Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dostałem bana za rzekomego bota, no cóż będę się odwoływał bo szkoda mi czasu włożonego w postac, serwer jest naprawdę okej.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już powoli gracze odchodzą, 3,3/3,4k to max aktualnie, jeszcze z 2 miechy i może patcher dojdzie, nowe bizu pobugowane w c**j, Smocze serce bodajże od dawna równie nie działa.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Czy to beta jest? 

Upss. Sorki, mniej bugów nawet na betach jest :)

@NGS- Ludzie piszą o tych bugach na forum. Choćby nawet zbugowany biolog, biżu. na 90 + metiny w ścianach itp. Tylko nie pisz, że nie wiedziałeś, bo ludzie zgłaszają to od czerwca i nadal nic z ty mnie robicie. 

Teraz pytanie do was. Kiedy macie zamiar ogarnąć, te szanowne dupska ? Ludzie wiecznie czekać nie będą, ja również. 

Opublikowano

Doładowałem SM za 30zł, po dwóch dniach moje konto zostało skasowane. Zerowy kontakt z administracją na TS, już nie wspomnę o supporcie, który w ogóle nie działa.. Wysłałem skargę do profitsms, niedługo pójdzie wyżej. Nie będę tolerował takiego czegoś, gdy w rolę wchodzą realne pieniądze.

Nie polecam, złodziejski serwer, administracja totalnie zlewa graczy.

Dziwne, ze zadnej wiadomosci od Ciebie nie dostałem, tak samo siedze na TS, nikt z taka sprawa do mnei nie zagadał. Zastanawia mnie gdzie to wysłałeś albo na który TS wchodziłeś. Zapraszam na PW. // Azprime

a jak pisałem na forum ze usuwaja postacie to kazdy mnie wysmiał to teraz macie coraz wiecej osob to ma..

nie polecam tego syfu

chce ktos woja 92lv odam PW

Nikt tutaj postaci nie usuwa, przed dwoma dniami byla drobna cofka spowodowana atakami, o ktorej niemalże każdy wiedział, także nie wypisuj głupot na forum. Nie bez powodu Cie wyśmiali, skoro chodzisz i pieprzysz głupoty.

Czy to beta jest? 

Upss. Sorki, mniej bugów nawet na betach jest :)

Serio? Wymień parę, z checią je poznamy i poprawimy :)

Bardzo fajny medium.

Przyjemnie się gra.

Polecam serdecznie  ;)

A prezentacja supcio. 

Polecam, w mojej opinii to najlepszy polski serwer.

Dzieki za opinie.

Już powoli gracze odchodzą, 3,3/3,4k to max aktualnie, jeszcze z 2 miechy i może patcher dojdzie, nowe bizu pobugowane w c**j, Smocze serce bodajże od dawna równie nie działa.

To jest raczej naturalna kolej rzeczy. z 4k online zostało 3,3k online, jedni odchodzą, drudzy przychodzą, także wiesz, wypisywanie, że gracze uciekają z serwera, kiedy liczba trzyma się stabilnie od ponad miesiąca jest troche nie na miejscu. Co do Smoczego Serca, nie jest ono zbugowane, tylko jest one nieaktywne od Maja.

Opublikowano

Polecam serwer 0 bugów  a co do update administracja chce jak najlepiej to przygotować...

Opublikowano

@NGS nie oszukujmy się 3dni temu pisaliśmy w grze kończyliśmy sprawe a ty sie wylogowałeś.... a co do TS to nie ma cie nigdy.. chyba raz na 2 lata wchodzisz tam.. a tak a propo kiedy będzie ten pseudo '' Rudi''? bo juz czekam na niego 3tygodnie a on sobie leci w bambuko ładnie mówiąc :) niedługo startuje Ravia.S2 wystarczy że IsAmU nagra filmik i juz macie wszystkich graczy udupionych od A do Z :) i tak wam ubyło juz sporo graczy jest tak naprawde 1k bo 700 shopków , 100botów i 50fish botów:)  nie Pozdrawiam a i nie ma juz 3tygodnie UPDATE pogratulować!!!!!

