Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

400kk

Jak jeszcze grałem to za tyle były wypasione śr 50, a za 30-40kk luzem mozna bylo zgarnac sr 40-45 z srednimi bonami..

A do tego ceny zmianek lecą na łeb i szyje, a wtedy były o wiele wiele większe.. No cóż, boty robią swoje  :D

Opublikowano

Forum i strona off ? ;c 

404 - not found here

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Strona i forum już działają. Musieliśmy czekać na reakcję HosTeamu odnośnie błędu hostingu, jak widać już się tym zajęli i wszystko działa. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

TAK DZIENNIE 4K LUDA

4k postaci online*, a nie graczy. To różnica.

Kiedy ten serwer zostanie porządnie 'odbugowany'? Wygląda to jakby administracja na serwer nie wchodziła i nie wiedziała co się na nim dzieje..

Na razie nie polecam gry dopóki się to nie zmieni.

148x2p.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, dużo ludzi gra, jest z kim się posprzeczać, ale również też miło pogadać! Polecam!

Opublikowano

Strona nie działa ? Dużo ludzi tu gra ? Opyla się wbić teraz?

Juz dziala.

Bardzo duzo, licznik wskazuje po 3-4k w godzinach popoludniowych, nie jest krecony.

Warto.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Warto tylko dlatego, że jest dużo osób i jest dopracowany, ale administracji nigdy nie ma, wczoraj z rana byłem na ts chcąc odzyskać konta z powodu mojej pamięci, zapomniałem passów. Dziś wszedłem około 45 min temu I NADAL NIKOGO NIE MA. Moge tu w końcu zagrac?!?Może i macie dużo osób na serwie, ale czy wy kiedyś pomożecie? O 24 kiedy ktoś wreszcie będzie online? Nie dzięki. Czekam do 20 na ts, jesli nikogo nie bedzie stracicie gracza, tak jak juz tracicie.

Opublikowano

@xDawidjj
Mowisz ze byles wczoraj z rana i dzis kolo 45 min temu i jak do 20 nie wbija to straca gracza.. i serio - myslisz ze beda z tego powodu plakac? Ze ktokolwiek bedzie? Nie chcesz, nie graj, Ty zawiniles - nikt inny.

Swoja droga logiczne ze nikt nie siedzi 24/7, nie bronie administracji bo faktem jest ze sporo olewaja, ale Twoje pretensje sa conajmniej smieszne...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Może i zawiniłem, ale nigdy nie spotkałem sie z takim zachowaniem. Tak zapomniałem hasła, miałem zapisane na komputerze, ale nie moge znaleźć. Administracja powinna pomóc, a jak widzę ten opis na ts " Administracja może odmówić pomocy, to jest bynajmniej śmieszne. Mam gdzieś ten serwer chciałem wbijać lvl-e robic to co gracz, a jeśli mi administracja nie moze pomóc to ja dziekuję. 

Robiąc tak jak teraz za rok nie będziecie mieli nawet 500 online. 

Opublikowano

Strona i forum już działają. Musieliśmy czekać na reakcję HosTeamu odnośnie błędu hostingu, jak widać już się tym zajęli i wszystko działa. Przepraszamy za utrudnienia.

logowanie padlo ;d

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jakaś przerwa techniczna że nie można się zalogować na każde ch co gorsza wywaliło mnie jak wykupiłem dc a nawet nie zdążyłem poexpić fart...

Edit to jakieś lagi serwerowe tragedia nie można zrobić ani dc ani dt ;/ ps. nie mam słabego kompa a lagi mam tylko dziś...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Hihihi :> 4k osób online ? Troszkę beka :x Tak jak ktoś up mądrze napisał 4 k postaci online ... nie graczy ... Zauważmy iż na kazdym chanelu na kazdym expowisku typu m1 / m2 / BO / pustynia stoją boty .. i to mnóstwo botów :) Hmmy pragnę dodać iż na serverze jest od ciula sklepów i to właśnie sklepy + boty to okolo 1,5  K postaci .. Popatrzmy jeszcze na fakt iż graczy jest coraz mniej :> pamietam bylo 4,7 k - to był rekord a teraz srednio gra po 2,5 - 3k graczy czyli odejmijmy od tych graczy sklepy i boty i wychodzi liczba okolo 1 - 1,5 k graczy online :> [ Przypominam ... Graczy a nie zalogowanych postaci :> ] A tak na marginesie pod koniec wakacji startuje Ravia S2 :> tak więc wasz " SERVER " przejdzie poważny kryzys :> i nic wam nie pomoże wallander , uzur , malysz , zabq i reszta YT'erów bo wystarczy filmik IsAmU i na ravii wybije podobna liczna graczy jak u was :) ale nie bd 4 k postaci tylko 4k osób :) pozdrawiam 

P.S. Podobno u was nie można handlować samymi itemami / kontami ? Ale szkoda, że wszystko sprzedałem pojedynczo i nikt z administracji o tym nie wiedzial :>

