Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że ten nowy serwer będzie tak fajny jak zapowiada :p Z resztą, Gambit wszystko na forum opisuje, co planuje zrobić ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Last chaos Genesis zaprasza !!!

Najlepszy Prywatny Server !!

Insaneasylum Najlepsza Polska gildi Rekrutuje ! :)

Zapraszamy na naszego Ts'a ! ! !

Miła atmosfera, dobra zabawa ! :P

ts.rpgshop.com.pl

pokoj Vip 18 !!! :)

Serdecznie zapraszamy do wspólnej gry ! :P

Opublikowano

Last chaos Genesis zaprasza !!!

Najlepszy Prywatny Server !!

Insaneasylum Najlepsza Polska gildi Rekrutuje ! :)

Zapraszamy na naszego Ts'a ! ! !

Miła atmosfera, dobra zabawa ! :P

ts.rpgshop.com.pl

pokoj Vip 18 !!! :)

Serdecznie zapraszamy do wspólnej gry ! :P

http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-rekrutuje-do-gildii/

Wszelkie rekrutacje tutaj proszę. :) 

ps. najlepszy serwer nie ma 70 graczy, tylko powyżej 200 przynajmniej. :) Gambit próbuje ratować (lub nie wiem co robić) serwer i daje 3k cashu za vote, trochę to psuje wszystko ale ok. :P 

Opublikowano

Te 3k cashu jest na razie i tylko na serwerze 4fun. Na drugim serwie, którego szykuje, nie będzie takich bajerów. Myślę, że nie jedna osoba połakomi się na ten trudniejszy serwer :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Te 3k cashu jest na razie i tylko na serwerze 4fun. Na drugim serwie, którego szykuje, nie będzie takich bajerów. Myślę, że nie jedna osoba połakomi się na ten trudniejszy serwer :P

Polemizowałabym, bo teraz jest taki okres gdzie ludzie preferują coś "łatwiejszego do zrobienia" - widzę to po sobie, ja bym nie zagrała na trudniejszym serwerze wiedząc, że jest niestabilny. Genesis miał swoje pięć minut, ale wydaje mi się, że Gambit powinien zająć się teraz swoim Rohanem na którym wcale mało graczy nie ma i tam starać się utrzymać ludzi. Wiem jakim jest Adminem - szczerze, niezbyt dobrym. ;) Ludzie też już się na nim poznali, więc mogą trzymać się z daleka od tego "hard" serwera. Ja na pewno tam nie zagram. 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-rekrutuje-do-gildii/

Wszelkie rekrutacje tutaj proszę. :)

ps. najlepszy serwer nie ma 70 graczy, tylko powyżej 200 przynajmniej. :) Gambit próbuje ratować (lub nie wiem co robić) serwer i daje 3k cashu za vote, trochę to psuje wszystko ale ok. :P

Genesis jest najlepszym serverem i tego sie nie da ukryc xD No co do ilosci graczy sie zgodze jest malo ale z kazdym dniem ludzie zaczynajo powracac do gry xD Przez takich ludzi jak Miyoshie ludzie zaczeli uciekac z genesis powod ? skill hack i edytowane skile. Po tym jak  "MODERATOR" Miyoshie zniszczyl Gambitowi tsa razem Alanem a wszystko dlatego ze Plebs (dawny Nick ) uzywał hacki   xD Gambit banował wszystkie konta xDD i Jeszcze przerobione SS i Filmiki w jednym filmiku Jersey stracila epic haste  po sprawdzeniu sie okazalo ze jednak jakims cudem miała haste na 7 dni xDD Cud ! :D 2 raport sie dotyczyl jak niby ja sprzedaje postać "Moss" za 40 euro no to mnie rozwaliło  ! xDDD I odrazu Gambit mi napisał na sk i sie spytał czy to byłem Ja po krótkiej rozmowie wszystko sobie wyjaśniliśmy :P Monice nie udało się niestety . :D 3 raport się dotyczył reklamowania innego Servera, ss został tak ładnie przerobiony ze i moze i by dostał bana ale na SS był [GS]Diabo ! ohh nieeee xDD  i Tez sie nie udało ! xDD

https://www.youtube.com/watch?v=TPPTSf1OG4k   Oto Jeden z nich :P

Odkąd Moniki nie ma na Genesis troszkę jest nudno ale jednego hackera zawsze mniej xD

