Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i panie przeglądając ten temat zauważyłem kilka interesujących wpisów .....

1. " Ravia s2 nie bd dla nas konkurencją " ojć NGS ja rozumiem, że chcesz zrobić wszystko byś miał jak najwięcej graczy ale sam popatarz asig wydal ravie jak isamu mial 6k subów  i na starcie bylo 2k graczy ..... mozna powiedziec marna reklaama .. teraz isamu ma 375 K subów ( oczywiscie metinowych graczy jest z tego nie za duzy % ) ale sam zastanow sie co ty piszesz .. ravia nie bd dla was konkurencją ? czyli uwazasz ze ravia s2 to bd niewypal i ludzie wrocą do ciebie tak ? nie ma w tym nawet zdeczke prawdy ... to ze masz duzo liczbe graczy na serverze zawdzieczasz chyba tylko ytberom bo gdyby nie oni na serverze gralo by tak okolo 1k osob... a podam ci taki przykladzik ravia s1 ma 2,5 roku nikt juz z niej nie nagrywa a graczy ??? 900 - 1200 to teraz sobie pomysl .. cała pompa team nagra prezke i bd prowadzili z niego serie i zobaczysz ze szczena ci opadnie :> odpisz bo z chęcią przeczytam co o tym sądzisz... PS. dlaczego pozwalasz aby na twoim servie byl taki rozpiździel ? tu jakies eq z navi tu jakies konta wyexpione w 1 dzien .. Robisz to samo co IsAmU z ravią s1... on tez uwazal ze wiecznie bd mial 3k graczy nic nie robiąc .. niestety tak nie jest i zobaczysz ze wspomnisz moje slowa, bo ty tez z tego zdajesz sobie sprawę, że gdy ravia s2 bd stala juz 2 tygodnie na ascarialu licznik wskarze 1500 graczy . to chba na tyle , pozdrawiam , przemysl to :>

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie i panie przeglądając ten temat zauważyłem kilka interesujących wpisów .....

1. " Ravia s2 nie bd dla nas konkurencją " ojć NGS ja rozumiem, że chcesz zrobić wszystko byś miał jak najwięcej graczy ale sam popatarz asig wydal ravie jak isamu mial 6k subów  i na starcie bylo 2k graczy ..... mozna powiedziec marna reklaama .. teraz isamu ma 375 K subów ( oczywiscie metinowych graczy jest z tego nie za duzy % ) ale sam zastanow sie co ty piszesz .. ravia nie bd dla was konkurencją ? czyli uwazasz ze ravia s2 to bd niewypal i ludzie wrocą do ciebie tak ? nie ma w tym nawet zdeczke prawdy ... to ze masz duzo liczbe graczy na serverze zawdzieczasz chyba tylko ytberom bo gdyby nie oni na serverze gralo by tak okolo 1k osob... a podam ci taki przykladzik ravia s1 ma 2,5 roku nikt juz z niej nie nagrywa a graczy ??? 900 - 1200 to teraz sobie pomysl .. cała pompa team nagra prezke i bd prowadzili z niego serie i zobaczysz ze szczena ci opadnie :> odpisz bo z chęcią przeczytam co o tym sądzisz... PS. dlaczego pozwalasz aby na twoim servie byl taki rozpiździel ? tu jakies eq z navi tu jakies konta wyexpione w 1 dzien .. Robisz to samo co IsAmU z ravią s1... on tez uwazal ze wiecznie bd mial 3k graczy nic nie robiąc .. niestety tak nie jest i zobaczysz ze wspomnisz moje slowa, bo ty tez z tego zdajesz sobie sprawę, że gdy ravia s2 bd stala juz 2 tygodnie na ascarialu licznik wskarze 1500 graczy . to chba na tyle , pozdrawiam , przemysl to :>

Ravia to guwno pod IS'a:> 

Opublikowano

To nie prezka ravi :-) Jak startowala ravia to Weles mial juz marke i bylo wiadomo co to bedzie za server + byl to jeden z nielicznych hardow, stad tyle osob na starcie - jak na kazdym hardzie w tamtym czasie ^_^ Wiec nie wiesz - nie wypowiadaj sie, z gory dzieki. A to ze nagra isamu - co z tego? Myslisz ze jak isamu zrobi film to od razu poleci tam kazdy gracz? No prosze Cie. Zwazajac na fakt, jak zaniedbali s1 to podejrzewam ze na starcie nawet nie powotrza rekordu z s1, a co dopiero w pozniejszym etapie gry... Ten Wasz pompateam i jp armia to tez jest smieszne. Ale w sumie co mnie to, wierz w co chcesz i graj gdzie chcesz. Tu prezka ascariala - chcesz lizac jaja isamu to idz od niego na kanal, a nie tutaj.

