Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

540101406639331797731.png

Genesis

Epizod/Episode: Epizod 3

Raty
  • EXP: x100
  • SP/PU x: Custom, free skills
  • Upgrade/ulepszanie: 80%
  • Level cap: 200
  • Gold/złoto: xCustom
  • Drop: x20

Dodatkowe informacje
  • Starting lvl: 90
  • Custom Hybrid Classes
  • Cash NPC
  • Custom leveling system
  • Custom token system
  • Custom pets
  • Cash za czas online (25 cash za 5min)
  • Cash za vote (3k cash co 12h)

Cały czas aktualizowany Poradnik dla Genesis

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralem na tym serwerze. Po wbicu max lvlu troche nudy nie ma co robic. Jedyny + to admin. Pracowity koles ,ma sporo pamyslow ( i robic cos ) moze jeszcze cos bedzie z tego serwera. Czesto dodaje cash gratis.

Jak ktos chce szybko expic to proponuje odrazu bic w Devastate Merak do 165 lvlu na eskach potem sa 2 zadania do 175 lvlu. Ja zrobilem tak ze wbilem 175 lvl i mialem te 2 zadania do odebrania w zapasie. Potem bilem w Ramslo Lab az do 183 lvlu i wtedy odebralem te 2 zadania co mi dalo 185 lvl. W lab bilem bossy i mobki co wygladaja jak slimaki nawet jak byly juz na niebiesko. Wiecej daja expa niz mobki w merak.

Opublikowano

Gralem na tym serwerze. Po wbicu max lvlu troche nudy nie ma co robic. Jedyny + to admin. Pracowity koles ,ma sporo pamyslow ( i robic cos ) moze jeszcze cos bedzie z tego serwera. Czesto dodaje cash gratis.

Jak ktos chce szybko expic to proponuje odrazu bic w Devastate Merak do 165 lvlu na eskach potem sa 2 zadania do 175 lvlu. Ja zrobilem tak ze wbilem 175 lvl i mialem te 2 zadania do odebrania w zapasie. Potem bilem w Ramslo Lab az do 183 lvlu i wtedy odebralem te 2 zadania co mi dalo 185 lvl. W lab bilem bossy i mobki co wygladaja jak slimaki nawet jak byly juz na niebiesko. Wiecej daja expa niz mobki w merak.

Nom, słyszałam, że pvp tutaj to rzadkość (mało osób na arenie)

Ja dopiero wczoraj pobrałam ten serwer, ale bardzo mi się podoba ( najbardziej Gunner - fajnie wygląda i ma dobre skille ). Może ogarną trochę coś dla max lvli, żeby było co robić ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Co 8 godzin 250 cashu ale kiedys to raz dzialalo raz nie . Za bycie online bylo 5 cashu za 10 min chyba. Masz dzienne zadania za ktore mozesz wziasc eski np. Latwo sie expi i przyjemnie. Byl nowy patch troszke sie pozmienialo. Wzmocnili pewne postacie zeby pvp bylo atrakcyjniejsze. Tak jak mowilem ten admin cos robi nie opowiada bajek.

New Content:

1. Christmas Event Added
  2. Snow Man Boss
  3. Christmas Weapon Covers
  4. Boss Titles
  5. New NPC's
  6. Decorated Juno
  7. Added Medics with 5 sec CD
  8. 40% Medic in Newbie cash shop for 2mil each + in IM
  9. 60% Medic from Recovery Box , - Coming part B

Character Improvements:

1. Warmaster Uppercut boosted
  2. Highlande Trick Swing/Axe Cracher boosted
  3. Knight nothing tongue.png
  4. Wizard switched Fireball crit to Iceball
  5. Wizard shield reduced to 10% from 20%
  6. Witch boosted Dark Smog power to 850 from 700
  7. Healer nothing tongue.png
  8. Ranger Snareshot reduced change to snare
  9. Sorc boosted Meteo/Icy
  10. NS reworked Deadly Light and Painfield (Deadly Light has small radious now, very small to aoe)
Opublikowano

wbiłem jutro możliwe że pogram mam już 110 :DxD

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

dobrze ze zrobiłem tam max lev w 3 dni

Nie masz się czym chwalić, kolego. Max można wbić w kilka godzin z tego co słyszałam ;)

Gorzej z eq, bo nie wiem co i jak dropi jeszcze, ale się dowiem :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bron i set 185 lvl dropi w devastate merak z mobkow ktore sa w zamku (tam gdzie jest zawsze bitwa o merak). Najlepszy set to ten gdy 1 pieczec to 6k hp + uniki. Skrzydla pvp 2 leca z bossa (death knight ) w juno ale nie jest latwo je dropnac.

Opublikowano

Doma juz pobieram serwer i mozemy probowac podbic ten serwer ,a co do tego to masz juz jakas gildie? ;]

Opublikowano

Doma juz pobieram serwer i mozemy probowac podbic ten serwer ,a co do tego to masz juz jakas gildie? ;]

Tak, już jest ExistenZ ^^ Jak mnie spotkasz to pisz, zazwyczaj ch4 pod nickiem Dominisiax3, za jakieś pół godzinki będę =)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No ja teraz zwijam do szkoly jak cos pozniej sie odezwe ;] A i ostatnie pytanie tutaj klasy sa zbilansowane? I jak z lekami? Czy witchem tu nikt nie gra bo na tym serwerze sie nie da czy po prostu nie umieja?

Opublikowano

No ja teraz zwijam do szkoly jak cos pozniej sie odezwe ;] A i ostatnie pytanie tutaj klasy sa zbilansowane? I jak z lekami? Czy witchem tu nikt nie gra bo na tym serwerze sie nie da czy po prostu nie umieja?

Do tego jeszcze nie doszłam :P mam 167 lvl xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Sa leki na wszystko w IS. Wiedzmie podrasowali Dark smog do 850% ale moim zdanie to teraz wizart jest mocny bo iceball jest skillem krytycznym .Mysle ze to przesada.

Opublikowano

Może i dobrze? Bo Wizardem nie grał nikt, bo się nie opłacało. Teraz może jest jakiś sens :) Witch z mocniejszym skillem? Nie jest źle, też miał zawsze słabego skilla i raczej nadawał się na stunowanie... Przy lekach na jego stuny to dobrze, że jest skill mocniejszy, bo też poszedł by w odstawkę.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ciekawie zapowiadający się serwer ale niepotrzebny ten Cash npc

Z tego co widzę to jest drugi WOC xD

W cash npc nie ma cudów... Poza tym na pewno przydaje się, by nie było niezliczonej ilości golda na serwerze.

Od WoC się różni i to bardzo... Wiem, bo grałam i mogę porównać.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A czy cos zmienili z pobocznymi klasami takim jak highlander czy Element? Bo te klasy to na privach odpadly ( chodzi mi o te co ja gralem ;p )

Opublikowano

A czy cos zmienili z pobocznymi klasami takim jak highlander czy Element? Bo te klasy to na privach odpadly ( chodzi mi o te co ja gralem ;p )

Nie wiem, nie gram tymi postaciami ;3

Możliwe, że coś jest zmienione.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mam nadzieje bo o tych klasach to juz kazdy zapomnial , a ja bym z checia wrocila na higha ;]

Jak umiesz nim grać to zawsze będzie dla Ciebie dobrą postacią...

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...