Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kumam tego Genesis mam all+20 set+wep full jewels 3x ubery i wing v2 full jewels oraz wszystkie potki tabletki itd 4 pasek aż xD ponad 290k HP i każdy mnie zabija za 2-3 razem a ja musze bić z 5min jednego typa czy ja mam coś zjebane czy co xD

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
  • Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie kumam tego Genesis mam all+20 set+wep full jewels 3x ubery i wing v2 full jewels oraz wszystkie potki tabletki itd 4 pasek aż xD ponad 290k HP i każdy mnie zabija za 2-3 razem a ja musze bić z 5min jednego typa czy ja mam coś zjebane czy co xD

Klasa?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Rycek [Palladyn]

Możliwe, że pasek mają/buffki konia/gildyjny/candle/red lucky... Lub rzucają się w kliku, a Ty tak szybko giniesz, że nie wiesz w ilu. ;)

Lub po prostu nie umiesz grać.

Opublikowano

Kurwa odezwała się Księżniczka z Bajki co potrafi grać ja pierdole chyba dziewczynko nie wiesz ile ja lat gram w LastChaos, i pierdoli że nie potrafie grać aż chuj mnie boli jak takie coś słysze Ciebie to jeszcze na swiecie nie było KSIEŻNICZKO!

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Używasz epic str/const potion i epic candle z IS? To w sumie podnosi atak o jakieś +/- 2k, więc to dużo. Niektórzy, a w sumie większość ma do tego buffy gildyjne. Poza tym ludzie używają medycynek (bo nie każdy ma przy sobie takiego fajnego klera, jak ja xD). Powodem może być też ping. Po prostu Ty wykonujesz skille wolniej.. 

Opublikowano

Zrobiles affi w eghea ? Tam daja te przedmioty o 5% wiecej ataku / magicznego ataku. To duzo jak masz 50k ataku to dostaniesz + 5k ataku

Tutaj 50k ataku masz z igni. :) 

A czy te przedmioty przypadkiem nie łączą się z red lucky? Też daje 5%... bo widzę, że każdy właśnie tego używa, a nie nic z affinity. 

Opublikowano

Zrobiles affi w eghea ? Tam daja te przedmioty o 5% wiecej ataku / magicznego ataku. To duzo jak masz 50k ataku to dostaniesz + 5k ataku

Chyba przy 50k ataku 5% to nie bedzie 5k ataku... 

5k ataku to przy 10%  :huh:

ubh6c.png
Opublikowano

Kurwa odezwała się Księżniczka z Bajki co potrafi grać ja pierdole chyba dziewczynko nie wiesz ile ja lat gram w LastChaos, i pierdoli że nie potrafie grać aż chuj mnie boli jak takie coś słysze Ciebie to jeszcze na swiecie nie było KSIEŻNICZKO!

Haha w tym momencie szacuję, że Twój wiek to maksymalnie 15 lat KSIĄŻE

Btw widać jednak coś nie potrafisz, bo ja bez affinity i skrzydeł potrafię zabić wykoxanych na arenie (gram rangerem)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Um, wydaje mi się, że te proszki na 5% są z Mazara... a Egeha są charmsy. 

Opublikowano

Um, wydaje mi się, że te proszki na 5% są z Mazara... a Egeha są charmsy. 

Nieee, w egeha :)

Chyba przy 50k ataku 5% to nie bedzie 5k ataku... 

5k ataku to przy 10%  :huh:

Dobra zwracam honor, zobacz o ktorej godzinie to pisalem ^^.

Ale tak czy siak, te 2.5k ataku / magicznego ataku przydaje sie :) "Grosz do grosza a bedzie kokosza"

Tutaj 50k ataku masz z igni.  :)

A czy te przedmioty przypadkiem nie łączą się z red lucky? Też daje 5%... bo widzę, że każdy właśnie tego używa, a nie nic z affinity. 

One wygladaja podobnie jak proszki ale maja jeszcze 1 obrazek na srodku a dookola niego wyglada jak proszek
1386175744-U112610.png
Opublikowano

One wygladaja podobnie jak proszki ale maja jeszcze 1 obrazek na srodku a dookola niego wyglada jak proszek

Wiem jak wyglądają, tylko stwierdzam fakt, że nikt tego nie używa za bardzo. ;)

Opublikowano

Wiem jak wyglądają, tylko stwierdzam fakt, że nikt tego nie używa za bardzo. ;)

Nikt tego nie uzywa, ale 5% ataku to sporo, te marne 5% moze sie wazyc w pojedynku pvp :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nikt tego nie uzywa, ale 5% ataku to sporo, te marne 5% moze sie wazyc w pojedynku pvp :)

Ale ja sugeruję cały czas, że po co robić to affinity, zużywając kilka milionów aff, żeby dostać itemka który i tak jest zbędny, bo łączy się z red lucky pounch którego można normalnie od graczy kupić :)

Opublikowano

Priorytetem jest to jaki masz ping. Coraz to więcej osób ma lepsze łącza i na arenie robi się ciężej. Czasami nawet bez Candle i Red Pouch zabijesz kogoś wykoxowanego. 

Masz mały ping to co zdziałasz na arenie. 

ubh6c.png
Opublikowano

Priorytetem jest to jaki masz ping. Coraz to więcej osób ma lepsze łącza i na arenie robi się ciężej. Czasami nawet bez Candle i Red Pouch zabijesz kogoś wykoxowanego. 

Masz mały ping to co zdziałasz na arenie. 

Albo jakich modów używasz. :p

Opublikowano

Dowiedziałam się, że Gambit ma urodziny jutro, czy wiadomo coś, że szykuje jakieś specjalne eventy z tej okazji? :D

Właśnie nic nie wiadomo. (: Trzeba czekać. :p

Opublikowano

Rozpisze ktoś dokładnie ten "jajowy" event u.u

Surprise eggs się otwiera i z nich lecą jakieś randomowe itemy.

Yellow, blue i pink trzeba mieć po 50 na jakiś tam cover.

Za gold eggs masz accki (coś podobnego do tych świątecznych). Też są bodajże trzy rodzaje. Jedno jajko = otwierasz i masz losowego accka.

Opublikowano

Surprise eggs się otwiera i z nich lecą jakieś randomowe itemy.

Yellow, blue i pink trzeba mieć po 50 na jakiś tam cover.

Za gold eggs masz accki (coś podobnego do tych świątecznych). Też są bodajże trzy rodzaje. Jedno jajko = otwierasz i masz losowego accka.

A Gold eggs skąd? Bo dropiłam 2h i nie uświadczyłam żadnego.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...