Server polecam, graczy nie ubywa, bugow praktycznie nie ma... Boty to chyba jedyny minus, bo fakt - cos ich nie banujecie ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Który serwer ma zabezpieczenia przed botami? Moze Ravia, Balmora, Virtual? Bo jakos sie nie dopatrzałem. Powymieniaj parę :) Na jakiej podstawie wydajesz swoją opinie? Na takiej, że udało Ci się uniknąć bana? Troche niedorzeczne. 

Z tego co czytałem i widziałem Virtual ma zabezpieczenia. :>  

1. Blokada DropHack

2. WaitHack - Wszystkie logi takich delikwentów wysyłane są na gadu gadu administracjia   < Z forum>

Ogarnijcie boty i nie będziecie mieli spamu i płaczu o to co chwile w prezentacji. 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

MoHa15.. równie dobrze moge powiedziec ze to ty lizesz jaja administracji ascariala .. powiem wam tylko tyle jak jestescie koxy no to prosze zakladzik stawiam psc 50 zł ze na ravii po 2 tyg istenienia servera bd 3 K graczy ... ale graczy a nie to co tutaj  ze nobek kupil sobie zbrojke w is i mozna powiedziec ze jest ustawiony do konca gry .. to mi sie nie podoba a ismuwcale jaj nie lize wrecz przeciwnie ale wiem ty jestes kozak bo mnie "zhejcisz " szkoda tylko jednej rzeczy.. bo bylbym twoim ojcem i inaczej bym cie wychowal ale pies mnie wyprzedził :<

Opublikowano

MoHa15.. równie dobrze moge powiedziec ze to ty lizesz jaja administracji ascariala .. powiem wam tylko tyle jak jestescie koxy no to prosze zakladzik stawiam psc 50 zł ze na ravii po 2 tyg istenienia servera bd 3 K graczy ... ale graczy a nie to co tutaj  ze nobek kupil sobie zbrojke w is i mozna powiedziec ze jest ustawiony do konca gry .. to mi sie nie podoba a ismuwcale jaj nie lize wrecz przeciwnie ale wiem ty jestes kozak bo mnie "zhejcisz " szkoda tylko jednej rzeczy.. bo bylbym twoim ojcem i inaczej bym cie wychowal ale pies mnie wyprzedził :<

Ja Cie chociaz "hejtuje" w wmiare kulturalny sposob, a Ty pseudo 31-latku wylatujesz od razu z takimi tekstmi jak dziecko ^_^ A na Twojej ukochanej ravii teczaki w is - pozdro. Juz serio lepsze sa te zbroje, bo one sa faktycznie przydatne i da sie nimi handlowac, a w grze ja zdobyc to pikuś, jest ich masa. Nie trzeba ladowac w is :)

Nie lize jaj administracji ascariala, bo uwazam ze administracja sama w sobie jest beznadziejna i mowie to otwarcie :-) Server za to jest dobry i jest duzo graczy, a co za tym idzie gra sie naprawde dobrze. Wiec jak juz mowilem idz liz jaja isamu pod jego filmami, a nie spam o sravii w temacie Ascariala.

BTW - w pore zaktualizowaliscie kalendarz eventow, w polowie miesiaca -_- Swoja droga co to za event "koniec wakacji z ascarialem"? Moze jakis opis wczesniej...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zawitałem na serwer jeszcze przez jakieś 2 tygodnie. Pograłem z kolegami, gdzie nie wyszliśmy z m1 do biologa z każdej innej strony, stało po 5 botów obok siebie. To są zabezpieczenia? Napisałem do supportu 2x, że zginęły mi sm'y. Nikt nie odpisał. PS - Dziwne, że bryłki są sprzedawane na allegro. Na pewno nie uwierzę w to, że człowiek, który sprzedaje po 100 sztuk bryłek po 400kk (Jedna) ma tyle "yangów". Czyżby ktoś tutaj się sprzedał jak Fubu? 

Uwierz mi że są osoby które mają po więcej brył itemki z 3x15 +hp schodza po 25B + a unikaty takie jak 4x15 +hp do 100B się ich cena zbliża więc nie mów że nie da się zdobyć tyle brył ;)

Opublikowano

Dobra koniec psot tutaj panowie! SERWER JEST W TOPCE! @NGS jest jeszcze 1  sprawa ważna wyslalem ci PW :) a zarazem nie miła dla mnie pozdrawiam :P

Opublikowano

Zawitałem na serwer jeszcze przez jakieś 2 tygodnie. Pograłem z kolegami, gdzie nie wyszliśmy z m1 do biologa z każdej innej strony, stało po 5 botów obok siebie. To są zabezpieczenia? Napisałem do supportu 2x, że zginęły mi sm'y. Nikt nie odpisał. PS - Dziwne, że bryłki są sprzedawane na allegro. Na pewno nie uwierzę w to, że człowiek, który sprzedaje po 100 sztuk bryłek po 400kk (Jedna) ma tyle "yangów". Czyżby ktoś tutaj się sprzedał jak Fubu? 