Polemizowałabym, bo teraz jest taki okres gdzie ludzie preferują coś "łatwiejszego do zrobienia" - widzę to po sobie, ja bym nie zagrała na trudniejszym serwerze wiedząc, że jest niestabilny. Genesis miał swoje pięć minut, ale wydaje mi się, że Gambit powinien zająć się teraz swoim Rohanem na którym wcale mało graczy nie ma i tam starać się utrzymać ludzi. Wiem jakim jest Adminem - szczerze, niezbyt dobrym. ;) Ludzie też już się na nim poznali, więc mogą trzymać się z daleka od tego "hard" serwera. Ja na pewno tam nie zagram. 

Na Genesis latwo wbic maxa juz bardziej się uprościć nie da xD Platyna mozna wydropić, eski/balwanki kupić u npc, limit z item shopu za 180 cashu xDD Pare minut w grze i stać cie na limit, zawsze jest opcja jak wspomniales Vote 3k cashu co 12h xD Wiec naprawdę już łatwiej być nie może na upartego mozna wbić maxa w 1-2 dni xD A co do Admina zawsze odpisuje na Skype. Ludzie powoli powracają z Vorms na Genesis po wprowadzeniu nowego Servera PVP ludzie wrócą to pewne xD

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że Gambit jest złym adminem? Bo w końcu poznał się na Monice i się jej pozbył, wraz z całym towarzystwem? Proszę Cię.

Gambit jako admin może idealny nie jest, choć sama na niego często najeżdżam, ale zawsze sądziłam, że akurat lepszego od niego nie ma. Dlaczego? Bo jest pracowity. To, że Genesis utracił graczy, to dlatego, iż zaniedbał trochę serwer zajmując się Rohanem, ale jak widać to się zmienia. Pracuje teraz ciężko aby naprawić swoje błędy i pomimo wszystkiego idzie mu to dobrze, a z dnia na dzień jest coraz więcej ludzi. 

Nie wiem skąd masz informacje, że na serwerze jest 70 ludzi? Tyle to jest w samej naszej gildii ;) Teraz Genesis dociąga do 200 osób online, bo jak pisałaś, każdy lubi szybkie serwery a teraz wbić 200 to 1 dzień roboty jeżeli masz gotowe sety.

A na drugim serwerze na pewno będzie trochę osób, sama chętnie pójdę sprawdzić co wymyślił :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że Gambit jest złym adminem? Bo w końcu poznał się na Monice i się jej pozbył, wraz z całym towarzystwem? Proszę Cię.

Gambit jako admin może idealny nie jest, choć sama na niego często najeżdżam, ale zawsze sądziłam, że akurat lepszego od niego nie ma. Dlaczego? Bo jest pracowity. To, że Genesis utracił graczy, to dlatego, iż zaniedbał trochę serwer zajmując się Rohanem, ale jak widać to się zmienia. Pracuje teraz ciężko aby naprawić swoje błędy i pomimo wszystkiego idzie mu to dobrze, a z dnia na dzień jest coraz więcej ludzi. 

Nie wiem skąd masz informacje, że na serwerze jest 70 ludzi? Tyle to jest w samej naszej gildii ;) Teraz Genesis dociąga do 200 osób online, bo jak pisałaś, każdy lubi szybkie serwery a teraz wbić 200 to 1 dzień roboty jeżeli masz gotowe sety.

