. Żałosne się to robi, starzy gracze już się wszystkiego dorobili. Nowi teraz c**ja mogą zarobić. 5 zmianek z 1 metka? Bez komentarza. Nowi gracze nic dla nich nie znaczą, no może ich pieniądze.

Opublikowano

Miałem tutaj zacząć grę dalej ale wszedłem do gry po oddaniu hasła, patrzę a tu wszystkie skille smocze wyzerowane, miałem na max., misje od biologa do zębów orka, tak więc ja podziękuję za grę.

Jasio90.png
Opublikowano

Otóż tak , serwer polecałem na początku jak administracja pomagala graczom... teraz maja hajsy i co? Żeby skontaktować sie z Azprime to cud! Na Ruudiego czekają na ts po 15godzin-,- ale Ruudi jest w teamie i wchodzi kiedy chce bo pomagać przecież kiedy woli co nie?... Czekalem na TS na rudiego '' PO chwili mnie wywalono i taka wiadomość '' WYPIERDAL*AJ NA POMOC'' od mistrza gry... patologia na ts;> Wczoraj dostalem bana od   technika  Krzywusa  '' w realu pewnie też jest Krzywy ''  za to że źle zrozumial sformułowanie bo koleś mial mi na 2 dzień dać 200kk przy wymianie mnie oszukal a ten idiota zrozumial to tak jak by ja chcial wyludzić mojego woja... podawalem mu all dane: )jeszcze jedno + pozmienial mi hasla w moich postaciach można tak?  i do kogo teraz przypomnieć? Nie Pozdrawiam..

Opublikowano

"Po przerwie cos sie zepsulo i mooby sie nie respily'' Szkoda tylko,ze team na ts mowil aby ludzie expili na moobach nie metinach.Team gubi sie w klamstwach.Nie polecam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Azprime wyjeżdża na wakacje za nasz pieniądze ;> Pff. Żałosne się to robi, starzy gracze już się wszystkiego dorobili. Nowi teraz c**ja mogą zarobić. 5 zmianek z 1 metka? Bez komentarza. Nowi gracze nic dla nich nie znaczą, no może ich pieniądze.

Azprime siedzi w Gdyni gdzie mieszkamy wiec przestań gadać głupoty.

"Po przerwie cos sie zepsulo i mooby sie nie respily'' Szkoda tylko,ze team na ts mowil aby ludzie expili na moobach nie metinach.Team gubi sie w klamstwach.Nie polecam.

Ty sie gubisz w pieprzeniu głupot. Dla Twojej wiadomości moby sa na spotach i caly czas mozna było expic.

A ty Szycostam przestań robic z siebie posmiewisko. "Ukradlem trute dla kolegi i mam perma niesłusznie"... Przynajmniej mozna sie z ciebie pośmiać.

Opublikowano

Faktem jest ze z kazda kolejna aktualizacja administracja strzela sobie w kolano...

Utrudnienie z kluczami

Drozsze perly / metale za punkty

Pogorszenie dropu zmianek

Ale poczekajmy.. Miejmy nadzieje ze administracja uczy sie na bledach i bedzie to poprawione do starego schematu ;- ) Bo server swietny, gra sie dobrze, a taka liczba online cieszy oko..

NGS - teraz tego nie spierdol i zacznij znowu zajmowac sie serverem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Azprime siedzi w Gdyni gdzie mieszkamy wiec przestań gadać głupoty.Ty sie gubisz w pieprzeniu głupot. Dla Twojej wiadomości moby sa na spotach i caly czas mozna było expic.

A ty Szycostam przestań robic z siebie posmiewisko. "Ukradlem trute dla kolegi i mam perma niesłusznie"... Przynajmniej mozna sie z ciebie pośmiać.

Teraz juz sa,spotkaliscie sie z duzym sprzeciwem ze strony graczy wiec postanowiliscie to zmienic.Mooby byly usuwane celowo a pozniej piszecie o jakichs bugach tak aby wyjsc z twarza z calej tej sytuacji.

