Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Gold eggs skąd? Bo dropiłam 2h i nie uświadczyłam żadnego.

Coś słyszałem, że z nowych mobków, ale tego nie jestem pewien. Podobno pod Prokion Temple jest jeden.

zSCFQrN.png

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Gold eggs skąd? Bo dropiłam 2h i nie uświadczyłam żadnego.

Z bossa, który jest tam na spocie, gdzie normalnie były orki. Koło schodów, przed wejściem na balkony. :p

Opublikowano

Coś słyszałem, że z nowych mobków, ale tego nie jestem pewien. Podobno pod Prokion Temple jest jeden.

Nowe mobki są w Prokion i żaden złotych jajek nie dropi. Może boss, a jeśli tak to naprawdę event klapa, bo nie dość, że mocny w ciul, to teraz jak go biłam sobie to podbiegły 2 osoby, sksuły i nic nie dropło. Hehe żenada.

@Miyoshi czyli tak jak myślałam, kolejny nieudany event Gambita.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nowe mobki są w Prokion i żaden złotych jajek nie dropi. Może boss, a jeśli tak to naprawdę event klapa, bo nie dość, że mocny w ciul, to teraz jak go biłam sobie to podbiegły 2 osoby, sksuły i nic nie dropło. Hehe żenada.

@Miyoshi czyli tak jak myślałam, kolejny nieudany event Gambita.

Ten boss nie jest taki mocny. On po prostu ma dużo HP. (: Mi się tam event podoba. Mam już jednego accka. Jeszcze 2 na szelmę, 3 na uzdro. xD

Opublikowano

Moim zdaniem ten event też jest do kitu, o te bossy trzeba się lać z każdym bo są tylko cztery na cały serwer... na około 300 graczy. 

8 os na PK broniących i 1 bijąca xD:D  MeGusta

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Czemu mam Disc. jak wchodzę do gry przez mutli ? 

Jeżeli ktoś zna odp , chętnie proszę o pomoc :D

ubh6c.png
Opublikowano

8 os na PK broniących i 1 bijąca xD:D  MeGusta

Bloodsportz tak fajnie spierdala po całym Procyon. xDDD 

Czemu mam Disc. jak wchodzę do gry przez mutli ? 

Jeżeli ktoś zna odp , chętnie proszę o pomoc :D

Nie wiem, ale nie tylko Ty masz DC. Ogólnie pobierz ostatniego manual patcha i podmień w Data i Bin.

Moim zdaniem ten event też jest do kitu, o te bossy trzeba się lać z każdym bo są tylko cztery na cały serwer... na około 300 graczy. 

Minus jest jedynie taki, że już na pewno są 4 rodzaje accków, a podejrzewam, że jest z 6. :x Ciężko będzie trafić akurat te, które się chce mieć.

Opublikowano

A patchować grę czy wgrać ten ostatni działający patch, tzn nie ten dzisiejszy tylko poprzedni.

ubh6c.png
Opublikowano

Q1. Jakie Accki wypadają

Q2. Ile trzeba mieć jajecek na złote jajo // kostium

Q3. Czy z jajecek wypadają same shit items ? (na 110 jajecek WOW 1 karta przemiany mounta [serduszko na dupie] Wow, szau uszanowanko wow.

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Q1. Jakie Accki wypadają

Q2. Ile trzeba mieć jajecek na złote jajo // kostium

Q3. Czy z jajecek wypadają same shit items ? (na 110 jajecek WOW 1 karta przemiany mounta [serduszko na dupie] Wow, szau uszanowanko wow.

1. Różne. No są takie, jak ubery tylko ze stun/stone/silence resis (w zależności od accka jedna wartość wynosi 15%), są w atak (celka + unikanie + atak 360 + po 10% resista), są w celność i nie wiem jakie jeszcze, bo tylko tyle widziałam. :p

2. Złote jaja dropią z bossów w Procyon (boss jest tam, gdzie się spotkałyśmy pierwszy raz na spocie, pod balkonami).

3. Tak.

Opublikowano

1. Różne. No są takie, jak ubery tylko ze stun/stone/silence resis (w zależności od accka jedna wartość wynosi 15%), są w atak (celka + unikanie + atak 360 + po 10% resista), są w celność i nie wiem jakie jeszcze, bo tylko tyle widziałam. :P

2. Złote jaja dropią z bossów w Procyon (boss jest tam, gdzie się spotkałyśmy pierwszy raz na spocie, pod balkonami).

3. Tak.

Na forum genesis ktoś napisał, że pisanki można wymienić na złote jaja..... tyle, ze ile potrzeba ich mieć aby wymienić

Mogliby dodać jeszcze 3'ciego boss'a (przecie identyczne miejsce drugiego bossa jest też w innym przepięknym pokoju z prok) u.u

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Na forum genesis ktoś napisał, że pisanki można wymienić na złote jaja..... tyle, ze ile potrzeba ich mieć aby wymienić

Mogliby dodać jeszcze 3'ciego boss'a (przecie identyczne miejsce drugiego bossa jest też w innym przepięknym pokoju z prok) u.u

Hm... a tego to nie wiedziałam. Chociaż fakt faktem byłoby dobrze jakby dało się wymieniać. :x

http://grabilla.com/04414-e1de8432-2622-417a-a76e-f25ee6d3137f.html

9 ringów jest. -.-"

Opublikowano

Hey ;)

Czy komuś jeszcze nie działa strona Genesis LC ?

Mi akurat działa, ale też zdarzało się, że były problemy. Prawdopodobnie coś Ci blokuje adres ich strony lub coś robią. ;p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tzn od godziny wyskakuje 502 Bad Gateway po 10 min znika na 5 min  znowu sie pojawia i znowu znika

Skontaktuj się z Gambitem, podając mu Twoje IP. Może namierzy, w czym jest problem. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Damian, wiem, że chcesz pomóc, ale nie grasz na Genesisie, nie masz pojęcia co się dzieje, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd... Strona nie działa, bo był jakiś bug z vote i ludzie sobie najebali od cholery cashu. Teraz już działa.

P.S Odpisz na gg.

Opublikowano

Spoko, tylko, że ja właśnie takie problemy miewałem, więc podejrzewałem, że może o to samo chodzić.

Wgl... Mam prośbę co do eventu wielkanocnego.. Da mi ktoś SS-a tych nowych bossów.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Spoko, tylko, że ja właśnie takie problemy miewałem, więc podejrzewałem, że może o to samo chodzić.

Wgl... Mam prośbę co do eventu wielkanocnego.. Da mi ktoś SS-a tych nowych bossów.

One wyglądają jak te mobki z Kapeli z drugiego piętra. Jeden taki zwykły srebrny, a drugi czerwony. xD

Opublikowano

One wyglądają jak te mobki z Kapeli z drugiego piętra. Jeden taki zwykły srebrny, a drugi czerwony. xD

Mhm, a to ciekawe, bo w cliencie jest również coś takiego :D

1398000383-U922683.png1398000412-U922683.png

zSCFQrN.png

Opublikowano

Pewnie z 20kkk+

Dla mnie też jest to beznadzieja, tacy idioci z BSZ biegają na każdym kanale, na kanałach pvp zabijają wszystkich a na non-pvp sksują bossa i chuja Ci poleci.

I tacy właśnie "gracze" będą mieć acc, będą kosić resztę bo nie zdążą tego zrobić + rynek się załamie przy takich cenach o.O

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...