Staram sie byc przynajmniej raz dziennie na minimum 2h na TSie, fakt, czasami się nie uda, ale zawsze można napisać mi PW tutaj na forum. Nie mam pojęcia dlaczego tego nie robicie, tylko wolicie ponarzekać, że administracja Was olewa.. Gdzie tu logika. Co do graczy online. Wg. Twoich obliczen 1000 to gracze, 700 shopy, 100 botów i 50 fishow, o daje nam 1850 online, a gdzie pozostałe 1450 graczy? Ktoś tu chyba będzie miał sierpień z matematyki ;) Nawiązując do tematu Ravii S2, zaufaj mi, konkurentem to będzie ona dla nas żadnym, potwórzysz moje słowa w przyszłym tygodniu. Nawiazując do Update, za parę godzin pojawi się coś co z pewnością Ciebie zainteresuje. Również nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Staram sie byc przynajmniej raz dziennie na minimum 2h na TSie, fakt, czasami się nie uda, ale zawsze można napisać mi PW tutaj na forum. Nie mam pojęcia dlaczego tego nie robicie, tylko wolicie ponarzekać, że administracja Was olewa.. Gdzie tu logika. Co do graczy online. Wg. Twoich obliczen 1000 to gracze, 700 shopy, 100 botów i 50 fishow, o daje nam 1850 online, a gdzie pozostałe 1450 graczy? Ktoś tu chyba będzie miał sierpień z matematyki ;) Nawiązując do tematu Ravii S2, zaufaj mi, konkurentem to będzie ona dla nas żadnym, potwórzysz moje słowa w przyszłym tygodniu. Nawiazując do Update, za parę godzin pojawi się coś co z pewnością Ciebie zainteresuje. Również nie pozdrawiam. 

Już odpisujesz tutaj na forum? z matematyki mam ocenę dobrą więc daruj sobie  :rolleyes: Serwer na początku mi sie podobał ale potem niestety administracja olała sprawę , tym razem Pozdrawiam

Opublikowano

Już odpisujesz tutaj na forum? z matematyki mam ocenę dobrą więc daruj sobie  :rolleyes: Serwer na początku mi sie podobał ale potem niestety administracja olała sprawę , tym razem Pozdrawiam

Wiesz, ja tylko podsumowuje to co widze, z resztą Ty robisz to samo, więc o jakim "darowaniu sobie" tutaj mowa ;) 

Opublikowano

Wiesz, ja tylko podsumowuje to co widze, z resztą Ty robisz to samo, więc o jakim "darowaniu sobie" tutaj mowa ;)

Dobra po sprawie a co do serwera Polecam!

Opublikowano

Cziterów zapraszamy na serwer. Brak jakichkolwiek zabezpieczeń. Raj na ziemi panowie. Dobry miesiąc bociłem na 4 kontach naraz prawie 24h. Aż mi się znudziło i zmieniłem serwer. Konta z botkami nadal mam :) Dziesiątki tysięcy blasków zmianek itd. Za darmo oddałem kota zapełnione kluczami i Corami. 

Nie polecam normalnym graczom tego serwera. W prezentacjach jest mnóstwo lepszych rozejrzyjcie się szkoda waszego czasu tutaj.

imetin_logo.png

Opublikowano

Cziterów zapraszamy na serwer. Brak jakichkolwiek zabezpieczeń. Raj na ziemi panowie. Dobry miesiąc bociłem na 4 kontach naraz prawie 24h. Aż mi się znudziło i zmieniłem serwer. Konta z botkami nadal mam :) Dziesiątki tysięcy blasków zmianek itd. Za darmo oddałem kota zapełnione kluczami i Corami. 

Nie polecam normalnym graczom tego serwera. W prezentacjach jest mnóstwo lepszych rozejrzyjcie się szkoda waszego czasu tutaj.

Który serwer ma zabezpieczenia przed botami? Moze Ravia, Balmora, Virtual? Bo jakos sie nie dopatrzałem. Powymieniaj parę :) Na jakiej podstawie wydajesz swoją opinie? Na takiej, że udało Ci się uniknąć bana? Troche niedorzeczne. 

Opublikowano

Dobra nie przechwalaj sie bo sie przechwalisz gościu. Żaden serwer nie ma zabezpieczenie przed botami nie ma nie będzie miał nigdy.. 

