Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy tu spamują, proszę zaprzestać robienie tego.

Z góry dziękuję.

Neoś, gdzie Cię wywiało, że ostatnio w ogóle na TS-a nie wchodzisz? :>

Używałam, na Extreme LC. To było jakieś 5 lat temu. I wyraziłam swoje zdanie na temat hacków.

A jeżeli każdy ciśnie na hackach na danym serwerze, to zamiast zniżać się do ich poziomu idzie się na inny :)

Ja tam pamiętam, że na 1337 i na Shadow też używałaś. :p I dam sobie rękę uciąć, że nie było to 5 lat temu. Każdy jest taki święty i nic nie ma... oczywiście. Sorry, ale nie wierzę. (:

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie są teraz ceny Big, Uber, Epic Affinity Stone? Da jeszcze radę na nich zarobić?

Neoś, gdzie Cię wywiało, że ostatnio w ogóle na TS-a nie wchodzisz? :>

A wywiało, problemy z netem mam, jak już wchodzę gdzieś (przykładowo MPC), to przez komórkę lub tableta.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Niektórzy tu spamują, proszę zaprzestać robienie tego.

Z góry dziękuję.

mowisz o sobie, nie? Ty tu spamujesz bo twoje posty nie sa zwiazene z serwerem :) btw doszlo cos nowego czy dalej stare smieci?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

mowisz o sobie, nie? Ty tu spamujesz bo twoje posty nie sa zwiazene z serwerem :) btw doszlo cos nowego czy dalej stare smieci?

On tylko ostrzega, taka jest jego rola na forum. Nie masz o co się sprzeczać? Poczytaj trochę regulaminu i uświadom sobie w końcu, od czego tutaj są moderatorzy.

@ Nie doszło nic nowego, ale podobno ma być nowy lvl cap wkrótce. :) Chyba 200. 

Opublikowano

Gambit w ujki sobie leci ;p Nawet nie chciał powiedzieć jakim systemem będzie się bić lvl...Powoli Genesis robi sie jak Destiny tylko czekać aż juno zmienią phih

Domi masz fajną sygne xD

Opublikowano

Gambit w ujki sobie leci ;p Nawet nie chciał powiedzieć jakim systemem będzie się bić lvl...Powoli Genesis robi sie jak Destiny tylko czekać aż juno zmienią phih

Domi masz fajną sygne xD

Dziękuję xD

Nom, lekko się stacza Genesis. Gambit zajmuje się teraz nową grą, na LC nie ma czasu. Porównać Genesis na początku a teraz... Dwa inne serwery.

@Miyoshi Na Shadow używałam hacków? Kiedy? Miałam admina na DCS, a z tego co mi wiadomo adm to nie hack :) Na 1337 tym bardziej nie używałam. Bynajmniej nie przypominam sobie takowej sytuacji. Udowodnij?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gambit myśli , że ludzie powrócą na stare śmieci, gdy da nowy lvl, wepy, sety. W rzeczywistości każdy udomowił się już na konkurencyjnym servie. 
W sumie wszystko zrobił na własne życzenie, bo każdy mu wytykał ze nic się nie dzieje na tym servie, a eventy są nudne jak flaki z olejem, co więcej nic nowego w nich się nie dzieję - te same rzeczy do zdobycia w ten sam sposób co lepsze ilość są kosmiczne i nie przemyślane, potem wprowadzają poprawki ośmieszając się na własnym forum. Nie wspominając innych forum

Wprowadza coś, gdy server świeci praktycznie pustkami. 

Oczywiście jest to ocena tego servera i właściciela z mojej perspektywy. poprzez którą chciałem wyrazić własną opinię. 

ubh6c.png
Opublikowano

Podobno nowy update ma się ukazać już w tym tygodniu... Z ciekawości nawet bym zajrzała, ale to już nie ten sam serwer co wcześniej... Kiedy było tam po 300 osób online, kiedy grali moi znajomi. Możliwe, że ludzie powrócą żeby sprawdzić nowo dodane rzeczy... Ale jestem ciekawa na jak długo. ;) Chociaż tak jak PheZ napisał - Gambit miał gdzieś sugestie użytkowników, lenił się to wszyscy uciekli na konkurencyjny serwer, więc możliwe, że mało kto się skusi żeby wracać. 

Opublikowano

Ja wroce zobaczyc napewno, ale watpie zebym zostala. Poki co vorms rosnie i jest lepszy od "nowego" genesisa. Gdyby wszystko wrocilo jak bylo na poczatku, to duzo ludzi by sie skusilo wrocic.