A na drugim serwerze na pewno będzie trochę osób, sama chętnie pójdę sprawdzić co wymyślił :)

Uważam, że jest złym adminem bo:

1) Tworzy oddzielną postać i zabija graczy na arenie

2) Kiedy nupskie gildie odbijały DCS na bugu on po prostu sobie przekazywał gród, nie patrzył że inni stracili godzinę na nic

3) Kiedy tłumaczono mu, że na serwerze jest nudno on zajmował się zabawą w Rohana i nawet eventów nie robił

4) Potrafi się wyzywać z graczami, co dla mnie jest niedorzeczne kiedy jest się adminem ;)

5) Nie umie ocenić, czy na filmiku jest hack czy nie i olewa/daje bany za nic

6) ZAPOMNIAŁ (a tak naprawdę nie chciało mu się przenosić bazy danych) zapisać bazę danych i NIECHCĄCY wywalił wszystko z serwera i na EP3 musieliśmy zaczynać od zera. ^^

I to wg Ciebie jest najlepszy admin? Już z Aio są bardziej ogarnięci i bardziej FAIR, bo tam to i ja dostawałam uwagi (mimo tego, że mnie bardzo lubili i nigdy nie mieli zastrzeżeń), że mam second chary, a tutaj każdy ze staffu może sobie takową stworzyć. 

Ludzie powrócili, bo Gambiś dał 3k cashu za vote i ludzie przyszli potestować, wbiją sobie 200lvl i znów uciekną bo co będzie nowego do roboty? Chwyta się wszystkiego co może, ale jedno mnie cieszy - chociaż pieniążki mu się teraz nie zgadzają. :s

"Teraz Genesis dociąga do 200 osób online" skąd takie info? Na stronie jest napisana liczba graczy online Z OSTATNICH 24 GODZIN. Chodzisz po Juno i liczysz graczy, że wiesz ile ich jest? 

Opublikowano

Gambit jest chujowym adminem, nie chodzi mi o to ze zbanowal Monike itd ale o to ze nic sam zrobic nie umie. Wszystkie (zresztą zjebane) pomysły wymyslila heidi zjebal z tym ze 3k cashu za vote, no ja p******e. A co to server to tez jest zjebany, pvp nie zbalansowane, cien miota wszystkimi jak chce, sety dropia jak gowno jakies... jeszcze raz to napisze NIE POLECAM !

Ja tez rozjebalem mu TS xD

Gsał na sk i sie spytał czy to byłem Ja po krótkiej rozmowie wszystko sobie wyjaśniliśmy  :P Monice nie udało się niestety .  :D 3 raport się dotyczył reklamowania innego Servera, ss został tak ładnie przerobiony ze i moze i by dostał bana ale na SS był [GS]Diabo ! ohh nieeee xDD  i Tez sie nie udało ! xDD

h

i Moss nie obwiniaj Moniki, bo ona nic nie zrobila, to nie ona wysylala reporty, nie ona robila jakies ss wiec prosze cię zastanowi sie zanim cos napiszesz ....

Opublikowano

Gambit był dobrym kompanem do rozmów i walenia beki ze wszystkiego. Byłam w staffie i wiem, jak wyglądała jego 'ciężka praca' nad serwerem. Velo odszedł dużo wcześniej przede mną. Dlaczego? Bo Gambit zatracił się w swojej miłości do Heidi i kompletnie olewał wszystko i wszystkich. I dlatego zaczął sypać się Genesis, bo Heidi wolała spędzać czas w Rohanie. A skoro Heidi to i Gambit. Rozmawiałam z Velo jeszcze przed całą 'aferą' z banami (o której dowiedziałam się de facto jako ostatnia, a jestem tu obwiniana o jakieś przerabianie screenów, lel) i dokładnie mi opowiedział jak wygląda sytuacja i dlaczego on już w ogóle na Genesisa nie wchodzi. Co do samej afery z banami. Ja NIC nie przerabiałam, więc nie rozumiem dlaczego zasługi Alana przypisujecie mi. xD Ponadto Mariusz nie używał hacków na NS-ie (film, za który dostał bana), bo go wtedy nawet na tej postaci nie było, a osoba, która jej używała hacków nie miała. :) Prawda jest taka, że Gambit był zbyt stronniczy, a to już czyniło go niezbyt dobrym adminem.  

