Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 5b chodzą. Tak +/-.

Dramatyzujecie. Ja mam już komplet acc na szelmę. Jeszcze tylko na klera. Jezu, ale naprawdę zamiast narzekać to byście chociaż spróbowały. o.O Aga siedzisz po nocach na kompie to masz dużo czasu, żeby dropić. (:

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja próbowałam i jakoś mi to nic nie dało, jak już pisałam, przychodzą i ksują czyli drop zerowy. A ja jednak sama bije go dosyć długo nawet na pasku więc dla mnie nie ma szans zdobyć ich.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Lol, to Wy musicie mieć wyjątkowego pecha, serio... ja wczoraj dropiłam przeszło 2h i nikt nawet na spot nie przyszedł, a lataliśmy na 2 bossy. Dzisiaj rano też poszłam i nic. Po południu dropiłam i też nikt nas nie pk-ował. Jedynie my wpadaliśmy na spot, jak znaleźliśmy BSZ. xD

Opublikowano

Lol, to Wy musicie mieć wyjątkowego pecha, serio... ja wczoraj dropiłam przeszło 2h i nikt nawet na spot nie przyszedł, a lataliśmy na 2 bossy. Dzisiaj rano też poszłam i nic. Po południu dropiłam i też nikt nas nie pk-ował. Jedynie my wpadaliśmy na spot, jak znaleźliśmy BSZ. xD

bo miałam dobry humor? Dlatego dałam Ci spokojnie dropić ^^ Oraz boją się ludzi z administracji (debile, bo Gambitz'a można zbesztać a ten nic Ci nie zrobi...

)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

słabsze niż za 150 genesis tiket'ów

Głupoty gadasz. Dla kleryka czy innej postaci defensywnej, która potrzebuje unikania tytuły za boss tokeny są lepsze. 

Opublikowano

Głupoty gadasz. Dla kleryka czy innej postaci defensywnej, która potrzebuje unikania tytuły za boss tokeny są lepsze. 

wątpie by Domi grała klerem lub elementem... a hr ma mniej

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Pewnie z 20kkk+

Dla mnie też jest to beznadzieja, tacy idioci z BSZ biegają na każdym kanale, na kanałach pvp zabijają wszystkich a na non-pvp sksują bossa i chuja Ci poleci.

I tacy właśnie "gracze" będą mieć acc, będą kosić resztę bo nie zdążą tego zrobić + rynek się załamie przy takich cenach o.O

Obczaiłam, ceny są po 2-6b (zależy które accki) więc jest ok.

No ja próbowałam i jakoś mi to nic nie dało, jak już pisałam, przychodzą i ksują czyli drop zerowy. A ja jednak sama bije go dosyć długo nawet na pasku więc dla mnie nie ma szans zdobyć ich.

Te bossy padają dosyć długo, a w dodatku jak ktoś tyknie chociaż leciutko to idb nie schodzi. Ponadto jajka wypadają raz na ruski rok, cały czas ktoś się kręci i czeka żeby pk włączyć, a po nocach jest to samo.

Opublikowano

Obczaiłam, ceny są po 2-6b (zależy które accki) więc jest ok.

Te bossy padają dosyć długo, a w dodatku jak ktoś tyknie chociaż leciutko to idb nie schodzi. Ponadto jajka wypadają raz na ruski rok, cały czas ktoś się kręci i czeka żeby pk włączyć, a po nocach jest to samo.

Z random boosterem leci lepiej. 

#potwierdzoneinfo

Opublikowano

To co Kizu napisała to jakiś żart: 

http://forums.genesisgn.com/index.php?/topic/882-easter-events/#entry9533

Ale nie no, w ogóle jestem zdziwiona że 5,000 nie dali. Wydaje mi się, że na oślep rzucają te liczby bo wiedzą, że sami tego nie potrzebują i nie oni będą się tym 'martwić'. Gdyby robili to pod siebie to na pewno byłaby jakaś przynajmniej o połowę mniejsza liczba. Przecież te pink/yellow/blue lecą jak na lekarstwo... 

Opublikowano

To co Kizu napisała to jakiś żart: 

http://forums.genesisgn.com/index.php?/topic/882-easter-events/#entry9533

Ale nie no, w ogóle jestem zdziwiona że 5,000 nie dali. Wydaje mi się, że na oślep rzucają te liczby bo wiedzą, że sami tego nie potrzebują i nie oni będą się tym 'martwić'. Gdyby robili to pod siebie to na pewno byłaby jakaś przynajmniej o połowę mniejsza liczba. Przecież te pink/yellow/blue lecą jak na lekarstwo... 

Rozumiem , że ten pomysł żeby tyle wydropić  na 1 z 9 acc to zawdzięczamy jej...  :huh:

@ Bosy w Procku co 30 min się respią ?

ubh6c.png
Opublikowano

Wszystko pięknie, cudownie w 1h da rade wydropić te 1,6k jajek, ale... os bijąca boss'a ma 12 szans (zwykle wypada min 3 z 12) na złote jajeczko a Ci co dropią normalnie tylko 1 100% szanse....

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...