P.S.2. nie pytajcie o nick bo i tak wam nie podam :) (nie jestem kapusiem )

R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! :)

[ Nie jestem "fanem" IsAmU , ale szanuje osoby, które są kimś :)

Opublikowano

Hihihi :> 4k osób online ? Troszkę beka :x Tak jak ktoś up mądrze napisał 4 k postaci online ... nie graczy ... Zauważmy iż na kazdym chanelu na kazdym expowisku typu m1 / m2 / BO / pustynia stoją boty .. i to mnóstwo botów :) Hmmy pragnę dodać iż na serverze jest od ciula sklepów i to właśnie sklepy + boty to okolo 1,5  K postaci .. Popatrzmy jeszcze na fakt iż graczy jest coraz mniej :> pamietam bylo 4,7 k - to był rekord a teraz srednio gra po 2,5 - 3k graczy czyli odejmijmy od tych graczy sklepy i boty i wychodzi liczba okolo 1 - 1,5 k graczy online :> [ Przypominam ... Graczy a nie zalogowanych postaci :> ] A tak na marginesie pod koniec wakacji startuje Ravia S2 :> tak więc wasz " SERVER " przejdzie poważny kryzys :> i nic wam nie pomoże wallander , uzur , malysz , zabq i reszta YT'erów bo wystarczy filmik IsAmU i na ravii wybije podobna liczna graczy jak u was :) ale nie bd 4 k postaci tylko 4k osób :) pozdrawiam 

P.S. Podobno u was nie można handlować samymi itemami / kontami ? Ale szkoda, że wszystko sprzedałem pojedynczo i nikt z administracji o tym nie wiedzial :>

R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! :)

Które są kimś, czyli j*****e Gimbusów z JP Armii na kasę, bo się nie chciało robić przy s1 i już ten serwer nie zarabia, to nazywasz bycie kimś?

Opublikowano

Hihihi :> 4k osób online ? Troszkę beka :x Tak jak ktoś up mądrze napisał 4 k postaci online ... nie graczy ... Zauważmy iż na kazdym chanelu na kazdym expowisku typu m1 / m2 / BO / pustynia stoją boty .. i to mnóstwo botów  :) Hmmy pragnę dodać iż na serverze jest od ciula sklepów i to właśnie sklepy + boty to okolo 1,5  K postaci .. Popatrzmy jeszcze na fakt iż graczy jest coraz mniej :> pamietam bylo 4,7 k - to był rekord a teraz srednio gra po 2,5 - 3k graczy czyli odejmijmy od tych graczy sklepy i boty i wychodzi liczba okolo 1 - 1,5 k graczy online :> [ Przypominam ... Graczy a nie zalogowanych postaci :> ] A tak na marginesie pod koniec wakacji startuje Ravia S2 :> tak więc wasz " SERVER " przejdzie poważny kryzys :> i nic wam nie pomoże wallander , uzur , malysz , zabq i reszta YT'erów bo wystarczy filmik IsAmU i na ravii wybije podobna liczna graczy jak u was  :) ale nie bd 4 k postaci tylko 4k osób  :) pozdrawiam 

P.S.2. nie pytajcie o nick bo i tak wam nie podam  :) (nie jestem kapusiem )

R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!! R A V I A s2  !!!!!!!!!!!!!!  :)

Właśnie udowodniłeś, że nim jesteś. 

Jeżeli chodzi o serwer, to po tygodniu grania uważam, że serwer jest dosyć fajny i przyjemny. Lecz sądzę, że administracja może to spierdolić.

Coś logowanie pada...

Opublikowano

Bycie idiotą, który obraża byłą żonę i gada jaka to ona nie była by "przestrzec" 11 letnich siusiumajtków 30 kg wagi przed takimi kobietami w przyszłości co jest jednoczesną obrazą matki jego małej córki.  Zachowywanie się jak idiota mimo takiego wieku, hipokryzja, robienie z siebie nie wiadomo kogo na YT ? To jest "bycie kimś"?  Nie rozśmieszaj mnie.

io7e.jpg

Opublikowano

"SA KIMS" ? czyli kim?

czlowiem co ma bodajze 25lat+,po rozwodzie bo MPCforum zdradzil(tak on zdradzil,nie ona),dzieckiem sie nie zajmuje(oprocz na pokaz zeby film na yt wrzucic),zachowuje sie lat 16latek,co  5 sekund klnie i wyzywa,i ta osoba jest kims ?

Kims to moze byc Stephen Hawkings,Stephen King,J.K Rowling a nie jakis uposledzony 25latek .

Nie wierze w to  co przeczytalem.

Opublikowano

Isamu robił tak samo przekręty jak fubu a ty go szanujemy. Ta ravia wyjdzie bo s1 nie zarabia. Nie polecam tam grać

Opublikowano

w sobotę miało być 3/4 dni opóźnienia aktualizacji, dziś już tydzień mija. no nic, nie mam więcej pytań... xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...