Srij9JT.png

Opublikowano

Azprime siedzi w Gdyni gdzie mieszkamy wiec przestań gadać głupoty.

Ty sie gubisz w pieprzeniu głupot. Dla Twojej wiadomości moby sa na spotach i caly czas mozna było expic.

Ty grubasie pierdolisz głupoty, a nie on. Mieliście usunąć mooby z metinów, aby nie szło tak expić, a teraz, że coś się zepsuło bo spotkało się to ze sprzeciwem graczy.  GÓWNO robicie z tego serwera. Jak tylko wallander i uzurpator skończą nagrywanie z tego liczba online znowu spadnie, a wtedy już tego nie podniesiecie, bo i tak teraz większość gra dla wallandera itp.  Przykłady ? Concordia po odejściu uzurpatora :>   Nie powodzenia grubasie.

io7e.jpg

Opublikowano

Serwer juz nigdy nie spotka sie z moja aprobata.Gdy gralo 600-800 osob szanowaliscie swoich graczy,teraz traktujecie ich jak smieci..Woda sodowa uderzyla wam do tych pustych lbow i mamy efekty.

edit@ Chyba wam serwer wyjeba*o :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Otóż tak , serwer polecałem na początku jak administracja pomagala graczom... teraz maja hajsy i co? Żeby skontaktować sie z Azprime to cud! Na Ruudiego czekają na ts po 15godzin-,- ale Ruudi jest w teamie i wchodzi kiedy chce bo pomagać przecież kiedy woli co nie?... Czekalem na TS na rudiego '' PO chwili mnie wywalono i taka wiadomość '' WYPIERDAL*AJ NA POMOC'' od mistrza gry... patologia na ts;> Wczoraj dostalem bana od   technika  Krzywusa  '' w realu pewnie też jest Krzywy ''  za to że źle zrozumial sformułowanie bo koleś mial mi na 2 dzień dać 200kk przy wymianie mnie oszukal a ten idiota zrozumial to tak jak by ja chcial wyludzić mojego woja... podawalem mu all dane: )jeszcze jedno + pozmienial mi hasla w moich postaciach można tak?  i do kogo teraz przypomnieć? Nie Pozdrawiam..

w głowie się pierdolnij i to porządnie.

może, może nie

Opublikowano

Hehe, widzę, że ładnie się dzieje. Dziwicie się? Hajs się zgadza to mają was gdzieś  <3

Ja też czekałem tydzień na głupie odzyskanie hasła do konta  :angry:

Piona !

Opublikowano

Serwer juz nigdy nie spotka sie z moja aprobata.Gdy gralo 600-800 osob szanowaliscie swoich graczy,teraz traktujecie ich jak smieci..Woda sodowa uderzyla wam do tych pustych lbow i mamy efekty.

edit@ Chyba wam serwer wyjeba*o :)

No tak, ddos. Ogarnąłbym to szybciej ale robiłem sobie bułkę akurat. ^^

Hehe, widzę, że ładnie się dzieje. Dziwicie się? Hajs się zgadza to mają was gdzieś   <3

Ja też czekałem tydzień na głupie odzyskanie hasła do konta   :angry:

Jakbyś robił konta na normalnych mailach to nie byłoby problemu. ;)

Opublikowano

No tak, ddos. Ogarnąłbym to szybciej ale robiłem sobie bułkę akurat. ^^

Jakbyś robił konta na normalnych mailach to nie byłoby problemu. ;)

Ty jesteś jakiś pierdolnięty? <_<

A na jakim robiłem k***a, nienormalnym? -.-

Piona !

Opublikowano

Najwidoczniej tak. Było przypomnienie hasła, każdy mógł sobie przypomnieć znając maila. ;)

Najwidoczniej jesteś pierdolnięty, a konto zakładałem na swoim 'normalnym' emailu. Tylko te hasła to Wy pozmienialiście, a później ludziska czekają po tygodniu czy dwóch, żeby odzyskać hasło. Szkoda, tylko, że wtedy, gdy ja chciałem odzyskać hasło, opcja przypomnij hasło była usunięta... <_<

Piona !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...