I jeszcze jedno. Nie zauważyłam, żeby ludzie z Vorms przychodzili na Genesisa. W ogóle, żeby tam ktokolwiek nowy się pojawiał. Gambit próbuje na milion sposobów ściągnąć ludzi z powrotem, ale to mu się nie uda. Nawet nowy serwer 'hard' mu w tym nie pomoże, bo ludzie którzy odeszli wcześniej przez jego zachowanie na pewno nie wrócą, a ci co odeszli przez jego zaniedbanie raczej nie zechcą tracić czasu na serwer, który pewnie i tak padnie. :)

Opublikowano

Hmm Velo odszedł? A widuję go codziennie na Genesis :)

Heidi tak samo, jest codziennie pod areną (nie afk) tak samo Gambit.

To jasne, że zawsze będziesz bronić swoich "przyjaciół" ( xD ), że nie używają hacków no ale niestety, prawda jest zupełnie inna.

Jakoś nie przeszkadzało Ci to, że jest stronniczy gdy byłaś modem i Cię bronił. Oj biedna zraniona Monika :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmm Velo odszedł? A widuję go codziennie na Genesis :)

Heidi tak samo, jest codziennie pod areną (nie afk) tak samo Gambit.

To jasne, że zawsze będziesz bronić swoich "przyjaciół" ( xD ), że nie używają hacków no ale niestety, prawda jest zupełnie inna.

Jakoś nie przeszkadzało Ci to, że jest stronniczy gdy byłaś modem i Cię bronił. Oj biedna zraniona Monika :3

Teraz Heidi wróciła, jak już serwer upadł, pozdro.

Dziewczynko nie wiesz, kto wtedy był na jego NS-ie, więc zamilcz, bo żal d*** ściska jak się czyta Twoje wypociny, które są gówno warte.

Nie przeszkadzało, co nie znaczy, że to popierałam. Z resztą gdyby zachowywał się jak NORMALNY admin to 3/4 serwera poleciałoby dawno z banami włącznie z całym Waszym Insane. Ale on nie banował ludzi, bo nikogo by już na serwerze nie było. Smuteczek.

P.S Zraniona to raczej Ty jesteś przez życie. ;)

Opublikowano

Teraz Heidi wróciła, jak już serwer upadł, pozdro.

Dziewczynko nie wiesz, kto wtedy był na jego NS-ie, więc zamilcz, bo żal d*** ściska jak się czyta Twoje wypociny, które są gówno warte.

Nie przeszkadzało, co nie znaczy, że to popierałam. Z resztą gdyby zachowywał się jak NORMALNY admin to 3/4 serwera poleciałoby dawno z banami włącznie z całym Waszym Insane. Ale on nie banował ludzi, bo nikogo by już na serwerze nie było. Smuteczek.

P.S Zraniona to raczej Ty jesteś przez życie. ;)

xD

Serwer upadł? Hmm... Ja tam jakoś cały czas jestem i działa więc nie wiem skąd masz takie informacje.

Nie wiem i jakoś mnie to nie interesuje :p Postać dostała bana za hacki, bo było to widać no niestety xD

Popierałaś to i to jeszcze jak :p Nigdy nie słyszałam/czytałam od Ciebie złego zdania na Gambita póki byłaś modem, tylko non stop lizałaś mu d*** jak reszta waszej gildii xD

Spoko jestem zraniona przez życie ale ja je przynajmniej mam ;)

Tak więc... Podsumowując, nie wypowiadaj się na temat Genesisa jeżeli tu nie grasz, bo gówno wiesz co się tam dzieje. A to, że wejdziesz czasem to nie znaczy, że wiesz od razu wszystko ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

xD

Serwer upadł? Hmm... Ja tam jakoś cały czas jestem i działa więc nie wiem skąd masz takie informacje.

