Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie ufa się nikomu xD

Zapewne naprawiłby gdyby ktoś to zgłosił. Ale każdy zamiast zgłaszać leci robić tytana bo dobry. Ja poczekam aż ich się narobi wtedy zgłoszę, a tamci nie będą mogli sprzedać tych setów xD

Jak się jest samemu w życiu to się nikomu nie ufa.

Uważasz, że Gambit jest ślepy? Szczególnie (podobno!) siedząc często w grze? ;)

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie przekładam gry na życie jak wy xD

Jest w grze, ale nie sądzę by 24h siedział i patrzył co się dzieje na arenie ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Kłócicie się ciągle o tą grę jakbyście świata poza nią nie widzieli. ^^

Opłaca się zacząć grę na Rohanie? Bo widzę, że tu coraz gorsze opinie o Gambicie macie.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Kłócicie się ciągle o tą grę jakbyście świata poza nią nie widzieli. ^^

Opłaca się zacząć grę na Rohanie? Bo widzę, że tu coraz gorsze opinie o Gambicie macie.

Coś trzeba zrobić z wolnym czasem, nie? xD

A grałaś kiedykolwiek w te grę? Podobno tam jest teraz tak jak kiedyś na Genesis, bajkowo xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie ale szukam sobie zajęcia. :P Genesis jako serwer dla zabawy jest teraz fajny ale dosłownie na pięć minut niestety. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Ja nie przekładam gry na życie jak wy xD

Jest w grze, ale nie sądzę by 24h siedział i patrzył co się dzieje na arenie ;)

Znów jakieś oskarżenie niepoparte argumentami, po co to robisz? ;)

Uważasz, że jest na tyle głupi i ślepy że nie wie, co się u niego na serwerze dzieje? O nsie widział chyba pierwszego dnia. ;) A nic z tym nie zrobił do teraz, czemu go tak bronisz teraz cały czas? Trudno jest Ci przyznać komuś innemu rację? Jestem w 100% pewna, że wie o tym tytanie, ale jest zbyt leniwy żeby coś zrobić - jak z nsem. 

Opublikowano

Dominika nie mów ze ludzi przychodzą, raczej odchodzą. Wchodzę co 24h na stronę gry i 2 dni temu było 324 wczoraj 301 dzisiaj jest 291(licznik pokazuje zalogowanych graczy w ciągu ostaniach 24h). Większość tych graczy są to multi konta bo jak wiadomo mr. Gambit zjebał(jak zwykle) i chcąc ratować serwer zamienił go w serwer PVP, wiec dal 50 cash za 5 min i 3k cash za vote, Nie jaki Dominik(chyba) ma 3 konta albo cztery szelme ns rycka, jak grałem na serwerze te 3 postacie były cały czas online. Duża część graczy tak robi, logują po 3-4 konta i cash leci. Na serwerze gra teraz około 90-110 graczy i nie więcej.

Proszę się nie sapać ze nie gram to nie wiem, po to jest to forum ...

Opublikowano

Dominika, to co Ty bredzisz to już naprawdę żenada. Bronisz Gambita mimo, że wiesz jaki on jest. O NS-ie mówiliśmy mu X razy. Zarówno na czacie staffu, jak i ludzie w grze/na forum, a on to zlał. To samo będzie teraz. Poza tym nie dziwię się, że on nie ogarnia skoro ma dwie gry + pracuje nad trzecią. Lepiej byloby jakby zajął się jednym serwerem, a dobrze, niż robił kilka, a każdy do dupy. Dopóki miał tylko Genesisa, a w staffie były takie osoby jak Brogax czy Luffy to wszystko się kupy trzymało. I naprawdę skończ sama siebie oszukiwać, że ten serwer jeszcze kiedykolwiek stanie na nogi.

Opublikowano

Bronie go bo pomimo tego, ze zabiera sie do wszystkiego dlugo to to robi. Sorca w koncu naprawil ;)
A co do serwa to poczekamy, zobaczymy. Mi sie tu gra dobrze i nie potrzebuje chodow u admina czy hackow zeby tu grac ;)

@Poza tym dodam cytat: "serwer będzie działać nawet gdy będzie grać na nim jedna osoba." - to są słowa Gambita. Jemu akurat nigdy nie zależało na kasie ;) Może czasem tak to wyglądało i sama to pisałam, że poczuł przypływ kasy ale teraz nie ma zarobku z LC i jakoś trzyma ten serwer :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bronie go bo pomimo tego, ze zabiera sie do wszystkiego dlugo to to robi. Sorca w koncu naprawil ;)

A co do serwa to poczekamy, zobaczymy. Mi sie tu gra dobrze i nie potrzebuje chodow u admina czy hackow zeby tu grac ;)

@Poza tym dodam cytat: "serwer będzie działać nawet gdy będzie grać na nim jedna osoba." - to są słowa Gambita. Jemu akurat nigdy nie zależało na kasie ;) Może czasem tak to wyglądało i sama to pisałam, że poczuł przypływ kasy ale teraz nie ma zarobku z LC i jakoś trzyma ten serwer :)

A co było z sorkiem nie tak? I kiedy? xD

Uważasz, że będzie mu się chciało trzymać serwer dla grupki ludzi? Kiedyś mu się kasa skończy. ;) 

Opublikowano

Każdy serwer kiedyś upada. A kasa mu się skończy jak Rohan przestanie przynosić zyski.

A sorc swego czasu był nie do ubicia xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Każdy serwer kiedyś upada. A kasa mu się skończy jak Rohan przestanie przynosić zyski.

