Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co Kizu napisała to jakiś żart: 

http://forums.genesisgn.com/index.php?/topic/882-easter-events/#entry9533

Ale nie no, w ogóle jestem zdziwiona że 5,000 nie dali. Wydaje mi się, że na oślep rzucają te liczby bo wiedzą, że sami tego nie potrzebują i nie oni będą się tym 'martwić'. Gdyby robili to pod siebie to na pewno byłaby jakaś przynajmniej o połowę mniejsza liczba. Przecież te pink/yellow/blue lecą jak na lekarstwo... 

Dokładnie. Pisałam jej, żeby zrobili do wymiany, ale nie po 5k o.O

Fakt faktem, z reniferów też chyba trzeba było 5k uzbierać tych ticketów do accka, ale ludzie, to dropiło po 4 z jednego renifera, dodatkowo był quest na to! Monika jesteś wpływowa tam, mogłabyś im coś napisać zamiast przytakiwać grzecznie wszystkiemu co oni zrobią. Boisz się stracić moda za przeciwstawienie się? Bo zauważyłam, że chyba tak. Za każdym razem zgadzasz się z nimi chociaż niesłusznie... I bez urazy, piszę to, co myślę, jak zwykle.

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie. Pisałam jej, żeby zrobili do wymiany, ale nie po 5k o.O

Fakt faktem, z reniferów też chyba trzeba było 5k uzbierać tych ticketów do accka, ale ludzie, to dropiło po 4 z jednego renifera, dodatkowo był quest na to! Monika jesteś wpływowa tam, mogłabyś im coś napisać zamiast przytakiwać grzecznie wszystkiemu co oni zrobią. Boisz się stracić moda za przeciwstawienie się? Bo zauważyłam, że chyba tak. Za każdym razem zgadzasz się z nimi chociaż niesłusznie... I bez urazy, piszę to, co myślę, jak zwykle.

Nie boję się im przeciwstawić, bo robiłam to już nie raz, nie dwa. :p Dlaczego uważasz, że skoro się z czymś zgadzam to od razu znaczy, że boję się wyrazić swoje zdanie? Ja naprawdę uważam, że ten event jest okej, bo nie jest za łatwo. 

Opublikowano

Nie boję się im przeciwstawić, bo robiłam to już nie raz, nie dwa. :P Dlaczego uważasz, że skoro się z czymś zgadzam to od razu znaczy, że boję się wyrazić swoje zdanie? Ja naprawdę uważam, że ten event jest okej, bo nie jest za łatwo. 

Nie jest za łatwo, bo jest za trudno. Bez przesady, jakby te jajka dropiły z każdego mobka to okej, ale one lecą jak by chciały, a nie mogły.

Powinni albo zwiększyć drop tego, albo zmniejszyć ilość do 1 acc. Przecież nie każdy ten accek jest fajny, nie? Przesadzili.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Monika daje suty za obrone podczas bicia boss'a u.u

@Ile warte są uber'y i zbroje +16 best b6 6/7 jawele? (dla każdej klasy każdy wep, bo mam ^^)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Monika daje suty za obrone podczas bicia boss'a u.u

@Ile warte są uber'y i zbroje +16 best b6 6/7 jawele? (dla każdej klasy każdy wep, bo mam ^^)

Zdaje się, że pytałaś o to wczoraj, ale nie napisałaś do mnie. xD Ubery widziałam dzisiaj już po 900kk. Zbroje to ceny +/- 1.5b za part z jewelami +16.

P.S Moja szelma jest zajebista. :3

2wozrwz.png

Opublikowano

Podobno jak się dropi te jajka, to wystarczy eska dropa +lucky scroll + random booster i leci ładnie. Ktoś taką kombinację testował?

Ja. I rzeczywiście leci lepiej. (:

Opublikowano

Fajnie, zmienili te bossy, że respią się co 30 minut a drop rate jest taki sam... A ludzie już sobie acków nawyrabiali. :x 

edit: I fajnie, że za te jajka po 500 sztuk co trzeba wydropić dostaje się złote jajko (z których może wylecieć shit jak np. silence czy defense)... Ktoś mi mówił co innego. A żeby to wszystko zebrać potrzeba z 6h (tak, dropiłam 3h i wydropiłam NIECAŁE 250 z każdego rodzaju.) 

Opublikowano

Podobno jak się dropi te jajka, to wystarczy eska dropa +lucky scroll + random booster i leci ładnie. Ktoś taką kombinację testował?

Jakoś mi leci tak samo z takim połączeniem. Raczej to na to nie wpływa, chyba, że ja naprawdę mam jakiegoś pecha życiowego co do dropu.