Te całe boty nie muszą nawet ingerować w klienta, bo nie zmieniają żadnych wartości typu. szybkość zmieniona przez speedhacka.

Ktoś loguje na postać, a program "symuluje" naciskanie przycisków na klawiaturze - po stronie PC, więc czemu o obecność botów oskarżasz administracje serwera?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mimo, że nie przepadam za Administracją, ujrzałem na oczy i mogę polecić serwer, gram od kilku dni i jest zajebi*biście, tylu graczy dawno na żadnym polskim serwerze nie było, jest z kim handlować i się bić. Jedynym minusem są boty, praktycznie są na każdym channalu w m1 na pieskach i nikt nic z nimi nie robi, no ale cóż. 

xD 

Opublikowano

CHyba wbije na serv i lukne BUG z expem pewnie dalej działa

aa Dobre posuniecie usuniecie postaci goscia z HD i zmienienie mu nicku i dodanie troche K minut pozdrowiam SYF i tyle

Opublikowano

Fakt , nie ładnie sie zrobiło z tymi minutami expu panowie    ;) zmienieliście mu nazwe , minuty... chyba każdy wie oco kaman :) ten kto czytal na forum.PS:Dopóki żaden Admin/Moderator mi nie dokucza to Polecam serwer mam nadzieje że to sie nie zmieni.:) 

Opublikowano

Fakt , nie ładnie sie zrobiło z tymi minutami expu panowie    ;) zmienieliście mu nazwe , minuty... chyba każdy wie oco kaman :) ten kto czytal na forum.PS:Dopóki żaden Admin/Moderator mi nie dokucza to Polecam serwer mam nadzieje że to sie nie zmieni. :)

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA polecasz serwer bo zaden admin Ci nie dokucza? o k***a xD ciekawe co bedzie gdy zaczna Ci dokuczac  xD

Opublikowano

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA polecasz serwer bo zaden admin Ci nie dokucza? o k***a xD ciekawe co bedzie gdy zaczna Ci dokuczac  xD

kolego bardziej mi chodziło np: Banowanie kont za nic / dzieciarskie zachowanie do graczy.. czyt. ze zrozumieniem sie kłania #2

Opublikowano

Druga postać wp - 115 lvl na WH wbity znowu xD   Pozdro dla pro elo adminów :D   Byliście ok, a gdy graczy najebało to wyszło jak chujowi jesteście - niczym isamuxciota :D

io7e.jpg

Opublikowano

Pamiętam jeszcze czasy jak chcieliście zamknąć ten serwer liczba wahała się od 200 do 300 online :) Ale widzę jest progres. Polecam

Opublikowano

Ja ze swojej strony nie polecam serwera, ponieważ jak tam grałem na początku administracja miała wszystkich gdzieś. Potem nastąpiła ewolucja, wpadli wkońcu na pomysł, żeby zareklamować serwer i to dzięki znanemu youtuberowi chodzi mi tutaj o Wallandera na serwer przybyło 3 tysiące graczy. Pieniążki wpadały na konto to się zainteresowaliście, tylko czekać aż ubędzie graczy i będziecie mieli wszystko w nosie. Zamiast banować boty na serwerze to ty endymion tworzysz wh na crados'a ... ból dupy masz? 

Opublikowano

Ja ze swojej strony nie polecam serwera, ponieważ jak tam grałem na początku administracja miała wszystkich gdzieś. Potem nastąpiła ewolucja, wpadli wkońcu na pomysł, żeby zareklamować serwer i to dzięki znanemu youtuberowi chodzi mi tutaj o Wallandera na serwer przybyło 3 tysiące graczy. Pieniążki wpadały na konto to się zainteresowaliście, tylko czekać aż ubędzie graczy i będziecie mieli wszystko w nosie. 

Zobacz na ich fan-page :) Reklama cały czas jest kontynuowana bynajmniej tak twierdzą.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś polecić zarobek dla bma/dager bo póki co się waham pomiędzy moimi dwoma mejnami. Gdzie na początek się obrobić do 30+ żeby mieć set eq a potem czy idzie zarobić na wszystko w m2?:> Oczywiście mowa tutaj o długim siedzeniu :) Jakiś spis co dropi ile jest wartę byłbym wdzięczny

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...