Nie wiem i jakoś mnie to nie interesuje :P Postać dostała bana za hacki, bo było to widać no niestety xD

Popierałaś to i to jeszcze jak :P Nigdy nie słyszałam/czytałam od Ciebie złego zdania na Gambita póki byłaś modem, tylko non stop lizałaś mu d*** jak reszta waszej gildii xD

Spoko jestem zraniona przez życie ale ja je przynajmniej mam ;)

Tak więc... Podsumowując, nie wypowiadaj się na temat Genesisa jeżeli tu nie grasz, bo gówno wiesz co się tam dzieje. A to, że wejdziesz czasem to nie znaczy, że wiesz od razu wszystko ;)

Wiem o tym serwerze i zasadach jakie tam są więcej niż Ty, więc raczej Ty mogłabyś skończyć mielić ozorem skoro tak naprawdę NIC nie wiesz. W lizaniu dupy to niestety Tobie nikt nie dorówna. ;)

P.S Raczej życia nie masz, a przynajmniej jest ono bardzo nudne i nieudane skoro nieustannie wymyślasz jakieś bajeczki. xD

Opublikowano

Wiem o tym serwerze i zasadach jakie tam są więcej niż Ty, więc raczej Ty mogłabyś skończyć mielić ozorem skoro tak naprawdę NIC nie wiesz. W lizaniu dupy to niestety Tobie nikt nie dorówna. ;)

P.S Raczej życia nie masz, a przynajmniej jest ono bardzo nudne i nieudane skoro nieustannie wymyślasz jakieś bajeczki. xD

Potrafię stwierdzić co się tu dzieje bo widzę. Ludzi przybywa, nie dużo ale coraz więcej. Więc skończ gadać o tym, że serwer pada ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wtrącę się w dyskusję. Widziałam ten filmik, nie darzę Mariusza jakąś wielką przyjaźnią, ba, nawet chyba nie jest dla mnie kolegą... Ale jeżeli mam być OBIEKTYWNA

obiektywizm
1. «przedstawianie i ocenianie czegoś w sposób zgodny ze stanem faktycznym, niezależnie od własnych opinii, uczuć i interesów»

to na filmiku nie było widać żadnych hacków. To jest Night Shadow, on jest tam op i dlatego może zabijać szybciej niż inne postacie, w dodatku jak jeszcze haste działa na niego itd. 

Gambit zniszczył ten serwer, gra tam nie ma najmniejszego sensu... Te wszystkie sytuacje z DCS'ami odbijanymi na bugach, te wszystkie raporty które Gambit miał w głębokim poważaniu i te wszystkie słowa kierowane do niego na temat dodaniu nowych, atrakcyjnych rzeczy... Sam sobie na to zapracował, taniej by dla niego wyszło teraz zamknąć ten serwer, bo po tym całym vote za 3k jestem pewna, że nikt ani grosza nie załaduje. 

Trudno mi ocenić czy Heidi, czy Velo wchodzą bo tam nie gram, ale Tobie ufać też nie będę bo kilka postów wyżej napisałaś, że na Genesise jest "200 osób online"

Teraz Genesis dociąga do 200 osób online,

Co jest kompletną bzdurą, bo żadnego licznika osób online już na stronie nie ma, jest tylko ten z 24 ostatnich godzin. Więc równie dobrze mogłabyś zobaczyć Velo/Heidi raz na tydzień i już uznać, że wchodzą codziennie.

Opublikowano

Wiesz, kiedy nie wejdę to i ona i on są.

A co NS-a to się zgodzę, jest op i bije szybko, ale nie aż tak żeby zabić kogoś aż tak szybko ;) Nawet Epic nie bije tak szybko, a podobno jest najlepszym nsem na serwerze xD Dziwne? xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wiesz, kiedy nie wejdę to i ona i on są.

