Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem. Zależy od ludzi i w sumie od szczęścia. A także od eq i koksu, jakie ma na sobie postać.

P.S Nie wiem od kogo. ;)

Nie wiem, czy to Ty czy Mariusz wypisujecie / wygadujecie takie rzeczy, ale takie właśnie doszły mnie słuchy i nie piszę tego by wywołać jakieś kłótnie tylko aby to wyjaśnić. Bo nie życzę sobie aby pisano o mnie takie rzeczy xD 

Na Genesisie nudą wieje, weszłam na kanał 3 i nikogo nie ma, nie ma od kogo nowych setów kupować... ani esek, ani niczego. Więc raczej szybko tam nie zawitam. >.> Gambit dał dupy i teraz ma pusty serwer... Mógł zareagować wtedy, kiedy była jeszcze szansa na zatrzymanie graczy. 

Gambit teraz robi to, co mu piszą gracze, aby ich nie stracić do końca. Bo gdyby serwer padł nie miał by kaski na new game :3 Nawet zauważyłam, że głosując za cash nie głosuje się na Genesis LC tylko na Genesis Rohan ;)

Gambit teraz bardzo ułatwił exp (mam na myśli patch z wczoraj), więc ci mniej ogarnięci, którzy tak płakali mają możliwość wbicia 200 w 10x krótszym czasie niż my. 

To, że Ci mniej ogarnięci wbiją 200 dużo im nie da, bo jeżeli nie są ogarnięci to nie zdobędą setu, broni i nie poradzą sobie na arenie.

Fakt faktem mi się spodobało expienie wcześniejsze, bardzo fajnie się biło. Dzienne questy na expa + ten z kolekcją i miało się jakieś 80% (?), a resztę wbijało się w międzyczasie robiąc te questy. Teraz za elitki leci po 0,26% na 196 lvlu. Po prostu Gambit na siłę próbuje utrzymać serwer...

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gambit teraz bardzo ułatwił exp (mam na myśli patch z wczoraj), więc ci mniej ogarnięci, którzy tak płakali mają możliwość wbicia 200 w 10x krótszym czasie niż my. 

Tzn, co się konkretnie zmieniło z tym expem? W ile można teraz tego capa wrzucić? 

Opublikowano

hyh jak tak łatwo jest teraz na genesis to nie pobieram szkoda moch 5h pobierania aby w 10h wbić cap ;)

Podobno przed tym update można było cap z 185 do 200 wbić w ciągu 10h, ale trzeba było mieć na to środki (eski). ^^ I się męczyć w Tombie... A ja wolę szybki exp, więcej zabawy... a nie męczarnie. :x 

Opublikowano

Gdyby nie było tam tylu ludzi to by nie były męczarnie xD W godzinach porannych biło się tam fajnie, wystarczy mieć soule i jazda ;3

Teraz zmniejszył expa do wbicia, dostałam level za free o.O Wczoraj miałam 20% dzisiaj 100% xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie wiem, czy to Ty czy Mariusz wypisujecie / wygadujecie takie rzeczy, ale takie właśnie doszły mnie słuchy i nie piszę tego by wywołać jakieś kłótnie tylko aby to wyjaśnić. Bo nie życzę sobie aby pisano o mnie takie rzeczy xD

Um, ja na pewno nic takiego nie mówiłam, bo sama nie chciałabym w ogóle o czymś takim słyszeć, lol. Mariusz raczej też nic nie gadał, bo ma raczej ciekawsze zajęcia niż plotkowanie. Radziłabym Ci się rozejrzeć w swoim towarzystwie, gdzie jest naprawdę wiele fałszywych osób. Może oni pod Tobą dołki kopią? ;>

Gdyby nie było tam tylu ludzi to by nie były męczarnie xD W godzinach porannych biło się tam fajnie, wystarczy mieć soule i jazda ;3

Teraz zmniejszył expa do wbicia, dostałam level za free o.O Wczoraj miałam 20% dzisiaj 100% xD

Nooo, to jest dziwne, bo na uzdro mi się zrobiło 100%, a na czarce dalej mam 2. :D