Monice wszystko ładnie, pięknie zawsze dropi a innym nie :p

To samo z bestami, Monika pisała, że tego dropi uhuhu, ja jakoś na 2-3 plecaki mam 1 best i nie da się z tego "wyżyć". I z jajkami jest to samo, jej leci masakrycznie dużo a mi mało, dziwne?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jakoś mi leci tak samo z takim połączeniem. Raczej to na to nie wpływa, chyba, że ja naprawdę mam jakiegoś pecha życiowego co do dropu.

Monice wszystko ładnie, pięknie zawsze dropi a innym nie :P

To samo z bestami, Monika pisała, że tego dropi uhuhu, ja jakoś na 2-3 plecaki mam 1 best i nie da się z tego "wyżyć". I z jajkami jest to samo, jej leci masakrycznie dużo a mi mało, dziwne?

Jeżeli Twoje 'plecaki' to 20 miejsc na krzyż to nie ma co się dziwić. Mi na 50 miejsc potrafiło wlecieć około czterech bestów... Oczywiście trzeba mieć szczęście. Z tymi jajkami to wychodzi około 250 jajkuf na trzy godziny. :x

Opublikowano

Jeżeli Twoje 'plecaki' to 20 miejsc na krzyż to nie ma co się dziwić. Mi na 50 miejsc potrafiło wlecieć około czterech bestów... Oczywiście trzeba mieć szczęście. Z tymi jajkami to wychodzi około 250 jajkuf na trzy godziny. :x

Moje "plecaki" to 3 w stu procentach puste zakładki w ekwipunku.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Myślicie że jako graczy, który " powraca " do tej gry, poradzę sobie ? Mało ogarniałem wcześniej i na privach nie grałem :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Myślicie że jako graczy, który " powraca " do tej gry, poradzę sobie ? Mało ogarniałem wcześniej i na privach nie grałem :)

Jasne. Tylko znajdź sobie towarzystwo do grania, bo tutaj na serwerze samemu ciężko niekiedy coś zdziałać. 

Opublikowano

Jasne. Tylko znajdź sobie towarzystwo do grania, bo tutaj na serwerze samemu ciężko niekiedy coś zdziałać. 

rotfl, pk'uje wszystko co się rusza a gram sama xD Więc można bez ^^

4ever alone <3

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

rotfl, pk'uje wszystko co się rusza a gram sama xD Więc można bez ^^

4ever alone <3

No dobrze, ale Ty jesteś cały czas na bieżąco, a kolega napisał, że 'powraca', więc może nie ogarnąć wszystkiego. Zwłaszcza na privie, gdzie jest wiele rzeczy pozmienianych. :)

Opublikowano

No dobrze, ale Ty jesteś cały czas na bieżąco, a kolega napisał, że 'powraca', więc może nie ogarnąć wszystkiego. Zwłaszcza na privie, gdzie jest wiele rzeczy pozmienianych. :)

kilka is wraz ze mną powróciły do LC, przy małej pomocy (na prawde małej) i wszystko znów ogarnia... I nie nie jestem na bieżąco bo nie grałam sporo czasu ^^

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Można ogarnąć samemu, bez problemu. Ta gra nie jest taka skomplikowana, a przede wszystkim ten serwer.

Owszem nie jest, ale gracz raczej się sam nie domyśli skąd co brać, lepiej jest popytać, nie? Po co się męczyć i samemu wszystkie informacje szukać. 

Opublikowano

Owszem nie jest, ale gracz raczej się sam nie domyśli skąd co brać, lepiej jest popytać, nie? Po co się męczyć i samemu wszystkie informacje szukać. 

Zawsze jest czat serwerowy, zwykle odpowiadają na pytania. Ja gdy zauważę, to zawsze.

Ale fakt, znaleźć gildię to lepszy pomysł bo ma się kogoś pod ręką zawsze. 

@p4w6i4 Są polskie gildie więc chyba z tym nie powinno być problemu, chociaż stanowczo odradzam Ci gildię APOKALIPSA :) Zauważałam, że mają przerąbane od większości gildii na serwie, plus jedna z największych gildii też bardzo ich nie lubi :P

Bardziej Ci polecam poszukać gildii mieszanej, gdzie jest dużo polaków, lub zapraszam do nas, do gildii NocnaFuria :)

Domi Domi !!! Szykuj się bo niedługo zawitam do was ^^

To jak będziesz, to ja jestem na ch4 póki co :P Chociaż za chwilę idę pograć w CA więc kieruj się do Darii albo Kamila, oni zwykle są ch4/ch3 :>

k1hvCVp.gif

Opublikowano

na mpc masz 4-5 TuT'ów, + full na forum genesis'a

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...