A co NS-a to się zgodzę, jest op i bije szybko, ale nie aż tak żeby zabić kogoś aż tak szybko ;) Nawet Epic nie bije tak szybko, a podobno jest najlepszym nsem na serwerze xD Dziwne? xD

Nie ma czegoś takiego jak "najlepszy ns na serwerze". Lol. 

Ja widziałam filmiki na których gracze bili znacznie szybciej, a banów nie dostawali. I to wcale nie było szybko, Ty chyba nie widziałaś zabijania ludzi ns'em na hackach czy bez animacji. o.O 

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "najlepszy ns na serwerze". Lol. 

Ja widziałam filmiki na których gracze bili znacznie szybciej, a banów nie dostawali. I to wcale nie było szybko, Ty chyba nie widziałaś zabijania ludzi ns'em na hackach czy bez animacji. o.O

Nie widziałam, bo nie gram nsem i nie gram z cziterami już xD

Chodziło o najmocniejszego nsa, którego jest ciężko zabić. I uwierz, co do nsów to jednak Epic gra nim najlepiej i nie bije tak szybko.

Według mnie NS i tytan powinni zostać znerfieni i to mocno. Bo taki assasin z nsem nie ma sznas o.O Postać bijąca 5xszybciej mająca stuny vs postać z mocnym skillem, wolniejszym, bez stuna xD Nie ma szans.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie widziałam, bo nie gram nsem i nie gram z cziterami już xD

Chodziło o najmocniejszego nsa, którego jest ciężko zabić. I uwierz, co do nsów to jednak Epic gra nim najlepiej i nie bije tak szybko.

Według mnie NS i tytan powinni zostać znerfieni i to mocno. Bo taki assasin z nsem nie ma sznas o.O Postać bijąca 5xszybciej mająca stuny vs postać z mocnym skillem, wolniejszym, bez stuna xD Nie ma szans.

Nie ma też czegoś takiego jak "najmocniejszy ns". Jeżeli ktoś gra dobrze, nie znaczy, że jest najmocniejszy. I nie wiem kto to Epic. ;) I trudno mi porównać jego skille, do skilli Mariusza.. ale wiem, że on nie grał na hackach wtedy. I nie piszę tego tak o, bo nie ma sensu nawet teraz kłamać bo i tak to jest pozamiatane. Gadaliśmy z tamtą osobą i wiemy, że niczego nie używała. ;) 

Tytan jest op teraz? Boże święty, jak to się stało. :O 

Opublikowano

To, że powiedział, że nie używał hacków nie znaczy że tak było naprawdę ;)

Tak, tytan jest teraz strasznie op, można powiedzieć nawet, że bardziej od cienia.

Gambit chciał chyba poprawić tytana bo nikt nim nie grał, ale trochę przesadził jak zwykle xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To, że powiedział, że nie używał hacków nie znaczy że tak było naprawdę ;)

Tak, tytan jest teraz strasznie op, można powiedzieć nawet, że bardziej od cienia.

Gambit chciał chyba poprawić tytana bo nikt nim nie grał, ale trochę przesadził jak zwykle xD

To, że Ty nie ufasz ludziom z którymi grasz i rozmawiasz praktycznie codziennie, nie znaczy że ja jestem taka sama. Po za tym umiem ocenić filmik OBIEKTYWNIE (definicję tego słowa przytoczyłam kilka postów wyżej). 

Jak zwykle Gambit nie umie zrobić niczego porządnie, i jak zwykle tego też nie naprawi. 

Opublikowano

Bo nie ufa się nikomu xD

Zapewne naprawiłby gdyby ktoś to zgłosił. Ale każdy zamiast zgłaszać leci robić tytana bo dobry. Ja poczekam aż ich się narobi wtedy zgłoszę, a tamci nie będą mogli sprzedać tych setów xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...