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Genesisie był update. Dodano nowy cap (200), nowe zbroje, questy i troszkę itemków. Ogólnie to jest tylko część całej aktualizacji, ale reszta będzie wprowadzana w ciągu kilku następnych dni (jakieś nowe questy, tytuły itp.). Do 191 lvla expi się łatwo, szybko i przyjemnie, bo można normalnie używać esek. Zwłaszcza, jeżeli ktoś na 185 odpali sobie cały koks (mam na myśli limit expa, bałwana etc., bo powyżej 185 nie da się tego użyć). Od 191 do 200 idzie nieco wolniej (0.05% na platynie za zwykłego mobka, około 0.10-0.12% za 'bossa'). Ah, no i expi się tylko na PBI, które dostajemy z boxów (specjalne PBI 185+). Jest co robić, co prawda nie najłatwiej wbić maxa, ale to w sumie dobrze.

Opublikowano

Nom, te całe itemki "epic" to wielkie dno. Widać Gambit zamienia się w kolejnego adminka goniącego za kasą, to samo było na Destiny. Gambit potrzebuje kasy na nową gierkę to wymyśla cały czas rzeczy, które można wrzucić do IS i na nich zarabiać ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nom, te całe itemki "epic" to wielkie dno. Widać Gambit zamienia się w kolejnego adminka goniącego za kasą, to samo było na Destiny. Gambit potrzebuje kasy na nową gierkę to wymyśla cały czas rzeczy, które można wrzucić do IS i na nich zarabiać ^^

Nie prawda. :) Te boxy masz za questy dzienne, które możesz robić X razy na dzień. Ja zrobiłam wczoraj trzy razy, więc już masz 15 boxów. A dla ludzi, którzy chcą ładować cash i chcą mieć więcej/szybciej boxy są w IS-ie.

Opublikowano

Nie prawda. :) Te boxy masz za questy dzienne, które możesz robić X razy na dzień. Ja zrobiłam wczoraj trzy razy, więc już masz 15 boxów. A dla ludzi, którzy chcą ładować cash i chcą mieć więcej/szybciej boxy są w IS-ie.

I pewnie robi się je w Tombie, a tam ciężko bić bez stealera, a stealer też z boxa xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To sprawdź, bo ja ich używam cały czas. ;)

No sprawdzałam xD Poważnie Ci mówię, na 186 nie mogę ich użyć, chyba, że jakiegoś buga mam :O Kupiłam 4 w IS sobie i dupa.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No sprawdzałam xD Poważnie Ci mówię, na 186 nie mogę ich użyć, chyba, że jakiegoś buga mam :O Kupiłam 4 w IS sobie i dupa.

Ja normalnie używam tych z IS-u po 20 cashu. Pobrałaś patche? ;>

Opublikowano

Ja normalnie używam tych z IS-u po 20 cashu. Pobrałaś patche? ;>

Ściągnęłam tego klienta nowego i był 1 patch, chyba, że później coś doszło nowego? Bo ja muszę uruchamiać poprzez multi, inaczej nie odpalę więc nie wiem czy są jakieś patche.

Okej, były 3 patche i teraz działa -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Lipa. Expi się tak chujowo, że ja nie mogę xD Moby w tombie tak mocne, że szok, gorsze niż w dev merac... ;3 Rzucają się ich x5 na ciebie na samym końcu tomba i ciebie nie ma.. ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Lipa. Expi się tak chujowo, że ja nie mogę xD Moby w tombie tak mocne, że szok, gorsze niż w dev merac... ;3 Rzucają się ich x5 na ciebie na samym końcu tomba i ciebie nie ma.. ;3

Jakoś ludzie expią i nie narzekają. Chcieliście coś, co da Wam zajęcie, a teraz płacz, bo ciężko. Ale nie martw się - Gambit ma zamiar dodać jakieś itemki, które będą podnosić expa.

Tak się patrzę i patrzę i myślę opłaci mi się pobierać od nowa grę czy nie?

Jak waszym zdaniem teraz jest na serwie?

Na serwerze jest spoko. Moim zdaniem update na ogromny plus.

Opublikowano

Wiesz, w sumie nie chodzi o ilość expa, że za słabo, ale o te moby.. Niech sobie będą mocne, ale nie agresywne, bo chciałam zrobić te questy w Tombie i próbowałam zabić mobki na samym końcu (tam gdzie hegemony) i jak na mnie rzucił się cały spot to nie mogłam liczyć na nic innego jak ded :p Powinien obmyślić całe te expowisko xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Aha xD to z mobkami to samo zrobili co na destiny po patchu , nowy set i wep affiniti w ramslo trzeba bić na drugim piętrze a jak tylko skrobniesz jednego mobka masz na klacie 10 xD i biją po 80k z hita a one mogą skila używać. Niech się ludzie wyexpią to wrócę i będę miał wolny spot dla siebie :P Więc Domi niedługo popykamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...