Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyżby Alan? Czy ktoś inny? haha. Kim polecacie grę? :D

Frytek.

Ogólnie to zależy od Ciebie - Assasin, RK, Witch to chyba najbardziej upodobane mi klasy.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Grałem wszystkim możliwym na serwerach różnego typu, w każdej klasie mam doświadczenie i wprawę. Tylko jeszcze nie ogarniam dobrze tutaj i czy wszystko jest wyrównane czy jakieś preferowane klasy mają lepiej i są koksami? :D

Opublikowano

Grałem wszystkim możliwym na serwerach różnego typu, w każdej klasie mam doświadczenie i wprawę. Tylko jeszcze nie ogarniam dobrze tutaj i czy wszystko jest wyrównane czy jakieś preferowane klasy mają lepiej i są koksami? :D

Do zabijania: Rycki i szelmy, najczęściej spotykane. ;) Teraz jest bug z NS'em więc dużo osób właśnie z nim lata, ale pewnie to będzie szybko zmienione. Jeszcze zakliny są dobre. :)

Do supportowania: Wiedźma i kleryk (ja gram tymi dwoma klasami, jak lubisz bardziej supportować niż lać to polecam) 

Opublikowano

Siemaneczko, potrzebuję kogoś kto pomoże mi an starcie w tej grze :D Kiedyś troszkę grałem ale to dawne dzieje, najlepiej było by gdyby ktoś poprowadził mnie przez początkową scenę gry, bo sam to tylko zabijać potworki będę umiał, jak coś pw czy tu napiszcie nick z gry i jakoś się dogadamy :)

KamykBoski

about_logo.gif

Opublikowano

Siemaneczko, potrzebuję kogoś kto pomoże mi an starcie w tej grze :D Kiedyś troszkę grałem ale to dawne dzieje, najlepiej było by gdyby ktoś poprowadził mnie przez początkową scenę gry, bo sam to tylko zabijać potworki będę umiał, jak coś pw czy tu napiszcie nick z gry i jakoś się dogadamy :)

http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-rekrutuje-do-gildii/ :) 

Opublikowano

Jakiś błąd mi ciągle wyskakuje.

82642628794889035845.jpeg

Co prawda pi kilkunastokrotnym kliknięciu ok gra się uruchamia, wybieram postać--> włącza sie gra--> i po jakimś zcasię wyskakuję znów ten błąd i zostaję wywalony z serwera.

KamykBoski

about_logo.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla poczatkujacych polecam poszukac sobie w necie hacka na neilimitowane dzienne Questy. Dodalbym ale, zaraz pewnie Myioshi czy jakos tak gambitowi wysztko wyspiewac :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dla poczatkujacych polecam poszukac sobie w necie hacka na neilimitowane dzienne Questy. Dodalbym ale, zaraz pewnie Myioshi czy jakos tak gambitowi wysztko wyspiewac :)

Jesteś naprawdę genialny, jeżeli myślisz, że Gambit o tym hacku nie wie. ;-; Szybko się zorientowałeś, że coś takiego istnieje. xD

Opublikowano

Jesteś naprawdę genialny, jeżeli myślisz, że Gambit o tym hacku nie wie. ;-; Szybko się zorientowałeś, że coś takiego istnieje. xD

Wiedzialem o tym wczesniej ;] Wiekszosc o tym nie wie na tym ofrum ;> Wiec o tym napisalem

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Hehe takie hacki tylko dla dzieci co nie potrafią grać bez :D Nie umiesz uczciwie się dorobić? Szukasz hacka! Łoo jesteś kox.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hehe takie hacki tylko dla dzieci co nie potrafią grać bez :D Nie umiesz uczciwie się dorobić? Szukasz hacka! Łoo jesteś kox.

Gram caly czas na czitkach, pierwsze co robie odpalam trainera na kazdym privku i co Ci do tego ? ;] Tylko dzieci graja na hackach? Ciekawe. Czyli jestem dzieckiem ^^

@anty

Czemu vote off ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Gram caly czas na czitkach, pierwsze co robie odpalam trainera na kazdym privku i co Ci do tego ? ;] Tylko dzieci graja na hackach? Ciekawe. Czyli jestem dzieckiem ^^

@anty

Czemu vote off ?

No to nie masz się czym chwalić za bardzo, a jeżeli używasz "hacków" to jesteś zerem bo twój skill jest zerowy jeżeli chodzi o LC. 

/ Vote off bo był bug, w Donate możesz głosować - wypełnianie ankiet / rejestrowanie się na stronach / ściąganie plików itd. 

ubh6c.png
Opublikowano

No, dokładnie jest jak mówisz. Tylko nobstwo nie potrafiące grać ciśnie na hackach. Ja nawet takiego czegoś na pc nie mam i jestem z tego happy :3

Te nowy "free cash" jak zauważyłam jest wszędzie prawie. Nie ogarniam tego, nawet cashu załadować nie mogę -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No, dokładnie jest jak mówisz. Tylko nobstwo nie potrafiące grać ciśnie na hackach. Ja nawet takiego czegoś na pc nie mam i jestem z tego happy :3

Te nowy "free cash" jak zauważyłam jest wszędzie prawie. Nie ogarniam tego, nawet cashu załadować nie mogę -.-

Wieje z lekka hipokryzją, bo sama hacków używałaś. :p Poza tym, jeżeli na serwerze każdy ciśnie na hackach to ktoś, kto ich nie używa nie ma szans. Poza tym to forum jest między innymi o hackach, cheatach i bugach, więc. ;-;

Opublikowano

Wieje z lekka hipokryzją, bo sama hacków używałaś. :P Poza tym, jeżeli na serwerze każdy ciśnie na hackach to ktoś, kto ich nie używa nie ma szans. Poza tym to forum jest między innymi o hackach, cheatach i bugach, więc. ;-;

Używałam, na Extreme LC. To było jakieś 5 lat temu. I wyraziłam swoje zdanie na temat hacków.

A jeżeli każdy ciśnie na hackach na danym serwerze, to zamiast zniżać się do ich poziomu idzie się na inny :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Phi Domi a nie lepiej usunąć lc i iść na gronka:P A tak wgl to na Genesis już mi się nie chce nawet logować za łatwo wszystko przychodzi a pvp jakieś takie nudne na arenia jak ma się ekipę i nikt nie wchodzi, a jak wchodzi to pada za chwilę........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...