Opublikowano

Raczej fałszywych bym u was szukała i nikt nie wymyślił by czegoś tak obrażającego sobie xD Bo to się równa z życzeniem śmierci komuś, ale z tego co ostatnio widziałam to Mariusz jest do tego zdolny, więc obstawiam, że to on. Poza tym, nie broń go bo nie jesteś wszechwiedząca i nie wiesz co i z kim pisze na szepcie, a to, że mówi Ci większość rzeczy nie oznacza, że mówi wszystko ;) A tyle co go znam, to wiem, że lubi sobie naopowiadać o kimś różnych rzeczy dookoła, nawet gdyby nie miałoby to jakiegoś większego skutku. 

Gambit po prostu zmniejszył expa potrzebnego do levela, zamiast zwiększać exp. Bo gdyby zwiększył exp w Tombie każdy robiłby plvl swoim postaciom tam, i dlatego jeśli miałaś ileś tam % wskoczyło Ci do 100%. Widocznie na magu nie miałaś zbyt dużo %

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ooo nia ja nie umim? JA NIE UMIM??????? ok ide wbic 200 i cie zajebac xD

Czekam, kochanie :* Tylko wiesz, nie będę żyć wiecznie, pamiętaj o tym xD

Expi się dosyć ciężko, przede wszystkim na początku gdy moby leją jak oszalałe xD Później z górki :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na gołe klaty !  <3

A co do servera to nie polecam, kiedys było fajnie. teraz trzy sklepy w juno i nic wiecej.

Jeszcze raz nie polecam:)

3 sklepu w juno Chyba o godz: 02:00  

Polecam każdemu serwer super ekipa fajna zabawa :)  Jeszcze raz polecam ^^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na Vorms gra sporo osób, ale serwer jest nudny. Jak się zdobędzie wszystko to się nudzi. Dlatego Genesis jest lepsze, bo jest co robić.

Opublikowano

hyh jak tak łatwo jest teraz na genesis to nie pobieram szkoda moch 5h pobierania aby w 10h wbić cap  ;)

Masz problem zrób postać dojdź do gildii poproś o bloka i exp bez koksu na sucho na bloku 

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktos chce sie pobawic na tym serwerze to zapraszam. Gambit wiele pozmienial fo fun teraz bo zamyka ten serwer. Jak zwykle ma juz nowa wizje nastepnego serwera. Co za koles hehe.

Opublikowano

Nie zamyka? Robi drugi oddzielny serwer, ten, który teraz jest będzie i POZOSTANIE OTWARTY, będzie serwerem 4fun, a drugi, który ma wprowadzić w przyszłym miesiącu, będzie serwerem hard. Nie wiem, kto Ci takich głupot naopowiadał, że ma zamykać ten serwer :) Zwyczajnie mu się to nie opłaca, bo każdy będzie mógł sobie wybrać czy chce grać 4fun czy hard. Wszystko z tego serwera pozostanie na tym serwerze (postacie, itemy, etc), będzie na nim się dostawać za vote codziennie 3k cash + już podwyższony cash za czas online (50 za 10min chyba). 

Więc Gambit wziął się w końcu za robotę :)
Poza tym dodam, że w ostatnim patchu dodał w końcu Juno pvp, gdzie można lać się wszędzie poza miejscem respa (channel 2), channel 1 też jest pvp ale nie uruchamia się automatycznie i w mieście też go nie uruchomisz. Dodał także NPC z setami/wepami na 200lvl, więc to będzie na prawdę serwer 4fun :)

Drugi serwer ma być trudniejszy ale nie wiem o nim zbyt wiele.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

On sam nie wie co pisze bo w  1 posie pisal co innego a pozniej co inneg.

Hi guys, so what I had in mind was not going to work out in one way or another, I did not want to end up with 2 separate servers so here is the future plan755261403962085470332.png and what we are working on at the moment, You can be pissed after you read the statement below!

So the current server of LC is going down

Sam to pisal nie ja wymislilem . A ze zmienia ciagle zdanie jak baba w ciazy to nie moja wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...