A sorc swego czasu był nie do ubicia xD

Nie pamiętam.

A uważasz, że Rohan nie kosztuje? ^^ I jego kolejny serwer który ma zamiar otworzyć? Genesis będzie zamknięty tak czy siak z powodu braku graczy lub braku chęci. ;)

Opublikowano

Jak już pisałam wyżej, każdy serwer kiedyś upadnie xD

Zmieniłaś coś tok myślenia, bo raptem parę postów temu utrzymywałaś, że na Genesisa wracają ludzie i na pewno nie upadnie. :>

Opublikowano

Ty widze nie myslisz xD zawsze bylam przekonania ze kazdy upadnie. A genesis poki co nie padnie, bo jednak ktos na nim gra. Pomysl czasem :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Shadow padł nie dlatego, że ludzie przestali grać xD To chyba zły przykład.

Póki co, ludzie którzy mają tutaj dużo nie zostawią tego serwera. Tak samo jest z Destiny, osoby mające tam sporo dalej tam grają pomimo, że serwer się posypał.

Pewnie Gambit po nowym patchu znowu będzie dawał unbany, więc ludzie wrócą, bynajmniej jakaś część jak wcześniej. Ale co z tego, jak i tak zaraz dostaną bana bo nie potrafią grać uczciwie xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Shadow padł nie dlatego, że ludzie przestali grać xD To chyba zły przykład.

Tak samo jest z Destiny, osoby mające tam sporo dalej tam grają pomimo, że serwer się posypał.

Ja zostawiłem 4 maxy i kupke itemków dla łormsa :D i tam już mam drugą kupkę itemków xDD

Opublikowano

Jeżeli chcecie porównywać serwery (w tej sytuacji mówię głównie o mówieniu "ten upadnie, jak reszta", itd.), to zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1010859-na-jakim-serwerze-grac/

Jeżeli chcecie porozmawiać o innym serwerze, to odnajdźcie określony temat z danym serwerem, nie spamując tutaj. :)

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Patch notes 4/7/14

Dodano:

-Nowe acc

-Nowe tytuły

-Nowe skrzydełka

-Nowe bossy (z nich dropią acc, tytuły i skrzydła)

-Mobki w Juno z dopiskiem [GOLD] dropią teraz Golden Easter Eggs

-Mobki w Juno z dopiskiem [GOLD] dropią teraz 1kk golda (z LSB 2kk)

-Dodano nowego NPC, który sprzedaje części setu 185lvl

-Dodano nowego NPC, który sprzedaje skrzydła pvp3 (mają różne opcje, trzeba je odkrywać)

-ROP 3 jest teraz w Newbie shop

-Poprawiono moby z dopiskiem [GOLD] - łatwiej je zabić.

Tyle :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Patch notes 7/4/14

Dodano:

-Nowe acc

-Nowe tytuły

-Nowe skrzydełka

-Nowe bossy (z nich dropią acc, tytuły i skrzydła)

-Mobki w Juno z dopiskiem [GOLD] dropią teraz Golden Easter Eggs

-Mobki w Juno z dopiskiem [GOLD] dropią teraz 1kk golda (z LSB 2kk)

-Dodano nowego NPC, który sprzedaje części setu 185lvl

-Dodano nowego NPC, który sprzedaje skrzydła pvp3 (mają różne opcje, trzeba je odkrywać)

-ROP 3 jest teraz w Newbie shop

-Poprawiono moby z dopiskiem [GOLD] - łatwiej je zabić.

Tyle :)

Jajka wielkanocne w lipcu? Haha, nieźle. :D Jakie bony mają skrzydełka PVP3? Jesteś w stanie mi napisać, czym się różnią od PVP2?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jajka wielkanocne w lipcu? Haha, nieźle. :D Jakie bony mają skrzydełka PVP3? Jesteś w stanie mi napisać, czym się różnią od PVP2?

Tak napisał, że niby one dropią ale coś ich nie widzę o.O

Nie powiem Ci czym się różnią, bo nie otwierałam ich. Ale mają różne opcje tak jak sety (gorsze i lepsze) ja sobie otworzyłam 1 to mi wypadło: hr 112, eva 75, hp 9%, atak 10%, silence 10% i eva 75 :3 I zapewne to są jedne z gorszych xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak napisał, że niby one dropią ale coś ich nie widzę o.O

Nie powiem Ci czym się różnią, bo nie otwierałam ich. Ale mają różne opcje tak jak sety (gorsze i lepsze) ja sobie otworzyłam 1 to mi wypadło: hr 112, eva 75, hp 9%, atak 10%, silence 10% i eva 75 :3 I zapewne to są jedne z gorszych xD

Chyba jedne z lepszych, bo ja otworzyłem  hp 58 i attack 8  o.O

A z tymi jajkami to takie jaja jak ten cały Gambit i ta jego ferajna.. 

Chłopak się głowi i troi a i tak nic mu jak zawsze nie wychodzi. 

ubh6c.png
Opublikowano

Chyba jedne z lepszych, bo ja otworzyłem  hp 58 i attack 8  o.O

A z tymi jajkami to takie jaja jak ten cały Gambit i ta jego ferajna.. 

Ważne, że się trochę stara xD Mi tam się podobają jego pomysły i ten serwer 4fun, bo można się pobawić :) 

Co do skrzydeł to fakt, chyba otworzyły mi się najlepsze xD Bo później otwierałam to same śmiecie :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No niby tak, ale od czego ma ten test serwer, żeby wszystko dobrze przetestować? Jak sam nie daje rady, to ma staff, może poprosić o pomoc przecież...

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...