Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie dyskutować na tematy niezwiązane z grą, bo te "antywarny" dużo Wam nie dadzą. To jest ostatnie ostrzeżenie... Jeżeli ktoś kogoś zaczepia, ignorujcie... Proszę. >.>

@Boomwuayash A ja po prostu ostrzegam na przyszłość. 

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem chamska, żeby słać raporty ale jeżeli mnie kiedyś upominałaś za spam będąc modem powinnaś chyba też przestrzegać zasad ;)

# Ile kosztują MSy +20/+19? ;3

Będąc modem to była moja 'praca', więc chcąc nie chcąc musiałam to robić. Teraz modem nie jestem i mam gdzieś czy ktoś spamuje, czy nie. ;)

Ja po prostu pytam, czy lepiej expi się rangerem i ile kosztują msy -.-

+20 2kkk to wiem, a +19? -.-

Widuję po 1.6b, taka dość standardowa cena. Co do szelmy to nie wiem, bo nie expiłam jej, ale fakt faktem 70% szelm zmieniło się na łowców, więc coś w tym jest.

Opublikowano

+19 takie drogie? :O To sobie zarobię trochę.

Ja słyszałam, że rangerem expi się szybciej dlatego pytam, bo nie wiem ile w tym prawdy. Sprawdzę to ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Przecież ranger chyba tam ma słaby dmg w skilu więc nie wiem jakim cudem niby szybciej? bo co bo ma stuna w skilu xD?

Nie, bo teraz są dwa soule, jako buffy (wiedźmy i czarownicy) + obszary do Tomba. 

Opublikowano

Przecież ranger chyba tam ma słaby dmg w skilu więc nie wiem jakim cudem niby szybciej? bo co bo ma stuna w skilu xD?

Ale to jest Genesis xD Tu wszystko na odwrót xD

Czyli ten obszar mocniejszy od asska?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale to jest Genesis xD Tu wszystko na odwrót xD

Czyli ten obszar mocniejszy od asska?

Co racja to racja to jest Genesis nowy stan umysłu xD Wątpię że mocniejszy przecież nie ma w podstawie krytyka tak jak zamach

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale moim zdaniem ranger wbija o 20 % wiecej na platynie. Ten obszar assasina sprawdza sie tylko na początkowych mobach.

Opublikowano

Obszar assasina jest do kitu, ja biję deadline cały czas bo jest wygodniej i bynajmniej nie padne, bo stealer działa jak u rk gdy mam obydwa soule. A używając obszara padam na elite mobach więc coś w tym jest. Muszę sobie kuszę zmotać to się zmienię :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Sorc jest chyba najmocniejszy. Niby zniżyli skille jego, ale i tak jest nie do ubicia..

Nie prawda. Ja nie mam problemów, żeby zabić sorca (nie używając stone ani innych debuffów - skill na skill). :) Tak, robiłam pvp z niejednym sorcem. :P

I był patch:

Fixed/changed:

• Gunner Dark Arrow from 750 to 850 power
  • Gunner Arrow Storm 700 to 800 power
  • Sorc decrease power from 775 to 730
  • Tomb mobs modified
  • Tomb exp modified
  • Zoro c2 from npc doesn't give 10% speed
  • Nivas should give more exp
  • Epic PBI exp from x3 to x10
  • Normal PBI exp from x3 to x5
  • Titan Focus Eye from 200 to 500 power
  • HL Axe mastery from 95 to 100 power
  • HL Axe Crasher from 850 to 900 power
  • World bosses increase level to 240

Opublikowano

Dziwne, że gdy jest jeden sorc + 2 inne postacie w 1 pt rozwalają inne full party, gdzie są osoby raczej dobrze grające, tak bardzo naprawione xD

@PS słyszałam, że z wami gram? Huehuehuehuehuehue xD xD xD xD xD xD Beka w chuj.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dziwne, że gdy jest jeden sorc + 2 inne postacie w 1 pt rozwalają inne full party, gdzie są osoby raczej dobrze grające, tak bardzo naprawione xD

@PS słyszałam, że z wami gram? Huehuehuehuehuehue xD xD xD xD xD xD Beka w chuj.

No nie wiem. Zależy od ludzi i w sumie od szczęścia. A także od eq i koksu, jakie ma na sobie postać.

P.S Nie wiem od kogo. ;)

Opublikowano

Na Genesisie nudą wieje, weszłam na kanał 3 i nikogo nie ma, nie ma od kogo nowych setów kupować... ani esek, ani niczego. Więc raczej szybko tam nie zawitam. >.> Gambit dał dupy i teraz ma pusty serwer... Mógł zareagować wtedy, kiedy była jeszcze szansa na zatrzymanie graczy. 

Opublikowano

qwa a myslalem ze sobie wkoncu gdzies   zagram bo na vorms oczywiscie admin miesiac robi patch z  capem i  balancem... ale skoro nuda ,   upgrade 80%  i troche custom rzeczy napieprzyli o.O

Opublikowano

Mi tam na Genesisie dobrze. Fakt, że mało ludzi, ale czekam na update z ch2 jako War MPCforum. Jeżeli wtedy ludzi nie przybędzie to raczej serwer zdechnie, a nie chciałabym tego. >.<

Opublikowano

Mi tam na Genesisie dobrze. Fakt, że mało ludzi, ale czekam na update z ch2 jako War MPCforum. Jeżeli wtedy ludzi nie przybędzie to raczej serwer zdechnie, a nie chciałabym tego. >.<

Pff, i co to zmieni, skoro najbardziej wyczekiwany update z lvl cap tylko wbił kolejne gwoździe do trumny, to taki updacik z War MPCforum za dużo nie pomoże. 

Opublikowano

Pff, i co to zmieni, skoro najbardziej wyczekiwany update z lvl cap tylko wbił kolejne gwoździe do trumny, to taki updacik z War MPCforum za dużo nie pomoże. 

Gambit teraz bardzo ułatwił exp (mam na myśli patch z wczoraj), więc ci mniej ogarnięci, którzy tak płakali mają możliwość wbicia 200 w 10x krótszym czasie niż my. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...