Opublikowano

Nie mówię że inni mają. Ale wy nie macie żadnych i z racji tego byle gamoń może sobie tutaj odpalić bota. Więc dochodząc do konsensusu, uczciwy gracz jest z góry na przegranej pozycji i nie ma czego u was szukać.

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie mówię że inni mają. Ale wy nie macie żadnych i z racji tego byle gamoń może sobie tutaj odpalić bota. Więc dochodząc do konsensusu, uczciwy gracz jest z góry na przegranej pozycji i nie ma czego u was szukać.

Logiki w Twojej wypowiedzi żadnej. Tak samo jest na innych serwerach, więc? .. 

Opublikowano

Zajrzyj na inne serwery a nie piszesz głupoty.

Zresztą nie chcę was ani obrażać ani nic tym podobnego.

Piszę to aby wam uświadomić gdzie popełniacie błędy. No chyba że jesteście bezbłędni co?

imetin_logo.png

Opublikowano

Zajrzyj na inne serwery a nie piszesz głupoty.

Zresztą nie chcę was ani obrażać ani nic tym podobnego.

Piszę to aby wam uświadomić gdzie popełniacie błędy. No chyba że jesteście bezbłędni co?

Jakie błędy? za to że postawiles 2 boty i piszesz że nie mają zabezpieczenia? o.O to tak jak byś wypominał matce że cie urodziła

Opublikowano

Wiecie o jakie błędy mi chodzi?

Zaloguje się w każdej chwili na serwer i w ciągu 2 min znajdę bota!

Moim zdaniem takie coś jest niedopuszczalne na tak popularnym serwerze.

imetin_logo.png

Opublikowano

Wiecie o jakie błędy mi chodzi?

Zaloguje się w każdej chwili na serwer i w ciągu 2 min znajdę bota!

Moim zdaniem takie coś jest niedopuszczalne na tak popularnym serwerze.

Przecież sam idioto napisales  (inaczej tego nie ujmę) że masz 1000 botów 24/7 i nikt ci bana nie daje... a co do botów to Daniel codzień banuje.. zauważ że  24/7 Admin nie bedzie siedzial 24/7 za poszukiwaniem 1 bota zauwazyles 1 bota i wielkie halo jak by ich bylo na tym serwie 1 000 000 

Opublikowano

Proszę poświęciłem ok minuty:

https://imageshack.com/i/ez6F8IjWj

I gościu nie pisz do mnie takimi słowami bo wódki ze mną nie piłeś.

Za mały jesteś na nia kubusia PLAY pij a nie.. poprostu oczerniasz niewinnego SERWA idz na chujmore że fubu codzień cie robi w c***a dales sobie 31lat w profilowym hahhahahahahah trzymajcie mnie 31-18? jak bys mial 31lat to bys glupot nie pisal 

Opublikowano

Za mały jesteś na nia kubusia PLAY pij a nie.. poprostu oczerniasz niewinnego SERWA idz na chujmore że fubu codzień cie robi w c***a

Spadłem z krzesła jak to przeczytałem :P "niewinnego SERWA" ha ha ha ha

Poziom twojej inteligencji zabrania mi dalszej dyskusji z Tobą. Żegnam ozięble :p

imetin_logo.png

Opublikowano

Spadłem z krzesła jak to przeczytałem :P "niewinnego SERWA" ha ha ha ha

Poziom twojej inteligencji zabrania mi dalszej dyskusji z Tobą. Żegnam ozięble :P

Tak... poprostu buraku oczerniasz normalnego serwa który ma dużą ilość graczy :> idź sie poucz bo 2września już na 8 do szkoły nie wstaniesz.. PS:NIE MAM JUZ CZASU Z TOBA DYSKUTOWAĆ ŻEGNAM

Opublikowano

Zawitałem na serwer jeszcze przez jakieś 2 tygodnie. Pograłem z kolegami, gdzie nie wyszliśmy z m1 do biologa z każdej innej strony, stało po 5 botów obok siebie. To są zabezpieczenia? Napisałem do supportu 2x, że zginęły mi sm'y. Nikt nie odpisał. PS - Dziwne, że bryłki są sprzedawane na allegro. Na pewno nie uwierzę w to, że człowiek, który sprzedaje po 100 sztuk bryłek po 400kk (Jedna) ma tyle "yangów". Czyżby ktoś tutaj się sprzedał jak Fubu? 

2e30al1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...